ویزای توریستی اسلوونی و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی اسلوونی ، پروسه و شرایط اخذ ویزای توریستی اسلوونی و مدارکی که برای اخذ این ویزا مورد نیاز است، در این مقاله علمی مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت. شرایط اخذ ویزای توریستی کشور اسلوونی چیست؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی کدام است؟ وقت سفارت اسلوونی به منظور اخذ ویزای توریستی کشور اسلوونی چگونه است؟ به منظور دریافت پاسخ پرسش های خود توصیه میگردد این مقاله را انتها مطالعه فرموده و در صورتی که ابهامی برای شما باقی ماند، می توانید با تماس با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور ، همکار MIE اتریش، به صورت رایگان شرایط خود را بررسی کنید. اسلوونی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد که متقاضیان ورود به این کشور، برای مقاصد گردشگری، نیاز به ویزای توریستی این کشور دارند؛ از آنجایی که این کشور عضو پیمان شنگن می باشد، ویزای توریستی اسلوونی همان ویزای شنگن می باشد. لازم به ذکر است که ویزای توریستی برای مقاصد گردشگری و اقامت های کوتاه مدت می باشد و نمی تواند منجر به اخذ اقامت دائم، تابعیت یا پاسپورت اسلوونی گردد. در ادامه مقاله به شرح عناوین زیر می پردازیم :

ویزای توریستی اسلوونی
  • ویزای توریستی اسلوونی و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی اسلوونی و انواع آن
  • ویزای توریستی اسلوونی و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی اسلوونی و مدت درخواست
  • ویزای توریستی اسلوونی و تمدید آن
  • ویزای توریستی اسلوونی با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی اسلوونی و وقت سفارت
  • ویزای توریستی اسلوونی و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی اسلوونی و ریجکتی
  • ویزای توریستی اسلوونی و تضمین
  • ویزای توریستی اسلوونی و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی اسلوونی و نکات مهم
  • ویزای توریستی اسلوونی و نتیجه گیری

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای توریستی اسلوونی و شرایط عمومی آن

جمهوری اسلوونی در اروپای مرکزی واقع می باشد و با کشورهای ایتالیا، مجارستان، اتریش و کرواسی همسایه است. اسلوونی در جایگاه مناسبی از نظر اقتصادی قرار دارد و می توان این کشور را در زمره کشورهای پیشرفته به شمار آورد.

اسلوونی بر روی نقشه | اسلوونی کجاست؟

اسلوونی در ۱۹ دسامبر ۱۹۹۶ به عضویت پیمان شنگن در آمد و در ۲۵ مارس ۲۰۰۱ عضویت این کشور در این پیمان، به اجرا در آمد. شاید در ابتدا اسلوونی هدف اولیه گردشگران نباشد؛ اما از آنجایی که این کشور در دامنه کوه های آلپ می باشد، از چشم اندازهای طبیعی زیبا و همچنین جاذبه های گردشگری زیادی برخوردار می باشد. همانطور که عنوان گردید به دلیل مجاورت کشور اسلوونی با کوه های آلپ و دریای آدریاتیک، این کشور از تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف برخوردار می باشد. کشور اسلوونی در سال ۲۰۱۸ شاهد رشد ۸ درصدی افزایش تعداد گردشگران بوده است. بیشترین تعداد توریست از شهرهای لیوبلیانا، پیران، بلد، کرانژسا گورا، برزیس بازدید داشته اند که بیشتر از کشورهای آلمان، ایتالیا، اتریش، هلند و کرواسی بوده اند. در نمودار زیر می توانید میزان بازدید گردشگران از این کشور را در ماه های مختلف در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ مشاهده نمایید.

نمودار تعداد گردشگران کشور اسلوونی در سالهای 2018 و 2019

در جدول ذیل به بررسی اجمالی شرایط عمومی کشور اسلوونی پرداخته ایم :

جدول شرایط عمومی کشور اسلوونی | اسلوونی در یک نگاه

اگر شما از متقاضیان ویزای توریستی اسلوونی هستید، آشنایی با آب و هوای این کشور در فصول مختلف، می تواند شما را در انتخاب زمان مناسب سفر به این کشور یاری کند. آب و هوای کشور اسلوونی معتدل و متنوع می باشد و در نمودار ذیل شما می توانید میزان دمای هوا در پایتخت این کشور را در ماه های مختلف سال مشاهده کنید.

نمودار آب و هوا ، دما و بارش در پایتخت اسلوونی

در ادامه سه مورد از جاذبه های گردشگری کشور اسلوونی را خدمت شما ارائه می دهیم :

بلد

کشورها اسلوونی، کشوری مملو از قصرها و جنگل ها می باشد. بلد نیز یکی از همین شهرها است که، با داشتن دریاچه و کلیسای زیبا در جزیره آن، از جاذبه ی گردشگری  فراوانی برخوردار می باشد.

بلد | جادبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

بلد | جادبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

لاشکو

یکی از شهرهای این کشور است که با داشتن چشمه های آب گرم فراوان، محل بسیار مناسبی برای استراحت می باشد و قرن هاست که چشمه های آب گرم این شهر مورد توجه گردشگران بوده است.

 

لاشکو | جاذبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

لاشکو | جاذبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

ماریبور

دومین شهر بزرگ اسلوونی و پایتخت فرهنگی این کشور می باشد. اگر به دنبال اطلاعاتی درباره فرهنگ و شراب این کشور می باشید می توانید با بازدید از این شهر این اطلاعات را به دست آورید. بهترین تاکستان ها در جهان در این منطقه واقع شده است.

ماریبور | جاذبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

ماریبور | جاذبه های گردشگری اسلوونی | ویزای توریستی اسلوونی

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد کشور اسلوونی

مقاله مرتبط

مهاجرت به اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی و انواع آن

ویزای توریستی اسلوونی و انواع آن

ویزای توریستی اسلوونی یک سند مسافرتی از نوع شنگن می باشد که به دارنده آن این امکان را می دهد تا به صورت موقت به مدت طول ویزا در کشور اسلوونی اقامت داشته باشید. البته نوع ویزای صادر شده بستگی به نوع هدف شما از سفر به این کشور دارد. ویزای توریستی اسلوونی از نوع ویزای شنگن می باشد که به دارنده این ویزا اجازه می دهد برای مدت ۹۰ روز در کل منطقه شنگن اقامت داشته باشد. انواع دیگری از ویزا وجود دارد که برای کلیه کشورهای شنگن به صورت مشترک می باشد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت:

ویزای نوع A

دارنده این ویزا اجازه ترانزیت در منطقه بین المللی فرودگاه های کشور اسلوونی را دارد تا با داشتن آن بتواند برای سوار شدن به هواپیمای کشور مقصد خود، در انتظار بماند. اتباع و شهروندان کشور های زیر در صورت نیاز به عبور از اسلوونی با تعویض پرواز به اخذ این ویزا احتیاج دارند:

  • ایران
  • افغانستان
  • بنگلادش
  • کنگو
  • اریتره
  • اتیوپی
  • غنا
  • عراق
  • نیجریه
  • پاکستان
  • سوریه
  • سومالی
  • سریلانکا

ویزای نوع B

دارنده این ویزا برای یک دوره ۵ روزه اجازه دارد وارد خاک اسلوونی گردد و به صورت زمینی اسلوونی را به سوی مقصد مورد نظر خود و کشور سوم ترک کند.

ویزای نوع C

صاحب این ویزا که از اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا می باشد، می تواند به منظور مقاصد گردشگری برای مدت ۹۰ روز در طول مدت ۱۸۰ روز در کشور اسلوونی و کل حوزه شنگن اقامت داشته باشد. این ویزا تنها جهت اقامت های کوتاه مدت صادر گردیده و از آن برای اقامت های بلند مدت بیشتر از ۹۰ روز استفاده نمی شود.

D ویزای نوع

این ویزا برای اقامت های طولانی مدت صادر می گردد که دارنده آن می تواند برای مدت طولانی بیشتر از ۹۰ روز در قلمرو اسلوونی اقامت داشته باشند.

برای آشنایی بیشتر و جزئی تر با انواع ویزاها بمنظور مهاجرت و اخذ اقامت بلند مدت این کشور ، می توانید به مقاله انواع ویزای اسلوونی و راهنمای اخذ آن مراجعه نموده و آن را مطالعه بفرمایید.

پرچم اسلوونی - مهاجرت به اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی و مدارک مورد نیاز

از اساسی ترین مراحل اخذ ویزای توریستی اسلوونی ارائه مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا است. جهت اخذ هر نوع ویزا ، ارائه مدارک متناسب با آن ویزا لازم است که در این میان برخی مدارک نظیر مدارک شناسایی و هویتی در همه ویزاها مشترک می باشد؛ اما برای اخذ ویزاهای توریستی از آنجائیکه متقاضی باید بتواند به آفیسر اثبات کند که هدف او از اخذ این ویزا تنها تفریح می باشد و یا برای ملاقات از اقوام و خانواده خود سفر می کند و قصد بازگشت به کشور خود را دارد و نمی خواهد در کشور مورد نظر بماند، باید بتواند مدارکی را ارائه نماید که اثبات کننده علقه ( وابستگی ) این شخص به کشور خود می باشد؛ این مدارک می تواند مدارک مالی و شغلی و یا علقه های معنوی باشد. در ادامه به بررسی مدارک مورد نیاز در هنگام درخواست ویزای توریستی اسلوونی در سفارت این کشور می پردازیم:

  • پاسپورت

اصل و کپی پاسپورت فعلی و قبلی، در صورتی که دارای ویزای شنگن باشد. کپی از صفحه داده های بیومتریک و تمام صفحات غیر خالی.
نکته مهم: پاسپورت معتبر باید در طی ده سال گذشته صادر شده باشد و حداقل دارای دو صفحه خالی باشد. گذرنامه باید حداقل ۳ ماه پس از بازگشت از سفر برنامه ریزی شده نیز معتبر باشد.

  • عکس

یک عکس بیومتریک (با زمینه سفید) که برای شش ماه گذشته باشد.

ابعاد آن ۳٫۵ در ۴٫۰ باشد.

رنگی، شفاف با پس زمینه روشن باشد.

  • ضبط اثر انگشت

هنگام درخواست ویزا، در سفارت اسلوونی از هر ده انگشت متقاضی اثر گرفته می شود. این افراد از ضبط اثر انگشت معاف هستند:
افراد تا سن ۱۲ سالگی
افرادی که اثر انگشت آنها قبلاً تحت پوشش درخواست ویزای شنگن در ۵ سال گذشته وجود داشته است.

  • بیمه درمانی مسافرتی

بیمه درمانی مسافرتی که کل دوره اقامت برنامه ریزی شده را تحت پوشش قرار می دهد و معتبر برای همه کشورهای عضو شنگن نیز باشد. این پوشش باید هزینه هایی نظیر هزینه های پزشکی، مراقبت های پزشکی فوری، معالجه اورژانس بیمارستان یا مرگ در طول مدت اقامت را پوشش دهد. حداقل پوشش باید ۳۰۰۰۰ یورو باشد.

  • فرم درخواست ویزا

قبل از رزرو وقت ملاقات، یک فرم درخواست ویزا تکمیل و امضا شده توسط متقاضی از طریق برنامه الکترونیکی باید به ثبت رسیده باشد.

  • مالیات ویزا

هزینه درخواست ویزای توریستی اسلوونی ۶۰ یورو می باشد. این مبلغ فقط به یورو و با مبلغ دقیق قابل پرداخت است. اگر درخواست ویزا رد شود و یا توسط متقاضی پس گرفته شود، هزینه آن بازپرداخت نمی شود.

  • برنامه تفضیلی سفر
  • بلیط پرواز یا رزرو پرواز رفت و برگشت
  • اثبات اسکان و اقامت در هتل یا مکانی که متقاضی برای طول مدت سفر قصد اقامت در آنجا را دارد.
  • صورت حساب بانکی دقیق در ۳ ماه گذشته و ارائه اسناد دال بر داشتن مالکیت ملک
  • شواهد شغلی

مقامات رسمی: اقدام به انتصاب یا گواهی تصدی و آخرین پرداخت روزانه
کارمندان: گواهی اشتغال یا لیست پرداخت های اخیر حقوق و قرارداد استخدامی ماه گذشته، گواهی وابستگی به سازمان تامین اجتماعی یا خدمات درمانی و یا معادل آن و یا نامه کارفرما
هنرمندان: اثبات عضویت در یکی از انجمن های رسمی حرفه ای شخص هنرمند. به عنوان مثال خانه سینما، خانه عکاسی، و غیره و یا اثبات درگیری قبلی در فعالیت هنری حرفه ای نمایشگاه ها، جشنواره ها، و غیره و گواهی وابستگی به سازمان تأمین اجتماعی، خدمات درمانی یا معادل آن در صورت کاربرد.

مستمری بگیران: اثبات دریافت مستمری بازنشستگی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

اخذ اقامت و تابعیت اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی و مدت درخواست

در صورتی که متقاضی درخواست برای ویزای توریستی اسلوونی می باشید، باید در زمان مناسب برای این درخواست اقدامات لازم را شروع کنید. این درخواست معمولا اگر برای ویزای شنگن باشد، باید از ۱۵ روز قبل از شروع سفر باشد. البته این زمان در حالت عادی می باشد؛ شما باید احتمالات نقصی مدارک را هم در نظر داشته باشید. مدت درخواست می تواند از ۳ ماه تا ۱۵ روز قبل از برنامه ریزی سفر باشد، اما زودتر از سه ماه اقدام برای این درخواست مجاز نمی باشد. پس از درخواست ویزای توریستی اسلوونی ۱۵روز بررسی مدارک شما توسط کنسولگری کشور اسلوونی به طول خواهد انجامید و نتیجه درخواست شما پس از ۱۵ روز تا یک ماه مشخص خواهد شد. مدت اعتبار ویزای توریستی اسلوونی که همان ویزای شنگن می باشد، متفاوت است. این مدت اعتبار به تعداد سفرهای قبلی شما به حوزه شنگن ارتباط زیادی دارد. اگر درخواست شما برای بار اول می باشد، مدت اعتبار ویزای شما ۹۰ روز برای یک بازه زمانی۱۸۰ روزه خواهد بود.

مدت زمان اخذ ویزا _Visa Timing

ویزای توریستی اسلوونی و تمدید آن

توجه داشته باشید که ویزای توریستی اسلوونی از نوع شنگن می باشد و جز ویزاهای کوتاه مدت به شمار می رود و برای مدت معینی صادر می گردد و همچنین یکی از انواع ویزاهایی می باشد که غیر قابل تبدیل به انواع ویزاهای دیگر می باشد. از این رو نمی توان انتظار داشت که با این ویزا به اقامت و در نهایت پاسپورت اسلوونی دست یافت. از آنجائیکه طول مدت اعتبار این ویزا در آن ذکر گردیده است و کاملا مشخص می باشد، اجازه اقامت دارنده این ویزا تنها برای مدت صادر گردیده مجاز می باشد و پس از اینکه اعتبار آن به پایان رسید، دارنده ویزا باید اقدام به ترک قلمرو شنگن نماید. اگر بنا به دلایلی نیاز به اقامتی بیشتر از طول مدت اعتبار ویزای صادر شده دارید، تنها راه آن تمدید ویزا می باشد که آن هم باید حداقل از دو هفته قبل از پایان اعتبار آن اقدام به تمدید آن نمایید. در غالب موارد متقاضی باید در کشور خود از طریق کنسولگری کشور مورد نظر اقدام به تمدید ویزای خود نماید. برای تمدید ویزا ارائه مدارک قبلی مورد نیاز است و شخص باید دلایل خود را برای درخواست تمدید ویزای توریستی اسلوونی ارائه دهد و موافقت با تمدید یا عدم تمدید ویزا، کاملا بستگی به رأی ارگان مربوطه در کشور اسلوونی دارد.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

ویزای توریستی اسلوونی با وثیقه و بدون وثیقه

متقاضیان اخذ ویزای توریستی اسلوونی باید این نکته را در نظر داشته باشند که اخذ ویزای توریستی به سابقه مسافرتی شخص و تعداد ویزاهای شنگنی که از قبل دریافت کرده است، مرتبط می باشد. یعنی هرچه شخص تعداد سفر بیشتری به حوزه شنگن داشته باشد، از شانس بالاتری برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی برخوردار می گردد. اگر شما از متقاضیانی هستید که اولین بار است که برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی که از نوع شنگن می باشد، درخواست می کنید، لازم است توجه داشته باشید آنچه که باعث موفقیت شما در اخذ ویزای توریستی اسلوونی می شود، ارائه مدارک مورد نیاز به صورت کامل و چیدمان آن ها، داشتن یک دعوت نامه از سوی یک مقیم در کشور اسلوونی، می باشد. سوالی که برای بسیاری از متقاضیان ویزای توریستی اسلوونی پیش می آید این مورد است که آیا برای اخذ ویزای توریستی ارائه وثیقه نیاز می باشد یا خیر؟ پاسخ این سوال منفی می باشد چراکه به خودی خود ارائه وثیقه جز مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزا نمی باشد. لازم است بدانید وثیقه زمانی ارائه می شود که متقاضی ویزای توریستی که برای بار اول درخواست این ویزا را دارد و از سوی یک تبعه اروپایی دعوت نامه ندارد. با به امانت گذاشتن وثیقه در نزد موسسات معتبر مهاجرتی از امکان دعوت نامه برخوردار می شوند و از شانس بالاتری برای اخذ ویزای توریستی برخوردار می گردند و در پایان سفر نیز می توانند وثیقه خود را باز پس گیرند. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن یک دفتر مرکزی در وین، می تواند با ارسال دعوت نامه و اخذ وثیقه، شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی شنگن افزایش دهد و شما می توانید پس از پایان سفر خود و بازگشت به کشور، وثیقه خود را به صورت کامل باز پس گیرید.

وثیقه برای ویزای توریستی ـ وثیقه ـ تضمین ـ ضمانت ـ وثیقه برای ویزای توریستی

ویزای توریستی اسلوونی و وقت سفارت

هنگامی که قصد دارید برای ویزای توریستی اسلوونی اقدام نمایید، حتما در ابتدا لازم است تا کلیه مدارک مورد نظر برای درخواست این ویزا را آماده نمایید و با مراجعه به سایت سفارت اسلوونی و تکمیل فرم ویزا وقت خود را برای مصاحبه و ارائه مدارک به صورت حضوری رزرو نمایید. کنسولگری اسلوونی، ویزای توریستی را پس از انجام مصاحبه و تسلیم مدارک به کنسلوگری به صورت حضوری صادر می کند؛ اما نیاز است قبل از آن، با تکمیل فرم به صورت آنلاین و اخذ یک شماره پرونده و کد رهگیری که به ایمیل شما ارسال می گردد، وقت خود را اخذ نمایید. پس از دریافت شماره پرونده با شما تماس گرفته خواهد شد و تایم مصاحبه تان به شما اعلام می شود. دقت کنید که در روز ملاقات، از ۱۵ دقیقه قبل در ساعت مقرر شده در سفارت حضور داشته باشید.

آدرس سفارت اسلوونی | راههای ارتباط با سفارت اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی و پروسه اقدام

درخواست ویزای توریستی اسلوونی که یک ویزای شنگن نوعC  می باشد باید در یک قرار ملاقات با کنسولگری این کشور که از قبل رزرو شده است، انجام شود.

  • متقاضی ابتدا درخواست خود را به صورت آنلاین برای ویزای C‌ تکمیل می کند. هنگام تکمیل درخواست به صورت آنلاین، متقاضی باید یک عکس اسکن شده را که مطابق با استانداردهای ICAOاست، بارگذاری کند که حجم این عکس نباید از ۱۷۵ کیلوبایت بیشتر باشد. شما باید این فرم را دقیق و منطبق بر شرایط خود و صادقانه تکمیل کنید.
  • پس از تکمیل درخواست توسط متقاضی، بارکد و شماره سریال به آدرس ایمیلی که وی ارائه کرده است، ارسال می شود.
  • متقاضی باید درخواست خود را چاپ کند و با تماس به بخش کنسولی سفارت با شماره ۰۲۱۲۲۶۱۵۲۶۸۴ در زمان اطلاع رسانی تلفنی که به وی ابلاغ شده تماس بگیرد.

سفارت نمی تواند درخواست ویزا یا اسناد خارج از تاریخ های توافق شده را بپذیرد. متقاضی باید ۱۵ دقیقه قبل از تاریخ توافق شده در سفارت حضور داشته باشد. متقاضیانی که در زمان مقرر در سفارت حاضر نباشند، قرار ملاقات را از دست می دهند؛ چرا که سفارت قرار ملاقات ها را یک به یک و در زمان اعلام شده هر شخص می پذیرد. ویزا به صورت حضوری در سفارت درخواست می گردد. شما پس از ارائه درخواست و تحویل مدارک مورد نظر و انگشت نگاری، باید در انتظار پاسخ از سوی کنسولگری باشید. در صورتی که کلیه مدارک شما تکمیل باشد ۱۵ تا ۳۰ روز نتیجه درخواست شما مشخص می گردد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

ویزای توریستی اسلوونی و ریجکتی

دلایل متعددی می تواند منجر به ریجکتی ویزای توریستی اسلوونی گردد. در غالب موارد نقص در مدارک و شک و شبهه از هدف سفر می تواند منجر به ریجکتی ویزا گردد. از دلایل دیگر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم صداقت در تکمیل فرم درخواست
  • ارائه مدارک جعلی و ساختگی
  • عدم اطمینان آفیسر از بازگشت متقاضی به کشور خود
  • داشتن سوابق کیفری

اگر بنا به هرکدام از دلایل عنوان شده و یا دلایل دیگر ویزای توریستی اسلوونی ریجکت گردد؛ متقاضی می تواند ظرف مدت ۸ روز، درخواست تجدید نظر نماید و فرم درخواست خود برای تجدید نظر از رای صادره را، به زبان اسلوونیایی به سفارت این کشور ارائه دهد. معمولا متقاضیانی که شخصا و بدون دانش اقدام به درخواست برای ویزا می کنند، احتمال ریجکتی پرونده آنها، نسبت به کسانی که با وکیل و متخصص این امر اقدام می نمایند، بالاتر می باشد و از آنجایی که یک بار ریجکتی می تواند تاثیر منفی در پرونده شخص برای درخواست های بعدی بگذارد، پیشنهاد می گردد که حتما با وکیل و متخصصین حقوق بین الملل مشورت نمایید. موسسه حقوقی ملک پور برای ارائه اطلاعات کاملا علمی و مشاوره در خصوص اخذ ویزاهای توریستی و انواع ویزاهای دیگر در خدمت شماست تا بدون نگرانی از ریجکتی برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی اقدام نمایید.

ریجکتی ویزا | Rejected Visa

پناهندگی اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی و تضمین و گارانتی

توجه نمایید که درخواست شما برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی از سفارت این کشور تضمینی بر صدور این ویزا نمی باشد. به صورت کلی اخذ ویزاهای توریستی، هیچ ضمانتی ندارد و صرفا متکی بر ارائه صحیح مدارک می باشد. بنابراین دقت داشته باشید تا حتما از چک لیستی که در سایت سفارت اسلوونی ارائه شده است به دقت تمامی مدارک خواسته شده را مطالعه نموده و آن ها را فراهم بفرمایید و با دست پر به سفارت این کشور مراجعه نمایید. علاوه بر آن اگر برای نخستین بار برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی اقدام می نمایید، یک دعوت نامه را روی پرونده خود قرار دهید تا شانس بالاتری برای اخذ این ویزا داشته باشید. همچنین ارائه علقه مادی و معنوی مناسب می تواند به موفقیت شما در پروسه اخذ این ویزا کمک کند. در سایت سفارت اسلوونی چک لیستی از مدارک خواسته شده برای اخذ ویزای توریستی وجود دارد که با تکمیل و فراهم کردن آن ها و ارائه آنها به سفارت می تواند ضمانتی بر موفقیت شما، برای اخذ ویزای توریستی اسلوونی گردد.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

ویزای توریستی اسلوونی و خدمات مؤسسه MIE

موسسه حقوقی ملک پور، با تجربه ای بالغ بر ۱۵ سال در امر مهاجرت و خدمت رسانی در خصوص انواع راه های مهاجرت در اقصی نقاط جهان می تواند انتخاب مناسبی برای شما جهت اخذ ویزای توریستی اسلوونی و یا هر نوع پروسه ی اقامتی، مهاجرتی باشد. موسسه حقوقی ملک پور به دلیل همکاری با وکلای طراز اول بین المللی و داشتن دفاتر متعدد در اروپا و کانادا می تواند با ارسال دعوت نامه برای شما، شانس موفقیت شما را در اخذ ویزای شنگن بالا ببرد. شما می توانید با ارائه وثیقه این دعوت نامه را دریافت کنید و پس از اینکه ویزای توریستی خود را اخذ نمودید و سفر خود را به پایان رساندید، مبلغ وثیقه خود را بدون کسر هیچ مبلغی پس بگیرید.

خدمات موسسه حقوقی ملک پور MIE

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزاها و مصاحبه های موکلین

ویزای تویستی اسلوونی و نکات مهم

  • فرم درخواست ویزای خود را از سایت سفارت اسلوونی تکمیل کنید تا وقت شما رزرو گردد.
  • حتما در تاریخ مقرر و ۱۵ دقیقه زودتر از ساعت اعلام شده به شما برای ارائه مدارک در سفارت حاضر باشید.
  • از ۱۵ روز قبل از برنامه سفر و یا زودتر برای اخذ ویزای خود اقدام نمایید.
  • کلیه مدارک باید یا به زبان اسلوونیایی و یا انگلیسی ترجمه شده باشند.
  • اگر ویزای شما ریجکت شد تنها ۸ روز برای درخواست تجدید نظر فرصت دارید تا قبل از پایان ۸ روز برای درخواست تجدید نظر اقدام نمایید.
  • فرم درخواست تجدید نظر باید به زبان اسلوونیای به سفارت اسلوونی ارائه گردد.

در صورتی که قصد اخذ پاسپورت و تابعیت اسلوونی را دارید تا به عنوان یک شهروند اروپایی شناخته شوید، راه های متعددی برای دستیابی به این مهم وجود دارد که می توانید با مطالعه مقاله ای با عنوان پاسپورت اسلوونی به تمامی این راه های اشراف و آگاهی پیدا کنید.

پرچم کشور اسلوونی - مهاجرت به اسلوونی

ثبت شرکت و کار آفرینی در اسلوونی

سخن پایانی

ویزای توریستی اسلوونی و شرایط اخذ آن در این مقاله و به صورت کاملا جزئی، تحلیل و بررسی گردید. بر اساس اطلاعات ارائه شده دانستیم که ویزای توریستی اسلوونی از نوع ویزای شنگن می باشد، چراکه این کشور جز اتحادیه اروپا و حوزه شنگن می باشد. اگر می خواهید ویزای توریستی اسلوونی را دریافت کنید و ورود شما به حوزه شنگن از کشور اسلوونی باشد، می توانید با مراجعه به سفارت این کشور در تهران و ارائه مدارک خود برای این ویزا درخواست دهید. دقت داشته باشید که از ۱۵ روز قبل از سفر خود و یا حتی زودتر از آن، برای اخذ این ویزای توریستی اسلوونی اقدام نمایید تا در راس تاریخ مقرر به سفر خود برسید. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش آماده ارائه هرگونه خدمات در این خصوص می باشد. شما می توانید با موسسه ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین اگر پس از مطالعه این مقاله همچنان با ابهامی روبرو هستید، می توانید در بخش دیدگاه های همین صفحه یا بخش پرسش و پاسخ سوالات همگانی و بسایت، سوال خود را بنویسید و پاسخ آن را به محض رویت توسط تیم تخصصی، دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ