مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و برررسی شرایط اخذ ویزای ازدواج آمریکا
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج ، ویزای ازدواج آمریکا و قوانین جدید مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج در این مقاله مورد بررسی علمی قرار می گیرد. آیا مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا امکان پذیر است؟ آیا می توان در آمریکا نسبت به اخذ گرین کارت آمریکا از طریق ازدواج اقدام نمود؟ مراحل اخذ اقامت امریکا با ازدواج چگونه است؟ طبق آمار رسمی منتشر شده در ایران، تعداد ایرانیان مقیم در آمریکا بیشتر از کشور های دیگر است. حضور گسترده ایرانیان در این کشور شرایطی را فراهم نموده که بسیاری از ایرانیان به دنبال مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا باشند و در وهله اول به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستند، چگونه با یک دختر خارجی ازدواج کنیم ؟ برای بررسی شرایط رفتن به امریکا از طریق ازدواج و دستیابی به سوالات فوق، مقاله پیش رو تدوین گردیده است. امید است این مقاله ابهامات ذهنی شما را در خصوص اخذ ویزای ازدواج در آمریکا ومهاجرت به امریکا از طریق ازدواج رفع نماید. با این حال شما عزیزان می توانید با برقراری ارتباط با موسسه MIE اتریش با مشاورین مجرب این موسسه در خصوص اقامت امریکا از طریق ازدواج مشورت و با تماس با این موسسه، مشاوره رایگان دریافت نمایید.در ادامه موارد ذیل مورد بررسی قرار میگیرد:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط مهاجرت به آمریکا
- دریافت(دانلود)
- 10 دقیقه
- 49.91 MB
- 3 K
فایل صوتی این ویدئو
- دریافت
- 10 دقیقه
- 8.91 MB
- 3 K
بررسی شرایط کلی مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج
در اکثر کشور های جهان بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی پذیرفته شده است که در صورت ازدواج فی ما بین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ اقامت و تابعیت اقدام نمایند و کشور آمریکا نیز از این این قائده مستثنی نمی باشد. لذا طبق قوانین ازدواج در آمریکا چنانچه یک نفر اقدام به ازدواج با شهروند آمریکایی نماید، میتواند جهت اخذ تابعیت و یا گرین کارت از طریق ازدواج اقدام کند. در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با شوهر یا زن آن کشور متفاوت است اما طبق قانون ازدواج در آمریکا ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود. البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد. به طور مثال ازدواج پسر ایرانی با دختر امریکایی در نهایت می تواند منجر به اخذ تابعیت آمریکا گردد. البته برای دختر ایرانی که قصد ازدواج با یک مرد آمریکایی را دارد این شرط وجود دارد که حتما مرد امریکایی مسلمان باشد.
در کشور آمریکا که ازدواج با شخص آمریکایی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت می باشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید، تابعیت به شما ارائه نمی گردد.
اگر یک شهروند آمریکایی بخواهد همسر قانونی خود را وارد آمریکا کند، می بایست برای اخذ ویزای k3 اقدام نماید. در این حالت ابتدا باید فرم I-13 پر شود و به اداره مهاجرت آمریکا ارسال شود. بعد از تایید شدن این فرم باید صبر کنند تا مراحل بعد از طریق اداره مهاجرت و سفارت آمریکا انجام شود و همسر با گرین کارت وارد آمریکا شود. این پروسه به طور معمول در حدود 1.5 تا 2 سال به طول می انجامد. در این حالت برای این که شخص بتواند همسر قانونی خود را سریعتر وارد آمریکا نماید اقدام به اخذ ویزای K3 برای همسر خود می کند تا همسر خویش را وارد آمریکا کند و شخص پرونده را در داخل آمریکا تکمیل میکند. در واقع ویزای k3 آمریکا برای راحتی همسران می باشد تا موقعی که منتظر تکمیل پرونده و اخذ گرین کارت می باشند در کنار همدیگر باشند.
برای صدور این ویزا در واقع دو شرط موجود است :
- همسر شهروند آمریکایی بودن
- هنوز جواب فرم I-130 نیامده باشد .
شهروند یا مقیم دائم امریکا باید برای درخواست ویزای ازدواج مدارک زیر را ارسال کند.
- اگر از اتباع امریکاست، کپی گواهی تابعیت و اگر مقیم دائم است کپی Green Card لازم است.
- سند ازدواج و شناسنامه در جهت اثبات رابطه ی خویشاوندی
- پاسپورت با اعتبارحداقل ۶ ماه پس از ورود به امریکا
- رسید پرداخت هزینه های مربوطه
- ادله ای در جهت توانایی مالی فرد برای تامین مخارج همسر (برای حداقل ۳ ماه )
- کپی از فرم درخواست ویزا ( فرم I-130)
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
- معرفی ضامن مالی و فرم سوگند پشتیبانی
- تاییدیه ی معاینه ی پزشکی
پس از تکمیل فرم، دولت امریکا در اسرع وقت از همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال وی دعوت می کند تا مراحل لازم برای انجام ویزای آن ها صورت پذیرد، که معمولا بین یک تا دو سال به طول می انجامد. ولی در رابطه با فرزندان متاهل و یا بالای ۲۱ سال، به دلیل اینکه متقاضیان زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد، باید صبر کنند تا در نوبت خود درخواست آن ها بررسی شود که این پروسه ممکن است چندین سال طول بکشد.
در سال های گذشته آشنایی و ازدواج افراد در کشورهای اروپایی و امریکا از طریق سایت های دوست یابی و سایت های همسریابی افزایش یافته است. افزاد با مراجعه به این سایت ها و اطلاعات طبقه بندی شده ای که از افراد وجود دارد درخواست دوستی ارسال می کنند. طی تحقیقاتی که صورت گرفته حدودا نیمی از آمریکایی ها معتقدند که روابطی که از طریق این سایت ها آغاز می شود به اندازه روابط حضوری موفقیت آمیز هستند. با این حال بسیاری از مردم آمریکا آشنایی و ازدواج از این طریق را توصیه نمی کنند و تجربیات موفقیت آمیزی نیز در این زمینه نداشته اند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص مهاجرت اصولی
- دریافت(دانلود)
- 27 دقیقه
- 421.02 MB
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دریافت
- 27 دقیقه
- 24.48 MB
- 48 K
لینک مقاله پیشنهادی
مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج ایرانی و شهروند امریکا
از آنجا که تعداد ایرانیان در خاک امریکا بالاست، ازدواج با ایرانیان مقیم آمریکا امری بسیار شایع است. با این حال ایرانیانی که اقدام به ازدواج با زن آمریکایی می کنند و یا با کسانی که گرین کارت امریکا دارند ازدواج می نمایند، می توانند برای اخذ اقامت و گرین کارت اقدام نمایند. شهروند ایرانی نیز مانند سایر اتباع دیگر کشورها تا زمانی که درخواست ویزای ازدواج آنان در حال بررسی می باشد می توانند از طریق ویزای k3 در امریکا حضور داشته باشند که این ویزا در واقع یک نوع ویزای غیر مهاجرتی است و می بایست نتیجه درخواست اقامت شهروند ایرانی مشخص شود تا فرد از بابت اقامت خود آسوده خاطر باشد. البته با توجه به قوانین جمهوری اسلامی، زن مسلمان در صورتی می تواند اقدام به ازدواج با یک مرد آمریکایی کند که وی مسلمان باشد در غیر اینصورت می بایست قبل از ثبت ازدواج آمریکایی و برای اخذ اجازه ازدواج می بایست مدارک لازم در خصوص تشرف مرد به دین اسلام ارائه گردد.
ثبت ازدواج ایرانی در امریکا منوط به تائید شرایط ازدواج همسر ایرانی است و می بایست مجوزهای لازم در این خصوص ارائه گردد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص راههای مهاجرت به آمریکا
- دریافت(دانلود)
- 6 دقیقه
- 75.95 MB
- 74
فایل صوتی این ویدئو
- دریافت
- 6 دقیقه
- 5.02 MB
- 3 K
لینک مقاله پیشنهادی
مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج و بررسی آثار حقوقی و شرایط آن
ازدواج با شخصی که گرین کارت دارد و همچنین ازدواج با یک مرد امریکایی دارای آثار حقوقی متعددی می باشد. از جمله آثار اقامت آمریکا از طریق ازدواج برخورداری از حقوق و امکاناتی است که دیگر دارندگان گرین کارت و یا شهروندان امریکایی از آن برخوردار هستند. به طور مثال همسر خارجی حق کار، تحصیل و استفاده از خدمات درمانی را خواهد داشت. فرزندان مجرد زیر 21 سال همسر خارجی نیز می توانند درخواست اقامت نمایند و تا زمانی که درخواست آنان بررسی می گردد با ویزای k4 در امریکا حضور داشته باشند. برای اطلاع و بررسی آثار حقوقی دیگر توصیه می گردد با وکیل مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج مشورت نمائید.
لینک مقاله پیشنهادی
لینک مقاله پیشنهادی
مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج و بررسی ازدواج صوری
کلاهبرداری در ازدواج عنوان مجرمانه ای است که قانون ایالات متحده به افرادی که بصورت صوری و صرفا برای اخذ اقامت اقدام به ازدواج با سيتيزن آمريكا می نمایند، نسبت داده است. قانون امریکا این افراد را مجرم شناسایی کرده و علاوه بر اینکه ویزا، گرین کارت و یا پاسپورت شخص مهاجر را در معرض باطل شدن قرار می دهد، میتواند برای شخص مجازات کیفری تعیین گردد. طبق قانون افرادی که مرتکب جرم کلاهبرداری در ازدواج می باشند، به حبس تا 5 سال و یا تا 200 هزار دلار جریمه نقدی و یا به هر دو مجازات محکوم خواهند شد. اثبات جرم کلاهبرداری ازدواج ممکن است در هر مرحله ای اتفاق بیفتد و حتی ممکن است پس از اخذ پاسپورت صوری بودن ازدواج محرز شود که در این صورت پاسپورت شخص مهاجر باطل خواهد شد. بنابراین افرادی که اقدام به ازدواج با زن امریکایی و یا ازدواج با یک مرد آمریکایی به طور صوری می نمایند و از این طریق مهاجرت می کنند هیچ وقت در امان نخواهند بود. معمولا ماهیت این نوع ازدواج از طریق مراجعه به منزل زوجین، تحقیق در محل سکونت و محل کار زوجین مشخص می گردد و برای دولت امریکا این مطلب حائز اهمیت است که ازدواج صوری نباشد. لذا توصیه می گردد جدا از اقدام به این عمل خودداری نموده و با شناخت از همسر آینده خود اقدام به ازدواج و ثبت ازدواج در آمریکا کنید و از طریق سایت همسریابی در کشور امریکا اقدام به ازدواج صوری ننمایید. مجازات کیفری برای شخص امریکایی نیز قابل اعمال است. در نظر داشته باشید چنانچه همسر گرین کارت ازدواج را داشته باشد ممکن است گرین کارت وی باطل و از امریکا اخراج گردد.
فایل ویدیوئی موسسه حقوقی ملک پور در مورد 7 روش اخذ اقامت
- دریافت(دانلود)
- 2 دقیقه
- 16.68 MB
- 35 K
فایل صوتی این ویدیو
- دریافت
- 2 دقیقه
- 1.81 MB
- 35 K
لینک مقالات پیشنهادی
مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج و روند اخذ اقامت و تابعیت
ویزای ازدواج آمریکا با نام های IR-1 و CR-1 شناخته می شود. هر دو از دسته ویزاهای مهاجرتی هستند که به واسطه ی آن افراد اتباع امریکا و یا افراد مقیم دائمی این کشور می توانند برای همسر خود تقاضای این ویزا را داشته باشند.
- ویزای ازدواج IR-1 برای زوج هایی است که از مدت ازدواج آن ها بیش از ۲ سال گذشته باشد که در این صورت ویزای IR-1 با اعتبار ۱۰ سال به آنان تعلق می گیرد.
- ویزای ازدواج CR-1 به زوج هایی اختصاص می یابد که مدت ازدواج آن ها کمتر از ۲ سال است. مدت ویزای CR-1، دو سال است. این افراد پس از پایان مدت دو ساله ی ویزای CR-1 صلاحیت دریافت ویزای IR-1 را خواهند داشت.
شهروند یا مقیم دائم امریکا می تواند برای فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود نیز تقاضای ویزا کند که به آن ویزای K4 گفته می شود. البته فرزندان متاهل و یا بالای ۲۱ سال نیز در اولویت بعدی جهت اخذ ویزای آمریکا هستند. سوالی که بسیار مطرح می شود این است که آيا زني كه با فرد مهاجر ازدواج كرده ميتواند فرزند قبول كند؟ هر شهروند و یا مقیم دائم امریکا می تواند برای فرزند خوانده ی خود (فرزند همسر که مجرد باشد و در هنگام ازدواج ایشان کمتر از ۱۸ سال داشته باشد)، نیز تقاضای ویزا کند که ویزای K-4 نامیده می شود.
ویزاهای K-3 که مربوط به هسران خارجی است که اقدام به ازدواج با سیتیزن آمریکا می نمایند و همچنین ویزای K-4 جزو ویزاهای غیرمهاجرتی هستند که قابلیت درخواست اقامت دائم را دارند. ضمنا مدت این ویزاها ۲ ساله است. برای ارائه ی درخواست ویزا برای فرزندان لازم است که برای هر یک دادخواستی به صورت مجزا تنظیم گردد.
اگر همسر و فرزندان شهروند یا مقیم دائم امریکا در خارج از امریکا هستند، وی باید به وسیله ی تکمیل فرم I-130 درخواست خود را به NVC (مرکز ملی ویزا) ارائه دهد. ولی اگر در آن زمان که وی می خواهد درخواست خود را ارائه دهد، همسر و فرزندانش در خاک امریکا هستند، خود فرد باید فرم I-130 و همسر و فرزندان او باید فرم I-148 را تکمیل کرده و بدین صورت درخواست اقامت دائم نمایند. البته این دو فرم باید آدرس متفاوت از هم داشته باشند.
پس از تکمیل فرم، دولت امریکا در اسرع وقت از همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال وی دعوت می کند تا مراحل لازم برای انجام ویزای آن ها صورت پذیرد، که معمولا بین یک تا دو سال به طول می انجامد. ولی در رابطه با فرزندان متاهل و یا بالای ۲۱ سال، به دلیل اینکه متقاضیان زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد، باید صبر کنند تا در نوبت خود درخواست آن ها بررسی شود که این پروسه ممکن است چندین سال طول بکشد. در جدول ذیل مدت زمان صدور گرین کارت امریکا ارائه می گردد.
نوع اقامت همسر آمریکایی | محل سکونت فعلی متقاضی | مدت زمان لازم |
شهروند امریکا | داخل خاک امریکا | 10-13 ماه |
شهروند امریکا | خارج از خاک امریکا | 11-17 ماه |
اقامت دائم امریکا(گرین کارت) | داخل خاک امریکا | 29-38 ماه |
اقامت دائم امریکا(گرین کارت) | خارج از خاک امریکا | 23-32 ماه |
همسر غیر امریکائی سه سال پس از دریافت گرین کارت می تواند برای اخذ پاسپورت اقدام نماید. این در حالی است که برای سایر دارندگان گرین کارت این مدت به 5 سال افزایش می یابد.
لینک مقالات پیشنهادی
لینک مقالات پیشنهادی
پاسخ به سوالات متداول در خصوص اقامت آمریکا از طریق ازدواج
✅ آیا از طریق ازدواج با مرد آمریکایی می توان اقامت دائم این کشور را بدست آورد؟
بله، هر زن غیر امریکائی که با مرد امریکائی ازدواج کند می تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.
✅ آیا اخذ تابعیت از طریق ازدواج در آمریکا امکان پذیر است؟
بله، همسر غیر امریکایی 3 سال پس از اخذ گرین کارت می تواند درخواست تابعیت نماید.
✅ شرایط ازدواج دختر ایرانی با مرد آمریکایی و بالعکس چیست؟
دختر مسلمان ایرانی که به سن 18 سال رسیده باشد تنها می تواند اقدام به ازدواج با یک مرد آمریکایی مسلمان نماید. ازدواج مرد غیر مسلمان با زن مسلمان ایرانی ممنوع است. برای مرد ایرانی شرایط خاصی برای ازدواج با دختر امریکایی وجود ندارد.
✅ از کجا وکیل ازدواج در آمریکا پیدا کنیم؟
وکلای بسیاری در امریکا به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت اقدام می نمایند شما می توانید از طریق سایت های حقوقی با این وکلا و موسسات حقوقی آشنا شده و اقدام به اخذ وکیل، برای دریافت ویزای ازدواج در امریکا نمائید.
✅ مزایای ازدواج با دختر آمریکایی چیست؟
در صورت ازدواج با دختر امریکایی شخص خارجی می تواند درخواست گرین کارت و سپس تابعیت نماید.
✅ بهترین راه برای همسریابی در آمریکا چیست؟
سایت های دوست یابی و همسر یابی زیادی در امریکا وجود دارد. با این حال توصیه می گردد که از ازدواج صوری و ازدواجی که صرفا به قصد مهاجرت صورت گیرد پرهیز نمائید. چنانچه دولت امریکا در هر مرحله از اقامت شخص متوجه ازدواج صوری گردد اقامت و تابعیت را باطل و شخص را اخراج می نماید. همچنین مجازات کیفری که شامل زندان یا جزای نقدی می باشد برای شخص تعیین می گردد.
با سلام و وقت بخیر
من از ایران به مدت چند ماهی با آقایی در آمریکا بصورت آنلاین آشنا شده ایم و حالا قصد ازدواج و زندگی در آمریکا را داریم، با توجه به این که تا حالا همدیگر را ملاقات نکرده ایم ولی برای دیدار حدود 2 ماه دیگر در ترکیه برنامه ریزی کرده ایم. جناب آقای وکیل به نظر شما در حال حاضر سریع ترین راه ممکن برای ورود به خاک آمریکا برای من ویزای نامزدی می باشد و یا ازدواج در ترکیه و سپس اقدام به مهاجرت به آمریکا؟
با سپاس
سلام. شاید سریع ترین راه برای شما این باشد که در ابتدا ازدواجتون رو انجام بدید و بعد از اون ایشان برای شما به عنوان همسر درخواست الحاق خانواده بدهد
سلام من تقریبا ۴ ماهی است که با یه دختر امریکایی در ارتباطم و همدیگه رو دوست داریم تنها چیزی که بینمونه اینه که نمیدونیم چهجوری ازدواج کنیم او ۲۶ سالشه منم ۲۷ بهم میگن برین ترکیه یعنی من از ایران برم اونم از نیویورک بیاد ترکیه و اونجا ازدواج کنیم بعد اون برگرده و درخواست اقامت منو بده تا برم پیشش حال ما چیکار کنیم موندیم هر کس یه چیزی میگه ممنون میشم جواب منو ردین چون واقعا هنگ کردیم اگه تونستین 09149989094جواب رو اونجا بفرستین و یکی از وکیل هاتون رو معرفی کنین سپاس فراوان
سلام. بله این کاری که گفتید راه خوبی می تونه باشه برای شما
سلام
خسته نباشید
من یه پسر افغان و تاجیک هستم در ایران زندگی میکنم
میخوام با یه دختر آمریکایی ازدواج کنم
و خیلی دوست دارم بیام آمریکا زندگی جدید رو شروع کنم باهاش
برای اخذ مدرک ازدواج تابعیت آمریکا باید برای ویزای نامزدی اقدام کنم.
سلام و عرض ادب
در صورتی که هنوز ازدواج شما به ثبت نرسیده است و نسبت شما نامزد با پارتنر هستباید از طریق ویزای نامزدی اقدام بفرمایید.در غیر این صورت شما باید پروسه فمیلی ویزای آمریکا رو اقدام بفرمایید.
سلام منیه شهروند امریکا به واسطه تولد هستم
که ازدواج کردم و دارای ۳ فرزند هستم .فرزند اولم دارای پاس امریکایی فرزند دومم دارای گرین کارت و فرزند سومم متاسفانه هیچ مدرک اقامتی ندارد
ما به دلایل اقتصادی همسرم تو ۸ سال گذشته در امریکا نبودیم .در حال حاضر تصمیم مهاجرت برای ماه اینده را داریم میخواستم بدونم از چه روشی میشه برای فرزند اخرم که ۷ ساله هست یه ویزای فوری گرفت تا از داخل امریکا مراحل شهروندیش را انجام بدم
ممنون که راهنمایی میفرمایید
سلام دوست عزیز. در حال حاضر چنین ویزایی برای فرزند شما وجود ندارد. اما در کل شرایط شما پیچیده هست حتما باید با یک وکیل بین الملل صحبت کنید
سلام ببخشید یک سوال داشتم آیا زنان شاغل در ارتش آمریکا میتواند با یک مرد ایرانی ازدواج کند و در ایران زندگی کند؟
سلام و عرض ادب . اگر محدودیت سیاسی وجود نداشته باشد، بله امکان پذیر است.
سلام و عرض ادب من ستیزن امریکا هستم و مدت ۲سال و ۵ ماه میشود با یک خانم ایرانی در المان ازدواج کردم که خانمم ویزه دایمی المان دارد اما تابعیت ایران را دارد و من هم مدت ۳ سال میشود که از امریکا امدم المان اینجا کار میکنم میخواهم برای خانمم ویزه امریکا را بگیرم البته که مدت زیاد منتظر نماند نمیدانم که کدام فرم را پر کنم و کدام نوع ویزه اقدام کنم که خانمم حداقل یک بار امریکا برود که فامیلش را ملاقات نماید ، آیا شما در المان کدام دفتری دارد که پروسه کار ما را در جریان باندازد ؟ ممنون از شما .
سلام دوست عزیز. دفتر مرکزی ما در وین می باشد. در این خصوص با کارشناسان ما تماس بگیرید که شما رو راهنمایی کنند
سلام
خسته نباشید
من یه پسر ایرانی هستم
میخوام با یه دختر آمریکایی ازدواج کنم
جفتمون مجرد هستیم و میخوایم آمریکا زندگی کنیم …
برای اخذ تابعیت آمریکا باید برای ویزای نامزدی اقدام کنم؟
سلام و عرض ادب
دوست گرامی در حال حاضر اخذ انواع ویزاهای آمریکا برای ایرانیان غیر از ویزای تحصیلی با توجه به قوانین مهاجرتی حال حاضر ممنوع و محدود می باشد.
سلام من بایک دخترایرانی که مقیم دائم امریکاس ازدواج کردم چجوری بایدبرام ویزایه ازدواج بفرست هزینش چقدرچندماه طول میکشه منوازایران ببر
سلام و عرض ادب
دوست عزیز می بایست در ابتدا درخواست ویزای ازدواج نمائید و ویزای را شما می بایست از سفارت آمریکا اخذ نمائید .در حال حاضر ویزاهای آمریکا با تاخیر و ریسک بالائی صادر می شود و ممکن ست بیش از یکسال زمان ببرد
سلام عرض ادب من در کشور المان پناهنده هستم.اینجا بایک خانوم امریکایی اشناشودم قرار است باهم ازدواج کنیم. میخاستم بدونم ایا من میتونم از همین کشوری که فعلا توش زندگی میکنم میتونم برم امریکا یا باید برگردم به کشور خودم چون قبولی کشور المان را ندارم تشکر
سلام و عرض ادب .دوست عزیز موسسه حقوقی ملک پور در خصوص پناهندگی مشاوره و اقدامی ندارد
سلام من حدود ۶ ساله که با یک دختر امریکایی سیتیزن آشنا هستیم که به تازگی نامزد کردیم . برای ویزای k1 هم درخواست دادیم الان میتونیم وقت سفارت تعیین کنیم. یک مطلب راجع به wawer package شنیدم میشه یه راهنمایی بکنین
سلام این پکیج نوعی ویزای توریستی است که منجر به اقامت نمیشود
سلام وقت بخیر من با یک پزشک آمریکایی که پزشک سازمان ملل ازدواج کردم ازدواج ما هم ثبت شده اما به علت حادثه ای که در افغانستان پیش آمد او را اوژانسی به آمریکا فرستادند من تنهایی برای گرفتن ویزا می توانم اقدام کنم ؟
سلام و عرض ادب متاسفانه سوال شما واضح نیست و مشخص نفرمودید که از چه کشوری و با چه پاسپورتی قصد اقدام برای چه نوع ویزایی را دارید؟
باعرض سلام وادب
۱_من و نامزدم که شهروند امریکا و مسلمان غیرایرانی است برای اینکه زودتر بتونیم باهم ازدواج و زندگی کنیم چگونه اقدام کنیم؟
الف)ویزای نامزدی بگیریم؟
یا
ب)در ایران ازدواج کنیم و ویزای ازدواج بگیریم؟در اون صورت میشه ویزای k3گرفت؟سریعتر از ویزای نامزدی میتونیم باهم زندگی کنیم یک جا
۲_برای گرفتن ویزا، وقت مصاحبه سفارت چند مدت بعد از شروع پرکردن فرمها و ثبت نام در سایت هست؟چون برای برنامه ریزی ترکیه نیازداریم بدانیم
۳-ما از طریق تماس تصویری و تلفنی و پیامک روزانه شناخت کافی بدست اوردیم وتصمیم ازدواج گرفتیم، و میتونیم همان زمان که وقت مصاحبه هست در ترکیه، باهم عکس وفیلم بگیریم به عنوان مدرک دیدن همدیگر؟
تشکر وسپاس
با سلام برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
سلام .من با یه آقایی که توی ترکیه پناهنده هستن نامزد کردم ولی موفق نشدیم تا قبل از مرحله ی icmc2 عقد کنیم.وکیل گفتن که بعد این مرحله اگه عقد صورت بگیره اون آقا باید صبر کنن تا من هم خودمو معرفی کنم و مراحل قانونی من طی یشه تا بتونیم باهم به کشور سوم بریم.به همین خاطر ما عقد نکردیم و منتظر شدیم که اون آقا بره و منو از طریق ویزای نامزدی ببره.آیا راه حل دیگه ای هم هست؟
با سلام و عرض احترام.
از آنجایی که موسسه ما فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد نمی توانیم خدمتی را به شما در زمینه پناهندگی ارائه نماییم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
https://telegram.me/parsiaanlaw
88567340
88567326
88088614
سلام، با تشکر از اطلاعات نسبتا روشنی که در وبلاگ گذاشتین. آدرس دفتر وکالت در تهران را میخواستم برام ارسال کنید. جهت مهاجرت از طریق ازدواج نیاز به مشاوره دارم. منتظر پاسخ پر مهرتان هستم.
انصاری
salam shoma mitonid ba moasese tamas begirid be tor raygan moshavare telehoni khahid dasht va rahnamieeton mikonim