ویزای ترکیه و بررسی آن

ویزای ترکیه ، نکات مهم در باب راههای ورود به کشور ترکیه از طریق انواع ویزای ترکیه و راه های مهاجرت به ترکیه و اخذ پاسپورت ترکیه در مقاله پیش رو مورد بررسی و تحلیل  قرار خواهد گرفت. آیا اخذ ویزای ترکیه برای مسافرت یا مهاجرت به این کشور لازم است؟ ویزای کاری ترکیه شامل چه افرادی می گردد؟ افراد متقاضی ویزای تحصیلی ترکیه چه شرایطی باید داشته باشند؟ در این مقاله به سوالات مطرح شده و دیگر سوالات و پرسش ها در باب شرایط اخذ انواع ویزاهای ترکیه و کاربرد هر یک از آنها پاسخ داده خواهد شد. همچنین اگر در خصوص پروسه ی اخذ ویزای ترکیه و راه های مهاجرت به ترکیه و دریافت پاسپورت ترکیه هر گونه پرسشی دارید، می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در موسسه ی حقوقی ملک پور تماس برقرار کنید. با برقراری تماس شرایط شما برای مهاجرت بررسی خواهد شد و راه های مهاجرت متناسب با شرایط شما توضیح داده خواهد شد. خدمات مشاوره ی تلفنی ما رایگان می باشد. در ادامه به شرح مبسوطی در عناوین زیر خواهیم پرداخت :

ویزای ترکیه
  • ویزای ترکیه و شرایط عمومی
  • ویزای ترکیه و انواع ویزا
  • ویزای تحصیلی ترکیه
  • ویزای کاری ترکیه
  • ویزای درمانی ترکیه
  • ویزاهای بلندمدت ترکیه
  • ویزاهای دیگر ترکیه
  • ویزای ترکیه و مدرک لازم برای اقدام
  • ویزای ترکیه و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای ترکیه و وقت سفارت ویزای ترکیه
  • ویزای ترکیه و توصیه های مهم
  • ویزای ترکیه و سخن پایانی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای ترکیه و شرایط عمومی

ترکیه کشوری اوراسیایی می باشد. بخش اعظم این کشور در شمال غرب آسیا و خاورمیانه با نام آناتولی یا آسیای کوچک واقع است. بخش کوچک به نام تراکیه در جنوب شرقی اروپا به نام منطقه ی بالکان قرار دارد. ترکیه از شرق با کشورهای ایران، نخجوان، گرجستان و ارمنستان، از جنوب شرقی با عراق و سوریه، از شمال غربی با یونان و بلغارستان همسایگی دارد. ترکیه با دریای سیاه از سمت شمال ، با دریاهای اژه و مرمره از سمت غرب و با دریای مدیترانه از جنوب غرب دارای مرز آبی می باشد. این کشور دارای آب و هوایی معتدل، نسبتا پرباران و موقعیت جلگه ای است. نمودار زیر دمای هوای ترکیه را در ماه های مختلف سال نشان می دهد. همانطور که از نمودار زیر می توان دریافت، دمای هوای ترکیه بین ۲۵ تا ۳۵ در حالت ماکزیمم و بین ۵ الی ۲۳ درجه در حالت مینیمم است.

نمودار دمای هوای ترکیه در طول سال

 زبان رسمی مردم ترکی (استانبولی) است. یکی از فاکتورهای تعیین کننده در وضعیت اقتصادی یک کشور نرخ تولید ناخالص داخلی آن کشور می باشد. نمودار زیر GPD کشور ترکیه را در سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ نشان می دهد.

نمودار تولید ناخالص داخلی ترکیه

امروزه پروسه ی مهاجرت به دلیل شرایط نامساعد اجتماعی و اقتصادی افزایش چشمگیری داشته است. افزایش نرخ مهاجرت در مورد کشور ترکیه نیز صدق می کند. نمودار زیر نرخ مهاجرت به ترکیه را در سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۸ نشان می دهد.

نمودار نرخ مهاجرت به ترکیه را در سال های 2005 تا 2018

نمودار زیر نرخ خروج از کشور ترکیه را در سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۸ نشان می دهد. افزایش نرخ خروج از کشور ترکیه در طی سال های متوالی حاکی از نامساعد شدن شرایط کشور ترکیه دارد. نرخ بالای بیکاری کشور ترکیه و شرایط نامساعد اقتصادی آن از جمله عوامل افزایش خروج اتباع و ساکنان، از کشور ترکیه می باشد.

نمودار نرخ خروج از کشور ترکیه را در سال های 2005 تا 2018

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد مهاجرت به ترکیه

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در مورد اقامت ترکیه

ویزای ترکیه و انواع ویزا

ویزاهای ترکیه بسته به دلیل مهاجرتی انواع مختلفی دارد. در ادامه انواع ویزاهای ترکیه مورد بررسی قرار می گیرند.

ویزا ـ مهر ویزا ـ استیکر ویزا ـ ویزای توریستی ـ ویزا برای خروج از کشور ـ گرفتن ویزا ـ قیمت ویزا ـ مدارک ویزا

ویزای کوتاه مدت برای اهداف توریستی

ویزای توریستی ترکیه ـ مسافرت به ترکیه ـ مسجد ایاصوفیه

به طور کلی بسته به ملیت و نوع پاسپورت انواع ویزاها به ترتیب زیر می باشد.

  • ویزاهای تک ورودی

در این نوع ویزا فرد تنها یک بار اجازه ی ورود به ترکیه را دارد. نهایت مدت زمان این ویزا ۹۰ روز می باشد.

  • ویزاهای چند ورودی

در این نوع ویزا فرد اجازه ی چند بار ورود به ترکیه را دارد. در هر بار ورود نهایتا ۹۰ روز می تواند در ترکیه اقامت داشته باشد. مدت زمان این ویزا ۵ ساله می باشد.

  • ویزاهای ترنزیت

در این نوع ویزا متقاضی اجازه ی سفر در محدوده ی ترکیه را دارد. مدت زمان این ویزا نهایتا ۳ ماه است.

ویزای تحصیلی ترکیه

افرادی که متقاضی تحصیل و انجام امور تحقیقاتی در ترکیه هستند، باید اقدام به اخذ ویزای تحصیلی کنند. در صورتی که فرد این ویزا را نداشته باشد، امکان تحصیل و اقامت در ترکیه را نخواهد داشت. جهت اخذ ویزای تحصیلی باید از سفارت ترکیه در کشور مبدا اقدام گردد. در این خصوص شخص بایستی فرم درخواست ویزای خود را به همراه یک سری مدارک که در ادامه بیان خواهد شد، ارائه دهد تا موفق به اخذ ویزای ترکیه گردد. ویزای تحصیلی ترکیه شامل افرادی می گردد که قصد اقدام برای دوره های زیر را دارند.

  • ویزای کارآموزی (internship)
  • دوره های کارآموزی ERASMUS
  • دوره های کارآموزی AISEC
  • دوره های زبان
  • دوره های آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی
  • دوره های تحقیقاتی

مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا در زیر ذکر گردیده است.

  • نامه ی پذیرش از دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی
  • نامه ی تمکن مالی
  • نامه ی سلامت از مراکز درمانی دولتی
  • نامه ی اسپانسر
  • پاسپورت با اعتبار بالای ۹۰ روز
  • نامه ی درخواست ویزا
  • بلیط برگشت بعد از اتمام مدت زمان تحصیل یا تحقیقات مورد نظر
  • پرداخت هزینه های ویزا

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی تحصیل در ترکیه  و ویزای آن بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد تحصیل در ترکیه

مقاله مرتبط

تحصیل در ترکیه و اقامت تحصیلی

تحصیل در ترکیه ـ ویزای تحصیلی ترکیه

به طور کلی ویزای تحصیلی ترکیه انواع مختلفی دارد. در ادامه انواع ویزاهای ترکیه بیان شده است.

  • ویزای تحصیلی مربوط به دانش آموزان برای تحصیل در مدارس ترکیه

تحصیل در مدارس ترکیه شامل افراد بین ۶ الی ۱۸ سال می باشد که به زبان ترکی است. از این رو جهت تحصیل در مدارس ترکیه فرد باید تا حدودی به زبان ترکی مسلط باشد. همچنین لازم به ذکر است که تحصیل در مدارس به زبان ترکی در مدارس ترکیه رایگان است

  • ویزای تحصیلی برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا
  • تحصیل در مقطع لیسانس

فرد متقاضی تحصیل در دوره ی لیسانس باید دارای معدل دیپلم بالا باشد. همچنین باید دارای مدرک زبان انگلیسی و یا در برخی دانشگاه ها مسلط به زبان انگلیسی باشد. جهت اخذ ویزا فرد متقاضی نیاز به داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه دارد. امکان دریافت بورسیه ی تحصیلی در این مقطع در صورت تسلط بر زبان ترکی و قبولی در آزمون ورودی وجود دارد.

  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس

جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس فرد باید از دانشگاه مورد نظر همانند دوره ی لیسانس نامه ی پذیرش دریافت نماید و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا را ارائه دهد. جهت اخذ پذیرش فرد باید دارای معدل بالا در مقطع کارشناسی، مدرک زبان انگلیسی باشد. اگر متقاضی دارای رزومه ی قوی باشد، امکان دریافت بورسیه ی تحصیلی را خواهد داشت.

  • تحصیل در مقطع دکترا

جهت تحصیل در مقطع دکترا فرد باید دارای معدل بالا در مقطع کارشناسی ارشد، مدرک زبان انگلیسی، پیش پروپوزال راجع به موضوع تحقیقاتی در مقطع  دکترا، مقالات ISI باشد. در صورت داشتن رزومه ی خوب فرد امکان اخذ بورسیه از دانشگاه های ترکیه را خواهد داشت.

  • ویزای تحصیلی مربوط به دوره های آموزش زبان ترکی
  • ویزای تحصیلی برای امور تحقیقاتی
  • ویزای تحصیلی برای دوره های کوتاه مدت تحصیلی
  • ویزای کارآموزی اراسموس (ERASMUS)
  • ویزای کارآموزی AISEC

شخص متقاضی تحصیل در ترکیه بهتر است ۱ الی ۲ ماه قبل جهت شروع پروسه ی اخذ ویزای خود اقدام نماید.

تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در ترکیه
تحصیل در دوره های زبان ترکیه

ویزای کاری ترکیه

به جهت اخذ ویزای ترکیه برای کار در این کشور، متقاضی باید یک دعوتنامه شغلی از یک کارفرمای ترکی داشته باشد. در این ویزا کارفرما باید فرم مربوط به استخدام فرد همراه با اطلاعات مورد نیاز را در وزارت مربوط به نیروی کار و امنیت اجتماعی به صورت آنلاین یا حضوری پر کند. نامه ی تائیدیه مربوطه، نهایتا در مدت ۳۰ روز قابل دریافت است. افرادی که فرم درخواستی شان مورد تایید قرار می گیرد، باید نهایتا در مدت ۱۸۰ روز بعد وارد ترکیه گردند. انواع ویزاهای کاری ترکیه در زیر ذکر شده است. ویزای کار مختص افرادی است که یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای مقیم ترکیه داشته باشند. توجه به این نکته ضروری است آمار بیکاری در کشور ترکیه بسیار بالاست. از این رو امکان کاریابی در کشور ترکیه برای افراد خارجی پایین می باشد. نمودار زیر نرخ بیکاری کشور ترکیه را در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نشان می دهد. همانطور که مشخص است، آمار بیکاری در کشور ترکیه بسیار زیاد و برابر با ۱۴٫۱% می باشد.

نمودار نرخ بیکاری در کشور ترکیه

  • ویزای کاری با مدت زمان محدود

بعد از بررسی فاکتورهای اقتصادی و جمعیتی بازار کار ترکیه، وزارت امنیت اجتماعی و کار در ترکیه این امکان را فراهم نموده است که برای یک مدت زمان محدود، به فرد متقاضی یک ویزای کار ارائه نماید. این ویزای کار موقت به فرد این امکان را می دهد تا در یک شغل مشخص و در یک ناحیه ی جغرافیایی مشخص برای یک کارفرمای معین و در یک مدت زمان مشخص کار کند. این اجازه کار از لحاظ قانونی به مدت یک سال اعتبار دارد. بعد از اتمام این مدت زمان یک ساله امکان تمدید این ویزا و به عبارتی اضافه کردن مدت زمان این ویزا به ۲ سال تحت شرایط کار در همان شغل و برای همان کارفرما وجود دارد. پس از اتمام ۲ سال امکان تمدید این ویزا به مدت ۳ سال دیگر نیز تحت شرایط کار در همان شغل و برای همان کارفرما وجود دارد.

  • ویزای کاری با مدت زمان نامحدود

ویزای ترکیه از نوع کاری به افرادی تعلق می گیرد که:

 اولا به صورت قانونی و بدون وقفه به مدت ۸ سال در ترکیه با اجازه ی اقامت طولانی مدت زندگی کرده باشند.

دوما فرد باید اجازه کار قانونی ۸ ساله را داشته باشد.

  • ویزای کاری مستقل

افرادی که قصد انجام کار مستقل را دارند می توانند برای این نوع ویزا نیز اقدام نمایند. این افراد در حقیقت کارفرمای خود در کشور ترکیه خواهند بود. مدت معتبر بودن این ویزا حداقل ۵ سال خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است کسانی که قصد خرید سهام و سهام دار شدن از یک شرکت به عنوان مثال شرکت های سهامی محدود را دارند، می بایست برای این نوع ویزا اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری ترکیه به ترتیب زیر می باشد.

  • نامه ی کاری از کارفرمای مقیم ترکیه یا قرارداد مربوطه
  • فرم درخواست ویزای کاری
  • تاییدیه ی اجازه ی کار فرد در ترکیه
  • نامه های مربوط به سوابق کاری
  • نامه گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه

ویزای کار ترکیه ـ کار در ترکیه ـ مهاجرت به ترکیه از طریق ویزای کار ترکیه

در زیر افرادی که باید برای این نوع ویزا (ویزای کاری) اقدام نمایند، ذکر شده است.

  • کارمندان (کسانی که پیشنهاد کار و استخدام در یک شرکت یا موسسه را از یک کارفرمای مقیم ترکیه دریافت کرده اند.)
  • افراد دانشگاهی یا اساتید
  • ورزشکاران
  • بازیگران
  • کارگران
  • روزنامه نگاران
  • موسیقی دانان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار در ترکیه

مقاله مرتبط

کار در ترکیه

ویزای درمانی ترکیه

برای اخذ ویزای ترکیه از نوع ویزای درمانی فرد نیاز به اقدام برای اخذ ویزا از کشور خود ندارد. این ویزا به عبارتی فرودگاهی (ON ARRIVAL) خواهد بود، به این معنی که پس از رسیدن به فرودگاه در ترکیه قابل دریافت می باشد. ویزای درمانی به افرادی تعلق می گیرد که قصد انجام امور پزشکی در کشور ترکیه را دارند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای درمانی کشور ترکیه به صورت زیر می باشد.

  • نتایج انگشت نگاری
  • پاسپورت
  • مدارک تشخیص هویت
  • مدارک مربوط به رزرو هتل
  • بلیط های رفت و برگشت
  • بیمه ی مسافرتی
  • نامه ی تمکن مالی جهت مخارج زندگی شخص و همراه در مدت زمان ویزا
  • نامه ی پذیرش بیمار از بیمارستان موجود در ترکیه
  • نامه ی پرداخت هزینه های بیمارستان

ویزای درمانی ـ درمان در خارج از کشور ـ ویزا برای درمان

ویزاهای بلندمدت ترکیه

در خصوص اخذ ویزای ترکیه در مواردی چون ویزای توریستی فرد نیازی به دریافت ویزای بلندمدت ندارد. همچنین فرد می تواند بدون نیاز به مراجعه به سفارت ترکیه در کشور مبدا، اقدام به اخذ ویزا به صورت فرودگاهی (on arrival) کند. در مواردی دیگر چون ویزای کار و ویزای تحصیل در ترکیه شخص متقاضی نیاز به یک ویزای بلند مدت دارد. همچنین در برخی موارد چون ویزاهای درمانی شخص نیاز به ویزای بلند مدت دارد. منظور از ویزای بلند مدت ویزای بالای ۹۰ روز می باشد. در مواردی که شخص متقاضی تحصیل و یا کار در ترکیه است، باید اقدام به اخذ ویزا از سفارت ترکیه در کشور مبدا کند. در این حالت ابتدا فرد یک ویزای کوتاه مدت ۹۰ روزه اخذ می نماید. سپس بعد از ورود به ترکیه اقدام به اضافه نمودن مدت زمان ویزای خود می کند. به عنوان مثال در مواردی که فرد، هدف کار در کشور ترکیه دارد، اقدام به اخذ ویزای کاری می کند. در ابتدا یک ویزای کاری ۹۰ روزه دریافت می کند؛ سپس با ورود به کشور ترکیه از طریق وزارت امنیت اجتماعی و کارگر اقدام به افزایش مدت زمان ویزای ترکیه خود می نماید.

ویزا ـ اخذ ویزا - گرفتن ویزا - قیمت ویزا

ویزاهای دیگر ترکیه

یکی دیگر از انواع ویزای ترکیه ، ویزای توریستی ترکیه می باشد که در این قسمت به تفصیل مورد بررسی قرار داده خواهد شد.

  • ویزای توریستی ترکیه

کسانی که قصد سفر به ترکیه جهت تفریح را دارند برای این نوع ویزا باید اقدام نمایند. جهت اخذ این ویزا نیازی به اقدام از کشور مبدا نیست. این ویزا فرودگاهی یا به عبارتی (VISA ON ARRIVAL) می باشد. حداکثر مدت زمان این ویزا ۹۰ روز می باشد. شخص متقاضی نهایتا بعد از اتمام ۹۰ روز باید به کشور خود برگردد. مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا به ترتیب زیر می باشد.

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه از زمان رسیدن به ترکیه
  • فرم درخواست ویزای توریستی
  • ارائه دو قطعه عکس رنگی
  • ارائه بیمه درمانی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • ارائه نامه تمکن مالی
  • ویزای همراه
  • ویزای الحاق همسر
  • ویزای دریانورد
  • ویزای باربری
  • ویزای باستان شناسی با هدف اکتشاف
  • ویزای نماینده تور
  • ویزای ترنزیت

ویزای ترکیه و مدرک لازم برای اقدام

مدارک مورد نیاز جهت اقدام برای اخذ ویزای ترکیه بسته به روش اقدامی دارد. لازم به ذکر است بهتر است که فرد یک الی دو ماه قبل از برنامه ی سفر خود به ترکیه برای اخذ ویزای خود اقدام نماید (در روش هایی چون کاری و تحصیلی که فرد نیاز به اقدام برای اخذ ویزای خود از کشور مبدا دارد این موضوع صادق است). به طور کلی مدارک مورد نیاز به ترتیب زیر است:

  • نتایج انگشت نگاری
  • نامه ی تمکن مالی متناسب با روش اقدامی
  • پاسپورت با عکس رنگی
  • بیمه ی مسافرتی
  • مدارک مربوط به رزرو هتل
  • مدارک مربوط به ازدواج فرد
  • بلیط برگشت
  • مدارک مربوط به اثبات دلیل سفر به عنوان مثال نامه ی پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا موسسه ی مورد نظر در ویزای تحصیلی، نامه ی مربوط به بیمارستان در ویزای درمانی و پیشنهاد کاری از کارفرمای مقیم ترکیه در حالت اخذ ویزای کاری
  • مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات در روش اخذ ویزای تحصیلی
  • مدارک مربوط به سابقه ی کاری در روش های اخذ ویزای کاری

ویزا ـ اخذ ویزا ـ گرفتن ویزا ـ ویزا یا روادید

ویزای ترکیه و وکیل متخصص ویزا

در پروسه ی اخذ ویزای ترکیه یکی از موارد مهم و اساسی مشاوره از یک کارشناس و وکیل متخصص در امر مهاجرت جهت موفقیت در اخذ ویزا می باشد. هر چند که در روش های کاری و تحصیلی نیاز به اخذ ویزای ترکیه وجود دارد. در بسیاری از روش های سفر به ترکیه نیازی به اخذ ویزا از کشور مبدا نمی باشد. به عبارتی این نوع ویزاها فرودگاهی (ON ARRIVAL) هستند. امروز بسیاری از افراد به دلیل عدم اطلاعات کافی در پروسه ی اخذ ویزا و اقدام شخصی با مشکل روبرو شده و ویزای آن ها رد می شود و رد شدن ویزا یک رزومه ی منفی در سابقه ی پرونده ی آن ها خواهد بود. از این رو بهتر است تا فرد پروسه ی اخذ ویزا را به وکیل متخصص در این زمینه بسپارد. موسسه ی حقوقی ملک پور با ۱۵ سال سابقه و رزومه ای درخشان در پروسه ی مهاجرت و روش های مهاجرتی منجر شونده به اخذ اقامت دائم و پاسپورت در تمامی روش های مهاجرتی و بسیاری از کشورها آماده ی همکاری با شما عزیزان در پروسه ی مهاجرتی تان می باشد.

وکیل متخصص مهاجرت و اخذ ویزا

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رزومه ی موسسه ی حقوقی ملک پور در باب ویزاهای اخذ شده و مصاحبه ی برخی از موکلین می توانید بر روی لینک ویزاهای اخذ شده و مصاحبه موکلین کلیک نمایید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص موسسه ی حقوقی ملک پور همکار دفتر MIE اتریش بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

ویزاها و مصاحبه های موکلین
خدمات مهاجرتی با کمترین هزینه

ویزای ترکیه و وقت سفارت ویزای ترکیه

در پروسه ی اخذ ویزای ترکیه در روش هایی که فرد باید اقدامات اخذ ویزا را از کشور مبدا انجام دهد، بهتر است ۱ الی ۲ ماه قبل از مهاجرت به ترکیه جهت اخذ ویزا اقدام نماید. در این پروسه بسته به نوع روش مهاجرتی و هدف فرد از مهاجرت به ترکیه، جهت اخذ ویزا باید تمامی مدارک مورد نیاز به همراه فرم تقاضای اخذ ویزا را ارائه نماید. نمودار زیر نرخ ورود از کشورهای مختلف به ترکیه را نشان می دهد.

نمودار نرخ ورود از کشورهای مختلف به ترکیه

نمودار زیر نرخ خروج از کشور ترکیه به کشورهای دیگر را نشان می دهد.

نمودار نرخ خروج از کشور ترکیه به کشورهای دیگر

ویزای ترکیه و توصیه های مهم

به طور کلی کشور ترکیه در مقایسه با کشورهای دیگر دنیا چون هلند، دانمارک، اتریش، انگلیس، سوئد، کانادا در درجه ی بسیار پایینی قرار دارد. همانطور که اشاره شد، کشور ترکیه از لحاظ شرایط کاری در سطح خوبی قرار ندارد. همانطور که در بخش های قبل بیان شد، آمار بیکاری کشور ترکیه ۱۴٫۱% است. این بدان معناست که شانس پیدا کردن کار در کشور ترکیه برای فرد مهاجر بسیار پایین است. چرا که کارفرمایان ترک ترجیح می دهند در ابتدا  شهروند ترکیه را استخدام نماید. همچنین دانشگاه های ترکیه در مقایسه با دانشگاه های کشورهای دیگر تنوع رشته ای کم و از رنک پایین ای برخوردار است. به علاوه دانشجوی متقاضی تحصیل در ترکیه بعد از اتمام تحصیل، به دنبال کار در کشور ترکیه خواهد بود. از آنجایی که نرخ بیکاری در این کشور بسیار بالا می باشد، شانس موفقیت فرد فارغ التحصیل بسیار پایین خواهد بود. همچنین کشور ترکیه از لحاظ اقتصادی و میزان پیشرفت در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر و کانادا در درجه ی بسیار پایینی قرار دارد. تمامی این ویژگی ها کشور ترکیه را به یک کشور کم تقاضا برای مهاجرت تبدیل کرده است. لذا پیش از هر گونه اقدام به جهت اخذ ویزای ترکیه به جهت مهاجرت کاری، تحصیلی و … حتما با یک وکیل متخصص مهاجرتی یا با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماسم حاصل فرموده تا به صورت رایگان و تلفنی ، بهترین راهنمایی ها را دریافت نمایید. همچنین به جهت اخذ اطلاعات در زمینه اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت ترکیه می توانید به مقاله ای با عنوان پاسپورت ترکیه از همین وبسایت مراجعه نمایید.

نکات بسیار مهم

مهاجرت به کشور ترکیه
ویزای ترکیه و سخن پایانی

ویزای ترکیه ، روش های اخذ آن، انواع آن و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ترکیه در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. همانطور که در بخش های قبلی توضیح داده شد، ترکیه به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی و نرخ بیکاری بالا با تقاضای کمی توسط مهاجران برای اخذ ویزای ترکیه و پاسپورت آن روبرو است. چرا که همانطور که گفته شد کشورهای اروپایی چون اتریش، هلند، دانمارک یا کانادا و انگلیس از لحاظ بسیاری از فاکتورهای بررسی شده در بخش های قبل شرایط مساعدتری دارند. در صورت داشتن هرگونه سوال و پرسش در مورد ویزای ترکیه و روش های اخذ آن و دیگر روش های مهاجرتی، می توانید با کارشناسان ارشد ما در موسسه ی حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ همگانی این سایت و یا در قسمت پایانی این مقاله در بخش دیدگاه ها بپرسید تا مشاوران ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما بزرگواران باشند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ