تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک و بررسی آن

  • تحصیل در دانمارک و کلیات آن
  • تحصیل در دانمارک در مقاطع مختلف
  • تحصیل در دانمارک و دانشگاه های برتر آن
  • تحصیل در دانمارک و مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی
  • تحصیل در دانمارک و هزینه های تحصیلی
  • تحصیل در دانمارک و بورسیه تحصیلی
  • تحصیل در دانمارک و کار دانشجویی
  • تحصیل در دانمارک و اقامت پس از آن

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

تحصیل در دانمارک و کلیات آن

تحصیل در دانمارک ، شرایط تحصیل در دانمارک در مقاطع مختلف و ویزای تحصیلی دانمارک در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. تحصیل در کشور دانمارک از جهات بسیاری قابل بحث می باشد. اساسی ترین و مهم ترین نکات راجع به تحصیل در دانمارک به صورت ساده و خلاصه خدمت شما عزیزان ارائه می شود.

دانمارک کشوری ثروتمند و مدرن است که در شمال اروپا واقع شده و از جنوب با کشور آلمان هم مرز است و پایتخت آن شهر زیبای کپنهاگ می باشد. سطح رفاه و کیفیت زندگی در دانمارک بسیار بالا بوده و همواره جزو رتبه های برتر جهان در این زمینه است. مردم دانمارک شادترین مردم دنیا شناخته می شوند و اختلاف طبقاتی چشمگیری میان آنان مشاهده نمی شود. سطح عالی دانشگاه های دانمارک از دلایلی است که همواره دانشجویان را مشتاق تحصیل در دانمارک و پس از آن اقامت در این کشور مرفه می نماید. اخذ تابعیت دانمارک امتیازی است که بسیاری از افراد به دلیل اعتبار بالای پاسپورت این کشور به دنبال آن هستند. امتیازات بسیار این کشور و شرایط مطلوب تحصیل در دانمارک که در ادامه به آن ها اشاره می شود، موجب شده است مقصد بسیاری از مهاجرین، تحصیل در کشور دانمارک باشد. در ادامه تمامی نکات مربوط به تحصیل در دانمارک توسط مؤسسه ملک پور جهت آشنایی کامل شما عزیزان با مقوله تحصیل در دانمارک ارائه شده است.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد زیبایی های دانمارک

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل و اقامت در دانمارک

تحصیل در کشور دانمارک
تحصیلات دانشگاهی در دانمارک
اخذ ویزای تحصیلی دانمارک

تحصیل در دانمارک در مقاطع مختلف

تحصیل در مقطع ابتدایی

آموزش و پرورش در دانمارک از اهمیت ویژه ای برخودار است. مدارس دانمارک به شرح زیرند:

  • مدرسه دولتی (folkeskole)
  • مدارس خصوصی (privatskole)
  • مدارس بین المللی

سیستم آموزش و پرورش دانمارک از منبع مالیات های مردمی تأمین می شود و جزو نظام آموزش عمومی محسوب شده و رایگان است.بیش از ۸۰% افراد در مدارس دولتی (folkeskole) شرکت می کنند. تحصیلات ابتدایی و نیمه متوسطه در دانمارک، به طور عمده، به صورت رایگان انجام می شود. البته تعدادی از مدارس خصوصی(privatskole) با پرداخت های جزئی وجود دارد. دانمارک دارای بیش از ۲۴ مدرسه بین المللی است که عمدتاً محل تحصیل کودکانی است با والدین خارجی که برای مدت کوتاهی در دانمارک زندگی می کنند.

شهرداری مسئول آموزش ابتدایی و متوسطه است. جهت انتخاب مدرسه مناسب فرزندتان و ارتباط با آن، باید با شهرداری منطقه هماهنگی های لازم را انجام دهید.

تحصیل در مقطع متوسطه

مقطع متوسطه مربوط به دانش آموزان ۱۶ تا ۱۹ ساله می باشد.

در دانمارک، آموزش متوسطه نیز رایگان است و شامل دو نوع برنامه می شود:

  • تحصیلات عمومی برای دسترسی به تحصیلات عالی
  • تحصیلات حرفه ای یا فنی در اولویت دسترسی به بازار کار

تعدادی از برنامه های تحصیلی به زبان انگلیسی یا سایر زبان های خارجی ارائه می شود. دانمارک دارای ۱۵ مدرسه بین المللی در مقطع متوسطه است. مدرک این مدارس در سطح بین المللی معتبر می باشد.

شهرداری مسئول آموزش ابتدایی و متوسطه است. جهت انتخاب مدرسه مناسب فرزندتان و ارتباط با آن، باید با شهرداری منطقه هماهنگی های لازم را انجام دهید.

تحصیل در مقطع کارشناسی

تحصیل در دانمارک در مقطع کارشناسی به صورت تمام وقت بوده و حدود سه تا چهار سال به طول می انجامد. دوره ای با نام (Teknikum Bachelor) در دانمارک وجود دارد كه‌ شامل یك‌ سال‌ كارآموزی‌ و ۳ سال تدریس دروس‌ نظری‌ می‌باشد.

یک دانشجو در دانمارک بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ماهیانه هزینه دارد.

هزینه تحصیل در دوره لیسانس سالیانه مبلغی حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ یورو می باشد.

فرد در مقطع لیسانس ۱۰ ساعت در هفته اجازه کار ضمن تحصیل دارد.

امکان مهاجرت همراه در مقطع لیسانس باید بررسی شود.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

دوره فوق لیسانس به دو صورت دو ساله (part time study ) و یکساله (full time study) می باشد که بنا به رزومه فرد پیشنهاد می شود.

مدرک زبان مورد نیاز در مقطع فوق لیسانس ایلتس ۶/۵ می باشد.

هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس سالیانه مبلغی حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو می باشد.

اجازه کار ضمن تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به ۲۰ ساعت در هفته افزایش می یابد.

در مقطع کارشناسی ارشد، امکان مهاجرت همراه وجود دارد و حتی همراه از ابتدا اجازه کار تمام وقت دارد.

مدرک زبان برای همراه الزامی ندارد. اما داشتن مدرک زبان کمک کننده است. همراه جهت ورود به بازار کار نیاز به زبان دانمارکی دارد که به صورت رایگان می تواند آموزش ببیند.

گپ تحصیلی فرد در اخذ پذیرش تأثیر بسزایی داشته و در صورت وجود فاصله تحصیلی، رزومه فرد باید بررسی شود.

تحصیل در مقطع دکتری

برای سطح دکترا فرد می تواند شخصاً اقدام نماید و با بررسی دانشگاه ها و موقعیت های تحصیلی ممکن جهت اخذ پذیرش اقدام نماید.

تحصیل در مقطع دکتری رایگان می باشد اما در صورتی که فرد تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه خصوصی داشته باشد با پرداخت سالیانه ۱۵۰۰۰ یورو، این امر ممکن می باشد.

تحصیل در کشور دانمارک
تحصیل پزشکی در دانمارک
تحصیل پزشکی در دانمارک
تحصیل در مقطع دکتری در دانمارک
شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در دانمارک

تحصیل در دانمارک و دانشگاه های برتر آن

دانمارک از لحاظ تحصیلات عالی در سطح هفتم جهانی قرار دارد. همین موضوع موجب شده تحصیل در دانمارک برای دانشجویان جذاب باشد.

۶ دانشگاه برتر دانمارک که در لیست ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارند در لیست زیر آمده است:

Unversity of Copenhagen _ 33

Aarhus University_ 46

Technical University of Denmark _82

Aalborg University _121-130

Copenhagen Business School _121-130

University of Southern Denmark _141-15

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل در دانمارک

مقاله مرتبط

تحصیل در دانشگاه های دانمارک

تحصیل در دانمارک و مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

پاسپورت

  • حداقل اعتبار ۶ ماه
  • حداقل ۳ صفحه خالی

توصیه نامه

ارائه برگ توصیه نامه از طرف دو تن از اساتیدی که دانشجو با آنها درسی گذرانده یا در پروژه ای به صورت همکار مشارکت داشته است. استاد مربوطه باید همچنان عضو دپارتمان دانشگاه باشد و نامه مربوطه در سربرگ دانشگاه نوشته شده و بوسیله مهر رسمی دانشگاه مهر شده باشد. ذکر ایمیل سازمانی استاد در انتهای توصیه نامه ضروری است.

ارائه مدارک تحصیلی

ارائه مدارک تحصیلی شامل مدرک دیپلم تا مقطعی که تحصیل شده است.

تمامی مدارک تحصیلی باید ترجمه رسمی شده و مهر دادگستری داشته باشد.

افرادی که قصد تحصیل در دانمارک دارند حتماً باید دیپلم ۱۲ساله در دبیرستان اخذ نموده باشند و اخذ مدرک از فنی حرفه ای فرایند اخذ پذیرش و ویزا را با ریسک همراه می نماید و رزومه آن ها باید به صورت تخصصی بررسی شود.

انگیزه نامه (SOP)

نامه ای است که انگیزه شما را از تحصیل در این رشته و دانشگاه مشخص می نماید و تأثیر بسزایی در پذیرش دارد.

مشاوران مجرب مؤسسه ملک پور در تمامی مراحل راهنمایی های لازم  را به شما ارائه می نمایند.

ارائه نامه کاری (job letter)

گاهی اوقات فرد به دلیل فاصله تحصیلی یا تغییر رشته ای که داشته است نیاز دارد نامه کاری ارائه دهد.

CV رزومه کاری (Curriculum Vitae)

Cv یا رزومه کاری برای همه پرونده ها لازم است که شامل اطلاعات کاملی از خود شخص و خلاصه ای از سوابق وی می باشد.

مدرک زبان

مدرک زبان مورد نیاز در مقطع لیسانس ایلتس ۶  می باشد. و در دوره فوق لیسانس ۶/۵ می باشد.

دو زبانه بودن برای هر رزومه ای نقطه قوت محسوب می شود. زبان رسمی دانمارک انگلیسی است و نیازی نیست که زبان دیگری آموخته شود. اما درصورت تمایل می توانید از آموزش های رایگان زبان دانمارکی (دَنیش : Danish ) بهره مند شوید.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی دانمارک

تحصیل در دانمارک و هزینه های تحصیلی

هزینه های تحصیل در دانمارک برای دانشجویان اتحادیه اروپا رایگان است. برای سایر دانشجویان هزینه تحصیل در دانمارک سالیانه ۶ تا ۱۶ هزار یورو برآورد می شود. البته امکان اخذ بورس تحصیلی وجود دارد.

به صورت جزئی تر، یک دانشجو در دانمارک بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو ماهیانه هزینه دارد.

هزینه تحصیل در دوره لیسانس سالیانه مبلغی حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ یورو می باشد.

همچنین هزینه تحصیل در دوره فوق لیسانس سالیانه مبلغی حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو می باشد.

تحصیل در مقطع دکتری رایگان می باشد اما در صورتی که فرد تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه خصوصی داشته باشد با پرداخت سالیانه ۱۵۰۰۰ یورو، این امر ممکن می باشد.

البته امکان کار دانشجویی در دانمارک فراهم است که در بخش های بعدی بررسی می شود.

هزینه همراه به مبلغ پایه موردنیاز شخص اصلی حدود ۳۰۰ یورو اضافه می نماید. به تعداد فرزندان مبلغی حدود ۵۰ تا ۱۰۰ یورو به هزینه های ماهیانه شخص افزوده می شود.

بیمه تمامی اعضای خانواده تحت پوشش بیمه فرد اصلی (دانشجو) می باشد و مبلغ مازادی اخذ نمی شود.

تحصیل در دانمارک و مهاجرت تحصیلی به دانمارک
مهاجرت تحصیلی به دانمارک

تحصیل در دانمارک و بورسیه تحصیلی

در برخی دانشگاه ها بورسیه های تحصیلی جهت جذب دانشجویان برتر اختصاص یافته است. بورسیه بیشتر در مقطع دکتری به دانشجویان اعطا می شود اما در سایر مقاطع نیز این امکان وجود دارد. در مقطع دکتری برای دانشجویان ممتاز، این امکان وجود دارد که همزمان با تحصیل، شرایط کسب درآمد نیز برای شخص فراهم باشد. دانشجویان بین المللی امکان دریافت بورس تحصیلی و کمک هزینه تحصیل در دانمارک را در شرایطی خواهند داشت. طرح های متفاوتی وجود دارد که دانشجویان را جهت تحصیل در دانمارک حمایت می کند.

  •  طرح Erasmus: دانشجویان اروپا و منطقه شنگن تحت حمایت این نوع بورسیه می توانند ۲ تا ۱۲ ماه را به تحصیل بپردازند.
  • طرح  Erasmus mundus: دانشجویان اتحادیه اروپا و غیر آن مجاز به استفاده از این بورسیه می باشند که برای مقاطع  فوق لیسانس و دکتری ارائه می شود.
  • نوردپلاس ( برای دانش آموزان حوزه دریای بالتیک و شمال اروپا)
  • کمیسیون فولبرایت
  • بورسیه های دولت دانمارک تحت توافق های فرهنگی
  • بورسیه های تحصیلی دولت دانمارک برای دانش آموزان غیر از اتحادیه اورپا با شرایط عالی
  • پشتیبانی آموزشی دولتی دانمارک (SU)

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد بورسیه تحصیلی و شرایط آن

مقاله مرتبط

اخذ بورسیه تحصیلی

مقاله مرتبط

بورسیه تحصیلی دانمارک

تحصیل در دانمارک و کار دانشجویی

دانشجویان عموماً به مشاغل پاره وقت برای تأمین بخشی هزینه های خود مشغول می شوند. در دانمارک نیز دانشجویان در کنار تحصیل در دانمارک ، اجازه کار محدود دارند که میزان ساعات آن در هفته به مقطع دانشجو بستگی دارد.

فرد در مقطع لیسانس ۱۰ ساعت در هفته اجازه کار ضمن تحصیل دارد.

اجازه کار ضمن تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به ۲۰ ساعت در هفته افزایش می یابد.

در مقطع دکتری فرد مجاز است به صورت فول تایم به کار بپردازد

کار دانشجویی در دانمارک
کار ضمن تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک و اقامت پس از آن

در کشورهای مهاجرپذیر همچون دانمارک این فرصت به فرد مهاجر داده می شود که پس از تحصیل در دانمارک ، اقامت دانمارک را اخذ نماید. نرخ بیکاری در دانمارک حدود ۳ تا ۴ درصد می باشد و این بدین معنی است که بازار کار مناسبی پس از تحصیل در انتظار دانشجویان می باشد.

کشور دانمارک از نظر کیفیت زندگی و تحصیل یکی از بهترین کشورهاست و مردم آن در یک سطح مالی قرار دارند و فاصله طبقاتی چشمگیری مشاهده نمی شود. کشور دانمارک به صورت هدفمند مهاجر می پذیرد.

با اخذ تابعیت کشور دانمارک شما یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا را در اختیار دارید که امکان سفر به اکثر کشورهای دنیا به سادگی برای شما ممکن می شود.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل و اقامت در دانمارک

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت دانمارک

مقاله مرتبط

اقامت پس از تحصیل در دانمارک
تحصیل در دانمارک و بررسی کلی آن

تحصیل در دانمارک و شرایط اخذ ویزای تحصیلی دانمارک در این مقاله به صورت علمی مورد بررسی قرار گرفت. از آن جا که دانمارک کشوری مدرن و ثروتمند با امکانات عالی رفاهی و خدماتی می باشد، افراد زیادی تحصیل در دانمارک و اقامت دانمارک از طریق ویزای تحصیلی را در صدر انتخاب های خود قرار می دهند. تجصیل در کشور دانمارک از جهات بسیاری مانند تحصیل به زبان انگلیسی، اجازه کار همراه از ابتدا، تحصیل رایگان زبان دانمارکی برای خود فرد و خانواده و … جذاب می باشد که تماماً مورد بررسی قرار گرفت. امید است این مقاله تمامی سئوالات و ابهامات ذهن شما راجع به تحصیل در دانمارک را پاسخ گفته باشد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید یا سئوالات خود را در بخش دیدگاه در انتهای همین مقاله عنوان نمایید تا درسریع ترین زمان ممکن پاسخ خود را بیابید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ
  1. فريده محمديفر گفته:

    با سلام.فارغالتحصيل دكتري داروسازي در ايران هستم.متاهل و بدون فرزند.خواهشمندم راهنمايي كنيد امكان مهاجرت كاري دارم به كشور دانمارك براي رشته داروسازي يا خير؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز شما برای کار در کشور دانمارک می بایست ابتدا مدرک شما معادلسازی شود شما می توانید از ویزای مخصوص پزشکان و دارو سازان استفاده کنید که ظرف ۲ سال ضمن آموزش زبان دانمارکی می توانید مدرک خود را معادلسازی کنید .همسر شما به عنوان همراه نیز فول تایم اجازه کار خواهند داشت.

      پاسخ
  2. mehdi گفته:

    سلام پسر من دوساله هست تصمیم دارم قبل از شروع تحصیلات ابتدایی پسر و همسرم رو بفرستم اروپا راهنمایی شما رو میخواستم آیا امکانش هست؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام دوست عزیز
      چنانچه همسر شما ازطریق تحصیلی و یا کاری و هم چنین سرمایه گذاری اقامت اروپا را کسب کنند فرزند شما نیز به عنوان همراه اقامت دریافت می کند .همسر شما چند ساله هستند .آخرین مدرک تحصیلی و رشته تحصیلی شون رو هم بفرمائید تا راهنمائی دقیق تری خدمت شما ارائه گردد.

      پاسخ