اقامت استرالیا
اقامت استرالیا
اقامت استرالیا از چه راهی ممکن است ؟ راههای مهاجرت به استرالیا و راههای اخذ اقامت استرالیا کدام است ؟ یکی از پر تقاضاترین و مناسب ترین کشور ها جهت اخذ اقامت ، اقامت استرالیا است . بسیاری از سوالات شما در باب اقامت استرالیا در زمینه ی اقامت استرالیا از طریق تحصیل در استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق کار در استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق کار آفرینی در استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق ازدواج در استرالیا و تولد فرزند در استرالیا و در نهایت اقامت استرالیا از طریق پناهندگی در استرالیا بوده است .
در زمینه ی اقامت استرالیا می توانید با موسسه حقوقی ملکپور با همکاری MIE اتریش مشاوره داشته باشید و تمام قوانین مهاجرتی استرالیا را کاملاً به صورت رایگان بهره مند شوید . راه های زیادی به اقامت استرالیا ختم خواهد شد ، پیشنهاد می شود قبل از هر گونه صرف هزینه هنگفت از وکیل مهاجرتی استرالیا مشاوره داشته باشید و قوانین بین المللی که کارآمد ترین راه برای اخذ اقامت شما و اقامت استرالیا است را انتخاب نمایید .
فایل صوتی صحبت های آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق ، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب اقامت استرالیا
- دریافت
- 6 دقیقه
- 4.81 MB
- 11 K
افراد بسیاری که متقاضی اخذ اقامت استرالیا هستند ، اقوام آن ها در کشور استرالیا از طرق مختلفی وارد این کشور شدند و توانستند از راه های مختلف موفق به اخذ اقامت استرالیا شوند . اطلاعات و قوانین مرتبط با شرایط اخذ اقامت استرالیا نحوه ی مهاجرت به استرالیا ، زندگی در استرالیا ، هزینه های تحصیل در استرالیا ، هزینه های زندگی ، شرایط اخذ اقامت دائم در استرالیا و بهترین و مقرون به صرفه ترین راه مهاجرت به استرالیا از جمله مسائل و مواردی است که باید به روز و جدید باشد .
مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل
در خصوص اقامت استرالیا می توان بیان نمود که در حال حاضر افراد بسیاری تمایل دارند برای ادامه تحصیل و اخذ مدرک تحصیلی بالاتر مهاجرت به استرالیا می کنند و در آن کشور ادامه تحصیل دهند زیرا با توجه به قوانین بین المللی استرالیا کشوری مهاجر پذیر است و از نظر موقعیت شغلی امکانات بسیاری در جهت اشتغال نیز برای مهاجرین مخصوصاً دانشجویانی که در این کشور فارغ التحصیل شده اند وجود دارد همچنین شرایط اخذ اقامت تحصیلی استرالیا برای اشخاصی که در آن کشور ادامه تحصیل می دهند و مدرک تحصیلی از آن کشور دریافت می کنند هموار می باشد لذا افراد بسیاری برنامه ریزی می کنند که بتوانند برای ادامه تحصیل در استرالیا به این کشور مهاجرت نمایند .
دانش آموزان از سن ۱۵ سالگی این امکان را دارند که به استرالیا مهاجرت کنند و از این سن تا سن ۱۸ سالگی شخص می تواند در کالج های استرالیا ادامه تحصیل دهد. یکی از مزایای تحصیل در استرالیا این می باشد که اشخاص در سن ۱۵ سالگی یعنی پس از اتمام سال نهم خود می توانند وارد کالج های استرالیا شوند و در این راه والدین خود را نیز به همراه داشته باشند البته این همراهی والدین تا زمانی است که سن دانش آموز به ۱۸ سال برسد و پس از آن ویزای گاردین که تا قبل از ۱۸ سالگی می باشد شامل حال والدین نخواهد شد .
کالج های کشور استرالیا دو نوع تقسیم می شود کالج های دولتی و کالج های خصوصی که هزینه های تحصیل در این کاج ها به صورت تقریبی در حدود ۱۸ تا ۲۸ هزار دلار می باشد و البته هزینه های زندگی نیز در حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار بسته به سطح زندگی فرد می باشد که البته دلار مذکور به دلار استرالیا می باشد . دوره های تحصیلی کشور استرالیا شامل دوره foundation یک ساله ،مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا می باشد و اکثر رشته ها در تمامی مقاطع ارائه می شود . در اکثر دانشگاه ها مقاطع تحصیلی به صورت part time و همچنین full time ارائه می شود به طور مثال در دانشگاه MONASH در رشته علوم کاربردی در مقطع لیسانس به صورت پارت تایم ۶ سال زمان
می برد و به صورت تمام وقت ۳ سال می باشد و هزینه تحصیل در استرالیا سالی ۳۶ هزار دلار استرالیا به صورت سالیانه می باشد مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و قبولی در این دانشگاه و این رشته مدرک آیلتس ۶٫۵ و ارائه کلیه مدارک تحصیلی و معدل بالای ۱۵ می باشد . برای مقطع مستر در رشته information technology هزینه تحصیل در این دوره به صورت سالیانه در حدود ۳۲۵۰۰ دلار استرالیا می باشد و مدرک زبان مورد نیاز آیلتس ۶٫۵ می باشد. به طور کل برای مطع تحصیلی لیسانس حداقل مدرک آیلتس مورد نیاز آیلتس ۶ می باشد و برای مقطع فوق لیسانس آیلتس ۶٫۵ و به صورت تقریبی هزینه تحصیل سالانه در حدود ۲۵ تا ۳۵ هزار دلار در سال می باشد .
مهاجرت کاری به استرالیا
ویزای کار استرالیا آن دسته از ویزاهایی است که شخص اگر شرایط اعلام شده توسط دولت و اداره مهاجرت استرالیا را دارا باشد این امکان را دارد جهت اخذ ویزای کار استرالیا اقدام نماید و وارد خاک کشور استرالیا گردد . ویزاهای کاری استرالیا انواع متفاوت است که هر کدام از آنها سیستم ارزیابی مخصوصی دارد و معمولاً شامل مهارت های شخصی ، تجربه کاری ، مدارک تحصیلی و همچنین سطح زبان وی را شامل می شود لذا شخص برای اینکه بتواند از این راه وارد خاک کشور استرالیا شود باید حتما شرایط ویزاهای کاری را داشته باشد و در مورد این نوع ویزاها تحقیق نماید که در ادامه درباره تعدادی از ویزاهای کاری استرالیا اطلاعاتی جامع در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد .
ویزای کلاس( ۱۸۹) :
در ادامه بحث اقامت استرالیا لازم به ذکر است که این نوع ویزا مختص افرادی است که شخصاً و به صورت کاملاً مستقل در حال اقدام هستند و از طرف استرالیا ، کارفرما و یا خانواده و خویشاوندان خود حمایت نمی شوند و با این روش آنها این امکان را دارند که خانواده خود را به همراه داشته باشند و حتی این امکان را دارند در هر نقطعه از استرالیا مشغول به کار شوند . شخص می بایست قبل از اینکه جهت اخذ این نوع ویزا اقدام نماید یک سری موارد را بررسی نماید.
شخص متقاضی اقامت استرالیا می بایست حتما یک application بابت انگیزه و علاقه خود تکمیل و سپس ارائه نماید و پس از آن از طریق انتخاب مهارت دولت دعوتنامه برای شخص ارسال می گردد اگر شخص دعوتنامه دریافت نمود ۶۰ روز این فرصت را دارد که برای اخذ ویزای آنلاین اقدام نماید که در این میان اگر تغییری در شرایط اعلام شده در فرم قبل به وجود آمده باشد می بایست حتما اطلاه داده شود به طور مثال تغییر پاسپورت و تغییر سطح زبان و مدرک زبان اخذ شده و غیره قابل ذکر است هنگامی که فرم درخواست به اداره مهاجرت استرالیا ارسال می گرد می بایست موارد ذیل مهیا باشد:
- شغل متقاضی اقامت استرالیا باید جزء مشاغل اعلام شده توسط دولت استرالیا باشد.
- در زمان اقدام شرایط سنی شخص می بایست بین ۱۸ تا حداکثر ۵۰ سال باشد.
- دارا بودن شرایط مهاجرت با توجه به شغل مربوطه
- داشتن مدرک زبان کافی برای مهاجرت به استرالیا
ویزای کلاس ( ۱۹۰) :
این نوع ویزا ، ویزای استانی می باشد یعنی یک استان از استان های کشور استرالیا می بایست شرایط شخص متقاضی را تایید نماید و پذیرا باشد در این نوع ویزا نیز شخص این امکان را دارد که همراهان خود را پس از اخذ ویزا به همراه داشته باشد . شخص بایستی درخواست خود را به اداره مهاجرت استرالیا ارسال نماید و چنانچه شرایط شخص مورد تایید یکی از استان های ایالت استرالیا باشد برای شخص دعوتنامه صادر می شود و با اخذ دعوتنامه ارسالی شخص می تواند جهت اخذ ویزای خود اقدام نماید.
شرایط اخذ این نوع ویزا به شرح ذیل می باشد:
- شخص می بایست در زمان اقدام بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن داشته باشد.
- شرایط جسمانی وی دچار مسئله نباشد و از نظر وضعیت جسمانی شرایط مناسب و مساعدی داشته باشد.
- اخذ کسب ۶۰ امتیاز در سیستم امتیازبندی دولت استرالیا
- داشتن شغل و حرفه مرتبط با لیست مشاغل اعلام شده توسط دولت استرالیا.
- توانایی مکالمه زبان انگلیسی و داشتن مدرک زبان معتبر.
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
یکی دیگر از راه های مهاجرت به استرالیا و اقامت استرالیا اخذ اقامت ازدواج می باشد.اشخاصی که برای ویزای ازدواج استرالیا اقدام می کنند از همان ابتدای امر اقامت دائم دریافت نخواهند کرد . برای آنها در ابتدا ویزای اقامت موقت صادر می گردد و پس از اقامت موقت در صورتی که شخص مدت طولانی با همسر و یا شریک زندگی خود زندگی نماید و در رابطه ای طولانی مدت باشد ممکن است اقامت دائم دریافت نمایند لذا حتما می بایست شرایط شخص بررسی شود و کیس با کیس متفاوت می باشد. همسر، شریک زندگی، شوهر و یا نامزد شخص می بایست یا شخصی باشد که تابعیت استرالیایی داشته باشد و یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا اینکه شهروند و یا شهروند نیوزلند باشد و بایستی ضامن و اسپانسر شخصی باشد که برای این نوع ویزا در حال اقدام است. قابل ذکر است شرایط سلامت روانی و شرایط مادی شخص اسپانسر طبق قوانین استرالیا سنجیده می شود. ویزای ازدواج استرالیا به دو بخش تقسیم می گردد و برای اینکه مشخص گردد شخص برای کدام نوع ویزا اقدام نماید بایستی نوع رابطه ای که در آن قرار دارد بررسی گردد.
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی
امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند به خارج از کشور مهاجرت کنند و بدون تحقیقات و بررسی های دقیق راه پناهندگی را انتخاب می کنند و از خطرها و سختی هایی که در راه پناهندگی وجود دارد اطلاعاتی ندارند دولت استرالیا در یک برهه از زمان سال ۲۰۰۹ بالغ بر ۱۲ هزار نفر را به خاطر شرایط بشر دوستانه پذیرفت اما اکنون شرایط پناهندگی در استرالیا اصلا به آسانی انجام نمی گیرد و دولت استرالیا سیاستی اخیرا به کار گرفته است مبنی بر اینکه اشخاصی که فاقد ویزای معتبر هستند و یا به طور غیر قانونی وارد خاک کشور استرالیا شده اند را دستگیر و بازجویی می کند. به دو طریق می توان بابت پناهندگی کشور استرالیا اقدام نمود به عنوان پناهجو که این مورد مربوطه به اشخاصی است که دنبال حمایت هستند و متظر ارزیابی شرایط خود توسط کشور مربوطه هستند پناهندگی از راه طرح ویژه بشر دوستانه این برنامه شامل حال اشخاصی می شود که در کشور خود دچار آزار و اذیت هستند و مورد تبعیض شدید قرار می گیرند در حدی که انسانیت و حقوق بشر آنها کاملا نقض می شود.
مهاجرت با استرالیا از طریق تولد
شرایط اقامت استرالیا و همچنین اخذ تابعیت در کشور استرالیا مانند دیگر کشورها شامل قوانین و مقرراتی می باشد که شخص برای اقدام می بایست در نظر داشته باشد و بررسی نماید. در کشور استرالیا شرایط به نحوی نیست که به محض تولد فرزند در آن کشور تابعیت استرالیایی به وی اعطا شود بلکه مستلزم بک سری مواردی است که در صورت اینکه شخص این موارد را اخذ نماید شامل حال وی خواهد شد.تابعیت به شرطی به فرزند متولد شده در استرالیا داده می شود که یکی از والدین استرالیایی باشند و البته تاریخ تولد فرزند نیست باید بررسی شود.بچه هایی که والدین آنها اقامت استرالیا را دارند ولی خودشان در خارج از استرالیا به دنیا آمده اند باید برای بچه ها درخواست ویزای اقامت دائم دهند به این منظور که بچه بتواند با والدین خود در استرالیا زندگی کند. به طور کل سیستم تولد در کشور استرالیا از طریق خون می باشد و جهت اعطای تابعیت و اقامت استرالیا شرایط باید بررسی شود.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
یکی از پر طرفدارترین و بهترین روش سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی می باشد که این نوع ویزا ۴ ساله به شخص داده می شود و در این بازده زمانی چهارساله شخص فرصت دارد که کارآفرینی کند، بیزینسی راه بیندازد و فعالیت داشته باشد که پس از این دوره 4 ساله این امکان را دارد که جهت اخذ اقامت دائم درخواست دهد که اگر شرایط وی بررسی شود و بیزینسی که راه اندازی کرده است و یا شغلی که به وجود آورده است سود کرده باشد و منفعتی ایجاد کرده باشد پس از آن دوره ۴ ساله، مجدد ویزای متقاضی اقامت استرالیا ۲ ساله تمدید می گردد و به طور کل از زمانی که شخص در کشور فعالیت دارد تا زمانی که به اقامت برسد در حدود ۶ سال حداقل زمان خواهد برد قابل ذکر است میزان سود دهی کارآفرینی و اشتغال زایی شخص توسط دولت بررسی می شود و میزان سوددهی و گردش حساب بیزینسی که شخص راه اندازی کرده طی دو سال آخر دوره ۴ ساله می بایست گردش مالی در حدود ۵۰۰ هزار دلار باشد که ویزای دو ساله دیگر برای وی تمدید شود و در نهایت به اقامت دائم رسد.
در خصوص اشخاص و متقاضی اقامت استرالیا که تمایل دارند به خاک کشور استرالیا وارد شوند راه های مختلفی مانند تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ویزیت اقوام، الحاق به خانواده و… وجود دارد که با توجه به موارد فوق برای مهاجرت به استرالیا حتما می بایست همه جوانب مهاجرت به استرالیا سنجیده شود و بررسی شود. پیشنهاد ما این است که در جهت کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر با مشاورین برتر و وکلای زبده و با تجربه موسسۀ حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید تا مشاورین بتوانند با بررسی دقیق و با توجه به شرایط شما بهترین مشاوره را در اختیار شما قرار دهند و شما را در مسیر صحیح و قانونی مهاجرت به استرالیا هدایت نمایند.چنانچه مطالب فوق از نظر اخذ اطلاعت کافی نبوده است این امکان را دارید به سایر بخش های سایت مراجعه کرده و از اطلاعات موجود در آن بهره مند شوید
در پایان لازم به ذکر است که افرادی که قصد اخذ اقامت استرالیا را دارند می توانند برای طرق قانونی اقامت استرالیا از جمله تحصیل در استرالیا ، کار در استرالیا ، سرمایه گذاری در استرالیا ، ثبت شرکت در استرالیا ، کارآفرینی در استرالیا ، ازدواج در استرالیا ، تولد فرزند در استرالیا و طرق خاص مهاجرت به استرالیا اقدام نمایند .
در این مقاله سعی بر آن شده است تا اطلاعات حقوق بین الملل و قوانین مهاجرتی استرالیا را از طریق موسسه حقوقی ملکپور و موسسه MIE اتریش در سراسر دنیا و شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت رایگان در اختیار متقاضیان مهاجرت به استرالیا و اقامت استرالیا قرار خواهد گرفت و پیشنهاد می شود قبل از هر گونه اقدامی که شاید به صلاح و مصلحت شخص نباشد و هزینه های بالایی که امکان دارد تمام سرمایه ی افراد را از بین ببرد با مشاورین ارشد حقوق بین المللی و وکیل مهاجرتی استرالیا تماس بگیرید و از اطلاعات اقامت استرالیا بهره مند شوید .
اینکه در ابتدا با کدام یک از راه های مهاجرتی اقامت استرالیا داشته باشید بسیار نکته حائز اهمیت است ، شرایط و مختصات شخص متقاضی مهاجرت به استرالیا خیلی مهم خواهد بود . این تنها وکیل مهاجرتی استرالیا است که می تواند در زمینه اقامت استرالیا به شما خدمات ارائه دهد .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!