ویزای توریستی مالزی و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی مالزی ، شرایط و ریز پروسه اخذ ویزای توریستی مالزی و مدارک مورد نیاز آن در این مقاله مورد تحقیق و تحلیل قرار خواهد گرفت. پروسه و روند اخذ ویزای توریستی کشور مالزی چگونه است؟ مدارک و الزامات اخذ ویزای توریستی مالزی چیست؟ هزینه دریافت ویزا برای سفر به مالزی چقدر است؟ وقت سفارت مالزی برای دریافت ویزای توریستی به چه صورت است؟ اینها تنها تعدادی از سوالاتی است که شما با مطالعه این نوشتار به پاسخ آنها دست خواهید یافت. مالزی کشوری توریستی و زیبا در قاره آسیا است و متقاضیان زیادی در خصوص دریافت ویزای توریستی مالزی سوالات متعددی مطرح نموده اند.  موسسه حقوقی ملک پور بنابر تقاضای شما عزیزان این مقاله علمی را در خصوص ویزای گردشگری مالزی به رشته تحریر در آورده است تا با مطالعه آن بتوانید پاسخ ابهامات و سوالات گوناگون خود را خصوص ساز و کار قانونی سفر به کشور مالزی دریابید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و بررسی دقیق شرایطتان می توانید با این موسسه تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان تلفنی از کارشناسان زبده ما دریافت کنید. عناوین زیر در این متن مورد بررسی علمی قرار میگیرد.

ویزای توریستی مالزی
  • شرایط عمومی ویزای توریستی مالزی
  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی مالزی
  • مدت درخواست ویزای توریستی مالزی
  • تمدید ویزای توریستی مالزی
  • وقت سفارت برای ویزای توریستی مالزی
  • پروسه اقدام برای ویزای توریستی مالزی
  • وثیقه در ویزای توریستی مالزی
  • خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی مالزی
  • ریجکتی ویزای توریستی مالزی
  • تضمین و گارانتی ویزای توریستی مالزی
  • نکات مهم ویزای توریستی مالزی
  • سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی ویزای توریستی مالزی

مالزی ، کشوری پادشاهی در جنوب شرقی آسیا است. این کشور از ۱۳ ایالت و سه قلمرو فدرال تشکیل شده است که توسط دریای چین جنوبی به دو منطقه شبه جزیره مالزی و شرق مالزی (بورنوئو مالزی) از هم جدا می شوند. شبه جزیره مالزی مرزهای زمینی و دریایی با تایلند و مرزهای دریایی با سنگاپور، ویتنام و اندونزی دارد. شرق مالزی مرزهای زمینی و دریایی با برونئی و اندونزی و مرز دریایی با فیلیپین و ویتنام را در اختیار دارد. کوالالامپور پایتخت و بزرگترین شهر است و پوتراجایا کرسی دولت فدرال را در اختیار دارد. این کشور چند قومی و فرهنگی است.

مالزی بر روی نقشه

حدود نیمی از جمعیت از نظر قومی مالایی هستند و اقلیت های چینی، سرخپوستان مالزی و مردمان بومی نیز در این کشور زندگی می کنند. قانون اساسی ضمن شناخت اسلام به عنوان دین رسمی کشور، آزادی دین را به غیرمسلمانان اعطا می کند. زبان رسمی این کشور شکل استانداردی از زبان مالایی محسوب می شود. انگلیسی زبان دوم مردمان آن است. واحد پول آن رینگیت می باشد. اقتصاد این کشور مبتنی بر منابع طبیعی و کشاورزی است اما در بخش های علمی، گردشگری، تجارت و گردشگری پزشکی در حال گسترش است. مالزی دارای اقتصاد بازار محور است. این کشور عضو بنیانگذار انجمن ملل جنوب شرقی آسیا، اجلاس آسیای شرقی و سازمان همکاری های اسلامی و عضو همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه، مشترک المنافع ملل و جنبش غیرمتعهد است. در نمودار زیر نرخ گردشگری مالزی را مشاهده می فرمایید.

داده های مرتبط با تعداد توریست از مالزی ماهانه بروز می شود و این اطلاعات از ژانویه ۱۹۸۹ تا ژوئن ۲۰۱۹ در دسترس است. در ژوئن ۲۰۱۹ تعداد ورود توریست به مالزی ۲٫۴۰۰٫۵۶۱٫۰۰۰ نفر بوده است، در حالی که در ماه قبل ۲٫۰۹۸٫۲۶۷٫۰۰۰ نفر ثبت شده بود. این داده ها در دسامبر ۲۰۱۳ به ۲٫۸۰۶٫۵۶۵ نفر رسیده و رکورد کمترین ورودی در فوریه ۱۹۹۸ با ۵۲۴٫۱۴۹ نفر به ثبت رسیده است.

نمودار تعداد گردشگران وارد شده به مالزی در طول سالیان

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار و تحصیل در مالزی

مقاله مرتبط

مهاجرت به مالزی

در زیر به معرفی برخی مکان های دیدنی مالزی می پردازیم:

  • برج های دوقلو پتروناس

این برج های دوقلو در سال ۱۹۹۸ تکمیل گردید و از برج ۴۴۲ متری ویلیس در شیکاگو، ایالات متحده آمریکا پیشی گرفته اند. این برج شگفت انگیز دوقلو واقع در قلب کوالالامپور، حاوی مجموعه ای از ساختمان های اداری، سالن های کنفرانس، پارک وسیع ۵۰ هکتاری و مرکز خرید مجلل است.

برج های دوقلو پتروناس | جاذبه های گردشگری مالزی | ویزای توریستی مالزی

  • شهر تاریخی مالاکا

سال ها پیش مالاکا یکی از مکان های پر بازدید این کشور بوده است. قبل از اینکه کوالالامپور از یک جنگل آلوده به مالاریا به یک پایتخت مرتفع جلا زده تبدیل شود، مالاکا یکی از بزرگترین بندرهای تجاری در جنوب شرقی آسیا بود. با گذشت زمان، از یک بندر پر رونق به یک شهر خلوت تبدیل شد. با این وجود، در سال های اخیر، مالاکا به دلیل جاذبه های تاریخی فراوان، به عنوان یک استراحتگاه برتر در تعطیلات احیا شده است. خانه های غذاخوری مشهور نیونیا، یک مقصد محبوب برای گردشگرانی است که می خواهند نگاهی به میراث بی نظیر مالزی داشته باشند.

شهر تاریخی مالاکا | جاذبه های گردشگری مالزی | ویزای توریستی مالزی

  • پل آسمان

دهکده شرقی در شمال غربی جزیره لانگکاوی، در نزدیکی پانتای کوک، ورودی پل است که تا کوه مات سینکانگ، دومین قله بلند لانگکاوی، ادامه دارد. با ورود به روستا و عبور از باغ های دلپذیر شرقی و مغازه های متنوع، بازدید کنندگان قبل از قدم گذاشتن بر روی پله برقی که آنها را به پل می رساند، مبلغی را با پیشخوان پرداخت می کنند. آبشار Telaga Tujuh، منظره زیبای است که می توانید بر روی پله برقی تماشا کنید.

پل آسمان در مالزی | جاذبه های گردشگری مالزی | ویزای توریستی مالزی

  • معبد Kek Lok Si

معبد Kek Lok Si در Penang یک معبد نسبتاً جدید است و قدمت آن تنها به سال ۱۸۹۱ بر می گردد. با وجود جوانی، یکی از مهمترین معابد بودایی چینی در جنوب شرقی آسیا است. این معبد با نام معبد عالی سعادت نیز شناخته می شود، با تصاویر بی شماری از بودا یکی دیگر از نمادها و خدایان بودایی، یک چشم انداز چشمگیر است. این بزرگترین معبد بودایی در مالزی است و زائران زیادی را از سراسر آسیای جنوب شرقی به خود جلب می کند. برجسته ترین اثر مجموعه معبد، راما چهارم است با ۱۰٫۰۰۰ کنده کاری از بودا است.

معبد Kek Lok Si در مالزی | جاذبه های گردشگری مالزی | ویزای توریستی مالزی

این ها تنها گوشه ایی از مکان های دیدنی این کشور جذاب است. مالزی از نظر گردشگری بسیار متنوع است. معابد، مساجد، پارک های طبیعی، شهرهای تاریخی، غارهای بی نظیر، استراحتگاه های ساحلی و کوهستانی زیبای بسیاری در این جزیره وجود دارد.

جاذبه های گردشگری مالزی | ویزای توریستی مالزی

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی با توجه به ملیت متقاضی، با بازه زمانی متفاوتی ارائه می شود. البته ویزای توریستی مالزی حداکثر ۹۰ روزه صادر می گردد. برخی ملیت ها امکان دریافت ویزای الکترونیک یا evisa دارند. این ویزا به صورت آنلاین تکمیل می شود و در مدت کوتاهی بررسی می گردد. برخی ملیت ها برای بازدید از مالزی نیاز به ویزا ندارند و می توانند ۹۰ روز در محیط حضور داشته باشند. اتباع کشورهایی از جمله آمریکا، آلمان، اتریش، برزیل، فرانسه، اسپانیا و … می توانند از این شرایط استفاده کنند. برخی کشورها ۳۰ روز بدون ویزا می توانند در مالزی حضور داشته باشند.

توجه! توجه!

ایرانیان نیز بدون ویزا توریستی می توانند دو هفته در مالزی حضور داشته باشند..

مدارک و اسنادی که به جهت اخذ ویزای توریستی مالزی می توان به آنها اشاره نمود، به شرح ذیل می باشد :

  • فرم درخواست ویزای توریستی مالزی خود را با دقت تکمیل نمایید.
  • اسکن پاسپورت که حداقل ۶ ماه برای ورود به مالزی معتبر باشد.
  • صفحه خالی برای دریافت استیکر ویزای توریستی مالزی
  • عکس متقاضی که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد. ابعاد عکس ۳٫۵*۴٫۲ است.
  • جزییات برنامه سفر
  • اثبات اسکان شما در این کشور مثل رزرو هتل و یا داشتن دعوت نامه از خویشاوندان
  • اثبات اینکه بعد از بازدید از این کشور قصد بازگشت به مبدا و کشور خود را دارید مثل داشتن بلیط پرواز یا رزرو بلیط برگشت.
  • مدارک هویتی شامل شناسنامه، گواهی ازدواج
  • در صورت اقامت در کنار خویشاوندان و یا دوست، باید مشخصات آن ها را به افسر مهاجرت ارائه نمایید.
  • گردش حساب بانکی
  • بیمه مسافرتی
  • اثبات تمکن مالی کافی برای سفر که حداقل ۱۰۰۰ دلار می باشد.
  • پرداخت هزینه بررسی ویزای توریستی مالزی

علاوه بر مدارک فوق، دولت مالزی می تواند از متقاضی مدارک بیشتری تقاضا نماید. شایان ذکر است که متقاضیان برخی کشورها ملزم به ارائه تست تب زرد می باشند.

نمونه استیکر ویزای توریستی مالزی

تمدید ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی ، اجازه اقامت کوتاه مدت است که به متقاضیان فرصت ورود و بازدید از این کشور برای بازه زمانی حداکثر ۶ ماه در سال را می دهد. شما با این ویزا اجازه کار کردن و یا تحصیل را نخواهید داشت و تنها می توانید به هدف گردشگری، بازدید از خویشاوندان و یا دوستان و بحث های درمانی ورود یابید. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای بلند مدت نمی باشد. به طور کلی امکان تمدید ویزای توریستی مالزی و کشورهای دیگر وجود ندارد ولی تحت شرایط خاص مثل نیاز به خدمات درمانی بیشتر و یا داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای این کشور بدون هیچ گونه برنامه ریزی قبلی، می توان این ویزا را تمدید نمود. البته داشتن این نوع دعوت نامه کاری راحت نمی باشد و باید اجازه کار توسط اداره مهاجرت تایید شود. چنانچه به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد انواع ویزاهای بلند مدت و یا دیگر ویزاهای کوتاه مدت مالزی هستید، به شما اکیدا پیشنهاد می کنیم به مقاله انواع ویزای مالزی و راهنمای اخذ آن رجوع فرموده و آن را مطالعه نمایید.

مالزی | مهاجرت به مالزی | سفر به مالزی

وقت سفارت برای ویزای توریستی مالزی

برای اخذ وقت سفارت در خصوص ویزای توریستی مالزی ، اتباع برخی کشورها می توانند به صورت الکترونیکی و در بازه زمانی ۲۴ ساعت الی ۷۲ ساعت نسبت به اخذ آن اقدام نمایند. همان طور که پیش تر نیز گفته شد، ایرانیان برای دو هفته می توانند بدون ویزای توریستی مالزی ، در این کشور حضور داشته باشند و در واقع با پاسپورت ایرانی در فرودگاه مالزی می توانید مهر ورود دریافت کنید ولی باید بلیط برگشت به ایران را نیز داشته باشید تا ثابت کنید قصد برگشت به کشور را دارید. در نتیجه ایرانیان نیاز به وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی مالزی ندارند. علی ای حال در جدول زیر آدرس سفارت مالزی در تهران جهت کسب اطلاعات بیشتر ذکر می گردد.

آدرس سفارت مالزی در تهران | اطلاعات تماس سفارت مالزی در تهران

پروسه اقدام برای ویزای توریستی مالزی

همانگونه که گفته شد، برای اقامت دو هفته ای در مالزی، ایرانیان می توانند بدون نیاز به اخذ ویزای توریستی مالزی ، با پاسپورت معتبر وارد فرودگاه این کشور شده و با زدن مهر در پاسپورت خود، اجازه ورود به این کشور را بیابند. پیش از این مدت، حضور ۳ ماهه بوده است ولی این مدت در حال حاضر به دو هفته کاهش یافته است. مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی مالزی به صورت کلی در این نوشتار ذکر گردیده شده است. ایرانیان به همراه کشورهایی نظیر عراق، سوریه، فلسطین، لیبی، یمن جنوبی، سیرالئون، سومالی بدون نیاز به اخذ ویزای تویستی مالزی تنها با پاسپورت خود برای چهارده روز می توانند در این کشور حضور داشته باشند.

ویزا | پروسه اخذ ویزا | ویزا برای مهاجرت

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

وثیقه در ویزای توریستی مالزی

یکی از مواردی که در اخذ ویزای توریستی می تواند مهم باشد و به ویزا شدن فرد کمک نماید، داشتن دعوت نامه از کشور مورد نظر می باشد. این موضوع زمانی که فرد متقاضی برای اولین بار قصد سفر توریستی دارد، اهمیت بیشتری می یابد. اگر دوستان و یا خویشاوندانی در کشور مورد نظر دارید، می توانید دعوت نامه از جانب آن ها دریافت کنید؛ در غیر این صورت می توانید از طریق موسسات معتبر نسبت به دریافت آن اقدام نمایید. این موسسات برای اطمینان از مراجعه شما به کشور پس از اتمام مدت ویزای توریستی، وثیقه ایی دریافت می کنند. مبلغ وثیقه کاملا توافقی است و به صورت امانت نزد موسسه باقی خواهد ماند. پس از بازگشت شما به کشور می توانید مبلغ پرداخت شده را بازپس گیرید.

وثیقه برای ویزای توریستی

خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی مالزی

موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش با تیم و کادر حرفه ایی در زمینه مهاجرت و حقوق بین الملل، با پیشینه ی مثبت در این امر می تواند راهنمای شما عزیزان باشد. خدمات موسسه شامل مشاوره رایگان به صورت تلفنی، مشاوره کاملا تخصصی به صورت کاملا آنلاین با بهترین مشاورین ایران، اروپا و کانادا می باشد. مشاوره های موسسه در باب تمامی کشورها و روش های مختلف قانونی مهاجرت اعم از کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد و ازدواج می باشد. ضمن اینکه موسسه جهت ارتقا دانش مهاجرتی هموطنان، سایت های مختلفی راه اندازی نموده است و اطلاعات بروز مهاجرتی رایگان ارزشمندی را در اختیار متقاضیان قرار داده است. محصولات آموزش زبان انگلیسی و آلمانی، گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، آموزش اسکیل ورکر یا همان اقامت کاری کانادا، اپلای و ویزای تحصیلی اتریش، هنر زندگی کردن نیز به صورت کامل و تخصصی برای شما دوستان تهیه شده است. در خصوص ویزای توریستی مالزی و سایر کشورها می توانید با موسسه تماس حاصل فرموده و شرایط پرونده خود را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار دهید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزاها و مصاحبه های موکلین

ریجکتی ویزای توریستی مالزی

دلایل زیادی می تواند موجب ریجکتی ویزا گردد. نقص مدارک، عدم اعتبار پاسپورت، جعلی بودن مدارک هویتی، نداشتن تمکن مالی کافی، درخواست نادرست، مخدوش بودن مدارک و اسناد ارائه شده و … چیدمان مدراک و نحوه ارائه موضوعی مهم و تخصصی می باشد و لازم است حتما قبل از اقدام برای ویزای توریستی مالزی و سایر کشورها، شرایطتان بررسی شود تا ریسک های پرونده شما شناسایی و راهکار درست ارائه گردد. ایرانیان برای بازدید دو هفته ای از مالزی نیاز به اخذ ویزای توریستی مالزی ندارند و با در دست داشتن پاسپورت، بلیط برگشت به ایران و پول کافی می توانند در فرودگاه این کشور مهر ورود و اجازه ورود داشته باشند، لذا دلیلی برای ریجکت شدن ویزای ایرانیان وجود ندارد، مگر اینکه در فرودگاه یا گذرگاههای مرزی این کشور ، از ورود ایرانیان به دلایل بسیار خاص ممانعت به عمل آید.

ریجکتی ویزای توریستی ـ Rejected Visa

تضمین و گارانتی ویزای توریستی مالزی

گاهی تبلیغاتی مبنی بر اخذ ویزای تضمینی و فوری به گوش می رسد آیا واقعا می توان گفت اخذ ویزا به صورت تضمینی صحت دارد؟ این سوال شمار زیادی از متقاضیان اخذ ویزای توریستی است. باید بدانید که صدور ویزا توسط موسسات صورت نمی گیرد و افسر مهاجرتی با توجه به شرایط پرونده متقاضی و بررسی مدارک و درخواست، می تواند ویزای فرد را صادر نماید یا در صورت صلاح دید خود، رد نماید. در نتیجه در موضوعات مهاجرتی و اخذ ویزا اطمینان صد در صدی نیست. تنها با بررسی شرایط متقاضی می توان گفت ریسک ویزا وجود دارد یا خیر؟ گارانتی موسسه حقوقی ملک پور این است که با بررسی تخصصی و صادقانه، ریسک ها و شرایط متقاضی راهکار و مقصد معرفی نماید و در صورتی که ویزای فرد ریجکت شود، مبلغ دریافت شده بابت ویزا، عودت داده می شود.

تضمین و گارانتی اخذ ویزا

نکات مهم ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی به صورت کلی با توجه به ملیت متقاضی شرایط متفاوتی دارد. برخی کشورها بدون اخذ ویزا می توانند از این کشور بازدید داشته باشند. این مدت حضور می تواند ۹۰ روزه، ۳۰ روزه و یا دو هفته باشد. ایران جزء کشورهایی است که شهروندان آن بدون نیاز به اخذ ویزای توریستی مالزی می توانند دو هفته در این کشور حضور داشته باشند. ویزای الکترونیک نیز برای برخی کشورها وجود دارد. ویزای توریستی قابل تبدیل و یا تمدید نمی باشد و اجازه کار و تحصیل نیز برای آن تعریف نشده است. تنها اجازه گردشگری، بازدید از خویشاوندان، دوستان و همچنین برای اهداف درمانی دارید. چناچه قصد اخذ تابعیت و بدست آوردن شهروندی مالزی از روشهای مختلف را دارید می توانید به مقاله ای با عنوان پاسپورت مالزی از همین وبسایت مراجعه نمایید.

نکات مهم

ویزای تحصیلی مالزی
درباره مجارستان

نشان و سمبل ملی مالزی | مهاجرت به مالزی | سفر به مالزی

سخن پایانی

ویزای توریستی مالزی ، مدارک مورد نیاز آن، شرایط ایرانیان برای دریافت ویزای توریستی مالزی در این پژوهش علمی مورد بررسی قرار گرفته شد. مالزی کشوری آسیایی با جاذبه های گردشگری فراوان می باشد و همه ساله متقاضیان زیادی جهت بازدید از آن وارد این کشور می شوند. این پژوهش به کوشش تیم متخصص موسسه MIE تنظیم شده است و استفاده از آن بدون ذکر منبع جایز نیست. در این پژوهش به معرفی جاذبه های گردشگری مالزی، مدارک مورد نیاز ویزای توریستی مالزی ، وقت سفارت و خدمات موسسه حقوقی ملک پور پرداخته شد. شما همراهان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای توریستی مالزی و زمینه های مهاجرتی، می توانید با موسسه حقوقی ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. همچنین لازم است بدانید که، مشاوره های تخصصی با کارشناسان ارشد مجموعه بصورت آنلاین می باشد و شما متقاضی عزیز می توانید در زمانی کوتاه و تنها با یک کلیک، از خدمات مجموعه بهره لازم را ببرید. در صورت داشتن سوال و نظر در خصوص مقاله ارائه شده می توانید آنرا در قسمت دیدگاه یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی به ثبت برسانید تا در اسرع وقت پاسخ آن را دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ