اخذ تابعیت انگلستان

اخذ تابعیت انگلستان

اخذ تابعیت انگلستان

اخذ تابعیت انگلستان به چه صورت است؟ در این مقاله سعی بر این داریم تا شرایط  اخذ تابعیت انگلستان پس از مهاجرت به انگلستان و همینطور اخذ اقامت انگلستان  را مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم. حال ممکن است در این راستا یعنی اخذ تابعیت انگلستان و شرایط تحصیل در انگلستان و همینطور کار در انگلستان  با سوالات متداول و گوناگونی مواجه شوید که با توجه به قوانین شهروندی کشور انگلستان، قواعد ، اصول و قوانین بین الملل حقوق خصوصی به این دسته از سوالات  در زمینه  راههای مهاجرت به انگلستان و اخذ تابعیت انگلستان از طریق ازدواج در انگلستان و یا تولد فرزند در انگلستان نیز پاسخی جامع و کامل داده خواهد شد. سوالاتی نظیر : اخذ تابعیت انگلستان به  چه ترتیبی خواهد بود ؟ آیا فردی که در کشور انگلستان متولد  می شود میتواند  اخذ تابعیت انگلستان را بگیرد  یا خیر ؟ شرایط فرزندان زیر ۱۸ سال و بالاتر از ان برای اخذ تابعیت انگلستان چگونه است؟ شرایط اقامت  افرادی که موفق  به اخذ تابعیت انگلستان شده اند به چه صورت است؟ و خیلی سوالات دیگر در رابطه با اخذ تابعیت انگلستان… ممکن این سوالات در ذهن تمام افرادی که تمایل به اخذ تابعیت انگلستان  را دارند ، نقش بسته باشد که ما سعی داریم در این مقاله حتی الامکان به این سوالات پاسخ دهیم . ، موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) ،بزرگترین موسسه حقوقی در امور مهاجرت ،میتواند اطلاعات کاملی را در مورد اخذ تابعیت انگلستان در اختیار شما عزیزان قرار دهد.همچنین شما میتوانید کلیه سوالات خود را در مورد اخذ تابعیت انگلستان و شرایط تحصیل در دانشگاههای انگلستان و یا شرایط اخذ ویزای کاری انگلستان و یا شرایط سرمایه گذاری در انگلستان از وکلا و مشاورین موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) بپرسید.

  1. موارد زیر را بررسی کنید:

روش های مختلفی برای اخذ شهروندی انگلستان وجود دارد. مرسوم ترین آنها تابعیت است.

شما در صورت داشتن شرایط زیر می توانید برای  اخذ تابعیت انگلستان درخواست دهید:

  • سن شما ۱۸ سال یا بیشتر باشد.
  • عدم مشکل اخلاقی و شخصیتی در طول ۱۰ سال گذشته، برای مثال سوء سابقه کیفری یا جرائم مهاجرتی جدی نداشته باشید.
  • پس از اخذ شهروندی همچنان در انگلستان زندگی کنید.
  • به زبان انگلیسی تسلط داشته و شرایط لازم برای زندگی در انگلستان را داشته باشید.
  • شرایط لازم برای اقامت انگلستان را داشته باشید.
  • باید حداقل ۵ سال قبل از تاریخ درخواست خود در انگلستان زندگی کرده باشید.
  • در آن ۵ سال نباید بیش از ۴۵۰ روز در خارج از انگلستان گذرانده باشید.
  • در طول ۱۲ ماه گذشته نباید بیش از ۹۰ روز خارج از انگلستان گذرانده باشید.
  • در صورتی که شما تبعه خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) هستید، باید در طول ۱۲ ماه گذشته دارای حق سکونت (اجازه اقامت نامحدود) در انگلستان بوده باشید.
  • در صورتی که شهروند یکی از کشورهای منطقه اقتصادی اروپا هستید، باید در طول ۱۲ ماه گذشته وضعیت اقامت دائم داشته باشید و نیاز است که مدارک اقامت دائم خود را ارائه دهید.
  • در طول اقامت خود در انگلستان قوانین مهاجرتی را نقض نکرده باشید.
  • در صورتی که همسر یا شریک مدنی شما شهروند انگلستان باشد، شرایط متفاوتی وجود دارد.
  • راهنمای کامل شرایط مورد نیاز را قبل از ارائه درخواست مطالعه کنید.

در شرایط خاص می توانید از طریق ثبت نام برای اخذ تابعیت انگلستان اقدام کنید.

پس از همه پرسی هیچ تغییری در حقوق و وضعیت اتباع اتحادیه اروپا در انگلستان، و اتباع انگلستان در اتحادیه اروپا صورت نگرفته است.

کودکان زیر ۱۸ سال

شما می توانید از طرف کودکان زیر ۱۸ سال خود درخواست اخذ تابعیت انگلستان را  دهید، در صورتی که آنها معیارهای لازم را داشته باشند. کودکان ملزم به شرکت در در آزمون زندگی در انگلستان نیستند.

  1. در صورتی که همسر شما شهروند انگلستان باشد.

اگر شما همسر و یا شریک مدنی یکی از شهروندان انگلستان باشید، می توانید در صورت داشتن شرایط زیر برای اخذ تابعیت انگلستان درخواست دهید:

شما ۱۸ ساله یا بزرگتر باشید.

عاقل و بالغ باشید و بتوانید با تفکر و سنجیدن شرایط برای خود تصمیم گیری کنید.

عدم مشکل اخلاقی و شخصیتی، برای مثال اخیراً سوء سابقه کیفری جدی نداشته باشید.

تسلط کافی به زبان انگلیسی و شرایط زندگی در انگلستان داشته باشید.

داشتن اجازه اقامت نامحدود در انگلستان (به این معنی که تاریخ خاصی که شما را مجبور به ترک کشور کند، تعیین نشده باشد) و یا داشتن اجازه اقامت دائم در صورتی که شما تبعه منطقه اقتصادی اروپا باشید (نیاز است که کارت اقامت دائم و یا مدرکی مبنی بر حق اقامت دائم خود ارائه دهید.)

شرایط اقامت

در صورتی که همسر یا شریک مدنی شما در خارج از کشور با دولت انگلستان و یا با یک سازمان مرتبط با دولت همکاری نداشته باشد، شرایط اخذ تابعیت انگلستان را دارید. علاوه بر این، معمولاً باید شرایط زیر را نیز داشته باشد:

به مدت حداقل ۳ سال قبل از ارائه درخواست خود در انگلستان زندگی کرده باشید.

در این ۳ سال نباید بیش از ۲۷۰ روز در خارج از انگلستان گذرانده باشید.

در طول ۱۲ ماه گذشته نباید بیش از ۹۰ روز خارج از انگلستان گذرانده باشید.

در طول اقامت در انگلستان قوانین مهاجرتی را نقض نکرده باشید.

راهنمای کامل شرایط لازم را قبل از ارائه درخواست خود مطالعه کنید.

  1. نحوه ارائه درخواست

در حال حاضر ۳ روش برای درخواست شهروندی انگلستان از طریق تابعیت وجود دارد:

  • ارائه درخواست به صورت شخصی
  • استفاده از سرویس بررسی ملیت (NCS)
  • درخواست از طریق نماینده شما

ارائه درخواست به صورت شخصی

شما باید در فرم AN را تکمیل کنید که درخواست تابعیت به عنوان شهروند کشور انگلستان است.

نکات لازم در مورد نحوۀ پر کردن این فرم و دیگر مدارک مورد نیاز را مطالعه کنید.

ارائه درخواست با استفاده از NCS

مطالعه NCS است توسط شوراهای محلی اجرا و آنها می توانند به شما کمک کند برنامه خود را. بررسی کنید که آیا شورای محلی شما دارای یک NCS.

درخواست از طریق نماینده شما

نماینده شما یک شرکت خصوصی یا کسی است که می تواند به شما در ارائه درخواست خود کمک کند و به شمابرای  اخذ تابعیت انگلستان مشاوره بدهد.

هزینه درخواست

در مورد هزینه درخواست های شهروندی اطلاعات کسب کنید.

شما عزیزان اگر خواهان مهاجرت به انگلستان و راههای اخذ اقامت انگلستان و همچنین اخذ تابعیت انگلستان هستید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص شرایط و قوانین اخذ تابعیت انگلستان و همچنین شرایط تحصیل در انگلستان و شرایط کار در انگلستان مشاوره رایگان دریافت نمایید .

شما همچنین باید اطلاعات بیومتریک خود (اثر انگشت و یک قطعه عکس) را ارائه دهید. هزینه این کار ۱۹٫۲۰ پوند است.

دفتر خانه زمان ارائه اطلاعات بیومتریک را به شما اطلاع می دهد. اطلاعات بیومتریک شما تنها تا زمانی که در مراسم شهروندی حضور یابید، نگهداری می شود.

  1. درخواست خود را به کجا ارائه دهید.

فرم درخواست، هزینه و مدارک خود را به آدرس زیر ارسال نمایید:

UKVI، شعبه ۱، پایتخت، محل نیو هال، لیورپول، L3 9PP

 

جزایر چنل یا جزیره من

درخواست خود را به معاون فرماندار (بخشدار) ارائه دهید.

قلمرو انگلستان در خارج از کشور

درخواست خود را به فرماندار منطقه مربوطه تحویل دهید.

سایر کشورها

درخواست خود را به اداره امور ویزا و مهاجرت انگلستان به آدرس زیر ارسال کنید:

شعبه ۱، اداره امور ویزا و مهاجرت انگلستان،  ۳۰۶PO BOX ، لیورپول، L2 0QN

  1. پس از ارائه درخواست

شما نامه تایید درخواست اخذ تابعیت انگلستان خود را دریافت می کنید که می تواند تا ۴ هفته طول بکشد.

بررسی و تصمیم گیری در مورد درخواست شما اغلب ۶ ماه یا بیشتر طول می کشد.

در صورتی که اطلاعات بیشتری برای کمک به بررسی درخواست شما مورد نیاز باشد، به شما اطلاع رسانی می شود. شما همچنین باید در صورت تغییر وضعیت خود در طول روند بررسی درخواست (به عنوان مثال، تغییر آدرس منزل، ازدواج و یا بازداشت) به اداره امور ویزا و مهاجرت انگلستان اطلاع دهید.

تماس با مرکز بررسی ملیت به ایمیل زیر:

nationalityenquiries@homeoffice.gsi.gov.uk

ممکن است لازم باشد که در مصاحبه خود به طور مستقیم و بدون نیاز به مترجم صحبت کنید.

 

  1. مراسم شهروندی

در صورت موافقت با درخواست اخذ تابعیت انگلستان شما و اگر سن شما بالای ۱۸ سال باشد، از شما برای شرکت در مراسم شهروندی دعوت می شود.

شما معمولا می توانید همراه با ۲ مهمان در این مراسم شرکت کنید. همچنین باید دعوت نامه خود را به همراه داشته باشید.

هزینه شرکت در این مراسم ۸۰ پوند است.

مراسم شهروندی در انگلستان

این مراسم معمولا نزدیک به محل زندگی شما برگزار می شود.

مراسم شهروندی از طرف شهرداری محل زندگی شما و معمولاً به صورت گروهی سازماندهی می شود. از طریق شهرداری برای این مراسم جا رزرو کنید.

درخواست شرکت در مراسم خارج از انگلستان

اگر در انگلستان زندگی نمی کنید، می توانید برای برگزاری مراسم در سفارت یا کنسولگری کشور خود درخواست دهید.

اگر تنها برای چند ماه فقط در خارج از کشور اقامت دارید، ممکن است لازم باشد که مراسم را تا زمان بازگشت خود به انگلستان به تعویق اندازید.

اگر قصد دارید برای مدت طولانی تری در خارج از انگلستان باشید، ممکن است لازم باشد تا اثبات کنید که به طور دائم قصد زندگی در انگلستان دارید.

در طول مراسم

برای اخذ تابعیت انگلستان شما باید آیین سوگند و تعهد به وفاداری را به جا آورید (شما می توانید به جای سوگند به خدا، سوگند رسمی یاد کنید). این بدان معنی است که شما متعهد می شوید که به حقوق، آزادی ها و قوانین انگلستان احترام بگذارید.

در پایان این مراسم گواهی شهروندی انگلستان و یک بسته خوش آمد گویی به شما اعطا می شود.

می توانید عکس و فیلم این مراسم را از شهرداری منطقه خریداری تهیه کنید.

عدم نیاز به شرکت شما در مراسم

در صورت درخواست برای موارد زیر شما می توانید بدون حضور در این مراسم ادای سوگند یا اعلام وفاداری کنید:

  • شهروندی مناطق خارج از کشور انگلستان
  • شهروندی خارج از کشور انگلستان
  • شهروندی ثانویه انگلستان
  1. پس از مراسم شهروندی

پس از اخذ تابعیت انگلستان، اجازه اقامت بیومتریک خود را مجدداً به دفتر خانه ارسال کنید.

شما باید مجوز اقامت خود را در عرض ۵ روز کاری مجدداً ارسال کنید، پس از:

  • حضور در مراسم شهروندی
  • اخذ گواهی شهروندی انگلستان

اجازه اقامت بیومتریک خود را (BRP) به ۴ قطعه تقسیم کنید و آن را در یک پاکت بدون حاشیه قرار دهید. همچنین یادداشتی مبنی بر ارجاع مجوز اقامت خود را به دلیل اخذ شهروندی انگلستان در پاکت قرار دهید. توجه داشته باشید که باید نام، تاریخ تولد و شماره پرونده (واقع در روی کارت) خود را در این یادداشت قید نمایید.

اگر مجوز خود را طی ۵ روز کاری بر نگردانید مبلغ ۱۰۰۰ پوند جریمه می شوید.

سفر به انگلستان و خارج از انگلستان

شما برای ورود به انگلستان باید گذرنامه انگلیسی یا مجوز اقامت داشته باشید.

شما نمی توانید با استفاده از BRP یا گواهی شهروندی خود وارد انگلستان شوید.

در صورتی که خواهان اخذ تابعیت انگلستان  می باشید، به شما توصیه می نمائیم که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راههای مهاجرت به انگلستان و همچنین راههای اخذ اقامت انگلستان و شرایط زندگی و نحوه ی اخذ تابعیت انگلستان ، قبل از هر اقدامی ابتدا با مشاورین و وکلای بین المللی مجرب در این زمینه از جمله مشاورین زبده ی موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) مشورت نموده و برای یافتن پاسخ سوالاتی که من باب شرایط اخذ تابعیت انگلستان و هزینه های تحصیل و زندگی در انگلستان و شرایط تحصیل در انگلستان و شرایط کار در انگلستان  دارید ،از آنها یاری بخواهید .مشاورین موسسه حقوقی ملک پور)،با کادری مجرب و با اطلاعاتی دقیق و کارامد به بهترین شکل ممکن به شما یاری خواهند رساند .

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (19 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

22 پاسخ
  1. علیرضا گفته:

    سلام من پانزده سالمه که برادرم تمایل داره من رو به انگلیس بفرسته تا فوتبالم را انجا بگذرانم ایا این اجازه داده میشه که تابعیت انجا را هم بگیرم

    Rating: ۴
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز برای اخذ تابعیت ابتدا شما میبا یست اقامت دائم انگلستان رو اخذ نمائید که برای این منظور باید در انگلستان کار کنید و بیمه و مالیات پرداخت نمائید تا اقامت دائم به شما داده شود.

      پاسخ
  2. محمدرضا گفته:

    باسلام بنده ۱۶ سالمه و قصد تحصیل در انگلستان رو دارم زبان انگلیسی رو بلدم ولی مدرک ندارم اما از بابت زبان از خودم خیالم راحته ولی میخوام که والدینم رو هم با خود ببرم آیا از طریق ویزا تحصیلی من امکان حضور آنها هم داخل انگلستان وجود داره؟ یا اینکه باید برای ویزا کار اقدام کنند؟ و اینکه اگر راهی برای اقامت انگلستان وجود داشته باشه که هزینه کمی رو به همراه داشته باشه رو هم بگید ممنون میشم.باتشکر

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، تحصیل برای شما امکان پذیر است و نیاز به مدرک زبان نیز ندارید. با توجه به سن معمولا باید چند سال را در این کشور باشید تا خانواده بتوانند به شما ملحق شوند.

      پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اخذ تابیعت از چه طریقی دوست گرامی ، از روش های مختلفی می توان تابعیت انگلستان را کسب کرد و هزینه های آن کاملا متفاوت است و نیاز به بررسی کامل شرایط شما دارد.

      پاسخ
  3. رعنا گفته:

    سلام من چهار سال است که اجازه ی اقامت موقت در انگلستان را گرفته ام ( از طریق پناهندگی ) یک پسر بیست و سه ساله در ایران دارم آیا می توانم برای آوردن و اقامت او در انگلستان اقدام کنم و‌ایا شما سرویسی برای گرفتن ویزا و اقامت در این زمینه ی خاص دارید؟ با سپاس

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، می توان برای تحصیل فرزند اقدام کرد. همچنین اگر بتوانید برای او پیشنهاد شغلی فراهم کنید شرایط به مراتب بهتر است.

      پاسخ
  4. فریبا گفته:

    سلام من دو فرزند ۱۲ و ۶ ساله دارم خودم در ایران شاغلام و همسرم بازنشسته شده می خواستم بدونم برای ویزای تحصیلی و کار چه اقداماتی باید انجام بدم تا اقامت دائم بگیریم و چقدر هزینه دارد ؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. یونس گفته:

    سلام ببخشید من الان ۱۶ سال سن دارم و یه نفر تو انگلستان اقوام دارم ….. میخاستم بدونم من چطوری میتونم برم انگلستان ؟ اخه ۱۶ سالمه و البته اقوامم دارم اصلا امکان داره ؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای مدارس انگلیس اقدام نمایید اما
      برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  6. علي گفته:

    با سلام
    من در سن ١٨ سالگي وارد انگليس شدم و تا الان دو ساله كه دارم تحصيل ميكنم ميخواستم ببينم بعد از سه سال واقعا ميتونم اقامت دائم بگيرم؟ و بعد از چند سال ميتونم شهروند بريتانيا شوم تا بتوانم براي مادر و خواهر خودم هم اقامت بگيرم؟؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام همراه فقط همسر و فرزند محسوب خواهد شد و مادر و خواهر جز همراه محسوب نمی شوند برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  7. sama گفته:

    سلام من و همسرم داريم از طريق پناهندگي اقدام مي كنيم البته يه اشنا كمكمون مي كنند بعد از اقامت چقدر زمان ميبره كه پاسپورت بگيريم و ايا تا زمان اقامت دايم امكان بازگشت به ايران را داريم ؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه مشاوره ای در باب پناهندگی ارائه نمی نماید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. Sarah گفته:

    سلام و خسته نباشید.من یک سال نیم میشه وارد انگلیس شدم و از طریق ازدواج اومدم و حالا میخوام از همسرم جدا بشم .آیا بعد جدایی دولت انگلیس اخراجم نمیکنن؟ ممنون

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی بستگی دارد که از نظر اقامت در چه وضعیتی قرار دارید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  9. وحید گفته:

    با سلام خدمات شما
    میخواستم برام واضح توضیح بدیدباید برای اخذ شهروندی انگلستان باید چه مسیری طی کنیم وچقد هزینه هست

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز روش های مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت متفاوت می باشد که می توانید اقدام نمایید مانند تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، پناهندگی ، ازدواج ، تولد اما باید در ابتدا شرایط کامل خود را ذکر نمایید تا امکان راهنمایی بیشتر وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  10. رضا گفته:

    عرض سلام و خسته نباشید من ۱۵ سالمه میخواستم بدونم که چطوری میتونم اقامت دائم انگلستان رو دریافت کنم البته با مادرم و میخواستم یه راهی باشه که پر خرج نباشه
    مرسی از زحمات شما

    پاسخ