اقامت فرانسه

اقامت فرانسه و روش های اخذ آن

  • اقامت فرانسه و معرفی فرانسه به عنوان یک مقصد برای مهاجرت
  • اقامت فرانسه و شرایط اخذ اقامت از طریق خوگیری و تابعیت دوگانه
  • اقامت فرانسه از طریق تولد
  • اقامت فرانسه از طریق ازدواج
  • اقامت فرانسه از طریق کار
  • اقامت فرانسه از طریق تحصیل
  • اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت فرانسه از طریق پناهندگی
  • اقامت فرانسه و هزینه اقامت و زندگی در فرانسه

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

اقامت فرانسه و معرفی فرانسه به عنوان یک مقصد برای مهاجرت

اقامت فرانسه ، مهاجرت به فرانسه و طرق مختلف اخذ اقامت و تابعیت فرانسه در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفته است. فرانسه کشوری با جمعیت ۶۷ میلیونی و مساحت ۶۴۳ هزار کیلومترمربع در اروپای غربی واقع شده است. این کشور عضو اتحادیه اروپا و از موسسین آن می باشد و عضو شینگن می باشد. زبان رسمی این کشور نیز فرانسوی می باشد. برای مهاجرت به فرانسه و اخذ اقامت فرانسه از ۶ طریق همانند سایر کشورها می توان استفاده کرد. فرانسه همواره مهد دموکراسی و حقوق بشر و به عنوان خواستگاه مد و زیبایی شناخته شده است. همچنین کیفیت بالای بعضی از دانشگاه های این کشور سبب شده است که اقامت فرانسه مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت قرار گرفته است. شما می توانید تمام سوالات خود را در مورد اخذ اقامت فرانسه و طرق مختلف مهاجرت به فرانسه با مشاوران موسسه ملک پور مطرح کرده و راه مهاجرت به فرانسه را برای خود هموارتر کنید.

اقامت فرانسه از طریق کار

برای اخذ اقامت فرانسه از طریق کار برای مدت زمان کمتر از ۹۰ روز شما نیاز به ویزای کوتاه مدت کار دارید. تنها کشورهای اتحادیه اروپا و سوئیس نیازی به اجازه کار برای اقامت فرانسه از طریق کار ندارند. شهروندان خارج از اتحادیه اروپا برای کار در فرانسه باید اقامت و اجازه کار کسب کنند. این اشخاص در ابتدا باید یک کارفرما برای شغل مورد نظر خود پیدا کنند و شرکت باید قرارداد کاری را تهیه کنید. همچنین زمان اقامت شما با توجه به نوع کار متفاوت خواهد بود. هنگامی که کار شما در فرانسه مشخص شد کارفرما نسخه ای از قرارداد را برای اداره کار فرانسه ارسال می کند و بعد از تایید این قرارداد به کنسولگری فرانسه در کشوری که شما در آن حضور دارید ارسال خواهد شود و شما می توانید بعد از برای اخذ ویزا اقدام کنید.

برای اخذ اقامت فرانسه در صورت انجام مراحل بالا سه حالت زیر اتفاق خواهد افتاد

  • اجازه اقامت موقت : برای کارمندان ، افراد خود اشتغال ، دانشمندان ، متخصصان هنر و فرهنگ ، هنرمندان ، تجار
  • اجازه کار موقت : این موارد در موارد خاصی اعمال می شود، برای مثال جایی که کارمند در استخدام یک شرکت خارجی است
  • قرارداد کاری فصلی : با توجه به نوع و مدت زمان کار تنظیم می شود.
شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای کار فرانسه
کار در کشور فرانسه

اقامت فرانسه از طریق تحصیل

اخذ اقامت فرانسه از طریق تحصیل نیز امکان پذیر است. برای تحصیل در فرانسه باید مجموعه از شرایط زیر فراهم شود.

  • نامه پذیرش
  • ویزای تحصیلی

انوع ویزاهای تحصیلی فرانسه نیز به صورت زیر هستند.

  • برای یک دوره آموزشی که بیش از سه ماه نیست، شما یک ویزای کوتاه مدت دریافت خواهید کرد
  • برای یک دوره آموزشی که بیش از سه ماه یا شش ماه است، شما یک ویزای موقت طولانی مدت دریافت خواهید کرد که نیازی به هیچگونه ضمانت بیشتر در هنگام ورود به فرانسه نیست.
  • برای آموزش و یا دوره ای که بیش از شش ماه است، شما یک ویزای طولانی مدت، معادل یک اجازه اقامت، که برای ورود بیشتر به فرانسه، صورت می گیرد و صادر می شود.

هزینه ویزا برای کشورهای CEF که ایران نیز جز آن ها می باشد ، ۵۰ یورو می باشد. برای بعضی از رشته های و دانشگاه ها نیز شما باید در آزمون ورودی آن قبول شوید. همه موسسات آموزش عالی در فرانسه هزینه های ثبت نام را دریافت می کنند. این هزینه ها بسته به نوع استقرار، از چند صد یورو تا بیش از ۱۰،۰۰۰ یورو در سال برای برخی از موسسات خصوصی متفاوت است.

قانون اجازه می دهد دانش آموزان خارجی ۹۶۴ ساعت کار کنند که ۶۰٪ از ساعات کاری معمول در فرانسه را شامل می شود. معتبرترین دانشگاه های فرانسه به شرح زیر هستند.

  • دانشگاه سوربن با رنکینگ جهانی ۳۶
  • دانشگاه پاریس سود با رنکینگ ۴۲
  • کالج Normale Superieure – با رنکینگ ۶۴
  • دانشگاه اکس مارسی ۱۰۱-۱۵۰
  • دانشگاه استراسبورگ ۱۰۱-۱۵۰
  • دانشگاه پاریس دیادر – پاریس  ۱۰۱-۱۵۰
  • دانشگاه گنبلی آلپ ۱۵۱-۲۰۰
  • دانشگاه پاریس دکارت (پاریس ۵) ۱۵۱-۲۰۰
  • دانشگاه کلود برنارد لیون  ۲۰۱-۳۰۰
تحصیل در فرانسه
دانشگاه های برتر کشور فرانسه
مهاجرت تحصیلی به فرانسه
تحصیل پزشکی در فرانسه

اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری

برای اخذ اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری راه های مختلفی وجود دارد. طرق معمول سرمایه گذاری در هر کشور خرید ملک ، خرید سهام و ثبت شرکت وجود دارد.

ویزای سرمایه گذاری آنجل یا فرشته از سه راه زیر قابل دستیابی است.

  • سرمایه گذاری حداقل ۳۰۰،۰۰۰ یورو در دارایی های ثابت و ملموس
  • سرمایه گذاری به طور مستقیم یا از طریق یک شرکت که در آن حداقل ۳۰٪ سهام آن را دارا باشید.
  • دارا بودن ۱۰ درصد از سهام شرکتی که در آن سرمایه گذاری انجام می شود.

برای احداث یک شرکت در فرانسه هفت گام زیر باید صورت پذیرد

  • تعریف پروژه و یافتن محل مناسب
  • تأمین مالی عمومی و خصوصی
  • تعیین ساختار شرکت
  • پیدا کردن محل کسب و کار
  • افتتاح حساب بانکی
  • ثبت شرکت
  • استخدام نیرو کار

ویزاهای سرمایه گذاری معمولا برای ۳ الی ۴ سال صادر شده و تا زمانی که پروژه در حال پیشرفت و سوددهی باشد قابل تمدید است. بعد از ۵ سال نیز می توان برای اقامت دائم فرانسه اقدام کرد. یک سال بعد از اخذ اقامت دائم نیز می توان برای تابعیت و شهروندی فرانسه اقدام کرد، همچنین باید آشنایی کافی با زبان فرانسوی وجود داشته باشد.

شرایط سرمایه گذاری و ثبت شرکت فرانسه
سرمایه گذاری در فرانسه
سرمایه گذاری و ثبت شرکت فرانسه

اقامت فرانسه از طریق خوگیری و شرایط تابیعت دوگانه

اخذ اقامت و تابعیت فرانسه از طریق خوگیری

  1. بعد از ۵ سال سکونت مداوم در فرانسه شخص بالای ۱۸ سال می تواند برای اخذ تابعیت و اقامت فرانسه اقدام کند.
  2. حقوق و منبع درآمد شخص باید مشخص باشد.
  3. برای پناهندگان و شاغلان در بخش نظامی مدت زمان ۵ سال بنابر شرایط کاهش پیدا خواهد کرد.
  4. اگر شخص تحصیلات عالی را در فرانسه گذرانده و کمک خاصی به فرانسه کرده باشد سنوات لازم برای اخذ اقامت فرانسه ۲ سال کاهش پیدا خواهد کرد.
  5. تعداد سنوات قبل از درخواست اخذ اقامت فرانسه محاسبه خواهد شد.

تابعیت دوگانه در فرانسه: تابعیت دوگانه در فرانسه قابل قبول است و شرایط برای مرد و زن متفاوت است.

از دست دادن تابعیت فرانسه 

داوطلبانه : باید از طریق دولت و کنسولگری ها پیگیری شود.

اجباری : شخص در خدمت یک نیروی نظامی یا خدماتی خارجی است و با دستورات فرانسوی برای ترک این خدمات موافقت نکرده است.

اقامت فرانسه از طریق تولد

اخذ اقامت فرانسه از طریق تولد دارای ضوابط بسیار و خاصی است که در مقالات تخصصی تولد در فرانسه مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه چند راه اخذ اقامت فرانسه از طریق تولد را بررسی خواهیم کرد.

  • شخص متولد فرانسه باشد و والدین اون نامعلوم باشند.
  • شخص متولد فرانسه و وضعیت تابعیت و اقامت والدین او نا مشخص باشد.
  • هر کودکی که در فرانسه متولد شده است و برای او قوانین خارجی در مورد ملیت به هیچ وجه اجازه انتقال ملیت هر یک از والدین به او را نمی دهد.
  • به طور کلی اگر شخص در فرانسه متولد باشد و یکی از والدین او نیز در فرانسه متولد شده باشد می تواند برای تابعیت و اقامت فرانسه اقدام کند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تولد

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت فرانسه از طریق تولد فرزند

اقامت فرانسه از طریق ازدواج

برای اقامت فرانسه از طریق ازدواج اگر شما شهروند فرانسه نباشید و با یک تبعه فرانسه ازدواج کرده باشید بعد از چهار زندگی با او می توانید برای تابعیت فرانسه اقدام کنید. همچنین در بعضی از منابع تعیین شده است که بعد از یک سال ازدواج با تبعه فرانسه و زندگی در فرانسه می توان برای تابعیت فرانسه اقدام کرد. اگر مدت زمان زندگی مشترک مداوم نباشد زمان لازم برای اهدای تابیعت تا ۵ سال افزایش می یابد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

مقاله مرتبط

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در کشور فرانسه

اقامت فرانسه از طریق پناهندگی

در فرانسه قانون ورود و اقامت افراد خارجی و پناهندگی بر اساس دو نوع اسناد بین المللی تعریف شده است، یکی پیمان نامه ژنو و دیگری پیمان نامه ی اروپایی حقوق بشر.

هم چنین به طور کلی دو نوع حمایت به پناهجویان داده می شود.

  • وضعیت پناهندگی: اجازه ی اقامت ۳۱ ساله و حق کار که به طور خودکار
    تمدید می شود.
  • حفاظت جانبی: اجازه ی اقامت یک ساله و حق کار

بعد از اینکه گواهی مسکن را گرفتید به همراه ۱ قطعه عکس ، صبح خیلی زود باید به ریاست اداره پلیس محل سکونت مراجعه کرده و درخواست پناهندگی نمایند. اگر اداره ی پلیس درخواست شما را ثبت نکرد حق شکایت دارید. اداره پلیس پرسشنامه ای به شما خواهد داد که باید در آن لیست کشورهایی که برای رسیدن به فرانسه از آنها عبور کرده اید بنویسید اگر در این لیست اسم کشورهای اروپایی باشد باید به اولین کشور اروپایی که از آن عبور کرده اید برگردید و در خواست پناهندگی بدهید.اگر شما مجاز به اقامت شدید ظرف ۳۱ روز مجوز اقامت موقت با اعتبار ۳ماهه به شما داده می شود.

همانطور که در مقالات متعدد بیان شده است اخذ اقامت فرانسه از طریق پناهندگی با سختی و مشکلات فراوانی همراه است و موسسه ملک پور به هیچ وجه این راه را برای اخذ اقامت فرانسه و مهاجرت به فرانسه پیشنهاد نمی کند.

اقامت فرانسه و هزینه های زندگی در فرانسه

هزینه زندگی در فرانسه ، به خصوص شهرهای بزرگ مثل فرانسه نسبتا بالا است. البته این هزینه بسته به نوع زندگی که میخواهید متغیر است. به طور کلی شما نیاز ب دو سرمایه برای قبل و بعد از مهاجرت دارید، یکی هزینه ای که برای گرفتن ویزا و رفتن از کشور مبداء متحمل می شوید ( مانند هزینه آموزش زبان ، مشاوره، بیلیت هواپیماو..) و هزینه ی دیگر هزینه ای است که در کشور مقصد بعد از مهاجرت باید پرداخت کنید.

درواقع سرمایه ای که به این منظور برای هزینه زندگی در فرانسه باید کنار بگذارید که باید در حساب بانکی شخصی خود در دولت فرانسه داشته باشید. که دولت فرانسه بداند شما مبلغ کافی برای هزینه یک سال خود چه شاغل باشید چه نباشید، دارید.

البته این مبلغ زمانی که شما در کنار تحصیل کار قانونی دارید و به طور منظم مالیات خود را پرداخت میکنید خرج نخواهد شد، و ممکن است دولت فرانسه با توجه به وضعیت کاری شما برای سال آینده از شما چنین مبلغ هنگفتی نخواهد، اما این شرایط برای کسانی که کار نمی کنند نخواهد بود.

هزینه زندگی در فرانسه به شاخصه های زیادی بستگی دارد من جمله وضعیت تأهل ، سن ( اگر بالای ۲۸ سال باشید باید برای بیمه شدن هزینه کنید) ،اسکان در خوابگاه دانشجویی یا مسکن(  بستگی به متراژ و در مرکز یا حومه بودن مسکن و مشخصات مسکن دارد) ،خواستار زندگی مرفه یا متوسط بودن ، بورس شدن و..

هزینه های زندگی در فرانسه در بخش خورد و خوراک

رستوران ارزان قیمت     ۱۴٫۰۰ یورو

غذا برای دو نفر، رستوران متوسط     ۵۵٫۰۰ یورو

شیر(به طور منظم) یک لیتر     ۱٫۲۲ یورو

نان سفید تازه (۵۰۰ گرم)        ۱٫۵۶ یورو

برنج سفید (یک کیلوگرم)       ۲٫۱۰ یورو

تخم مرغ ( به طور منظم ) ۱۲       ۳٫۳۰ یورو

پنیر محلی ( یک کیلوگرم)        ۱۶٫۶۸ یورو

سینه مرغ ( یک کیلوگرم)       ۱۱٫۲۱ یورو

گوشت گاو ( یک کیلوگرم)     ۱۶٫۲۷ یورو

سیب (یک کیلوگرم)     ۲٫۶۴ یورور

موز(یک کیلوگرم)       ۱٫۹۲ یورو

پرتقال( یک کیلوگرم)        ۲٫۳۴ یورو

گوجه فرنگی(یک کیلوگرم)         ۲٫۵۷ یورو

سیب زمینی ( یک کیلوگرم)      ۱٫۶۵ یورو

پیاز( یک کیلوگرم)        ۲٫۰۱ یورو

آب( ۱٫۵ لیتر)           ۰٫۹۴ یورو

 هزینه های زندگی در فرانسه در بخش حمل ونقل

پاریس شهری است که به راحتی با مترو و تاکسی و دوچرخه میتوان حمل ونقل کرد و در آنجا قیمت یک لیتر بنزین ۱٫۵۴ یورو است.

هزینه های زندگی درفرانسه در بخش مسکن

اجاره درهر ماه

آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر           ۱,۱۵۹٫۸۰ یورو

آپارتمان یک خوابه خارج از مرکز          ۸۶۴٫۷۵ یورو

آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر        ۲,۴۷۷٫۸۰ یورو

آپارتمان سه خوابه در خارج از شهر       ۱,۶۹۵٫۶۵ یورو

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر          یورو۱۰,۳۷۵٫۶۳

قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در خارج از شهر   ۷,۳۴۹٫۲۱  یورو

مقاله مرتبط

هزینه زندگی در کشور فرانسه

مقاله مرتبط

هزینه تحصیل در کشور فرانسه

مقاله مرتبط

هزینه تحصیل پزشکی در فرانسه
سخن پایانی در مورد اقامت فرانسه

به عنوان یک نکته کلی می توان گفت که اگر شما به زبان فرانسوی تسلط داشته باشید شرایط اقامتی شما به مراتب آسان تر است. راه های مختلفی برای مهاجرت به فرانسه وجود دارد که شما باید با توجه به شرایط خود بهترین مسیر مهاجرت به فرانسه را انتخاب کنید. در این نوشتار تلاش شد که راه های اخذ اقامت فرانسه و مهاجرت به این کشور به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد. پیشنهاد می شود که حتما تمام مقالات مرتبط با اقامت فرانسه را مطالعه بفرمایید و با توجه به شرایط خود بهترین راه را انتخاب کنید. همچنین ویدیو کامل راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت موسسه ملک پور تمام اصول مهاجرت و راه ها را بررسی کرده است و اطلاعات شما را در زمینه مهاجرت و به خصوص اخذ اقامت فرانسه تا حد زیادی افزایش می دهد. شما می توانید تمام سوالات و نکات مرتبط با اخذ اقامت فرانسه و مهاجرت به فرانسه را در بخش دیدگاه ها و پرسش و پاسخ همگانی مطرح کنید. امیدوار است که مقاله اخذ اقامت فرانسه مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ