اخذ ویزای استرالیا

 

اخذ ویزای استرالیا

شرایط اخذ ویزای استرالیا چگونه است ؟ راههای مهاجرت به استرالیا و همینطور راههای اخذ اقامت استرالیا کدام است ؟ شرایط اخذ ویزای استرالیا  و بخصوص اخذ ویزای کار استرالیا و یا اینکه کار دراسترالیا چگونه می باشد ؟ قوانین اخذ ویزای استرالیا و یا اخذ ویزای تحصیلی استرالیا و همینطور تحصیل در استرالیا به چه نحوی است ؟ شرایط ویزای ۱۸۹ استرالیا و همچنین شرایط ویزای ۴۸۹ استرالیا و همینطور ویزای ۱۹۰ استرالیا چگونه می باشد ؟ در مقاله ی حاضر مطالب بسیار مهمی را در مورد اخذ ویزای استرالیا به اطلاع متقاضیان عزیز می رسانیم. آگاهی از راه های مختلف اخذ ویزای استرالیا ، قوانین، شرایط و هزینه های اخذ ویزای استرالیا برای افرادی که قصد دارند از راه های مختلف از جمله مهاجرت کاری به استرالیا ، و یا مهاجرت تحصیلی به استرالیا و یا سرمایه گذاری در استرالیا به کشور استرالیا مهاجرت کنند و تابعیت استرالیا را اخذ نمایند بسیار مهم است.

مؤسسه ی حقوقی ملک پور با نگارش مقاله ی حاضر در زمینه ی اخذ ویزای استرالیا ، هزینه ها، شرایط و قوانین اخذ ویزای استرالیا، مدارک لازم و راه های مختلف اخذ ویزای استرالیا و نیز شرایط کار و زندگی در استرالیا قصد دارد شما عزیزان را در تصمیم گیری صحیح در رابطه با مهاجرت به استرالیا یاری نماید؛ بنابراین جهت اطلاع از سریع ترین راه های اخذ ویزای استرالیا و اخذ اقامت استرالیا، شرایط کار و زندگی در استرالیا می توانید ضمن تماس با وکلای حقوقی برجسته و کارشناسان مجرب در سایتهای معتبر هم جستو جو فرمایید.

به این نکته ی مهم در رابطه با اخذ ویزای استرالیا توجه نمایید که والدین اتباع استرالیایی یا افرادی که دارای اقامت دائم استرالیا هستند و قصد دارند جهت ملاقات فرزندان خود به استرالیا سفر کنند می توانند برای ویزاهای طولانی مدت درخواست دهند که تحت عنوان ویزای توریستی طولانی مدت برای والدین شناخته می شود.

درخواست اخذ ویزای استرالیا

تعداد زیادی ویزای مختلف برای افرادی که قصد دارند از طرق مختلف نظیر گردشی، تحصیل، کار یا زندگی در استرالیا درخواست دهند وجود دارد؛ بنابراین متقاضیان ابتدا با توجه به هدف خود باید دریابند که کدام نوع ویزا مناسب آن ها است.

درخواست اخذ ویزای استرالیا

درخواست آنلاین اخذ ویزای استرالیا

متقاضیان اخذ ویزای استرالیا که واجد شرایط هستند و به صورت آنلاین درخواست می دهند باید ابتدا یک حساب کاربری در وبسایت مهاجرت استرالیا داشته باشد تا از هرگونه تأخیری در بررسی درخواست جلوگیری نمایند. به علاوه متقاضیان عزیز فراموش نکنند که تمام مدارک و اطلاعات لازم جهت درخواست اخذ ویزای استرالیا باید هنگام درخواست ارائه گردد. مدت زمان لازم جهت بررسی درخواست فقط وقتی مشخص می شود که درخواست اخذ ویزا و مدارک لازم به طور کامل ارائه شده باشد. مدت زمان لازم جهت بررسی درخواست اخذ ویزای استرالیا به چند عامل بستگی دارد که برخی از آن ها شامل موارد زیر است:

  • تمام مدارک لازم را هنگام درخواست اخذ ویزای استرالیا ارائه داده باشید
  • تمام اطلاعات مضاعفی را که از شما درخواست می شود به طور صحیح ارائه دهید
  • اینکه در طی چه مدتی اطلاعات لازم را تکمیل کرده باشید.

متقاضیان به خاطر بسپارند که پیش از مشخص شدن نتیجه ی نهایی درخواست اخذ ویزای استرالیا هیچ بلیطی جهت سفر رزرو نکنند.

ویزاهای ورود موقت

ویزای بازدیدکننده (sub class 600) به دو گروه تقسیم می شود. در صورتی که برای این ویزا درخواست می دهید باید یکی از گروه های زیر را انتخاب کنید:

  • گروه توریستی : برای افرادی که قصد اخذ ویزای استرالیا را دارند و قصد دارند به عنوان یک گردشگر یا جهت ملاقات خانواده ی خود به استرالیا سفر کنند.
  • گروه تجاری و کسب و کار : برای افرادی که قصد دارند برای یک سفر کوتاه کاری به استرالیا سفر کنند.

تمام متقاضیان اخذ ویزای استرالیا باید به صورت آنلاین جهت اخذ ویزای بازدیدکننده e600 درخواست دهند.

والدین اتباع استرالیایی یا افرادی که دارای اقامت دائم استرالیا هستند و قصد دارند ویزای طولانی مدت اخذ نمایند ممکن است جهت اخذ یکی از ویزاهای زیر واجد شرایط باشند :

  • ویزای توریستی با اعتبار ۵ ساله و اقامت ۱۲ ماهه در هر ورود به استرالیا برای افرادی که از خارج از خاک استرالیا درخواست می دهند و دارای سهمیه ویزای والدین (سابکلس ۱۰۳) هستند
  • در راستای بحث اخذ ویزای استرالیا می توان بیان نمود که ویزای توریستی با اعتبار ۳ ساله و اقامت ۱۲ ماهه در هر ورود به استرالیا برای افرادی که خارج از خاک استرالیا درخواست می دهند و دارای سهمیه ویزای والدین نیستند و از قبل دارای یک ویزای استرالیایی هستند و از تمام شرایط لازم جهت اخذ ویزا برخوردارند.

علاوه بر برخورداری از تمام شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا متقاضیان اخذ ویزای استرالیا باید:

  • جهت پوشش دادن هزینه های درمانی خود در طول اقامت دارای بیمه سلامت باشند و هنگام درخواست اخذ ویزا مدرک یا گواهی بیمه ی خود را ارائه دهند
  • در هر مدت زمان ۱۸ ماهه، متقاضی اخذ ویزای استرالیا بیش از ۱۲ ماه نمی تواند در استرالیا اقامت داشته باشد (مانند تمام گردشگران دیگر از والدینی که دارای ویزاهای گردشگری هستند انتظار می رود فاصله ی زمانی مشخصی را در بین هر بار بازدید از استرالیا در خارج از خاک این کشور باشند).

متقاضیان اخذ ویزای استرالیا چنانچه می خواهید درخواست شما جهت اخذ ویزای طولانی مدت مورد بررسی قرار گیرد باید هنگام درخواست دارای بیمه ی سلامت جهت پوشش هزینه های درمانی خود در مدت اقامت در استرالیا باشید.

سایر ویزاهای ورود موقت استرالیا عبارتند از:

  • ویزاهای دانشجویی
  • ویزای کاری: ویزای کاری اقامت کوتاه مدت (sub class 400)
  • ویزای کاری: ویزای کاری اقامت طولانی مدت (sub class 401)
  • ویزای پژوهشی و آموزشی (sub class 402)

تمام متقاضیان واجد شرایط به صورت آنلاین درخواست دهند.

ویزاهای ورود دائمی

تمام متقاضیان واجد شرایط اخذ ویزای استرالیا می توانند جهت اخذ ویزای Partner به صورت آنلاین درخواست دهند. یکی دیگر از ویزاهای ورود دائم، ویزای مهاجرت از طریق تولد فرزند است. به علاوه متقاضیان موظف هستند که جهت جلوگیری از تأخیر در بررسی درخواست تمام مدارک و اطلاعات لازم را ارائه نمایند. در واقع متقاضیان اخذ ویزای استرالیا موظف هستند که تمام مدارک و اطلاعات لازم در ارتباط با خود متقاضی و اسپانسر را هنگام درخواست ارائه دهد، در غیر این صورت بررسی درخواست او با تأخیر مواجه شده یا رد خواهد شد.

ویزاهای بشردوستانه و پناهندگی(موسسه ی حقوقی ملکپور در این باب فقط  خدمات خاصی ارائه نمیدهد)

متقاضیان اخذ ویزای استرالیا که در خارج از کشور خود زندگی می کنند ممکن است جهت تعیین وضعیت پناهندگی خود به کمیساریای عالی سازمان ملل (UNHCR) رجوع کنند. اگر UNHCR آن ها را به عنوان پناهنده بپذیرد، ممکن است به کشوری نظیر استرالیا اعزام شوند.

متقاضیان اخذ ویزای استرالیا کشورهای زیر که درخواست آن ها به همراه یک پروپوزال ویژه ی بشردوستانه و پناهندگی (فرم ۶۸۱) است باید در مرکز بررسی اقدامات بشردوستانه ویکتوریایی (the Victorian Offshore Humanitarian Processing Centre) درخواست دهند. این مورد شامل افرادی می شود که تحت برنامه ی ویژه ی بشردوستانه ی جهانی (SHP) یا به عنوان عضو درجه ی یک خانواده درخواست می دهند

ویزای بازدیدکننده (sub class 600)

این نوع ویزا اساسی ترین ویزای استرالیا بشمار می رود که از طریق آن می توانید در تعطیلات از استرالیا دیدن کنید، به منظور تفریح به استرالیا سفر کنید یا با دوستان و اعضای خانواده ی خود ملاقات نمایید. به علاوه ممکن است برای اهداف غیرکاری دیگری نیز از جمله تحصیل به مدت کمتر از ۳ ماه بکار رود. در صورتی که درخواست اخذ ویزای استرالیا موفقیت آمیز باشد، یک ویزای تک ورودی -single entry یا چند ورودی ‪- multiple entryبرای مدت ۳، ۶ یا ۱۲ ماه برای متقاضی اخذ ویزای استرالیا صادر خواهد شد. مدت زمان اقامت و تعداد ورود به استرالیا به هدف بازدید از این کشور و شرایط شخصی فرد تقاضا دهنده اخذ ویزای استرالیا بستگی دارد.

مدارک زیر که برای سایر ویزاهای کوتاه مدت نیز صدق می کند جهت اخذ ویزای بازدیدکننده لازم است:

  • گذرنامه ی معتبر برای متقاضی اخذ ویزای استرالیا که احداقل دارای ۶ ماه اعتبار است.
  • عکس گذرنامه ای جدید (قدیمی تر از ۶ ماه نباشد)
  • یک کپی یا رسید چاپی انتقال مبلغ هزینه های درخواست اخذ ویزا

در صورتی که دارای مدارکی دال بر سفرهای پیشین خود به استرالیا هستید دیگر نیازی به ارائه ی مدارک مذکور نیست، مگراینکه زیر ۱۸ سال یا بالای ۷۰ سال باشید یا قصد دارید بیش از ۳ ماه در استرالیا اقامت داشته باشید.

ولی شما متقاضی اخذ ویزای استرالیا چنانچه قبلاً به استرالیا سفر نکرده اید ممکن است ارائه ی مدارک زیر نیز مورد نیاز باشد:

  • مدرک تمکن مالی: کپی تائید شده یا اصل مدارک بانکی که گردش حساب حداقل سه ماه قبل از درخواست اخذ ویزا را نشان دهد. مدارک باید دارای نام دارنده، شماره حساب و موجودی کنونی حساب باشد. از سوی دیگر در صورت وجود اسپانسر باید مدارک بانکی او ارائه گردد.
  • اگر شما متقاضی اخذ ویزای استرالیا بیش از ۷۰ سال سن دارید باید دارای یک نامه ی اصل از دکتری که مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا است باشید و ثابت کنید از سلامت کافی جهت سفر به استرالیا برخوردار هستید و نیز با داشتن بیمه ی سلامت هزینه های درمانی خود را در طول اقامت استرالیا پوشش دهید.
  • چنانچه زیر ۱۸ سال باشید باید کپی تائید شده یا اصل شناسنامه ی خود را ارائه دهید. در صورتی که با یکی از والدین خود سفر می کنید باید اجازه ی کتبی والدین دیگر خود را هنگام درخواست ارائه دهید . این نامه باید شامل تاریخ سفر و نیز اطلاعات تماس شخصی که در طول اقامت در استرالیا از شما مراقبت می کند باشد. در صورتی که یکی از والدین یا هر دوی آنها فوت شده باشند باید گواهی فوت معتبر او را ارائه دهید .

ویزای کوتاه مدت کاری (sub class 600)

در صورتی که هدف شما متقاضی اخذ ویزای استرالیا از بازدید از استرالیا مأموریت کاری در مدت کمتر از ۳ ماه باشد می توانید برای اخذ این نوع ویزا درخواست دهید. فعالیت های کاری که در این گروه قرار می گیرند عبارتند از کنفرانس، ملاقات اداری، جلسه، آموزشی، بازرسی ساختمان و نصب تجهیزات؛ البته در صورتی که امکان انجام آن توسط یک تبعه ی استرالیایی نباشد.  توجه داشته باشید که این ویزا، مجوز کار بشمار نمی رود بلکه یک ویزای اقامت موقت است و قوانین و شرایط آن تقریباً مشابه ویزای توریستی استرالیا است. علاوه بر شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا ممکن است جهت اخذ ویزای کوتاه مدت کاری مدارک زیر نیز لازم باشد:

  • کپی تائید شده یا اصل نامه ی کارفرما یا شرکتی در کشور مبدأ با اطلاعاتی از قبیل طول مدت اقامت و هدف بازدید از استرالیا
  • ارائه ی نامه ی ایمیل شده، فکس شده یا اصل که از سوی شرکت استرالیایی که قصد بازدید آن را دارید
  • در صورتی که خویش فرما هستید کپی تائید شده یا اصل گواهی ثبت شرکت که نشان دهنده ی مشارکت شما در کسب و کار است
  • برنامه ی سفر اخذ شده از وکیل خود شامل تاریخ ورود و خروج استرالیا

ویزای ترانزیت (sub class 771)

اگر کمتر از ۷۲ ساعت در استرالیا توقف خواهید داشت تا به مقصد دیگری سفر کنید پس شما واجد شرایط اخذ ویزای استرالیا و اخذ ویزای ترانزیت هستید. ولی این نوع ویزا به معنای اخذ ویزای کاری استرالیا و یا ویزای توریستی استرالیا نخواهد بود.  جهت درخواست اخذ این نوع ویزا متقاضی باید از شرایط لازم جهت اخذ ویزای بازدیدکننده به علاوه مدرک زیر برخوردار باشد:

  • برنامه ی کامل سفر شامل تاریخ ورود و خروج و تمام کشورهای مقصد.

متقاضیان گرامی اخذ ویزای استرالیا ناگفته نماند که جهت ساده تر نمودن مراحل اخذ ویزای استرالیا به کمک مشاوران مجرب و در صورت داشتن هر گونه پرسشی در ارتباط با راه های اخذ ویزای استرالیا، شرایط کار و زندگی در استرالیا، راه های مهاجرت به استرالیا، راه های اخذ ویزای تحصیلی، کاری و سایر ویزاهای استرالیا، مهاجرت به استرالیا از راه های مختلف و اخذ اقامت استرالیا و اخذ تابعیت استرالیا می توانید با تماس با موسسه ی حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با تماس مستقیم با شعبه مرکزی در وین اتریش  از مشاوره ی رایگان و تخصصی وکلای حقوقی و کارشناسان مجرب این موسسه بهره مند شوید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ