ویزای توریستی بلاروس و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی بلاروس ، شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی بلاروس و دیگر موضوعات مرتبط و تاثیر گذار در خصوص ویزای گردشگری بلاروس در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. هزینه اخذ ویزای توریستی بلاروس چقدر است؟ مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کشور بلاروس چیست؟ چه مدت قبل از سفر به بلاروس باید نسبت به اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام کرد؟ شما با مطالعه این نوشتار می توانید به پاسخ این سوالات و سوالات دیگر پیرامون اخذ ویزای توریستی بلاروس برسید. اگر علاقه مند به اخذ ویزای گردشگری یا بازدید از کشور بلاروس هستید، در این مقاله سعی شده است به همه ی سوالات مربوط به این نوع ویزا پاسخ داده شود تا شما عزیزان در این راه اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید. در صورت نیاز داشتن به اطلاعات تکمیلی، داشتن هرگونه سوال و یا ابهام در مورد امور مهاجرت، می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار   MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و از مشاوره ی رایگان تلفنی با مشاورین  ارشد بهره مند شوید. در ادامه مقاله موارد زیر مورد آنالیز و بررسی علمی قرار خواهد گرفت :

ویزای توریستی بلاروس
  • ویزای توریستی بلاروس و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی بلاروس و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی بلاروس و مدت درخواست
  • ویزای توریستی بلاروس و تمدید آن
  • ویزای توریستی بلاروس و وقت سفارت بلاروس
  • ویزای توریستی بلاروس و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی بلاروس (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی بلاروس و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی بلاروس و ریجکتی
  • ویزای توریستی بلاروس تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی بلاروس و نکات مهم
  • ویزای توریستی بلاروس و سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای توریستی بلاروس و شرایط عمومی آن

کشور بلاروس، کشوری در اروپای شرقی است که با کشور های اوکراین، لهستان، روسیه، لتونی و لیتوانی هم مرز است. مساحت این کشور ۲۰۷ هزار کیلومتر مربع است و از این لحاظ هشتاد و چهارمین کشور پهناور جهان است. حدود %۴۰ از مساحت این کشور را جنگل ها رودخانه ها و دریاچه ها تشکیل داده اند و این کشور را به عنوان ریه های اروپا نامگذاری کرده اند. مطابق آمار جمعیت کشور بلاروس  در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۰ میلیون نفر برآورد شده است.

بلاروس بر روی نقشه

پایتخت این کشور شهر زیبای مینسک است که نزدیک به ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و یازدهمین شهر پرجمعیت در قاره ی اروپا است. شهر زیبای مینسک علاوه بر پارک های متعدد، سومین باغ بزرگ گیاهشناسی در جهان را در خود جای داده است. از این رو هر ساله گردشگران زیادی با اخذ ویزای توریستی بلاروس به این کشور سفر می کنند و از این شهر و کشور دیدن می نمایند. در لیست شهر های نا امن جهان از سایت NUMBEO، شهر مینسک از ۳۸۷ شهر، در رتبه ی ۳۵۱ ام قرار دارد که از این حیث یکی از امن ترین شهر های جهان است. لذا همه ی افرادی که با ویزای توریستی بلاروس سفر میکنند و کلیه ی گردشگران از امنیت بالایی در اقصاء نقاط  این کشور برخوردار هستند.

نرخ بیکاری در کشور بلاروس کمتر از ۱ درصد است که میزان دقیق تر آن بوسیله نمودار زیر در معرض نمایش شما عزیزان گذاشته شده است :

نمودار نرخ بیکاری در کشور بلاروس

ر بلاروس دین اصلی مردم مسیحی ارتودوکس است اما با این وجود در این کشور کلیساهای مذاهب دیگر نیز وجود دارد. بلاروس دارای دو زبان رسمی میباشد ۱٫ بلاروسی و ۲٫ روسی. زبان بلاروسی فقط در یک عنوان درسی در مدارس مورد مطالعه قرار می گیرد و در کلیه ی دانشگاه ها، مدارس، ادارات و سازمان های دولتی به زبان روسی صحبت می شود.

جدول اطلاعات عمومی در مورد کشور بلاروس

در ادامه با بعضی از جاذبه های توریستی و گردشگری کشور بلاروس اشنا خواهیم شد.

Nesvizh Castle  

یا قلعه ی نسویژ، یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری بلاروس است و جز میراث جهانی یونسکو است.

معماری باشکوه و متنوع کاخ ، پارک های باشکوه و چشم انداز های بی نظیر، حوضچه ها و رودخانه های متنوع، باعث می شود که این مجموعه به مکان بازدیدی بی نظیر برای اکثر گردشگرانی که به بلاروس می آیند، تبدیل شود.

یا قلعه ی نسویژ در بلاروس ـ جاذبه های توریستی بلاروس ـ ویزای توریستی بلاروس

کلیسای کلوزشکا

برای دوستداران دوران باستان، ارزش دارد که از تنها بنایی که در قلمرو بلاروس در دوره روسی باستان به نام کلیسای کلوزشکا به جا مانده است دیدن کنند. این کلیسا در شهر گرودنو ، در ساحل بلند و زیبای رودخانه نممان واقع شده است. باستان شناسان این بنا را به عنوان یک ذخیره تاریخی و معماری شهر گروودنو اعلام می کنند. این جذابیت به خودی خود بی نظیر است و از این گذشته ، این ساختمان تقریباً ۱۰ قرن قدمت دارد! کلیسای Borisoglebsk نمونه ای بی نظیر از معماری باستانی سنگی است. دیوارها و نما های آن تزئین شده از سنگهای بزرگ و کاشی های چند رنگی که به شکل صلیب تزئین شده اند.

کلیسای کلوزشکا در بلاروس ـ ویزای توریستی بلاروس ـ جاذبه های گردشگری بلاروس

قلعه قهرمانان

در جنوب غربی کشور بلاروس در شهر برست قلعه ای به نام قلعه ی قهرمانان وجود دارد که این قلعه، محبوب ترین جاذبه توریستی شهر برست و کشور بلاروس است؛ نمادی از مقاومت شوروی در طول جنگ جهانی دوم. امروزه در قلمرو قلعه، یک مجموعه یادبود وجود دارد که شامل بنای تاریخی “شجاعت” ، اوبیلیسک-بیونت است. این مجموعه یادبود به خودی خود از ورودی اصلی به شکل یک ستاره بزرگ است. در این مکان دائماً آهنگ “جنگ مقدس” اسکندر الکساندروف ، و پیام در مورد حمله سربازان آلمانی به اتحاد جماهیر شوروی به گوش می رسد.

قلعه قهرمانان در بلاروس ـ ویزای توریستی بلاروس ـ جاذبه های گردشگری بلاروس

چنانچه بغیر از ویزای توریستی بلاروس ، تمایل دارید از چند و چون شرایط اخذ دیگر ویزاهای بلاروس آگاهی یابید، پیشنهاد می کنیم به مقاله ویزای بلاروس و راهنمای اخذ آن مراجعه بفرمایید.

راههای مهاجرت به بلاروس

ویزای توریستی بلاروس و مدارک مورد نیاز

برای اخذ ویزای توریستی بلاروس متقاضی می بایست مدارکی را جهت ارائه به سفارت تهیه و تنظیم کند که عبارت است از:

  • تکمیل پرسش نامه ی ویزا
  • عکس پاسپورتی ای (در ابعاد ۴۵*۳۴ با زمینه ی روشن که مربوط به ۶ ماه گذشته باشد)
  • اسناد پشتیبان ( شامل: دعوت نامه ی اصلی همراه با امضا و مهر )
  • سایر اسناد مقرر شده در دفتر کنسولگری ( بسته به نوع ماهیت ویزیت و نوع ویزای مورد نیاز)
  • پاسپورتی با تاریخ انقضای حداقل ۹۰ روز

اتباع خارجی که از طریق فرودگاه ملی مینسک به بلاروس می رسند می توانند در فرودگاه، ویزای توریستی بلاروس را دریافت کنند. قبل از ورود، اتباع خارجی نیاز دارند که اسناد را از قبل به بخش پذیرش خارجی (FAD ) اداره ی کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری بلاروس که در فرودگاه قرار دارد ارسال کنند. ویزا های کوتاه مدت حداقل ۳ روز کاری قبل از تاریخ رسیدن و برای ویزا های بلند مدت حداکثر ۵ روز کاری قبل از تاریخ رسیدن باید ارسال شوند. اسناد مورد نیاز ویزا ممکن است توسط شرکت دعوت کننده و یا خود شخص از طریق پست ارسال شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

ویزای توریستی بلاروس و مدت درخواست

اکثر مسافران خارجی برای ورود به بلاروس نیاز به ویزا دارند.کشور بلاروس بسته به نوع هدف از سفر، ویزا های یکبار ورود (single) ، دو یا چندبار ورود  (double and multiple)کوتاه مدت و بلند مدت را برای متقاضیان صادر میکند.

طبق معاهدات بین المللی کشور بلاروس، شهروندان بعضی از کشور ها به هیچ ویزایی نیاز ندارند که در جدول زیر مشاهده می فرمایید:

لیست کشور هایی که اتباع آنها نیاز به اخذ ویزا برای ورود به بلاروس ندارند

علاوه بر این مطابق آیین نامه ی شماره ی ۸ در رابطه با توسعه ی اقتصاد دیجیتال، امکان ورود به بلاروس بدون داشتن ویزا برای خارجیانی که در شرکت های تکنولوژی و فناوری  Hi tech وجود دارد و خارجیانی که در بلاروس بنیان گذاران شرکت های فناوری و تکنولوژی هستند، بدون نیاز به اخذ ویزا می توانند تا ۱۸۰ روز در بلاروس بمانند.

پس از ارائه در خواست به جهت اخذ ویزای توریستی بلاروس ۵ روز کاری طول می کشد، تا پروسه درخواست شما انجام شده و نتیجه درخواست خود را بگیرید. شایان ذکر است که هزینه ی ویزاهای پردازش شده در فرودگاه ملی مینسک، معمولاً دو برابر تعرفه استاندارد است.

تعرفه ها و هزینه های اخذ انواع ویزاهای بلاروس

ویزای توریستی بلاروس و تمدید آن

ویزای توریستی بلاروس تنها به قصد بازدید از این کشور و دیدن جاذبه های گردشگری آن به کار نمی رود و افراد برای دیدار خانواده یا دوستان، شرکت در دوره های تحصیلی فوق فشرده یا کوتاه مدت، شرکت در کنفرانس های علمی، بازدید از شرکت های تجاری، انجام امور درمانی و … نیز می توانند اقدام به اخذ ویزای توریستی بلاروس نمایند. به طور کلی به هر دلیلی که ویزای توریستی بلاروس را اخذ نموده باشید، این ویزا قابل تمدید نمی باشد، مگر در شرایط خاص و فوق اضطراری. در صورت نیاز به تمدید این ویزا و طولانی تر نمودن اقامت قانونی خود در بلاروس، قبل از اینکه موعد اقامت قانونی شما به اتمام رسیده باشد، می بایست درخواست خود را با محرز شدن دلیل به اداره مهاجرت یا پلیس بلاروس ارائه دهید و منتظر باشید تا نتیجه درخواست شما برای تمدید ویزا و حضور قانونی تان در این کشور مشخص گردد. در صورت موافق اداره مهاجرت یا پلیس محلی می توانید بیشتر از مدت زمان ثبت شده در ویزای توریستی تان در این کشور بمانید، در صورت حضور بیش از اقامت قانونی تان، شما مغایر با قوانین این کشور عمل نموده اید و مطابق با قوانین بلاروس با شما برخورد خواهد شد. شایان ذکر است کلیه ی متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی بلاروس باید از ۱۴ روز قبل از سفر، تمامی اقدامات لازم را انجام داده باشند و مدارک را به دست سفارت بلاروس رسانده باشند. مسافرانی که برای ورود به بلاروس به ویزا احتیاج دارند میتوانند طبق روال ساده و معمول به این کشور سفر کنند. گفتنی است که ویزا های کوتاه مدت بسته به شرایط مورد نیاز میتوانند یک بار ورود، ۲ و یا چند بار ورود باشد. گردشگران و توریست ها میتوانند از طریق آژانس های مسافرتی برای ویزای توریستی بلاروس اقدام کنند.

پرچم بلاروس ـ مهاجرت به بلاروس ـ ویزای بلاروس

ویزای توریستی بلاروس و وقت سفارت بلاروس

پروسه ی درخواست ویزای توریستی بلاروس معمولا ۵ روز به طول می انجامد اما تا یک ماه هم ممکن است روند آن طول بکشد. اتباع کشورهایی که در لیست کشورهای مهاجرتی امن حساب می شوند، با توافقات قبلی کنسول ها این امکان را دارند که تا سقف ۳۰ روز بدون داشتن مدارک پشتیبانی برای آنها ویزا صادر شود. لازم به ذکر است جهت اخذ ویزای توریستی بلاروس ، داشتن دعوتنامه ای با امضای تأیید شده یکی از اتباع این کشور مورد نیاز است که این امضاء تنها ۳ ماه پس از تأیید دفاتر اسناد رسمی انقضاء داشته و توسط آفیسر کنسولگری سفارت بلاروس تایید می شود.

وقت سفارت ـ وقت درخواست ویزا ـ وقت مصاحبه ویزا

شما پس از رزرو وقت ملاقات با آفیسر، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز و همچنین رسید پرداختی هزینه کنسولگری می توانید به سفارت بلاروس مراجعه نمایید. گفتنی است که هزینه پرداختی غیر قابل استرداد می باشد. در بعضی موارد آفیسر مربوطه امکان اینکه از شخص مدارک بیشتری را بخواهد وجود دارد و میتواند تعداد دفعات ورود شخص متقاضی را کم کند یا اعتبار ویزای آنرا کم کند. در جدول زیر راههای ارتباطی با سفارت بلاروس خدمت شما عزیزان ارائه شده است :

آدرس و راههای ارتباط با سفارت بلاروس ـ چگونه وقت سفارت بلاروس بگیریم؟

ویزای توریستی بلاروس و پروسه اقدام

ویزای توریستی بلاروس باید توسط ارگان های زیر باید برای متقاضی صادر شود:

  • بخش های کنسولی کشور بلاروس
  • دفاتر نمایندگی دیپلماتیک بلاروس
  • مرکز کنسولی وزارت امور خارجه در فرودگاه مینسک برای اتباع کشورهایی که دارای دفاتر نمایندگی بلاروس در کشور خود نیستند.

برای اخذ ویزای توریستی بلاروس ، مدارك ذیل باید (شخصاً یا توسط شركت خدمات ویزا ،از طریق پست به كنسولگری و بخش ویزای سفارت ارسال شود.

  1. ۱. یک فرم درخواست ویزا که بطور مناسب و دقیق تکمیل شده است.
  • ( فرم درخواست ویزا باید یا با دستخط خوانا یا تایپ شده به زبان انگلیسی یا روسی / بلاروس پر شده باشد.)
  • پاسخ به سوالات باید کامل و منطبق باشد و هدف واقعی بازدید را نشان دهد
  • هدف از این بازدید باید به تفصیل مشخص شود
  • فرم های درخواست که ناقص باشند به متقاضیان به متقاضی بازگردانده میشود.
  • و مسئولیت تکمیل و صحیح بودن فرم درخواست با متقاضی است.
  • فرم درخواست باید شخصاً توسط متقاضی امضا شود. عدم رعایت این شرط ممکن است منجر به امتناع از درخواست شود
  • فرم درخواست ویزا برای خردسالان باید توسط نماینده قانونی آنها امضا شود
  1. یک عکس رنگی ، که نیازهای زیر را برآورده می کند:
  • بیشتر از ۶ ماه از آن نگذشته باشد.
  • اندازه ۳۵*۴۵ میلی متر باشد
  • صورت به شیوه ای کامل (۷۰-۸۰ درصد از تصویر) بدون عینک آفتابی ، کلاه یا سر پوش ، مگر اینکه به دلایل قومی یا مذهبی باشد.
  • پس زمینه ی عکس ساده ، یکنواخت روشن و کم نور باشد.
  • با کیفیت باشد
  1. یک گذرنامه معتبر اصلی یا سند مسافرتی که معتبر باشد
  • که حاوی یک عکس از متقاضی است
  • حداقل دارای دو صفحه خالی باشد
  • حداقل ۹۰ روز پس از تاریخ عزیمت مورد انتظار از جمهوری بلاروس معتبر است
  • از نظر اصالت یا مالکیت مشکوک نباشد
  • مدارک ارائه شده نباید حاوی صفحات ، مارک ها ، مدخل ها ، پاک کننده ها و تصحیحاتی که توسط مقامات صادر کننده دولت خارجی مربوطه باشد یا نباید پاره شده باشد
  • توجه – اگر متقاضی زیر ۱۸ سال باشد – کپی شناسنامه کامل تولد (حاوی اطلاعات مربوط به والدین) و کپی گذرنامه های والدین متقاضی (نمایندگان قانونی) الزامی است.
  • اگر متقاضی قبلاً تابعیت اتحاد جماهیر شوروی یا بلاروس را داشته باشد – سندی که گواهی از دست دادن اتحاد جماهیر شوروی یا شهروندی بلاروس را دارد باید به سفارت ارائه دهد.

بعد از انجام کلیه ی امور و به ترتیب چیدن مدارک در زمان ۵ الی ۱۰ روز کاری کلیه ی امور مربوط به ویزای توریستی بلاروس انجام میشود.

ادرس سایت رسمی دولت بلاروس https://www.belarus.by/en/government است که میتوانید برای اطلاعات تکمیلی به آن مراجعه فرمایید.

نمونه ویزای توریستی بلاروس

سمبل و نشان ملی بلاروس

ویزای توریستی بلاروس (با وثیقه یا بدون وثیقه)

شهروندانی که تمایل به سفر به این کشور زیبا و اخذ ویزای توریستی بلاروس را دارند، باید دعوت نامه ای معتبر از یک شهروند بلاروسی داشته باشند تا موفق به اخذ این ویزا شوند؛ اما کسانی که نمیتوانند دعوت نامه ای دریافت کنند میتوانند از طریق موسسات بین المللی و معتبر جهت دریافت ویزای توریستی بلاروس اقدام کنند. این موسسات برای اخذ ویزای توریستی از متقاضی طلب وثیقه میکنند که این وثیقه به علت ضمانت منباب بازگشت  شخص به ایران است و در واقع برای اطمینان از پناهنده نشدن شخص در خاک بلاروس و بازگشتن به کشور است. متقاضی اگر اقوام درجه یک در خاک کشور بلاروس داشته باشند میتواند دعوت نامه را دریافت کند و نیازی به گذاشتن وثیقه به این موسسات جهت اخذ ویزای توریستی بلاروس ندارند. بعد از بازگشت از کشور بلاروس متقاضی می تواند ضمانت خود را از آن موسسه  دریافت کند. وکیل امور مهاجرت میتواند در جمع آوری مدارک و ترتیب صحیح و ارائه ی آنها برای سفارت به متقاضی کمک کند و متقاضی را از روند و هزینه های مربوطه آگاه سازد.

وثیقه ـ وثیقه و تضمین جهت اخذ ویزای توریستی

ویزای توریستی بلاروس و خدمات مؤسسه MIE

ویزای توریستی بلاروس برای کسانی که به گردش و بازدید و آشنایی با فرهنگ های دیگر ملل علاقه دارند میتواند کشوری جالب و خاص و بکر باشد. همه ساله گردشگران زیادی از سایر نقاط جهان برای بازدید به این کشور سفر میکنند. بلاروس با داشتن طبیعتی زیبا ، جنگل ها، تالاب ها ، دریاچه ها و رودخانه های شفاف ، تنوع بسیار زیادی از گیاهان و جانوران را در خود جای داده است، که مورد توجه گردشگران و علاقه مندان بسیار زیادی قرار گرفته است. بلاروس با داشتن فرصت های فراوان برای تجربه یک ماجراجویی در طبیعت ، مقصدی عالی برای دوستداران فضاهای باز می باشد. موسسه ی حقوقی ملک پور با داشتن سالها تجربه و کارنامه ای درخشان در امر مهاجرت میتواند در این امر راهنمای شما عزیزان باشد. برای داشتن اطلاعات بیشتر درباره ی اخذ ویزای توریستی بلاروس می توانید با موسسه ی حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و از مشاوره های تلفنی بهره مند شوید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

ویزای توریستی بلاروس و ریجکتی

جمهوری بلاروس به طور سنتی به مهمان نوازی مشهور است. اما در موارد خاص طبق قوانین بلاروس سفارتخانه و کنسولگری ممکن است مجبور شوند از صدور ویزا برای ورود اتباع خارجی خودداری کنند؛ حتی اگر ویزا صادر شود ، کارکنان سرویس مرزی حق دارند که تحت شرایطی اجازه ورود خارجی را به بلاروس ندهند. برای جلوگیری از آن ، لازم است علل امتناع ویزای ورود به کشور بیگانه یا ورود به جمهوری بلاروس را بدانید:

  • اگر متقاضی قوانین عبور از مرزها یا قوانین گمرکی را نقض کرده باشد و تخلف او بخشیده نشده باشد ورود او نمی تواند مجاز باشد.
  • اگر مدت اعتبار پاسپورت برای عزیمت به خارج از کشور در روزهای قبل از عزیمت به بلاروس به پایان رسیده باشد. این شخص در بلاروس به دلیل جرم محکوم خواهد شد.
  • اگر فرد نتواند تأیید کند که مبلغ لازم برای تأمین هزینه های اقامت خود در بلاروس را دارد یا نمی تواند تضمین کند مبلغ لازم بعداً مهیا می شود.
  • اگر در سفر قبلی به بلاروس ، شخص بیشتر از مدت اقامت صادر شده در بلاروس مانده باشد.
  • کارمندان سفارتخانه و کنسولگری ، این سوء ظن را داشته باشند که شخص متقاضی بخواهد پس از پایان مدت اقامت موقت نیز در بلاروس بماند.
  • اگر کارمندان سفارت این سوء ظن را داشته باشند که متقاضی، مانع از دیدار بیگانگان از بلاروس بشود و یا منافع امنیت ملی کشور بلاروس را تهدید کند ، حمایت از اخلاق را نقض کند ، نظم عمومی را برهم بزند ، حقوق و آزادی ها یا سلامت شهروندان بلاروس و افراد دیگر را تهدید می کند.
  • اگر متقاضی برای دریافت ویزای توریستی بلاروس از اسناد جعلی استفاده کرده باشد.
  • اگر بر اساس اطلاعات و داده ها ثابت شود که شخص متقاضی اموری مربوط به فعالیت های افراطی و تروریستی دارد نیز ویزای آن ریجکت خواهد شد.
  • اگر متقاضی بیمه ی مسافرتی نداشته باشد که توسط شرکت های بیمه ای بلاروس یا سایر کشور ها صادر شده باشد نیز میتواند تهدیدی برای سلامت شهروندان بلاروس باشد
  • در کلیه ی این شرایط ها رد شدن ویزای متقاضی میتواند اتفاق بیوفتد.

برای جلوگیری از رد شدن ویزای توریستی بلاروس ، لازم است کلیه ی اسناد کامل و دقیق اماده شود و اگر در مواردی تردید وجود دارد، میتوانید برای توضیحات به نهادهای دیپلماتیک یا سفارت بلاروس مراجعه کنید. آنها به شما در تهیه اسناد کمک می کنند.

ریجکتی ویزا ـ ریجکت ـ Visa Refused ـ Rejected Visa

پناهندگی بلاروس

ویزای توریستی بلاروس تضمینی و با گارانتی

در خصوص ویزای توریستی بلاروس همانطور که گفته شد بعضی موسسات برای انجام اینکار تضمین یا گارانتی پیشنهاد می کنند و شما عزیزان باید این نکته را بدانید که در خصوص اخذ هیچ نوع ویزایی هیچ گارانتی و ضمانتی وجود ندارد و هیچ موسسه ای نمیتواند به شما در مورد اخذ ویزا هیچ تضمینی را بدهد. فقط وکیل امور مهاجرتی است که میتواند با دانش و اطلاعات و تجربه ی خود، روند اخذ ویزای توریستی بلاروس را برای شما کم ریسک تر کند. موسسات مهاجرتی و موسسات حقوقی می توانند مدارک شما را بررسی کنند و اگر نقص یا ایرادی در مدارک شما باشد، به شما کمک کنند و ریسک کار و پرونده ی شما را پایین بیاورند. همه ی موسسات مهاجرتی برای بالابردن شانس ویزا های توریستی، از متقاضی مبلغی را برای ضمانت بازگشتن به ایران دریافت میکنند و یک دعوتنامه ی توریستی از کشور مورد نظر برای وی در پرونده درخواست ویزا قرار می دهند که با این کار ریسک درخواست ویزای متقاضی پایین می آید و درصد ویزا شدن بیشتر می شود. لازم به ذکر است چنانچه پرونده درخواست یک ویزای توریستی بدون وثیقه ی بازگشت و بدون دعوتنامه از سوی کشور مورد نظر باشد به احتمال زیاد رد خواهد شد.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

کار در بلاروس
تحصیل در بلاروس

ویزای توریستی بلاروس و نکات مهم

اخذ ویزای توریستی بلاروس شامل نکته ها و قسمت های مهمی است که متقاضیان باید از این نکات آگاهی داشته باشند تا بتوانند راحت تر و سریع تر ویزای خود را دریافت کنند.

  • ارائه ی مدارک ناقص، جعلی و مشکل دار امکان رد شدن درخواست ویزای توریستی بلاروس را بالا می برد.
  • مدارک باید به صورت کامل و با ترتیب درست به کنسولگری بلاروس ارائه شود.
  • داشتن دعوت نامه ی رسمی از کشور بلاروس الزامی است.
  • دارندگان این ویزا فقط مجاز به بازدید از کشور بلاروس هستند و نمیتوانند هیچ فعالیت دیگری مانند کار، تحصیل و یا سرمایه گذاری انجام دهند.

متقاضیان ویزای توریستی بلاروس باید جهت اخذ ویزای خود از طریق سفارت جمهوری بلاروس در تهران اقدامات لازم را انجام دهند.  شما عزیزان میتوانید برای داشتن اطلاعات دقیق تر و آگاهی کامل از کلیه ی مدارک موردنیاز از وب سایت رسمی دولت بلاروس ـ که در فوق ذکر شده است ـ استفاده نمایید.

توصیه های مهم مهاجرتی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
پاسپورت بلاروس
ویزای توریستی بلاروس و سخن پایانی

ویزای توریستی بلاروس و مراحل و شرایط اخذ این ویزا در این مقاله به صورت کامل مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. کشور بلاروس با طبیعتی زیبا و بکر و فرهنگ غنی، همه ساله میزبان گردشگران و توریست هایی از همه نقاط جهان است. در این مقاله مدارک مورد نیاز، مدت زمان پروسه ی این ویزا، مبالغ پرداختی، شرایط ریجکتی ویزای توریستی بلاروس و… برای شما عزیزان مورد تحلیل قرار گرفت. امید است که با خواندن این مقاله به پاسخ سوالات خود در زمینه ی اخذ ویزای توریستی بلاروس رسیده باشید. شما عزیزان همواره میتوانید برای اطلاعات تکمیلی با موسسه ی حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و از مشاوره های رایگان تلفنی با مشاورین ارشد مجموعه بهره مند شوید. همچنین می توانید در انتهای مقاله یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی همین سایت، نظرات،انتقادات، سوالات و پیشنهادات خود را بیان کنید تا پاسخ را در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ