ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه

  • ویزای تحصیلی فرانسه و کلیات آن
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع ابتدایی
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دبیرستان
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دکتری
  • ویزای تحصیلی فرانسه به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی فرانسه و دانشگاه های برتر فرانسه
  • ویزای تحصیلی فرانسه و هزینه های تحصیلی
  • ویزای تحصیلی فرانسه و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ویزای تحصیلی فرانسه و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی فرانسه ، مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل و تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد و تمامی نکات اساسی و ضروری پیرامون ویزای تحصلیی فرانسه به صورت ساده و خلاصه بیان می شود. فرانسه از جهات بسیاری کشوری زیبا و جذاب است و به دلیل واقع شدن در اروپا، امکانات بالا، سطح آموزش و خدمات مطلوب، افراد بسیاری را همه ساله به عنوان مقصدی برای مهاجرت به سمت خود می کشاند. در این مقاله سعی بر آن داریم مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل و کم و کیف آن را مورد بررسی قرار دهیم تا شما را با شرایط تحصیل در فرانسه و اقامت در فرانسه از طریق اخذ ویزای تحصیلی فرانسه بیشتر آسنا نماییم. در صورت بروز هر گونه سئوال و درخواستی، مشاورین متخصص ما در امر مهاجرت، پذیرای شما بوده و می توانید از مشاوره تلفنی رایگان مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش بهره مند شوید.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل و اقامت فرانسه

مقاله مرتبط

مهاجرت تحصیلی به فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و کلیات آن

فرانسه کشوری واقع در اروپای غربی و با جمعیتی بالغ بر ۶۷ میلیون نفر، دومین کشور پرجمعیت قاره اروپا می باشد. پاریس، پایتخت فرانسه، مهد هنر، صنعت و فناوری، اقتصاد، تجارت و سیاست فرانسه است. اقتصاد فرانسه از برترین های اروپا و جهان محسوب می شود. فرانسه از جهات خدمات دولتی، سطح بهداشت و همچنین سیستم آموزشی از کیفیت خوبی برخوردار است و همین امر موجب می شود متقاضیان زیادی خواستار اخذ ویزای تحصیلی فرانسه باشند. باید گفت نظام آموزشی فرانسه همانند دیگر کشورهای اروپایی شامل مقاطع پیش دبستانی تا دکتری می باشد. نکته قابل اهمیت در مورد آموزش در فرانسه برای مهاجران این موضوع است که:

  • تدریس به هر دو زبان فرانسه و انگلیسی امکان پذیر است.
  • آموزش رایگان است و فقط حق ثبت نام پرداخته می شود، اما هزینه های زندگی در شهری همچون پاریس بالاست.
  • اخذ ویزای تحصیلی فرانسه منجر به اخذ تابعیت نمی شود و شما همچنان پس از ۱۰ سال تحصیل در فرانسه، با ویزای تحصیلی فرانسه اقامت دارید.
  • استفاده از مکان های عمومی همچون مراکز تفریحی، هنری و رستوران ها برای دانشجویان با تخفیف همراه است.
  • طول مقطع لیسانس ۳، فوق لیسانس ۲ و دکتری ۳ تا ۴ سال می باشد.

ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع ابتدایی

نظام آموزشی فرانسه بدین شکال می باشد که تحصیل در فرانسه از مقطع دبستان آغاز شده و گذراندن دوره پیش از دبستان، اختیاری است. طول دوره تحصیلی در مقطع ابتدایی ۵ سال بوده و ویژه دانش آموزان ۶ تا ۱۱ ساله می باشد. مدارک این دوره به ترتیب CP، CE1، CE2، CM1، CM2 می باشد.

لیستی از بهترین مدارس بین المللی فرانسه در مقطع ابتدایی

  • United Nations Nursery School
  • British School of Paris
  • The Bilingual Montessori School of Paris
  • Bilingual International School of Paris) BISP)
  • Notre Dame International High School
  • College International De Fontainebleau) Anglophone Section)
  • Ecole Internationale Bilingue) EIB Paris)
  • Marymount School
  • International School of Paris
  • Ecole Jeannine Manuel
  • Lycée International Montessori
  • EIB Paris)Ecole Internationale Bilingue)
  • Eurécole
  • Ecole Russe
  • International Deutsche Schule Paris
  • Iraqi School in Paris
  • Lycée International-American Section
  • Collège Fédérico Garcia Lorca
  • Lycée International-British Section
  • Lycée de Sèvres
  • Swedish School in Paris

ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دبیرستان

دوران تحصیل پس از مقطع ابتدایی شامل دو دوره است:

  • college: دروه تحصیل ۴ ساله ویژه دانش آموزان ۱۱ تا ۱۵ ساله
  • lycee: دروه تحصیل ۳ ساله ویژه دانش آموزان ۱۵ تا ۱۸ ساله

پیش از ورود به دانشگاه، دانش آموزان ملزم به گذراندن آزمون های baccalauréat یا bac و موفقیت در آن ها می باشند.

اخذ دیپلم در فرانسه در ۳ زیر شاخه Série scientifique، série  économique et sociale و série littéraire صورت می گیرد که در زمینه های مربوط به علوم فیزیکی، علوم انسانی و زبان مربوط می باشد.

لیستی از بهترین مدارس بین المللی فرانسه در مقطع دبیرستان

  • Lycée Fénelon
  • Lycée Molière
  • Collège Lycée Charlemagne
  • Collège Pierre de Ronsard
  • Lycée Saint-Louis
  • Lycée Louis le Grand
  • Lycée Montaigne
  • Notre Dame de Sion
  • International School of Paris
  • Lycée Henri IV

ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع لیسانس

چنان چه گفته شد طول تحصیل دوره لیسانس ۳ سال می باشد. و دانشجویان در مدت ۶ ترم موظف به گذراندن حدود ۱۸۰ واحد درسی می باشند. تحصیل به زبان فرانسه کاملاً رایگان است و جهت تحصیل مدرک b2 فرانسه پیش نیاز است. جهت تحصیل به زبان انگلیسی ارائه مدرک ایلتس ۶ ضروری است. امکان اخذ ویزای تحصیلی فرانسه در مقطع لیسانس پایین بوده و توصیه می شود دوستان علاقمند به تحصیل در فرانسه، مقطع لیسانس را در ایران تحصیل نموده و برای مقاطع بالاتر شانس خود را امتحان نمایند.

  • امکان مهاجرت همراه در مقطع لیسانس وجود ندارد.
  • امکان کار دانشجویی به مدت محدود ۱۰ تا ۲۰ ساعت بلامانع است.
تحصیل دندانپزشکی در فرانسه
تحصیل پزشکی در فرانسه
تحصیل داروسازی در فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس

طول دوره کارشناسی ارشد در فرانسه ۲ سال می باشد که خود شامل ۲ دوره یکساله، مستر ۱ و مستر ۲ بوده و مدرک جداگانه ای جهت این دو دوره اعطا می شود. مدارک مورد نیاز این مقطع جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، مدرک لیسانس معتبر با حداقل معدل ۱۵ و همچنین قبولی در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های ایران است. مدرک زبان ایلتس ۶٫۵ نیز از موارد لازم جهت پذیرش از دانشگاه های فرانسه و اخذ ویزای تحصیلی فرانسه می باشد.

  • امکان مهاجرت همراه در این مقطع امکان پذیر است، اما همراه از ابتدا اجازه کار نداشته و در صورت اخذ مجوز و مدرک زبان موردنیاز، مجاز به کار می باشد.
  • امکان کار دانشجویی به مدت ۱۰ تا ۲۰ ساعت فراهم است.

ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در مقطع دکتری

طول تحصیل در مقطع دکتری ۳ تا ۴ سال می باشد. لازمه تحصیل در مقطع دکتری گذراندن دوره مستر ۲ می باشد. در صورتی که دوره فوق لیسانس در دانشگاه های فرانسه طی نشده است، با مدرک فوق از دانشگاه های ایران نیز می توان اقدام نمود. تحصیل در مقطع دکتری، نیازمند رزومه قوی تحصیلی و تحقیقاتی با معدل حداقل ۱۴ می باشد. مدارک بایستی به زبان فرانسه لزوماً ترجمه شده باشد. جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه در مقطع دکتری فرد باید شخصاً اقدام نماید. در ابتدای امر باید نظر یک سوپروایزر را به رزومه خود جلب کنید و طی مکاتباتی که با وی دارید، این شخص شما را به عنوان دانشجوی خود پذیرفته و شما را از نظر مالی حمایت می نماید.

  • امکان مهاجرت همراه در دوره دکتری فراهم است.
  • دانشجو در مقطع دکتری جهت کار آزادی عمل بیشتری داشته و امکان کار دانشجویی در این دوره به صورت کار تحقیقاتی فراهم است.
تحصیل دکترا در فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه به همراه بورس تحصیلی

بورسیه تحصیلی در فرانسه نیز همچون تمام کشورها و دانشگاه های دیگر به دانشجویانی با سطح علمی و روزمه قوی اهدا می شود. اختراعات یا مقالات علمی بین المللی در اخذ بورسیه تحصیلی مؤثر است. بورسیه های تحصیلی در فرانسه با مبلغی حدود ۴۵۰ یورو ماهیانه، بخش عظیمی از هزینه های دانشجو را پوشش می دهد. هزینه های دانشجو بسته به سبک زندگی بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ یورو متغیر است. جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه باید در نظر داشت، بورسیه عموماً به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تعلق گرفته و امکان اخذ بورسیه در مقطع لیسانس به سختی امکان پذیر است.

لیستی از مهمترین بورسیه های تحصیلی فرانسه

بورسیه تحصیلات عالی ایفل EIFFEL EXCELLENCE SCHOLARSHIPS

ÉCOLE NORMALE SUPÉRIEURE INTERNATIONAL SELECTION

AMPERE SCHOLARSHIPS OF EXCELLENCE AT ENS DE LYON

EMILY BOUTMY SCHOLARSHIPS AT SCIENCES PO UNIVERSITY

بورسیه تحصیلی در فرانسه
شرایط بورسیه تحصیلی در کشور فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و دانشگاه های برتر فرانسه

دانشگاه های فرانسه از کیفیت آموزشی خوبی برخوردار بوده و سطح علمی بالایی دارند و متقاضی جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و تحصیل در این دانشگاه ها بالاست. در ادامه لیست چند دانشگاه برتر فرانسه همراه با رتبه جهانی آنها دیده می شود:

رتبه جهانی مؤسسه یا دانشگاه رتبه در کشور
۳۶ Sorbonne University ۱
۴۲ (University of Paris-Sud (Paris 11 ۲
۶۴ Ecole Normale Superieure – Paris ۳
۱۰۱-۱۵۰ Aix Marseille University ۴-۶
۱۰۱-۱۵۰ University of Strasbourg ۴-۶
۱۰۱-۱۵۰ University Paris Diderot – Paris 7 ۴-۶
۱۵۱-۲۰۰ University Grenoble Alpes ۷-۸
۱۵۱-۲۰۰ (University of Paris Descartes (Paris 5 ۷-۸
۲۰۱-۳۰۰ Claude Bernard University Lyon 1 ۹-۱۴
۲۰۱-۳۰۰ (Paul Sabatier University (Toulouse 3 ۹-۱۴
دانشگاه های برتر کشور فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه و هزینه های تحصیلی

جهت تحصیل شهروند و افراد عضو اتحادیه اروپا، دولت فرانسه بیشتر هزینه های تحصیل در مؤسسات عمومی را پرداخت می نماید. هزینه های تحصیل طبق آخرین تغییرات ۲۰۱۹ به صورت زیر می باشد:

  • € ۱۷۰ سالیانه در مقطع لیسانس
  • € ۲۴۳ سالیانه در مقطع فوق لیسانس
  • € ۶۰۱ سالیانه تحصیل مهندسی
  • € ۳۸۰ سالیانه در مقطع دکتری

برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا که علاقمند به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه می باشند، هزینه ها به شکل زیر می باشد:

  • € ۲۷۷۰ سالیانه در مقطع لیسانس
  • € ۳۷۷۰ سالیانه در مقطع فوق لیسانس
  • € ۳۷۷۰ سالیانه در مقطع دکتری
تحصیل رایگان در فرانسه
هزینه تحصیل در کشور فرانسه
کار ضمن تحصیل در فرانسه برای دانشجویان

ویزای تحصیلی فرانسه و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

به منظور اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، متقاضی باید درخواست خود را به همراه مدارک به سفارت فرانسه در ایران تحویل دهد، حدوداً پس از گذست مدت زمان دو ماهه نتیجه درخواست اعلام می شود. مدارک لازم جهت تحویل به سفارت به قرار زیر می باشد:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه و تعداد ۵ کپی از صفحه اول
  • کپی از کلیه مدارک تحصیلی ترجمه شده (دیپلم و بالاتر)
  • پرداخت هزینه فرایند درخواست (۹۹ یورو)
  • ۳ قطعه عکس با مشخصات پاسپورت
  • کپی بلیط پرواز رفت
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • تکمیل فرم های مربوطه (OFII)
  • CV و رزومه متقاضی
  • اثبات تمکن مالی به مبلغ هزینه های تحصیل و هزینه های معمول زندگی در فرانسه
  • حساب بانکی فرانسوی با اعتبار ۶۰۰ یورو
  • گواهی مکانی برای زندگی دانشجو (اجاره نامه، رزرو هتل)
اقامت پس از تحصیل در فرانسه
ویزای تحصیلی فرانسه و بررسی کلی آن

ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط اخذ آن در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. گفته شد اخذ ویزای تحصیلی فرانسه در مقاطع پایین تر از کارشناسی ارشد به سادگی امکان پذیر نیست و ترجیحاً برای مقطع بالاتر انسبت به تحصیل در فرانسه اقدام شود. هزینه های زندگی در فرانسه بالا بوده، اما امکان اخذ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان ممتاز فراهم است. مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و بهترین دانشگاه های کشور فرانسه معرفی شدند. امید است اطلاعات کافی پیرامون ویزای تحصیلی فرانسه را با مطالعه این مقاله دریافت کرده باشید. همواره می توانید از مشاوره رایگان تلفنی متخصصین حقوقی ما بهره مند شوید. قسمت دیدگاه در انتهای مقاله متعلق به شماست تا تجربیات، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان گذاشته و در صورت طرح سئوال، در کمترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ