تحصیل و اعزام دانشجو به سوئیس

تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس

 

تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و مهاجرت به سوییس از طریق تحصیل در سوئیس را به بررسی خواهیم گذاشت ، شرایط تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و هزینه های تحصيل در سوئيس و اقدامات لازم برای تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و اخذ پذیرش تحصیلی سوییس را برای شما توضیح خواهیم داد ، موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش با توجه به نظر وکیل مهاجرت در خصوص تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و همچنین مهاجرت تحصیلی به سوییس توضیح داده است. پیشنهاد میگردد که از دیدن ویدیوی مربوط به تحصیل در سوئیس که توسط استاد ملک پور (فارغ التحصیل حقوق ,عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش ) تهیه گردیده است لذت ببرید. این ویدیو حاوی نکات ریز و بسیار مهم و کلیدی جهت علاقمندان به تحصیل در سوئیس میباشد.

تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس – تحصیل در مدارس سوئیس

در كشور سوئیس‌ نخستین دوره ی آموزشی كودكان‌،دوره‌ ی آمادگی‌ و به‌ مدت‌ یك‌ تا دو سال‌ می باشد. تحصیلات‌ اجباری‌ در استان‌های‌ گوناگون متفاوت‌ بوده‌ و از ۶ تا ۸ سالگی‌ آغاز می‌شود و ۸ تا ۹ سال‌ طول‌  میکشد .مدت زمان دوره‌ ابتدایی‌ از ۴ تا ۶ سال‌ و دوره‌ متوسطه‌ از ۳ تا ۵ است.

پس از گذراندن این مقطع دانش‌آموزان‌ وارد دبیرستان‌ها، مدارس‌ بازرگانی‌ یا مدارس‌ حرفه‌ای‌ می‌شوند طول زمانی تحصیل‌ در دبیرستان‌ها دو سال‌ است‌ كه‌ دانش‌آموزان‌ می‌توانند در رشته‌های‌ گوناگون‌ ادامه‌ تحصیل‌ دهند و سرانجام موفق‌ به‌ گرفتن‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ در رشته‌هایی‌ مانند زبان، ریاضیات، اقتصاد یا حقوق‌ شوند. در مجموع‌ طول‌ دوره‌ تحصیل‌ پیش‌ دانشگاهی‌ ۱۳ سال‌ است. شرط‌ ورود به‌ مراكز آموزش‌ عالی‌ دانشگاه‌های‌ سوئیس داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ است. دانش‌آموزانی‌ كه‌ وارد مدارس‌ بازرگانی‌ یا حرفه‌ ای‌ می‌شوند، از ۲ تا ۴ سال‌ به‌ تحصیل‌ می‌پردازند و معمولاً‌ بدون‌ این‌ كه‌ وارد دانشگاه‌ شوند، جذب‌ بازار كار می‌شوند.

 تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیستحصیل در مقطع کارشناسی در سوئیس

اشخاصی که دارای دیپلم‌ دبیرستان‌ كشورهای‌ خارجی‌ نظیر ایران‌ كه‌ حداقل‌ معدل‌ آنها ۱۴ باشد، می‌توانند درامتحان‌ ورودی‌ به‌ دانشگاه‌ كه‌ برای‌ نوع متقاضیان‌ برگزار می‌شود شركت‌ كنند، که به دو زبان آلمانی و انگلیسی یا این‌ كه‌ در دوره‌ پیش‌ دانشگاهی‌ دانشگاه‌ فریبورگ‌ آلمانی‌ و فرانسوی‌ به‌ مدت‌ ۹ ماه‌ برگزار میشود، شركت‌ نمایند. موفقیت‌ در این‌ امتحان‌ شرط‌ اقدام‌ جهت اخذ پذیرش‌ از دانشگاه‌های‌ سوئیس‌ است.

شایان ذکر است‌ كه‌ امتحان‌ ورودی‌ تمامی دانشگاه‌ها برای‌ متقاضیانی‌ كه‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ آنها خارج‌ از سوئیس صادر شده، در دانشگاه‌ فریبورگ‌ برگزار می گردد. سال‌ تحصیلی‌ در سوئیس دارای‌ دو نیم‌ سال‌ تابستانی‌ و زمستانی‌ است كه‌ مدت زمان هر كدام‌ حدود ۵ ماه‌ است.

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور سوئیس برای علاقه مندان به ادامه تحصیل امکان پذیر است. کلیه ی افراد متقاضی میتوانند با داشتن مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل اقدام نمایند.

 تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیستحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئیس

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در یکی از بهترین دانشگاه های اتحادیه اروپا می توانند اقدام نمایند. فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد در کشور سوئیس امکان اخذ اقامت کاری را بعد از پایان تحصیل دارند. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن سالها تجربه بوسیله ی وکلای مجرب ، شما را در این زمینه یاری می نماید.

مدارک مورد نیاز:

۱-ترجمه مدرک دیپلم  و ریز نمرات

۲-ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

۳-ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات

۴-پاسپورت

۵-ترجمه شناسنامه

تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس به رغم هزينه هاي بالاي تحصيل و زندگي در اين كشور اروپايي مي تواند گزينه مناسبي براي دانش آموزان بين المللي باشد. تلاش موسسه حقوقي ملكپور در نگارش اين مقاله بر آن بود تا افراد متقاضي تحصيل در سوئيس با قوانين اخذ پذيرش تحصیلی سوییس و شرايط تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و تحصیل در دانشگاه های سوییس و زندگي و هزينه هاي تحصيل و زندگي در سوئيس آشنا شوند و در صورتي كه تمايل به اخذ ویزای تحصیلی سوئيس و اقامت تحصيلي در سوییس را دارند با فرآيندهاي پيش روي خود در خصوص تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس آشنا باشند و با اطمينان خاطر اقدام به مهاجرت تحصیلی به سوییس و در نهایت اخذ اقامت سوئیس نمايند . در خصوص تحصيل و اعزام دانشجو به سوئیس و یا تحصيل در مدارس سوئيس مي توانيد با مشاورين برتر موسسه حقوقي ملكپور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان اخذ نماييد تا در رسيدن به اهداف مهاجرتي شما از جمله اخذ اقامت سوییس كمك شاياني شده باشد.

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 نظرات, میانگین: 4٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 پاسخ
  1. شهره فیاض گفته:

    با سلام میشه لطفا راهنماییم کنید. پسرم ۱۶ سالش تموم شده و میخواستم بعد از دیپلمش اقدام کنم . تجربی میخونه. ایا لازمه مثلا رشته ی it یا چیزی رو بگذرونه و مدرک فنی حرفه ای ایران رو اونا قبول دارن؟ یا خودم مدرک آشپزی دارم ؟!

    Rating: ۵
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام
      دوست عزیز فرزند شما پس از اخذ مدرک دیپلم می تواند برای اخذ پذیرش تحصیلی اقدام نماید و نیاز به گذراندن دوره و یا رشته خاصی نیست .چنانچه شما کار فرمائی داشته باشید که برای شما دعوتنامه کاری ارسال کند می توانید از این طریق اقامت کاری دریافت نمائید

      پاسخ
  2. میلاد گفته:

    سلام.من ۳۱ سالمه و دامپزشک هستم.میخواستم برای دندانپزشکی اروپا(سویس،یونان،فرانسه،پرتغال،ایتالیا،المان،لهستان)اقدام کنم.تو کدوم شانس موفقیت دارم؟

    پاسخ
  3. نادر گفته:

    با سلام لطفا در مورد دانشگاهی که رشته مدیریت توریسم و هتلداری در کشور سوییس هست توضیح بیشتری بفرمایید، طول دوره، مدرک، هزینه ها، و شرایط بازار کار بعد از فارغ‌التحصیلی، چون من قصد جدی دارم که برای کارشناسی ارشد در این رشته در سوییس اقدام کنم.
    با سپاس

    پاسخ
  4. فرشاد گفته:

    سلام خدا قوت..
    بنده کارشناس بیهوشی هستم ؛ میخواستم بدونم واسه ادامه تحصیل کارشناسی ارشد در سوئیس ؛ چه رشته هایی میتونم انتخاب کنم و شرایط ادامه تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اونجا چطوریه؟؟

    پاسخ
  5. فاطمه گفته:

    سلام
    در خصوص رشته ی خلاقیت میخواستم بدونم در کدام دانشگاه ها وجود دارد و اگر ممکن باشد سایتی در خصوص سرفصل های ان به من معرفی کنید بسیار متشکر میشوم.هم چنین من اگر بخواهم برای مقطع ارشد معماری از دانشگاه های سوییس اقدام کنم چه ایتم هایی میتواند احتمال پذیرشرمن را ببشتر کند؟
    با تشکر و سپاس فراوان

    پاسخ
  6. قاسم صمدی گفته:

    سلام خسته نباشید

    من با دعوتنامه ویزای توریستی گرفتم
    آیا میتونم اقدام به اعلام پناهندگی در سوئیس کنم ؟
    چگونه؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با نهایت تشکر

    پاسخ
    • سمیرا میرزاقایی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      پناهندگی راه مناسبی برای اخذ اقامت نیست و شما می توانید با یافتن کار در کشور سوئیس اقامت کاری و نهایتأ اقامت دائم کشور سوئیس را اخذ نمایید
      جهت کسب اطلاعات کامل می توانید با شماره تلفن های مؤسسه تماس بگیرید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ
  7. ح.زمردی گفته:

    میتونین بگین من حقکق دانشگاه ازاد خوندم ایا پذیرش برای دانشگاهای لوزان در حقوق تجارت بین الملل برای ارشد میتونم بگیرم و چه مدارکی میخواد و براورد هزینه ایش چقدره ؟!

    پاسخ
    • رسول صفری گفته:

      با سلام و عرض ادب.
      شما می توانید با اخذ مدرک زبان آیلتس با نمرخه بالای ۶٫۵ از دانشگاه لوزان پذیرش بگیرید.
      یکی دیگر از بهترین دانشگاه ها برای شما دانشگاه های کشور اتریش می باشند.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه از طریق پل های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
      https://telegram.me/parsiaanlaw

      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

      پاسخ
    • admin گفته:

      با سلام دوست عزیز شما می توانید برای ادامه تحصیل در دانشگاههای با رنکینگ بالاتر مثل انگلستان یا اتریش اقدام کنید و با توجه به هزینه های بالای زندگی در سوئیس این کشور به شما توصیه نمی شود برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید به طور رایگان مشاوره می شوید

      پاسخ
  8. علی گفته:

    سلام.بنده فوق لیسانسم ایا امکان ادامه تحصیل در مقطع دکتری برایم وجود دارد؟خانواده ام را نیز میتوانم همراه خود ببرم؟

    پاسخ
    • المیرا زمانی گفته:

      با عرض سلام خدمت شما بزرگوار
      عرض کنم خدمتتان که جهت مقطع دکتری نیازمند به سوپر وایزر می باشید بدین صورت که شما شخصا بای باید با استادی در دانشگاه مورد نظرتان مکاتبه نمایید و برای خود سوپر وایزر تعیین کنید. اما می توانید برای اسپانیا در مقطع دکتری اقدام نمایید
      پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد حقوق بین المللی موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی استفاده نمائید .
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

      پاسخ
  9. لقمان جعفری گفته:

    سلام. در کشوری که هستم شرایط تحصیلم سخته . هم از نظر مالی هم از نظر فضا. اکه میشه با درخواست انتقالم موافقت کنید. با تشکر.

    پاسخ