مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۸ در هنگام گرفتن وکیل مهاجرت برای اخذ اقامت استرالیا ۲۰۱۸ یکی از مواردی است که مهاجران از سراسر دنیا به دنبال آن هستند زیرا کشور استرالیا کشور بسیار زیبا و دارای شرایط بسیار عالی برای زندگی است . راه های مهاجرت به استرالیا بسیار زیاد است ولی باید در نظر داشته باشید که کدام راه برای شما مناسب تر است ولی میتوان به صورت مختصر به تحصیل در استرالیا , کار در استرالیا و یا خرید ملک در استرالیا و یا تمکن مالی در استرالیا و یا ثبت شرکت در استرالیا … اشاره کرد .

پیشنهاد میگردد که ویدیو های موجود در این بخش را که توسط آقای ملک پور دانشجوی دکتر حقوق بین الملل در دانشگاه ملی وین و دانشجوی حقوق تجارت بین الملل در سوئیس و وکیل پایه یک دادگستری ایران در باب قوانین کلی سرمایه گذاری است را به صورت رایگان مشاهده نمایید تا اطلاعات بیشتری در باب قوانین سرمایه گذاری کسب نمایید .

فایل های تصویری آقای ملک پور در باب سرمایه گذاری

در مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري ، فرد مقدار مشخصی از سرمایه خود را در کشوری که مایل به اقامت دائمی در آن است، سرمایه گذاری می کند. این سرمایه صرفاً برای اقتصاد آن کشور سودمند است و به فرد امکان اقامت دائم از طریق برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری را می دهد.

مزایای مهاجرت به استرالیا

استرالیا به علت زیرساخت های قوی و اقتصاد پایدار، شرایط کاری مناسب و استانداردهای بالای زندگی یکی از مقاصد عالی برای اقامت دائم خارجی ها است. استرالیا از مراکز تجاری و مالی در جهان است و دارای سیستم پیشرفته مالی و مخابراتی است که به راحتی امکان شروع کسب و کار و روابط تجاری بین المللی را فراهم می کند. استرالیا محبوبیت زیادی در میان سرمایه گذاران خارجی دارد. استانداردهای سلامت و آموزش در استرالیا بالا است، و خرید املاک و مستغلات با سود زیادی همراه است.

شرایط و الزامات زیادی برای واجد شرایط بودن متقاضی مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري در اخذ ویزای مهاجرت سرمایه گذاری در استرالیا وجود دارد. مهمترین برنامه های مهاجرتی برای سرمایه گذاران عبارتند از: نوآوری و سرمایه گذاری تجاری یا ویزای سرمایه گذاری بازنشستگی. نوع برنامه انتخابی شما بستگی به سن و وضعیت مالی شما دارد.

ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری

مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری در استرالیا برای متقاضیانی است که از طرف یک نهاد ایالتی، دولتی یا منطقه ای در استرالیا برای ارسال درخواست به وزیر مهاجرت و حفاظت مرزی این کشور دعوتنامه دارند. این نوع ویزا به مدت چهار سال و سه ماه از تاریخ صدور آن معتبر است و به دارنده آن امکان می دهد تا در مدت اعتبار ویزا به استرالیا و خارج از استرالیا سفر کند. این ویزا دارای چهار نوع است که هر کدام شرایط خاص خود را دارد. نوآوری تجاری، سرمایه گذار، سرمایه گذار عمده و سرمایه گذار برتر.

لطفا توجه داشته باشید که ویزای سرمایه گذار برتر و ویزای سرمایه گذار عمده در حال حاضر به دلیل حجم اندک درخواست ها در دسترس نیست.

ویزای نوآوری تجاری

ویزای نوآوری تجاری برای افراد با مهارت طراحی شده است که مایل به شروع تجارت یا تاسیس یک شرکت جدید در استرالیا هستند.

متقاضیان مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري و این نوع ویزا باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • زیر ۵۵ سال سن داشته باشند.
  • از طرف یک ایالت، منطقه یا نهاد به نمایندگی از دولت استرالیا دعوتنامه داشته باشد.
  • برای درخواست ویزا دعوتنامه داشته باشد.
  • تمام شرایط سلامت و شخصیتی را داشته باشد.
  • حداقل ۶۵ امتیاز در آزمون ارزیابی کسب کند.
  • در مدت دو تا پنج سال مالی قبل از ارائه درخواست، سرمایه گذار باید با سرمایه حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا فعالیت تجاری داشته باشد.
  • حداقل به میزان یکی از درصدهای زیر در فعالیت تجاری مورد نظر خود مشارکت داشته باشد:
  • ۵۱ درصد اگر گردش مالی تجارت او کمتر از ۴۰ هزار دلار استرالیا در سال است.
  • ۳۰ درصد اگر گردش مالی تجارت او ۴۰۰ هزار دلار استرالیا یا بیشتر در سال است.
  • ۱۰ درصد اگر فعالیت تجاری او در یک شرکت سهامی عام است.
  • یک حرفه تجاری موفق داشته باشد.
  • تمایل به تداوم نقش مدیریتی در شرکتی در استرالیا داشته باشد.
  • در زمان دریافت دعوتنامه، سرمایه گذار باید دارای سرمایه و دارایی خالص به مبلغ حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.

 

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد سرمایه گذاری تا ۲۰۰ هزار دلار در کشور های انگلیسی زبان

 

 

 

ویزای سرمایه گذاری استرالیا و مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

در خصوص مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري می توان بیان نمود که ویزای سرمایه گذاری برای متقاضیانی است که مایل به سرمایه گذاری حداقل ۱٫۵ میلیون دلاری برای انجام فعالیت تجاری باشند.

متقاضیان ویزای سرمایه گذار باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • زیر ۵۵ سال سن داشته باشند.
  • از طرف یک ایالت، منطقه یا نهاد به نمایندگی از دولت استرالیا دعوتنامه داشته باشد.
  • حداقل ۶۵ امتیاز در آزمون ارزیابی کسب کند.
  • در بحث مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري لازم به ذکر است که سرمایه گذار قبل از ارسال درخواست باید در حداقل یکسال از ۵ سال مالی گذشته، سرمایه گذاری حداقل ۱٫۵ میلیون دلاری یا حداقل ۱۰ درصد از سهم مالکیت یک شرکت یا فعالیت تجاری را داشته باشد.
  • حداقل ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا در یک شرکت دولتی یا منطقه ای سرمایه گذاری نموده باشد و این سرمایه گذاری به مدت چهار سال تداوم داشته باشد.
  • دارایی های شخصی به ارزش حداقل ۲،۲۵۰،۰۰۰ دلار استرالیا در دو سال قبل از ارسال درخواست داشته باشد.
  • تمام شرایط سلامت و الزامات شخصیتی را داشته باشد.
  • حداقل سه سال تجربه در فعالیت تجاری مربوطه و مهارت های مدیریتی بالا داشته باشد.
  • سابقه سرمایه گذاری موفق در فعالیت های تجاری مورد تایید داشته باشد.
  • پس از ۴ سال و ۳ ماه تمایل به ادامه فعالیت تجاری داشته باشد.
  • قصد اقامت در ایالت یا منطقه ای را داشته باشد که حداقل به مدت دو سال در آن سرمایه گذاری داشته است.
  • هیچ گونه مشارکت یا سابقه ای در فعالیت های غیر مجاز نداشته باشد.

متقاضیان دارای ویزای نوآوری تجاری (موقت) واجد شرایط درخواست ویزای نوآوری تجاری و سرمایه گذاری (دائمی) پس از اتمام اعتبار ویزای موقت هستند.

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگی

در خصوص مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري لازم به ذکر است که ویزای سرمایه گذاری بازنشستگی یک ویزای موقت است که برای بازنشستگان مایل به اقامت در استرالیا در سن ۵۵ سالگی یا بیشتر که هیچ همراهی غیر از شریک زندگی خود ندارند، طراحی شده است. این ویزا به مدت ۴ سال اعتبار دارد و دارنده آن واجد شرایط کار در استرالیا است. متقاضیان باید از طرف یک سازمان دولتی یا منطقه ای در استرالیا (به جز منطقه پایتخت استرالیا) حمایت مالی شوند.

متقاضیان این نوع ویزا باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • در سن ۵۵ سالگی یا بالاتر باشد.
  • در طول اقامت استرالیا، منابع مالی کافی برای پوشش هزینه های زندگی خود را داشته باشد.
  • استانداردهای سلامت استرالیا و الزامات شخصیتی را داشته باشد.
  • در صورت تمایل به اقامت دائم در استرالیا حداقل به مبلغ ۶۵۰۰۰ دلار استرالیا (در سال) و ۵۰ هزار دلار استرالیا (در سال) درآمد خالص داشته باشد.
  • مایل و قادر به سرمایه گذاری در استرالیا حداقل به مبلغ ۷۵۰ هزار دلار استرالیا و ۵۰۰ هزار دلار استرالیا به منظور اقامت دائم در این کشور داشته باشد.

در خصوص مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري لطفا توجه داشته باشید که ویزای سرمایه گذاری بازنشستگی در حال حاضر به دلیل حجم اندک درخواست ها در دسترس نیست.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را باید یکی از بهترین موقعیت های سرمایه گذاری برای سرمایه داران در نظر گرفت که البته این راه نیز به صورت کامل باید بررسی و پیگیری گردد . شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در باب سرمایه گذاری در استرالیا با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش و یا شماره تلفن ۰۰۴۳۱۵۱۲۱۹۶۹ به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید تا به صورت رایگان از مشاوره برترین مشاورین اروپا بهره مند گردید .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (6 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، خرید سهام نیز یکی از روش های سرمایه گذاری در استرالیا است که برای کسب اقامت از این طریق شرایط به صورت کامل بررسی شود و میزان هزینه معادل باید برآورد شود. پیشنهاد می شود که با دفاتر تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

      پاسخ
  1. داوود بافکر گفته:

    سلام دکتر جان.خسته نباشید.آیا از طریق خرید سهام که بعضی از شرکتها تبلیغ میکنن میشود اقامت استرالیا را گرفت؟

    پاسخ
  2. فرانک گفته:

    سلام جناب اقای دکتر ملک پور عزیز
    ببخشید بنده دبیر زبان هستم و مدرک لیسانس زبان انگلیسی دارم و سن ۴۵ سال ایا میتونم اتریش بیام جهت ادامه تحصیل ؟
    ممنونم اگه پاسخ بدید چون شنیدم سن من نمیتونه گفتم مزاحم شما بشم متشکرم.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام در ابتدا باید رزومه کامل خود را بفرمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ