ویزای توریستی سوئیس و بررسی آن

ویزای توریستی سوئیس ، مراحل دریافت این ویزا و انواع ویزای توریستی سوئیس، در این مقاله به صورت علمی مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت. شرایط اخذ ویزای توریستی سوئیس چیست؟ برای دریافت ویزای سوئیس از طریق توریستی چه مدارکی مورد  نیاز است؟ انواع ویزای توریستی سوئیس کدام است؟ پیشنهاد ما به شما اینست که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا پاسخ این پرسشها و دیگر پرسش های  خود در باب ویزای توریستی کشور سوئیس را دریافت نمایید. کشور سوئیس به دلیل جاذبه های فراوان و همینطور زیبایی بی نظیری که دارد مقصد گردشگری بسیاری از گردشگران می باشد و سالانه گردشگران زیادی از سرتاسر دنیا برای اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس اقدام می کنند. در صورتیکه شما نیز متقاضی اخذ این ویزا هستید و نیاز به اطلاعات بیشتری در این باب دارید، می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. در ادامه مقاله به شرح مبسوطی در باب عناوین زیر خواهیم پرداخت :

ویزای توریستی سوئیس

  • ویزای توریستی سوئیس و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی سوئیس و انواع آن
  • ویزای توریستی سوئیس و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی سوئیس و مراحل اخذ آن
  • ویزای توریستی سوئیس و دلایل ریجکتی
  • ویزای توریستی سوئیس تضمینی
  • ویزای توریستی سوئیس با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی سوئیس و نکات مهم
  • ویزای توریستی سوئیس و سخن پایانی

شما میتوانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ویزای توریستی سوئیس و شرایط عمومی آن

کشور زیبای سوئیس که جز ثروتمندترین کشورهای جهان است، در مرکز اروپا قرار گرفته است و در همسایگی کشورهای آلمان از سمت شمال، ایتالیا از سوی جنوب، فرانسه از جهت غرب و اتریش از سمت شرق می باشد. کشوری زیبا با طبیعتی بکر که سالانه هزاران نفر توریست را خود جای می دهد. پایتخت این کشور شهر برن می باشد، اما شهرهای زوریخ و ژنو جز مهمترین و اصلی ترین شهرهای این کشور و جهان به شمار می روند. بر اساس  آمار و ارقام،  میزان میزان اخذ ویزای توریستی سوئیس و گردشگران وارد شده به این کشور در آپریل ۲۰۱۹ نسبت به ماه مارچ کاهش داشته است. البته میزان ورود گردشگران به سوئیس از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲۰۱۹ به طور متوسط ۱۲۶ میلیون و ۸۲۸ هزار نفر بوده است که از این میان کمترین میزان ورود مربوط به نوامبر ۱۹۹۶ و بالاترین میزان آن مربوط به آگوست سال ۲۰۱۸ بوده است.

در چارت زیر می توانید آمار ورود گردشگران به کشور سوئیس را مشاهده بفرمایید:

نمودار آمار ورود گردشگران به سوئیس

 

سوئیس جز کشورهای اتحادیه اروپا نمی باشد اما از سال ۲۰۰۸ به عضویت انجمن تجارت آزاد در اروپا European Free Trade Association یا EFTA  در آمده است. همچنین کشور سوئیس عضو پیمان شنگن می باشد. کشورهای عضو شنگن شامل ۲۶ کشور می باشند که برای ورود به این کشور ها بعنوان توریست باید ویزای شنگن اخذ نمود. لذا نکته قابل توجه در اخذ ویزای توریستی سوئیس این است که این ویزا به شما مجوز می دهد که در بین کلیه کشورهای حوزه شنگن تردد داشته باشید، اما ورود شما به منطقه شنگن از طریقه کشوری باشد که ویزای شنگن شما از آن صادر گردیده است.

جدول اطلاعات عمومی کشور سوئیس

مقاله مرتبط

آشنایی با کشور سوئیس

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد سوئیس

مقاله مرتبط

راههای مهاجرت به سوئیس

ویزای توریستی سوئیس و انواع آن

برای اینکه ویزای توریستی سوئیس را اخذ نمایید، می بایست اطلاعاتی جامع در باب انواع ویزاهای شنگن داشته باشید که در ادامه به آن پرداخته می شود. ویزای حوزه شنگن که به واسطه آن می توان وارد سوئیس شد، انواع مختلفی دارد که به صورت ویزاهای کوتاه مدت و بلند مدت می باشد. ویزاهای کوتاه مدت می تواند به صورت یکبار ورود یا single entry ، دوبار ورود double entry و چند بار ورود Multi باشند:

  • ویزای  :single شخص دارنده این ویزا می تواند، تنها یکبار وارد شود و پس از اینکه از کشور خارج گردید برای ورود مجدد نیاز به اخذ ویزا دارد.
  • ویزای  :double شخص دارنده ویزای double  اجازه دارد دو بار به کشور صادر کننده ویزای شنگن ، در مدت مشخص این ویزا ورود و خروج کند.
  • ویزای :multi این ویزا مجوز رفت و آمد شخص دارنده این ویزا را برای چندین بار در طول مدت ویزا که معمولا ۶ ماهه می باشد صادر می کند و شخص می تواند در طول کل این ۶ ماه مجموعا ۳ ماه در حوزه شنگن اقامت داشته باشد.

ویزای شنگن

انواع ویزاهای کوتاه مدت سوئیس شامل موارد زیر است :

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای دیدار

همچنین ۴ نوع ویزا برای وارد شدن به خاک کشور سوئیس وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد:

  • ویزای نوع A

این ویزا به ویزای ترانزیت شهرت دارد. با این ویزا شخص دارنده می تواند در فرودگاه های کشورهای شنگن، برای تغییر مسیر سفر به کشورهای خارج از شنگن پیاده شود و سفر خود را ادامه دهد.

  • ویزای نوع B

این ویزا به ویزای عبور شهرت دارد. با این ویزا شخص دارنده می تواند جهت ادامه سفر خود به خارج از محیط فرودگاه رفته و سفر خود از طریق زمینی به کشورهای خارج از محدوده شنگن ادامه دهد.

  • ویزای نوع C

این نوع ویزا معمولا برای سفرهای کوتاه مدت از نوع تفریحی،کاری، اداری برای مدت ۹۰ روز در طول مدت ۱۸۰ روز صادر می گردد.

  • ویزای نوع D

 این ویزا ویزای ملی نیز نامیده می شود و بمنظور اقامت های بلند مدت صادر می گردد.

به جهت دستیابی به اطلاعات جزئی تر پیشنهاد می کنیم که به مقاله ای با عنوان ویزای سوئیس از همین وبسایت مراجعه فرمایید.

نقشه کشورهای حوزه شنگن

جدول اسامی کشورهای حوزه شنگن

ویزای توریستی سوئیس و مدارک مورد نیاز

اخذ ویزای توریستی سوئیس منوط به ارائه مدارک و مستنداتی است که نبود یا نقصان هر کدام از آن ها در ارائه به آفیسر می تواند در رد شدن ویزای شما تاثیر گذار باشد. ویزای توریستی سوئیس نیاز به مدرکی دارد که باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد و به سفارت ارائه شود. همچنین شما باید حداقل از ۳ ماه قبل از برنامه سفر برای اخذ این ویزا اقدام نمایید.

مدارک و توضیحاتی که در ادامه خدمت شما ارائه می گردد، از ملزومات اخذ ویزای توریستی سوئیس می باشد :

  • ارائه فرم درخواست تکمیل شده به زبان آلمانی، انگلیسی و یا فرانسوی توسط متقاضی و یا والدین اشخاصی که زیر ۱۸ سال هستد؛ که شامل اطلاعات زیر می باشد

فرم درخواست ویزای شنگن

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه و داشتن حداقل ۲ صفحه خالی
  • مدارک شناسایی با ترجمه رسمی شامل کارت ملی و شناسنامه
  • ارائه پرینت حساب ۳ ماهه جهت اثبات تمکن مالی
  • دو قطعه عکس مربوط به ۶ ماه اخیر با مشخصات زیر

مشخصات عکس گذرنامه ای

  • ترجمه مدارک پرداخت های مالیاتی
  • ترجمه پرداخت های تامین اجتماعی
  • ترجمه از جواز کسب در صورت وجود
  • نامه ای از سوی محل اسکان شخص که می تواند رزرو هتل و یا ملکی در سوئیس باشد
  • ارائه کپی از بلیط رفت و برگشت
  • ارائه برنامه سفر
  • بیمه نامه مسافرتی

علاوه بر مدارک ذکر شده متقاضیان اخذ ویزای توریستی سوئیس باید به تعداد روزهای سفر خود ۹۲ یورو معادل ۱۰۰ فرانک را باید در حساب خود در ایران در یک حساب نشان دهند. همچنین ارائه نامه عدم سوء پیشینه نیز الزامی می باشد. برای اخذ ویزای توریستی سوئیس حضور در سفارت این کشور الزامی می باشد و امکان دارد آفیسر ویزا مدارک اضافه تری نیز از شما بخواهد.

ویزای توریستی سوئیس و مراحل اخذ آن

اخذ ویزای توریستی سوئیس منوط به درخواست شما حداقل از ۹۰ روز قبل از برنامه سفر شما می باشد که باید برای اخذ این ویزا از سفارت در خواست رزو وقت مصاحبه با آفیسر نمایید. برای تعیین وقت سفارت می توانید یا به صورت آنلاین به سایت سفارت سوئیس مراجعه کرده و یا از طریق تماس تلفنی درخواست وقت نمایید:

 

جدول آدرس سفارت سوئیس در ایران

 

  • پس از درخواست وقت از ۹۰ روز قبل از برنامه سفر ، شما باید فرم های درخواست ویزای توریستی سوئیس را تکمیل کنید.
  • مدارک خود را به زبان آلمانی یا فرانسوی و یا انگلیسی ترجمه نمایید.
  • مراحل بیومتریک با مراجعه حضوری به سفارت به انجام برسانید.
  • انجام خدمات برای ایرانیان به صورت حضوری می باشد و آنلاین امکان پذیر نمی باشد.
  • کلیه فرایند اخذ ویزای توریستی سوئیس در طول مدت ۱۰ الی ۱۵ روز و در برخی موارد تا ۳۰ روز هم به طول می انجامد.
  • برای اشخاص بالای ۱۲ سال ارائه مدارک باید شخصا و حضوری صورت گیرد و اثر انگشت خود را در سفارت به ثبت برسانند.
  • هزینه های مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئیس ۶۰ یورو می باشد؛ برای بچه های ۶ ساله تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و بچه های زیر ۶ سال رایگان می باشد.

ویزای توریستی سوئیس و تمدید آن

اگر شما ویزای توریستی سوئیس را دارید و مایل به تمدید آن هستید، باید از دو هفته پیش از پایان اعتبار ویزای خود برای تمدید آن اقدام نمایید و از سفارت سوئیس درخواست وقت صاحبه حضوری نمایید. در زمان مصاحبه ارائه مدارکی الزامی می باشد که در ادامه خدمت شما ارائه می شود. مدارک مورد نیاز برای تمدید ویزای توریستی سوئیس به شرح زیر می باشد:

  • پاسپورت دارای اعتبار و مستندی دال بر اینکه شما می توانید به محدوده شنگن وارد شوید.
  • نامه ای دال بر اینکه مدت ورود شما به محدوده شنگن رو به اتمام است.
  •  نامه تمکن مالی
  • فرم درخواست
  • بیمه درمانی

ویزای توریستی سوئیس

ویزای توریستی سوئیس و ریجکتی

به دلیل اعتبار بالای ویزای توریستی سوئیس ، اخذ این ویزا می تواند در بالابردن ارزش پاسپورت شما بسیار اثر گذار باشد. لازم به ذکر است اخذ ویزای شنگن و ویزای توریستی سوئیس دشواری های خاص خود را دارد و شخص متقاضی ویزای توریستی سوئیس باید با داشتن اطلاعات کافی از نحوه چیدمان مدارک و همچنین با تهیه مدارکی که مورد نیاز سفارت است، شانس خود  را در دریافت این ویزا بالا ببرد و امکان ریجکتی پرونده خود را به حداقل برساند. اما بارها مشاهده شده که متقاضیان به دلایل مختلفی ریجکت شده اند که از مهمترین دلایل ریجکتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نقص در پرونده
  • عدم ارائه نامه تمکن مالی
  • ناخوانا بودن فرم درخواست ویزا
  • مشخص نبودن دلایل سفر برای آفیسر ویزا
  • ایجاد شبهه برای آفیسر که قصد شما از سفر به سوئیس توریستی نمی باشد و قصد پناهندگی دارید.
  • تغییر و تفاوت در مدارک هویتی بدون ارائه توضیحات
  • عدم ارائه بیمه نامه معتبر مسافرتی
  • داشتن سوء پیشینه
  • عدم ارائه مدارک اقامتی در طول مدت سفر به سوئیس

 ویزای ردی شنگن

تمامی دلایل ارائه شده می تواند باعث ریجکتی ویزای توریستی سوئیس برای شما گردد. در ادامه جدولی از میزان ویزاهای صادر شده و ریجکت شده توسط کشور سوئیس خدمت شما ارائه می گردد :

جدول آمار درخواست های ویزای شنگن

ویزای توریستی سوئیس تضمینی

توجه داشته باشید واژه تضمین در امور حقوق بین الملل به طور کامل رد شده می باشد و جهت اخذ ویزا از هر نوعی هیچگاه هیچ ضمانتی وجود ندارد بلکه تنها می توان گفت هر پرونده از یک میزان شانس و از یک میزان ریسک برخوردار است. لازم به ذکر است هیچ ضمانتی برای امور بین المللی  نه در فرایند صدور ویزای توریستی سوئیس و نه ویزای هیچ کشور دیگری وجود ندارد. موفقیت در هر پرونده و اختصاصا در اخذ ویزای توریستی سوئیس بسیار به نحوه چیدمان مدارک و ارائه اسنادی بستگی دارد که قانون آن توسط سفارت این کشور وضع گردیده است و همچنین مصاحبه شما با آفیسر ویزا در سفارت نیز بی تاثیر نمی باشد؛ چرا که تایید نهایی و احراز شرایط و بررسی صحت و سقم مدارک و دلایل سفر شما بر عهده آفیسر می باشد و باید گفت آفیسر نقش مهمی در دریافت ویزای توریستی سوئیس شما دارد. امروزه تبلیغات وسیعی در زمینه اخذ ویزاهای توریستی صورت می گیرد و ادعاهایی دال بر اینکه اخذ این ویزا از سوی یک موسسه خاص یا یک وکیل، به صورت صد در صد و تضمینی می باشد. توجه داشته باشید که این ادعا خلاف قوانین حقوق بین الملل می باشد و توصیه ما به شما متقاضیان این است که به هیچ عنوان به این ادعاها توجه نکنید و بر اساس موازین و مقررات بین المللی عمل بفرمایید. شما می توانید با فراهم کردن مدارک لازم و کافی شانس پرونده خود را به حداکثر برسانید و با کمترین ریسک ممکن برای اخذ ویزای توریستی سوئیس اقدام نمایید. به همین دلیل پیشنهاد می شود قبل از هرگونه اقدام با یک وکیل معتبر که در زمینه حقوق بین الملل تخصص کافی دارد، مشورت نمایید و پرونده خود را توسط ایشان بررسی کنید. موسسه حقوقی ملک پورهمکار MIE اتریش؛ با تخصص و سابقه طولانی در زمینه اخذ انواع ویزا ، در این زمینه می تواند شما را یاری و در زمینه چیدمان صحیح مدارک شما را راهنمایی نماید.

 

ویزای توریستی سوئیس

ویزای توریستی سوئیس با وثیقه یا بدون وثیقه

یکی از راه هایی که شانس اخذ ویزای توریستی سوئیس را برای شما بالا می برد ارائه وثیقه می باشد. متقاضیانی که برای نخستین بار برای اخذ این ویزا اقدام می کنند، اگر از سوی فردی که اقامت کشور سوئیس را دارا می باشد دعوت نامه ای داشته باشند، بسیار می توانند امیدوار باشند که بتوانند به راحتی ویزای توریستی سوئیس را اخذ نمایند. از این رو بسیاری از موسسات با گرفتن وثیقه از متقاضیان این دعوت نامه را برای افراد صادر می کنند و متقاضی پس از اخذ ویزای توریستی خود و بازگشت از سفر خود می تواند وثیقه خود را باز پس گیرد . مقاله ارائه شده توسط تیم متخصص موسسه حقوقی ملک پور نگارش گردیده است و کپی از آن به هیچ عنوان جایز نیست و خلاف قانون و شرع می باشد.

 

تضمین

در انتهای این مبحث که صحبت از اقامت سوئیس شد، توجه به مقایسه اقامت سوئیس با دیگر کشورهای اروپایی خارج از لطف نیست. توجه شما را به بیانات آقای ملک پور در این باره جلب می نماییم.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد مقایسه سوئیس و اتریش

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد اقامت سوئیس و انگلستان

پاسپورت سوئیس

ویزای توریستی سوئیس و سخن پایانی

ویزای توریستی سوئیس و شرایط و نحوه دریافت این ویزا به همراه جزئیات ویزاهای ورودی به منطقه شنگن در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. همانطور که در این مقاله ذکر گردید کشور سوئیس عضو حوزه شنگن می باشد و شخص متقاضی باید ویزای شنگن و ورود از سوئیس را دریافت کند. اخذ ویزای توریستی سوئیس منوط به ارائه صحیح مدارک می باشد و شخص متقاضی باید با چیدمان صحیح مدارک شانس خود را برای اخذ ویزای توریستی سوئیس افزایش دهد. با توجه به جنبه توریستی بسیار بالای کشور سوئیس و علاقمندان به گردشگری در این کشور تمام تلاش خود را به کار بستیم تا بتوانیم مراحل اخذ این ویزا و مدارک مورد نیاز و همچنین شرایط کلی ویزای توریستی سوئیس را در اختیار شما قرار دهیم. از این رو اگر همچنان سوالات و ابهاماتی در زمینه اخذ ویزای توریستی دارید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و با گفتگو با مشاورین مجرب ما پاسخ سوالات خود را به صورت رایگان دریافت نمایید. همچنین شما می توانید در ذیل همین مقاله یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی، سوالات خود را در باب ویزای توریستی کشور سوئیس مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ