مهاجرت به کشور رومانی از طریق کار

کار در رومانی ( کار در کشور رومانی ، کاریابی در کشور رومانی ، چگونگی کار پیدا کردن در کشور رومانی):

ویزای کار درکشور رومانی از چند طریق صورت می گیرد یکی از راه های اخذ ویزای کار این است که شخص در کشور رومانی یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در کشور چک است دریافت نماید که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد (موسسه حقوقی ملک پور به شما مشاوره حقوقی رایگان در این زمینه خواهد داد.) .یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت میکند یا خیر ؟

بنابراین چنانچه عنایت فرمودید اخذ ویزای کار رومانی در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی رومانی باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود.(sponsor) در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است . مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص در چک استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، اول از شخص سوال کنید تا از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور کنید بسیاری از این دفتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران بیرون نگذارده اند . یکی از همین دفاتر کلاهبردار توسط شخصی اداره میشد که با سن ۲۴ سال و حتی یک بار هم تجربه سفر آسیایی را هم نداشته لیکن این شخص به مردم وعده اخذ دعوت نامه کاری میداد. دفتر مهاجرتی متعلق به موسسه حقوقی ملک پور تحت نظر مستقیم آقای امیر محمد ملک پور (فارغ التحصیل حقوق ، عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) و با توجه به اینکه آقای ملک پور شخصا به ۳ قاره جهان سفر داشته اند ونسبت به  بسیاری از کشور های دنیا از نزدیک آشنایی دارند.به یاد داشته باشید اخذ دعوتنامه کاری امری ساده نیست که چند شخص بیسواد و بی تجربه در آن به شما مطلب بیاموزند.

اگر شما بخواهید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول میانجامد که شخص متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور میباشد.

یک راه دیگر برای اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد  .

ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود.(skilled worker ) .این ویزا در کشور های  مختلف فرق دارد و در مورد کشور آلمان این امر در حل حاضر به سختی امکان پذیر است .

پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است ویزای GR1 میباشد،

در خصوص کشور رومانی و کار در آن سوالات زیادی از ما میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را رفع کنیم و شما میتوانید چگونگی  کار در رومانی از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخ میدهیم البته اگر بضاعت علمی یاری کند.تنها نکته ای که در در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در رومانی به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در رومانی اندکی سخت میباشد اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از راه هایی که وجود دارد که  ما بتوانیم در کشور رومانی کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور رومانی شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور رومانی درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور رومانی شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را  تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در نهایت راههای دیگری نیز برای ورود به کشور رومانی نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نیمگنجد. شما میتوانید هر گونه سوال خود در باب موضوع مهاجرت را از دفتر مهاجرتی از قسمت موسسه حقوقی ملک پور سوال بفرمائید. از این که صفحات ما را با شکیبایی مطالعه نموده اید یک دنیا سپاس گذاریم .

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (7 نظرات, میانگین: 3٫57 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

25 پاسخ
  1. مریم ملک محمدی گفته:

    با سلام و خسته نباشید….
    من سوپروایزر دندانپزشکی هستم.با ۱۸ سال سابقه بیمه و مدرک ۵ ماهه از جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران
    از طریق یک دندانپزشک رومانیایی قراره برام دعوتنامه کاری ارسال بشه…من به عنوان دستیار برم مطب خودشون مشغول کار شم
    لطفا توضیحات لازم رو برای شروع بفرمایید

    Rating: ۵
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام
      دوست عزیز کارفرمای شما می بایست ابتدا در کشور رومانی و سپس در اتحادیه اروپا به مدت ۶ ماه جهت استخدام نیرو آگهی نماید و اثبات کند که تنها نیروئی که ویژگی های مورد نیاز ایشان را دارد شما هستید .سپس شما می توانید از طریق دعوتنامه برای اخذ ویزای کار اقدام نمایید.

      پاسخ
  2. Chahee گفته:

    سلام خوبید من می خوام در روماتی زندگی کنم آیا فرهنگ آنها خوب است و علاقه زیادی به رومانی دارم کمی با دیگران مشورت کردم گفتند خوب نیست وضعیت مالیشون بد است می خوام از شما مشورت بگیرم

    Rating: ۴
    پاسخ
    • MIE Malekpour07 گفته:

      با سلام، از چه طریقی قصد اقدام و اخذ مهاجرت به رومانی را دارید؟ لطفا سن ، مدرک تحصیلی و مدرک زبان و سابقه کار را ذکر بفرمایید که بهترین گزینه با توجه به شرایط به شما اعلام گردد.

      پاسخ
  3. محمد گفته:

    با سلام من رومانی کار پیدا کردم تا چند روز دیگه باید برم مدرکم کاردانی هستش بنظرتون بعد چند سال میتونم اقامت دائم بگیرم

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر پیشنهاد کاری داشته باشید و بشه براتون ویزای کار گرفت بعد از ۵ سال میشه برای اقامت دائم و پاسپورت اقدام کرد. البته پرداخت بیمه و مالیات بسیار مهم هست.

      پاسخ
  4. امیر ولیزاده گفته:

    سلام خسته نباشید مایل به گرفتن ویزا دانشجویی در رشته mba کاردانی به کارشناسی هستم هزینه سالانه دانشگاه و مخارج زندگی در رومانی چقدر هست؟مرسی

    Rating: ۳
    پاسخ
  5. Ana گفته:

    سلام ، ببخشید ما برای کار و زندگی میخواییم برای رفتن به رومانی اقدام کنیم ، میشه یکم راهنماییمون کنید که باید چجوری اقدام کنیم ؟ و اینکه بنده دو فرزند هم دارم ، شرایطش برای ما چجوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ^^

    پاسخ
  6. کاظم برزگر گفته:

    سلام وخسته نباشید دکوراسیون داخلی کار میکنم کابینت ام دی اف سی و یک ساله دارای دو فرزند دختر شرایط گرفتن اقامت چجوری هست واسه من؟مرسی

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد تا بتوانید اقدام نمایید .
      برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  7. محمد رادفر گفته:

    با سلام من در سال ۱۹۸۵ در شهر بوکارست رومانی متولد شدم. پدر و مادر من برای تحصیل به اونجا رفته بودند. من چطور میتونم از این امکان برای کسب تابعیت رومانی استفاده کنم؟

    پاسخ
  8. ندا گفته:

    سلام ایا اخذ دعوتنامه کاری رومانی به معنی گرفتن اقامت ان کشور است یعنی در زمان ورود فرد به عنوان شهروند وارد رومانی میشود یا پس از ورود مراحلی را باید طی کند تا به شهروندی شناخته شود؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام خیر اخذ دعوت نامه و ویزای توریستی به معنای شهروندی نخواهد بود برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  9. هدیه گفته:

    سلام ببخشید میخواستم بپرسم با دویست میلیون تومان سرمایه و داشتن همسر ویک فرزند زیر یک سال از چه طریق امکان پذیر ه برای ما که بتونیم مهاجرت کنیم به رومانی؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی باید رزومه کامل خود را بفرمائید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد می توانید با دفاتر mie نیز تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. مرتضی نصیری بندرچی گفته:

    درود بر شما تکنسین داروخانه مدرک بین المللی از تیکت المان با۱۸سال سابقه کار و۱۶سال سابقه بیمه تامین اجتماعی با داشتن همسر و دو فرزند پسر۵و۱۳ساله چطور میباشد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز اخذ ویزای جستجوی کار آلمان با ارائه مدرک آکادمیک دانشگاهی می باشد و بدون مدرک دانشگاهی حداقل لیسانس امکان اخذ ویزای کار وجود ندارد همچنین باید بتوانید کارفرمایی را نیز در کشو مورد نظر خود پیدا کنید تا بتوانید اقدام داشته باشید برای اطلاعات کاملتر می توانید با کارشناسان mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. نازنین مرتضوی گفته:

    با سلام.در مورد رشته حسابداری و مکانیک هم امکان ثبت نام دانشگاهی هست؟حدود هزینه تحصیل را لطف میکنین بفرمائید؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله امکان پذیر است اما باید در ابتدا شرایط خود را ذکر بفرمائید تا مورد بررسی قرار گیرد که می توانید برای اطلاعات بیشتر با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ