ویزای توریستی هلند و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی هلند ، مراحل، مدارک و تمامی نکات مربوط به اخذ ویزای گردشگری کشور هلند در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت. شرایط اخذ ویزای توریستی هلند چیست؟ آیا اخذ ویزای توریستی هلند بدون دعوتنامه امکان پذیر است؟ آیا ویزای توریستی کشور هلند قابلیت تبدیل به ویزا های دیگر را دارد؟ شانس اخذ ویزای توریستی هلند از ایران چقدر است؟ مدارک لازم برای سفارت هلند جهت گرفتن ویزا کدامند؟ آیا امکان پناهندگی با ویزای توریستی هلند وجود دارد؟ ما در این مقاله پاسخ به این قبیل سوالات پاسخ داده و تمامی مطالب مربوط به این ویزا را برای شما عزیزان به رشته ی تحریر در آورده ایم. هلند کشوری بسیار مهاجرپذیر با بازار کار مناسب است که مقصد بسیاری از افراد برای مهاجرت چه از طریق ویزا های تحصیلی و یا کاری و چه برای گردش و تفریح است؛ البته ویزای توریستی یا گردشگری کشور هلند تنها به منظور تفریح و تفرج در این کشور صادر نمی گردد و افرادی که قصد دارند با دوستان یا آشنایان خود در این کشور دیدار داشته باشند یا در سمینارهای دلخواه شرکت داشته باشند و یا حتی در دوره های تحصیلی کمتر از سه ماه شرکت کنند، می توانند جهت اخذ ویزای توریستی کشور هلند اقدام نمایند. موسسه ی حقوقی ملک پور پیشگام در تمامی امور مهاجرتی با داشتن سابقه ای طولانی در زمینه ی مهاجرت به کشورهای مطرح دنیا، می تواند در این راه پشتیبان و همراه شما هموطنان عزیز باشد. لذا برای داشتن اطلاعات از روش های گوناگون مهاجرت و پاسخ دهی به تمامی ابهامات خود می توانید با این موسسه تماس حاصل فرمایید تا به صورت رایگان اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنید.

ویزای توریستی هلند
  • ویزای توریستی هلند و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی هلند و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی هلند و مدت درخواست
  • ویزای توریستی هلند و تمدید آن
  • ویزای توریستی هلند و وقت سفارت هلند
  • ویزای توریستی هلند و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی هلند با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی هلند و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی هلند و ریجکتی
  • ویزای توریستی هلند تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی هلند و نکات مهم
  • ویزای توریستی هلند و سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای توریستی هلند و شرایط عمومی آن

هلند ، سرزمین لاله های نارنجی، در قاره ی اروپا و در غرب این قاره قرار گرفته است. آلمان و بلژیک همسایگان این کشور در جنوب هستند و غرب و شمال هلند نیز دریا است. آمستردام پایتخت هلند و لاهه مهمترین شهر این کشور است که امور سیاسی و نشست های مهم سیاسی این کشور در شهر لاهه برگزار می شود. هلند کشوری عضو اتحادیه ی اروپا و عضوی از معاهده ی شنگن نیز می باشد. هلند کشوری ثروتمند است و صنعت کشاورزی و دامداری بسیار قوی دارد که از بزرگترین صادر کننده های مواد لبنی به کشور های جهان محسوب میشود. خاک حاصل خیز و آب و هوای مناسب، تاثیر بسیاری در رشد صنعت کشاورزی در این کشور داشته است. زیبایی این کشور باعث جذب توریست های بسیاری از همه جای جهان و بالا بودن درخواست ویزای توریستی هلند نسبت به سایر کشور های اروپایی شده است. کیفیت بالای زندگی و سطح رفاه و امنیت بالا، هلند را به یکی از بهترین کشور های جهان برای زندگی و اقامت تبدیل کرده است. جمعیت کشور هلند نزدیک به ۱۸ میلیون نفر است و واحد ارزی این کشور یورو می باشد. دین اکثریت مردم در هلند مسیحیت است و زبان رایج در این کشور انگلیسی و هلندی می باشد.

نقشه هلند - مهاجرت به هلند - سفر به هلند - ویزای هلند - پاسپورت هلند

چنانچه علاوه بر اخذ ویزای توریستی هلند ، قصد اخذ دیگر ویزاها برای مسافرت به این کشور و یا مهاجرت به آن و یا اخذ اقامت هلند را دارید، اکیدا پیشنهاد می کنیم مقاله « انواع ویزای هلند و راهنمای اخذ آن » را مطالعه بفرمایید.

مقاله مرتبط

مهاجرت به هلند

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد اقامت هلند

مقاله مرتبط

اقامت هلند

در نمودار زیر تعداد بازدید کنندگان از کشور هلند از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ را نشان میدهد که این نمودار بر اساس میلیون نفر می باشد:

جاذبه های دیدنی هلند

باغ گل کوکنهوف

باغ بسیار زیبا و بزرگ کوکنهوف در شهر Lisse در هلند قرار دارد. در این باغ انواع و اقسام گل های جهان را می توانید مشاهد کنید این باغ گل در ابعاد ۷۰ هکتار توریست های بیشماری را بویژه در فصل بهار به اینجا می کشاند.

باغ گل کوکنهوف - جاذبه های گردشگری هلند - ویزای توریستی هلند

کلیسای گروت کرک

کلیسای بزرگ GROT KERK  کلیسایی به سبک معماری گوتیک است که در قرن سیزدهم میلادی ساخته شده است. این کلیسا در شهر لاهه قرار دارد و محل تولد پادشاهان هلند بوده است. ناقوس زیبای این کلیسا بلند ترین ناقوس در کشور هلند می باشد. این بنا در قرن پانزدهم میلادی فرو ریخت اما در حال حاضر به این شکل باز سازی شده است

 

 کلیسای گروت کرک - جادبه های گردشگری هلند - ویزای توریستی هلند

 

قلعه ی دِ هار  De Haar Castle  

قلعه ی De Haar  در شهر اوترخت قرار دارد که نوعی قلعه با سازکار دفاعی بوده است. این قلعه مساحتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار دارد که مربوط به قرن ۱۴ میلادی می باشد. در داخل این قلعه آثار بسیار زیبایی از جمله عتیقه جات، آثار نقاشی و مبلمان و وسایل بسیار نفیس و زینتی قرار دارد. این بنا در قرن ۱۸ ام نیز بازسازی شده است.

ویزای توریستی هلند و مدارک مورد نیاز

مرحله اول، دریافت و تکمیل کردن فرم درخواست ویزای توریستی هلند است، که از طریق سایت سفارت کشور هلند قابل دریافت است. پرینت این فرم همراه با مدارک مورد نیاز به سفارت فرستاده می شود، همچنین می توان از وکلا و موسسه های حقوقی برای کامل کردن فرم کمک گرفت.

  • عکس پاسپورتی ۲ قطعه
  • گذرنامه دارای اعتبار (اعتبار ۶ ماهه و داشتن ۲ صفحه خالی) و کپی از انواع ویزاهای فرد متقاضی.
  • کپی از بلیط های رفت و برگشت.
  • داشتن بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو.
  • داشتن مکان مشخص برای طول مدت ویزا (رزرو هتل)
  • ترجمه تمامی گواهی های تولد فرزندان، مرگ همسر، طلاق و ازدواج.
  • نامه توانایی مالی برای طول مدتی که در هلند اقامت دارید (به ازای هر یک روز اقامت ۳۴ دلار)
  • مدرک های شغلی شخص متقاضی برای ویزای توریستی هلند ، به این صورت است که
    • اگر فرد شاغل باشد: قرارداد استخدام، فیش حقوقی، نامه بانک بر مبنای گردش مالی در ۶ ماه، گواهی پرداخت مالیات و نامه از اجازه کارفرما برای حضور نداشتن در طول این مدت
    • اگر فرد در حال تحصیل باشد: مدرک های ثبت نام در دانشگاه را باید ارائه دهند.
  • سندهای مالی و ترجمه سندهای اموال فرد متقاضی برای ویزای توریستی هلند.
  • در صورت داشتن مقیم آشنا و بستگان در این کشور، داشتن دعوتنامه از آن ها به همراه شماره تلفن و آدرس.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

ویزای توریستی هلند و مدت درخواست

مدت زمان تصمیم گیری برای صادر کردن ویزا بر اساس قوانین سفارت هلند، ۸ هفته است. در صورت پذیرفته شدن درخواست ویزای توریستی هلند ، سفارت این کشور در پاسپورت شخص برچسبی را قرار می دهد که در آن مدت زمان و تاریخ شروع و اتمام ویزا نیز مشخص می باشد. اما اگر درخواست دریافت ویزا پذیرفته نشد، متقاضی در طی مدت ۴ هفته می تواند برای فرم اعتراض و تکمیل آن اقدام کند و نامه اعتراض خود را به آن ها تحویل دهد. افراد دارای ویزای توریستی هلند ، به جز بازدید از این کشور، می توانند به ۲۶ کشور دیگر که عضو اتحادیه شنگن هستند نیز سفر کنند. در صورت به اتمام رسیدن ویزای توریستی هلند تمدید ویزا امکان پذیر نمی باشد و برای درخواست و صدور ویزای مجدد باید به کشور خود بازگشت.

ویزای توریستی هلند و تمدید آن

در حالت کلی ویزای توریستی هلند غیر قابل تمدید است اما اگر متقاضی مورد اضطراری داشته باشد یا حادثه ای برای او رخ داده باشد مانند بیماری برای شخص، یا لغو شدن پرواز یا دلایل بشر دوستانه، پلیس هلند و یا مقامات کشور هلند می توانند ویزای متقاضی را با بررسی شرایط به وجود آمده تمدید کنند. این مقاله توسط موسسه ی MIE نگارش شده است، کپی برداری از آن خلاف قوانین و جرم تلقی می شود. متقاضی باید این اتفاق را همراه با سندی دال بر عدم خروج از هلند را ارائه کند که مورد تایید مقامات قرار بگیرد. در غیر این صورت عدم خروج از خاک هلند در مدت زمان مشخص سبب جریمه ی فرد خاطی می شود. هزینه ی تمدید ویزای توریستی هلند نیز ۳۰ یورو می باشد.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

ویزای توریستی هلند و وقت سفارت هلند

بعد از تهیه و تکمیل کردن مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هلند با ترتیب خواسته شده باید تمامی مدارک به سفارت ارائه شوند. انجام امور اداری، انگشت نگاری و طی کردن کلیه ی کار های اخذ ویزای توریستی هلند ۸ هفته به طول می انجامد که تعطیلات رسمی و تعطیلات سفارت شامل این زمان نمی شود. در بعضی موارد افسر ویزا ممکن است از متقاضی مدارک بیشتری برای ارائه بخواهد که همین  امر سبب طولانی تر شد روند اخذ ویزا خواهد شد. لازم به ذکر است که هزینه هایی که بابت اخذ ویزا در سفارت پرداخته می شود حتی اگر ویزای متقاضی ریجکت هم شود به هیچ عنوان قابل بازگشت نمی باشد. هزینه برای درخواست اخذ ویزای توریستی هلند ۶۰ یورو می باشد و برای کودکان زیر  ۱۰ سال نیازی به پرداخت هزینه ای نیست.

ویزای توریستی هلند و پروسه اقدام

پروسه اقدام برای اخذ ویزای توریستی هلند به این ترتیب است که پس از جمع آوری مدارک خواسته شده که در بالا به آنها اشاره شد، امور مربوطه مانند انگشت نگاری و پرداخت هزینه های مربوطه (غیر قابل بازگشت) را باید انجام دهید. بعد از ارائه ی مدارک، باید منتظر نظر قطعی سفارت بمانید. روند بررسی مدارک در سفارت هلند معمولا ۸ هفته به طول می انجامد تا جواب نهایی در خواست ویزا صادر شود. ویزای صادر شده به متقاضی این اجازه را می دهد که تا حداکثر ۹۰ روز در کشورهای عضو اتحادیه ی شنگن بماند. داشتن دعوتنامه از کشور هلند در پرونده ی متقاضی شانس اخذ ویزای توریستی هلند را بالا خواهد برد و سابقه ی سفر به اتحادیه شنگن نیز می تواند امتیاز مثبتی در پرونده متقاضی باشد.

اشخاصی که برای وارد شدن به هلند و حوزه شنگن احتیاج به اخذ ویزای این کشور دارند، اشخاص تبعه کشور هایی همچون: آنگولا، ایران، افغانستان، غنا، کنگو، گینه بیسائو، اتیوپی، نپال، بنگلادش، عراق، پاکستان، اریتره، سوریه، کلمبیا، گامبیا، سریلانکا، سومالی، نیجریه، سودان و سیرالئون می باشند. فقط در شرایطی احتیاج به پرداخت هزینه برای ویزای توریست هلند نیست که افراد پژوهشگر یا محقق باشند و یا سن شخص متقاضی زیر ۱۰ سال باشد. در صورت درخواست ویزای توریستی هلند از کشور هایی همچون: گرجستان، روسیه، ارمنستان، مولداوی و اوکراین نیز هزینه کمتری پرداخت می شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

ویزای توریستی هلند با وثیقه یا بدون وثیقه

برای اخذ ویزای توریستی هلند داشتن دعوتنامه ی رسمی و معتبر کمک بسیار زیادی می تواند به بالا بردن شانس اخذ ویزای متقاضی کند. داشتن اقوام یا بستگان نزدیک که شهروند کشور هلند باشند و یا مجوز اقامت دائم این کشور را داشته باشند، می توانند دعوتنامه را برای متقاضی ارسال کنند. اما موسساتی وجود دارند که در ازای مبلغ مشخصی، دعوتنامه ای را برای متقاضی اخذ ویزای توریستی هلند صادر می کنند که بتواند با این دعوتنامه شانس اخذ ویزای خود را بالا ببرند. منظور از وثیقه، مبلغی است که فرد برای دریافت دعوتنامه به صورت امانت نزد در آن موسسه می گذارد. دلیل نگه داشتن این وثیقه آن است که متقاضی قصد پناهنده شدن در کشور هلند را نداشته باشد و پس از اتمام سفر به ایران بازگردد. این وثقه پس از بازگشت از هلند قابل برگشت می باشد و متقاضی می تواند وثیقه ی خود را پس از بازگشت به طور کامل دریافت کند.

وثیقه برای ویزای توریستی ـ وثیقه ـ تضمین ـ ضمانت ـ وثیقه برای ویزای توریستی

پناهندگی در هلند

ویزای توریستی هلند و خدمات مؤسسه MIE

کشور هلند از کشور های بسیار سطح بالا در جهان محسوب می شود. سطح بالای زندگی امنیت شغلی و رفاه بالا، داشتن مناطق بسیار زیبا و طبیعت فوق العاده این کشور، سبب شده است که توریست ها و گردشگران بسیاری برای اخذ ویزای توریستی هلند اقدام کنند. چه به منظور گردشگری و چه تحصیل و یا کار ، هر ساله افراد زیادی به هلند سفر یا مهاجرت می کنند تا از امکانات این کشور استفاده نمایند. موسسه ی حقوقی ملک پور ( MIE اتریش ) با داشتن تجربه ی بسیار در زمینه های مهاجرت، می تواند شما را در زمینه ی اخذ ویزای توریستی هلند ، ویزای تحصیلی هلند و یا راه های دیگر مهاجرت به این کشور زیبا کمک و راهنمایی کند. شما عزیزان می توانید با مطالعه ی مقالات مرتبط با کشور هلند در سایت های موسسه، اطلاعات به روز و کاملی را به دست آورید و یا با تماس به مجموعه راهنمایی های لازم را از مشاورین ارشد مجموعه طلب کنید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

ویزای توریستی هلند و ریجکتی

تمامی ویزا های کشور ها، ممکن است بنا به دلایلی ریجکت شوند. این دلایل گوناگون هستند گاها مربوط به مدارک ارائه شده و یا مربوط به خود شخص می باشد. دلایل ریجکت شدن ویزای توریستی هلند عبارتند از:

تهدیدی برای امنیت ملی، نظم عمومی و روابط بین المللی کشور هلند بودن.

داشتن منع ورود به اتحادیه شنگن

داشتن سکونت غیر قانونی در محدوده شنگن

ارائه مدارک جعلی به سفارت هلند

ارائه مدارک بی اعتبار به سفارت هلند

نداشتن تمکن مالی مورد نیاز برای اقامت در هلند

عدم ارائه ی بیمه مسافرتی

عدم ارائه ی بلیط برگشت به کشور

مشخص نبودن هدف از سفر متقاضی به هلند

این موارد دلایل عدم قبول شدن درخواست ویزای توریستی هلند می باشد که در صورت وجود یکی از این دلایل درخواست برای ویزای توریستی هلند ریجکت خواهد شد.

ریجکتی ویزا - Visa rejected

گالری ویزاها و مصاحبه های موکلین موسسه حقوقی ملک پور
دلایل ریجکتی ویزا

ویزای توریستی هلند تضمینی و با گارانتی

توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای توریستی هلند و یا اخذ هر نوع از ویزا ها باید این نکته را متذکر شد که در امر مهاجرت، هیچ روشی تضمینی نیست و هیچ گارانتی برای انجام هیچ کاری وجود ندارد. اما در نظر داشته باشید با داشتن مدارک کامل و همکاری با وکیل متخصص و معتبر مهاجرتی، ریسک و اشتباهات کار را می توان پایین آورد اما اینکه تضمینی برای اخذ ویزا به صورت ۱۰۰٪ باشد وجود ندارد. موسساتی وجود دارند که برای جذب بیشتر مشتری اقدام به نشر اکاذیب مانند تضمین ۱۰۰ درصدی امور مهاجرت می کنند که این تبلیغات کاملا دروغ است و صرفا جهت بازار گرمی می باشد. به عنوان مثال داشتن دعوت نامه ی معتبر از سوی اقوام یا بستگان نزدیک و یا موسسه و شرکت های معتبر، می تواند درصد شانس اخذ ویزا را بالا ببرد اما در همان حالت هم نمی توان تضمین صد در صدی برای انجام شدن امور ارائه نمود. لذا توصیه ی موسسه حقوقی ملک پور بر این است که جهت بالا رفتن شانس و کمتر کردن ریسک ویزا، حتما با وکیل مجرب در این زمینه همکاری کنید.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

ویزای توریستی هلند و نکات مهم

از نکات مهم در مورد ویزای توریستی هلند می توان به داشتن دعوتنامه و سابقه ی سفر قبلی به کشور های حوزه ی شنگن اشاره کرد. ارائه ی صحیح و کامل مدارک به سفارت، داشتن تمکن مالی مورد نیاز، بیمه مسافرتی و … از دیگر مدارک مهم در روند اخذ این ویزا است. نکته ی مهم دیگر این است که ویزای تویستی هلند قابلیت تبدیل به ویزا های دیگر را ندارد. یعنی شخص صرفا با داشتن ویزای توریستی نمی تواند در هلند تحصیل ( دوره های تحصیلی بیش از سه ماه ) کند یا وارد بازار کار شود و یا پناهنده شود. نکته دیگر هم در مورد ویزای توریستی هلند خروج پس از اتمام انقضای ویزا است. در صورت اتمام تاریخ انقضای ویزای توریستی شخص باید اتحادیه ی شنگن را ترک کند، در صورت خارج نشدن شخص خاطی از سوی پلیس جریمه نقدی می شود و در سفر های بعد با مشکل رو به رو خواهد شد. خاطر نشان می گردد انجام امور مهاجرت با وکیل متخصص و آگاه به امور مهاجرت، مسبب سفری امن، راحت و بی دردسر خواهد شد. در صورت تمایل به آگاهی از تمامی روشهای اخذ اقامت دائم هلند و همچنین دستیابی به شهروندی و تابعیت هلند ، مقاله ای با عنوان « پاسپورت هلند » می تواند اطلاعات بسیار دقیق، به روز و جزئی در اختیار شما قرار دهد.

جاذبه های گردشگری هلند - ویزای توریستی هلند
ویزای توریستی هلند و سخن پایانی

ویزای توریستی هلند ، مدارک مورد نیاز، روند پروسه، شرایط ریجکت شدن و تمامی نکات مربوط به اخذ ویزای گردشگری هلند در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. هلند کشور بسیار سطح بالا از نظر رفاه جمعی و فرهنگی است. هلند کشوری مهاجرپذیر است از همه ی کشور ها چه به عنوان دانشجو برای تحصیل و کار و چه به عنوان توریست حضور دارند. همه ساله افراد زیادی برای سفر به هلند و اخذ ویزای توریستی هلند اقدام می کنند که تعداد ویزا شدگان این کشور گواه بر این موضوع می باشد. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن سال ها تجربه ی حرفه ای در زمینه مهاجرت، می تواند زمینه ساز مهاجرتی بی دردسر و قانونی برای شما باشد. شما عزیزان می توانید اطلاعات مورد نیاز خودتان را از طریق فضا های مجازی موسسه ملک پور، وب سایت ها و حتی تماس تلفنی به موسسه به صورت رایگان به دست آورید. مشاورین ارشد شرایط شما را تحلیل و بهترین راه مهاجرتی را برای شما به صورت رایگان بیان می کنند. شما می توانید سوالات خود را مبنی بر ویزای توریستی هلند در قسمت دیدگاههای همین مقاله یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی سایت مطرح کنید تا در کمترین زمان به آنها پاسخ داده شود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ