سرمایه گذاری در استرالیا

آیا قصد سرمایه گذاری در استرالیا را دارید ؟ آیا برای انواع راه های سرمایه گذاری در استرالیا به توضیحات و اطلاعات  نیازمند هستید ؟ برای سرمایه گذاری در استرالیا دنبال راهی برای بدست آوردن  اقامت هستید ؟ آیا مراحل سرمایه گذاری در استرالیا را نمی دانید ؟ آیا به دنبال این هستید که امتیازات سرمایه گذاری در استرالیا را می خواهید بررسی نمایید ؟ آیا ایرانیان نیز می توانند برای سرمایه گذاری در استرالیا اقدام کنند ؟ آیا سرمایه گذاری در استرالیا دارای شرایط خاصی می باشد

با مطالعه مقالات موسسه مشاوره ای  MIE  در سایت موسسه مشاوره ای  MIE  میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به سرمایه گذاری در استرالیا را بدست بیاورید  مشاوران موسسه مشاوره MIE  (همکار موسسه ملک پور)   اطلاعات کافی راجع به سرمایه گذاری در استرالیا را در اختیار شما قرار میدهند .

 

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری تا ۲۰۰ هزار دلار در کشور های انگلیسی زبان

 

 

سرمایه گذاری در استرالیا به چه منظور :

استرالیا به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای تولید و مصرف

رشد اقتصادی زنده و پویا

دارای منابع طبیعی فراوان و گسترده

موقعیت جغرافیای مخصوص و منحصر

اقتصاد بسیتر پیشرفته در توسعه فناوری

بهره مندی از حمایت دولت ژاپن

سرمایه انسانی جوان و پویا

نظام سیاسی نظام مند

برای مهاجرت به استرالیا و سرمایه گذاری در استرالیا   ، فرد حتما باید به دفتری رجوع کند که اولا آن دفتر مهاجرتی حتما دارای وکلای دادگستری باشد یعنی آن وکیل حتما امتحان کانون وکلا را داده باشد و دارا پروانه وکالت باشد  و هم  معتبر باشد ، دوما مو به مو قوانین مهاجرت به استرالیا  را بلد باشد تا بتوان آن را به عنوان دفتر و وکیل مهاجرت به استرالیا دانست.

 

ویزای سرمایه گذاری کشور استرالیا به ۳ گروه تقسیم میشود:

ویزای ساب کلاس ۱۸۸ که به اقامت موقت ۴ ساله معروف میباشد

ویزای ساب کلاس ۱۳۲که به اقامت دایم معروف است

ویزای ساب کلاس ۸۸۸ که به اقامت دایم معروف است که این نوع ویزا همان مرحله دوم ویزای ساب کلاس ۱۸۸ میباشد.

ویزای ساب کلاس ۸۹۰( اقامت دایم مستقل ) و ساب کلاس ۸۹۲ (اقامت دایم اسپانسری ایالتی) نیز هم اکنون برای کسانی که با ویزاهای تجارتی قبلی وارد استرالیا شده اند، موجود میباشد.

ویزای ساب کلاس ۱۸۸ معروف به اقامت موقت ۴ ساله:

  • ویزای کارافرینی در استرالیا
  • ویزای سرمایه گذاری معممولی
  • ویزای سرمایه گذاری ویژه

 

شرایط ویزای کارآفرینی در استرالیا:

سن اشخاص برای این نوع تایپ ویزا باید کمتر از ۵۵ سال باشد.  و این نکته قابل توجه میباشد  که در حال حاضر بعضی از ایالت‌های  کشور استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی اکثر اوقات شرط سنی ‌را برای افراد   ۵۵ سال به بالا نیز قبول می‌کنند.

فرد متقاضی سرمایه گذاریی  باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.

ویزای کارآفرینی  کشور استرالیا نیز نیازمند امتیاز بندی میباشد و فرد بایستی ۶۵ امتیاز را کسب نماید.

گردش مالی شخص متقاضی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال آخری که فرد اقامت دارد، باشد. با توجه به این نکته که قیمت دلار در کشور ایران در ۴ سال اخیر تغییراتی کرده است افرادی که اکنون با این نرخ دلار گردش مالی نشان دهند ، می‌تواند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.

حداقل سرمایه شخص متقاضی باید ۸۰۰ هزار دلار باشد. که این مقدار پول میتواند اعم از   اموال منقول و غیر منقول باشد، مثل ملک/خانه/ماشین/پول و…

شرایط ویزای سرمایه گذاری معمولی در کشور استرالیا:

برای این نوع ویزا دیگر گردش مالی افراد شرط نمیباشد و همچنین شخص و همسرش باید حداقل ۲۵/۲ میلیون دلار در ۲ سال از ۵ سال اخیر سرمایه داشته باشند

فرد برای این نوع ویزا باید سابقه مدیریت خوب و هچنین تاییدیه سرمایه گذاری توسط یکی از ایالت های استرالیا داشته باشد

تعهد به سرمایه‌ گذاری ۵/۱ میلیون دلاری در یکی از ایالتهای استرالیا

همسر شخص سرمایه گذار باید حتما یکی از شرایط زیر را داشته باشد: یا اینکه در یک بیزینس با ارش بالا سابقه مدیریت داشته باشد و یا اینکه ۱۰ درصد از بیزینس در ۱ سال اخیر به اسمش باشد.

شرایط ویزای سرمایه گذاری ویژه:

مانند ویزای سرمایه گذاری معمولی نیازی به گردش مالی بالا ندارد و شخص متقاضی و همسرش حداقل باید مبلغ ۵ ملیون دلار سرمایه داشته باشند به مدت ۴ سال.

ویزای ساب کلاس ۱۳۲:

این نوع از ویزای سرمایه گذاری مخصوص مدیران و یا سهام داران شرکت های بزرگ و یا افرادی که توانایی سرمایه گذاری بزرگ را دارند، میباشد و این افراد باید متعهد شوند بعد از کسب ویزا  و ورود به خاک استرالیا فرد باید مبلغی معادل با ۵/۱ میلیون دلار استرالیا به این کشور می آوردند و کارهای تجاری انجام میدهند.

از حسن های این ویزا این است که شخص متقاضی و خانواده او به محض ورود به کشور ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست می آوردند و از مزایای این کشور برخوردار میشوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان آنها.

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل او انجام می‌ گیرد.

شرایط لازم برای ویزای ساب کلاس ۱۳۲:

سن فرد کمتر  از ۵۵ سال

فرد باید دارایی معادل ۴۰۰ هزار ذلار برای دوسال از ۴ سال قبل از اقدام نشان دهد

دارایی فرد ارزشی  بالغ بر ۵/۱ میلیون دلار ر داشته باشد

فرد باید گردش مالی معادل ۳ میلیون دلار در یک یا چند بیزینس در ۲ سال از ۴ سال اخیر داشته باشد

مدارکی مبتنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس  باید ارائه شود.

ویزای اقامت دایم سرمایه گذاری استرالیا- ساب کلاس ۸۸۸:

این نوع ویزا مرحله ۲ ویزاهای ساب کلاس ۱۸۸ میباشد

شرایط زیر برای داشتن این نوع ضروری میباشد:

داشتن حداقل ۱ سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای کسب این ویزا

داشتن حداقل ۲ سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی BAS برای کل ۲۴ ماه

اثبات سابقه مدیریتی فرد فرد در بیزینس

استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

داشتن حداقل ۲هزار دلار ارزش خالص در بیزینس

حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶هزار دلار

برای این نوع از ویزاها لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد کذشته باشد و حداقل ۲ سال همم فرد در استرالیا زدگی کرده باشد.

ویزاهای ساب کلاس ۸۹۰ و ۸۹۲:

که ویزای ساب کلاس ۸۹۰ معروف به اقامت دایم مستقل و ۸۹۲ معروف به اقامت دایم اسپانسرس ایالتی میباشد.

این ویزا ها، ویزاهای اقامت دایمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند.

مهمترین شرایط لازم برای ساب کلاس ۸۹۲:

فرد باید حداقل ۱ سال در کشور استرالیا اقامت داشته باشد

حداقل ۲ سال فعالیت بیزینسی و ارائه مدارک مالیاتی BAS برای کل ۲۴ ماه

اثبات در مالکیت بیزینس مورد نظر به گردش مالی ۴۰ هزار دلار با داشتن حداقل ۵۱ درصد از سهام

گردش مالی بیشتر از ۴۰۰هزار دلار با داشتن ۳۰ درصد از سهام

داشتن حداقل ۲۰۰ هزار دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا

شرایط لازم برای ویزاس ساب کلاس ۸۹۰:

داشتن حداقل ۱ سال اقامت در کشور استرالیا

حداقل ۲ سال فعالیت بیزینس و ارائه مدارک مالیاتی BAS  برای کل ۲۴ ماه

اثبات سابقه مدریت شخص متقاضی

داشتن حداقل ۳۰۰ هزار دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا

اثبات در مالکیت بیزینس مورد نظر به گردش مالی ۴۰ هزار دلار با داشتن حداقل ۵۱ درصد از سهام

گردش مالی بیشتر از ۴۰۰هزار دلار با داشتن ۳۰ درصد از سهام

استخدام حداقل ۱ نفر به صورت تمام وقت

 

بعضی از امتیازات دارندگانی که  اقامت دائم استرالیا را از طریق ویزاهای دائم تجارتی ساب کلاس های ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ دریافت کرده اند از این قرار میباشند :

 

فرد میتواند در هر جایی از کشور استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کند

فرزندان شخص و یا خود شخص  همسرش میتوانند در مدارس یا دانشگاه های کشور استرالیا،  مانند یک تبعه استرالیایی به صورت رایگان و یا با هزینه کم تحصیل کنند

امکان بهره مندی از مراقبتهای پزشکی یا دارویی رایگان  کشوراسترالیا.

امکان بهره مندی از بیمه بیکاری و بازنشستگی

افراد با این نوع از ساب کلاس ها میتوانند برای برای شهروندی استرالیا( Citizenship) درخواست دهند  و پاسپورت استرالیایی دریافت نمایند.

همسر، فرزندان و کسانی که به فرد متقاضی  وابستگی کامل داشته باشند، میتوانند با  به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شخص برخوردار است، دارا شوند .

 

امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما راجع به  سرمایه گذاری در استرالیا  کمک کرده باشد.

اگر شما هم خواهان سرمایه گذاری در استرالیا هستید وکلای مجرب ما در موسسه مشاوره MIE  (همکار موسسه ملک پور) که از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 3٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ