مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و مهاجرت تحصیلی به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا و همچنین گرفتن وکیل مهاجرت چه مدارکی می باشد ؟ مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا در مقطع لیسانس و تحصیل در کانادا به چه صورت است ؟  برای تحصیل در دانشگاه های کانادا و راههای اخذ اقامت بعد از تحصیل در کانادا چه مدارکی احتیاج می باشد ؟ می توانید مقالات و مطالب موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش  را در باب  مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و همچنین مطالب مرتبط با موضوع  مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا بدست آورده و با اطمینان خاطر و دانش کافی به جمع آوری مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا پرداخته و سپس برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا در دانشگاه های کانادا و مهاجرت به کانادا اقدام نمایید .

در خصوص بحث مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا می توان اینگونه بحث را آغاز نمود که اگر دانشجویی شهروند کشوری نباشد که در آنجا درخواست خود را ارائه می نماید ، شاید ملزم شود که مدرک وضعیت مهاجرتی و علت مهاجرت و در واقع انگیزه ی خود را از مهاجرت کنونی خود در همان کشور مبدا ارائه نماید .

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   مهاجرت به کانادا و شرایط زندگی در کانادا

 

متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا باید بدانند که اگر از کشوری که پاسپورت آنها را صادر نموده است برای ورود دوباره به مجوز داشته باشد شخص الزاما و اجبارا می بایست پیش از اخذ ویزای تحصیلی کانادا مجوز ورود خود به کشور را دریافت نماید . همچنین مدارک شرایطی دیگری احتیاج میباشد . از جمله این مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش کانادا نامه تمکن مالی و ترجمه مدارک تحصیلی در مقاطع مختلف می باشد .  مثلا اگر دانشجو برای پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس در کانادا اقدام می نماید باید مدرک دیپلم و ریز نمرات سال اول و دوم و سوم دبیرستان به زبان انگلیسی ترجمه نموده و به دانشگاه مورد  نظر برای پذیرش تحصیلی کانادا تحویل نماید .و اگر دانشجو برای پذیرش دانشگاه های کانادا در مقطع فوق لیسانس اقدام می نماید باید مدرک لیسانس و ریز نمرات تمام واحد های پاس شده به زبان انگلیسی ترجمه شده و به دانشگاه مورد نظر ارسال گردد . و در نهایت اگر دانشجو متقاضی پذیرش دکترا از دانشگاه های کانادا می باشد باید مدرک فوق لیسانس و مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات برای دانشگاه مورد نظر در کانادا برای پذیرش به دانشگاه مورد نظر ارائه گردد .

از دیگر مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا این است که اگر دانشجو مقاله یا ثبت اختراع و یا تحقیق علمی و یا کتاب نوشته شده داشته باشد می تواند برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا به دانشجو کمک شایانی نماید

 

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در باب پذیرش کارشناسی ارشد از کانادا

گواهی پذیرش در کانادا :

در خصوص بحث مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا می توان بیان نمود که اگر قصد تحصیل در مدارس کانادا  (ابتدایی یا متوسطه)، و یا پذیرش از دانشگاه های کانادا را دارید باید نامه پذیرش دانشجو از این مدارس و دانشگاه ها صادر گردد که شخص دانشجو برای زمان سفارت و مرحله اخذ ویزای  تحصیلی از سفارت کانادا به همراه سایر مدارک و به صورت رسمی به همراه داشته باشد .

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   مهاجرت کاری به کانادا

 

دانشجویان متقاضی اخذ پذیرش تحصیلی کانادا باید  مدارک زیر را جهت مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا ارائه نماید :

یک پاسپورت دارای اعتبار برای شخص متقاضی پذیرش دانشگاه های کانادا و همراه شخص دانشجو باید یوجود داشته باشد و ارائه نماید . کسانی که شهروند آمریکا باشد برای ورود به کانادا و اخذ پذیرش تحصیلی کانادا به پاسپورت احتیاجی نخواهد داشت .

از دیگر مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا دو قطعه عکس جدید در ییک سایز  مشخص شده به اندازه پاسپورت می باشد . عکس های مورد نیاز نیز باید پشت نویسی شوند.

۳_ مدرک تمکن مالی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا :

شخص متقاضی پذیرش دانشگاه های کانادا  باید به اثبات برساند که توانایی و برخورداری مالی و پولی برای ساپورت نمودن خود و اعضای خانواده خود را در طول دوران تحصیل در کشورر کانادا را دارند .

اگر حساب شخص دانشجوی متقاضی پذیرش تحصیلی در کانادا حساب خود را به کانادا انتقال داده باشد باید مدرک حساب خود را ارائه نماید .

  • در صورت اخذ وام دانشجویی باید مدرک مورد نظر را ارائه نماید :
  • یک صورت حساب ۴ ماهه
  • یک حواله ارزی برای بانک که قابلیت تبدیل را داشته باشد برای پذیرش از دانشگاه های کانادا
  • مدرک مورد نیاز دال بر پرداخت تمامی هزینه های شهریه دانشگاه کانادا و اجاره نامه خوابگاه یا اجاره نامه مسکن ؛
  • یک مدرک مورد نیاز دلیل بر اینکه یک شخص و یا مرکزی خاص دانشجو را در صورت پذیرش از دانشگاه های کانادا برای تحصیل در کاناد مورد حمایت قرار می دهد .
  • شخص متقاضی اخذ پذیرش از کانادا مدارک مالی پرداخت شده در کانادا را در صورتی که دانشجو بورسیه تحصیلی داشته باشد .
  • شما عزیزان اگر خواهان کسب اطلاعات در خصوص مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا می باشید همواره می توانید با شعبه مرکزی وین در اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره ی رایگان در خصوص مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا بدست آورید .
  • منابع مالی مورد احتیاج برای پذیرش در کانادا :
  • یک مبلغ ۱۰،۰۰۰ دلار برای یک سال تحصیل به همراه شهریه دانشجویی تحصیل در کانادا
  • ۱۱،۰۰۰ دلار برای یک دوره یکساله به همراه شهریه دانشگاه
  • در صورت وجود همراه یکی از اعضای خانواده برای یک دوره یک ساله و مبلغ ۴۰۰۰ دلار
  • برای هر فرد ۱۸ ساله یا بزرگتر حدود ۵۱۰۰ دلار برای یک دوره یک ساله
  • به ازای  هر فرد زیر ۱۸ سال  ۳۱۰۰ دلار برای یک دروره یک ساله
  • هر یک از اعضای دیگر خانواده برای یک دوره یک ساله  ماهه و برای هر فرزند وابسته در هر سنی حدود ۳۰۰ دلار
  • برای هر فرد ۱۸ سال یا بزرگتر ۵۱۲۵  دلار برای یک دوره یک ساله
  • برای هر فرد زیر ۱۸ سال ۱۹۰۳ دلار برای یک دوره یک ساله

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   تحصیل کودکان در مدارس کانادا با امکان اخذ ویزای همراه برای والدین

 

 

۴_ توضیحات لازمه برای مدارک و شرایط لازم برای پذیرش کانادا

گاهی مکن است که دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش از کانادا یک مجوز دانشجویی درخواست نماید که دارای یک سری مزیت ها خواهد بود : از جمله این مزیت ها پیدا نمودن کار پاره وقت دانشجویی در کانادا در یا در محیط دانشگاه و یا خارج از محیز دانشگاه .  ، امکان درخواست تمدید ویزای تحصیلی در کانادا از خود دولت کانادا

در این مقاله به بررسی مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا پرداختیم. چنانچه قصد اقامت تحصیلی در کانادا و کار دانشجویی در کانادا  را دارید توصیه می شود برای آگاهی از مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاههای کانادا  با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص چگونگی پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا و همچنین مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا به صورت رایگان با مشاورین متخصص و حقوقدانان با تجربه مشاوره رایگان در خصوص مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا دریافت نمایید . موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا به شما کمک خواهد کرد که چگونه برای مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و همچنین اخذ ویزای تحصیلی کانادا و کار در کانادا و اخذ ویزای کاری کانادا و خصوصا چگونگی مهاجرت به کانادا کمک خواهد نمود .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (21 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 پاسخ
  1. فرزانه گفته:

    سلام من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم اما علاقه مند به تحصیل دررشته پزشکی در کانادا هستم. ایا برای شرکت در دانشگاه های کانادا باید ازمون ورودی خاصی بدهم و مدارک لازم برای تحصیل در رشته پزشکی چیست

    پاسخ
  2. روناک گفته:

    سلام خسته نباشید من در حال حاضر لیسلنس روان شناسی عمومی دارم که البته دانشگاه معتبری درس نخوندم ولی قصدم اینه ارشد دانشگاه تهران بخونم از طرفی مدرک پیش دانشگاهیمو گم کردم . آیا برای ادامه ی تحصیل در مقطع فوق لیسانس در خارج از کشور به اصل مدرک پیش دانشگاهیم نیاز هست ؟

    پاسخ
  3. mie editor3 گفته:

    سلام من دانشجو رشته حقوق در دانشگاه تهران شمال و مقطع کارشناسی هستم قصد دارم برای کارشناسی ارشد به کانادا مهاجرت کنم و با مشورتی که با دفتر شما کردم تصمیم بر این شد که در رشته بیزینس به ادامه تحصیل بپردازم می خواستم بدونم مدارکی که به من کمک می کنه برای مهاجرت بهتره که برای چه رشته ای باشه؟یعنی‌من وقتم رو روی نوشتن و جمع آوری مقاله و همایش های‌رشته حقوق بزارم یا بیزینس‌و اینکه مدارک های‌همایش و کارگاه های داخلی‌و حتی وابسته به حکومت مانند شورا نگهبان ارزشی‌داره یا فقط‌ مدارک بین المللی؟

    پاسخ
  4. رویا گفته:

    سلام خسته نباشید
    من ۲۸ سال سن دارم و سال ۹۳ کارشناسی ناپیوسته معماری از دانشگاه گلستان گرفتم و دارم برای کنکور کارشناسی ارشد معماری میخونم که انشاالله امسال جواب بگیرم
    و انشالله میخوام برای اسفند ماه برای آیلتس شرکت کنم
    در واقع حدود سه سال هم هست که در زمینه انیمیشن مدلینگ و ریگینگ دارم هم کار میکنم و هم آموزش میبینم علاقه اول من انیمیشن هست
    زبان انگلیسیم تقریبا خوب هست و مشکلی برای اسپیکینگ ندارم البته این موضوع رو باید نمرات آیلتسم نشون بده که انشاالله بتونم نمره قابل قبولی بیارم
    راستش کمی هم به زبانهای آلمانی فرانسه آشنایی دارم درواقع یکی از علایقم درکل خوندن زبان هست و اوقات فراقتم رو بیشتر کلمه یاد میگیرم من با نمرات خوبی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم معدلم هفده و هشتاد و هفت شد و اکثر ترم ها شاگرد اول بودم(البته چون فرموده بودید همه موارد رو ذکر کنیم دارم میگم) راستش از همون سالای اول دانشگاه قصد ادامه تحصیل در آلمان رو داشتم و باید بگم به دلیل شرایط مالی فقط تونستم تا حدودی زبان آلمانیم رو بهتر کنم
    تا اینکه چند هفته پیش یکی از بستگان مادرم (الان سه ساله که تورنتو زندگی میکنه) به من پیشنهاد کرد که برای ادامه تحصیل و کار به کانادا مهاجرت کنم
    ایشون گفتن که از طریق jobSkills یا از طریق express entry اقدام کنم چون از طرق دیگه هزینه های هنگفتی داره و من واقعا از پس هزینه هاش برنمیام ،آیا میتونم بورس تحصیلی از دانشگاه های کانادا در زمینه انیمیشن یا معماری بگیرم، آیا میتونم با همین مدرک کارشناسی برای دکترا اقدام کنم؟
    راستش از قبل برنامم این بود که نمونه کارهام رو تو سایتای معتبر بگذارم و به صورت اینترنتی سفارش کار ایرانی یا خارجی بگیرم و به خاطر همین میخواستم از بابت انگلیسی خیالم راحت بشه تصمیم به گرفتن آیلتس داشتم
    مشکل من اینجاست که من الان سابقه بیمه ندارم والان تقریبا به جورایی شغلم وابسته به هیچ ارگانی نیست لطفا من رو راهنمایی کنید آیا راهی وجود داره برای من که بتونم در کانادا هم کار کنم و هم درسم رو ادامه بدم
    با سپاس رویا

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز هم میتوانید برای تحصیل اقدام نمایید و هم برای ویزای کار اما برای ویزای کار باید امتیاز مورد نیاز را کسب نمایید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ