اقامت بعد از تحصیل

اقامت بعد از تحصیل

اقامت بعد از تحصیل

اقامت بعد از تحصیل همواره به عنوان یکی از دغدغه های دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور مطرح شده است. با توجه به سوالات فراوان شما بر روی وب سایت های ملک پور، در این مقاله قصد داریم تا موضوع اقامت بعد از تحصیل را بررسی کنیم.

بسیاری از شما عزیزان شاید تصمیم داشته باشید که در خارج از کشور به تحصیل بپردازید اما شاید این سوال برای شما پیش بیاید که بعد از اتمام تحصیل وضعیت اقامت ما به چه صورت خواهد شد و شاید هم اصلا به این موضوع فکر نکرده باشید.

اقامت بعد از تحصیل برای کسانی که متقاضی تحصیل در خارج از کشور هستند باید به عنوان یک موضوع مهم در نظر گرفته شود و در هنگام انتخاب دانشگاه مقصد باید به عنوان یک پارامتر مهم محسوب شود.

موسسه ملک پور در باب اقامت بعد از تحصیل ویدیو کوتاهی را تهیه کرده است که تمامی اطلاعات اصلی و مهم را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهد، ضمنا فایل فشرده صوتی همین ویدیوها  نیز با دقت زیاد به همین موضوع می پردازد، این فایلها برای مدتی کوتاه مجانی در اختیار شماست و می توانید هم اکنون آنها را دانلود نموده و ذخیره نمایید.

بررسی شرایط کشورهای مختلف برای اقامت بعد از تحصیل

به عنوان یک قانون کلی می توان گفت که در هنگام تحصیل شما در خارج از کشور، اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته به شما داده می شود. بعد از اتمام تحصیل نیز به شما فرصت داده می شود که به دنبال کار رفته و کار مورد نظر خود را پیدا کنید. در نهایت نیز بعد از پیدا کردن کار به شما اقامت اعطا می شود و بعد از ۴ الی ۶ سال می توان برای اقامت دائم اقدام کرد.

اقامت بعد از تحصیل در بسیاری از کشور ها میسر است ولی زمان آن برای هر کشور متفاوت است. مثلا این مدت زمان برای کشورهای اتریش و هلند یک سال و برای کشور آلمان یک و نیم سال است. شما در این زمان وقت داشته که به دنبال کار مورد نظر خود بگردید و بعد از پیدا کردن کار برای اقامت اقدام کنید.

در ادامه فایل صوتی موسسه ام ای ای در خصوص اقامت بعد از تحصیل برای آن دسته از عزیزانی که مایل به شنیدن فایل صوتی و جهت سهولت در امر دانلود ارائه شده است

پیشنهاد موسسه حقوقی ملک پور در خصوص اقامت بعد از تحصیل

اگر شما قصد اقامت بعد از اتمام تحصیل در کشور موردنظر خود را دارید باید حتما وضعیت اشتغال در آن کشور را بررسی کنید.

کشورهای که نرخ بیکاری در آن ها پایین است می توانند مقصد خوبی از این نظر باشند.

کشوری مانند ایتالیا شاید در شروع تحصیل کمک هزینه زیادی به شما اهدا کند و به دلیل زیبایی های فراوانی که دارند شما را ترغیب کند که در این کشور اقامت داشته باشید، اما از طرف دیگر باید توجه داشت که نرخ بیکاری در این کشور به نسبت دیگر کشورهای اروپایی بالاتر است. همچنین در کشور بسیار خوبی مانند سوئد برای اقامت بعد از تحصیل پیچیدگی های فراوانی وجود دارد.

همچنین در کشورهای مانند کانادا و استرالیا اقامت دانشجویی شما به عنوان امتیاز مثبت برای اقامت بعد از تحصیل در نظر گرفته می شود.

با توجه به صحبت های بالا می توان نتیجه گرفت که اقامت بعد از تحصیل گزینه بسیار خوبی برای جوانان می باشد. به این صورت که بعد از اتمام تحصیل و پیدا کردن کار، پروسه اخذ اقامت دائم برای آن ها آغاز می شود و حتی با پرداخت کامل مالیات می توانند برای اخذ پاسپورت اقدام کنند.

شما برای اطلاعات بیشتر و استفاده از ویدیوها می توانید از کانال تلگرام موسسه، صفحه اینستاگرام و سایت های موسسه حقوقی ملک پور استفاده کنید. همچنین می توانید از طرق تماس تلفنی با مشاوران ما در دفتر اتریش و یا دفاتر مستقل همکار مستقر در ایران در ارتباط باشید.

در نهایت از تمام عزیزانی که تا پایان مقاله اقامت بعد از تحصیل همراه ما بودند کمال تشکر را داریم. انرژی مثبت شما همواره عاملی برای پیشرفت بیشتر و خدمت بهتر ما به شما خواهد بود.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (7 نظرات, میانگین: 3٫43 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ
  1. سمیه جعفری گفته:

    سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم موسسه ملک پور .سوالی داشتم اینکه من یک ترم دیگه کاردانیم تموم میشه توی رشته امور فرهنگی برای کارشناسی میخوام توی استرالیا ادامه تحصیل بدم من ۳۷ سالم هم ایا امکانش هست من بتونم ویزای تحصیلی بگیرم و اینکه شرایطش چیه.ممنونم از لطفتون

    پاسخ
  2. محمد گفته:

    با سلام و عرض تحیّات خدمت مجموعه MIE به ویژه همشهری عزیز جناب ملک‌پور
    اینجانب محمد، ۲۵ ساله دارای لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد واحد قائمشهر و ۵ سال سابقه‌ی کار، قصد دارم به همراه برادرم(۲۸ ساله و دانشجو حقوق نفت و گاز در پردیس دانشگاه تهران و ۹ سال سابقه کار) جهت اخذ ویزای تحصیلی و به واسطه‌ی آن اخذ اقامت دائم در کشور انگلستان یا اتریش و یا کانادا اقدام نمائیم. خواهشمندم در صورتی که مسیری جهت این امر وجود دارد، اینجانبان را نیز راهنمایی بفرمائید. ضمنا فاقد مدرک آیلتس و در حال زبان آموزی جهت دریافت امتیاز ۷ می‌باشیم و علاقه به رشته‌هایی با گرایش بیزینس و تجارت داریم.

    پاسخ