ویزای توریستی هند و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی هند ، شرایط دریافت ویزای توریستی هند ، مدارک مورد نیاز آن، پروسه و چگونگی اقدام برای دریافت ویزا در این مقاله به صورت کاملا علمی و تخصصی مورد تفحص قرار خواهد گرفت. مدت درخواست ویزای توریستی هند چقدر است؟ اگر با ویزای توریستی وارد کشور هند شویم آیا این ویزا قابلیت تمدید دارد؟ چگونه می توان برای وقت سفارت هند درخواست داد؟ هزینه های دریافت ویزای توریستی هند چقدر است؟ آیا امکان ریجکتی ویزای توریستی کشور هندوستان وجود دارد؟ در این مقاله سعی نمودیم تمام نکات مربوط به دریافت ویزای توریستی کشور هند را شرح دهیم و شما با خواندن این مقاله جواب قریب به اتفاق سوالاتتان را دریافت خواهید کرد. همچنین چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید همواره قادر خواهید بود تا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و از خدمات و مشاوره تلفنی رایگان موسسه بهر‌مند گردید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا موارد زیر را مورد بحث قرار دهیم.

ویزای توریستی هند - ویزای توریستی هندوستان
  • شرایط عمومی ویزای توریستی هند
  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند
  • مدت درخواست ویزای توریستی هند
  • تمدید ویزای توریستی هند
  • وقت سفارت برای ویزای توریستی هند
  • پروسه اقدام ویزای توریستی هند
  • وثیقه در ویزای توریستی هند
  • خدمات موسسه MIEبرای اخذ ویزای توریستی هند
  • ریجکتی ویزای توریستی هند
  • ویزای توریستی هند و هزینه آن
  • تضمینی و گارانتی ویزای توریستی هند
  • نکات مهم ویزای توریستی هند
  • سخن پایانی در مورد ویزای توریستی هند

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند را می توان تنها با هدف تفریح، گشت و گذار، بازدید به این کشور برای دیدار دوستان و اقوام و یا شرکت در دوره های کوتاه مدت زیر ۶ ماه دریافت نمود. ویزاهای ورود چندگانه را می توان بر اساس برنامه های سفر در نظر گرفت. حال در این قسمت از مقاله به شرایط عمومی کشور هند خواهیم پرداخت تا قبل از درخواست برای ویزای توریستی هند بیشتر با این کشور آشنا شوید. طبق بررسی ها هند از نظر پهناور بودن هفتمین کشور جهان با مساحت ۳٫۲۸۷٫۵۹۰ و دومین کشور پرجمعیت با ۱٫۳۵۹٫۰۴۵٫۰۰۰ نفر در سراسر جهان محسوب می شود. از نظر موقعیت جغرافیایی کشور هند در جنوب آسیا واقع شده است و از شمال کشور با بوتان، نپال، تبت و چین و از جنوب با اقیانوس هند و از شمال غرب با بنگلادش و کشور برمه هم مرز می باشد.زبان رسمی کشور هند، هندی و انگلیسی است. واحد پول این کشور روپیه هند و پایتخت آن دهلی نو می باشد.

نقشه هند ـ هند بر روی نقشه ـ هندوستان کجاست؟

تعداد بازدیدکنندگان و گردشگرانی که به کشور هند آمده اند، در جولای سال ۲۰۱۹ از ۷۲۱۰۱۵ نفر در ماه قبل به ۸۱۷۴۵۵ نفر افزایش پیدا کرده است. متوسط تعداد توریست هایی که از هندوستان بازدید نموده اند در ۲۰ سال اخیر ۴۸۸۱۱۹٫۲۵ نفر بوده است. نمودار های زیر آمار تعداد بازدید توریست ها و گردشگران با ملیتهای مختلف از کشور هند را نشان می دهد:

نمودار تعداد گردشگران هند در یک سال اخیر

نمودار تعداد گردشگران هند در 5 سال اخیر

سرمایه گذاری در هندوستان

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند

یکی از مهم ترین مواردی که باعث می شود برای اخذ ویزای توریستی هند نتیجه مطلوب را دریافت نمایید، مدارک مورد نیاز می باشد. شما می بایست اسناد و مدارک معینی را داشته باشید تا بتوانید درخواست ویزای تورسیتی هند نمایید. مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند به شرح زیر می باشد.

  • پاسپورت اصلی (حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد)
  • فرم چاپ شده درخواست آنلاین با آپلود عکس
  • عکس به اندازه عکس داخل پاسپورت
  • کپی کارت شناسایی
  • اثبات مجوز اقامت
  • کپی مجوز اقامت
  • برنامه سفر (بلیط های برگشت پرواز و رزرو هتل)
  • گواهی تمکن مالی، آخرین اظهارنامه حساب بانکی(یک صفحه)
  • پاسپورت قدیمی در صورت وجود
  • هزینه ویزا که به دلار آمریکا باید پرداخت کنید.

پرچم هند ـ مهاجرت به هند ـ اخذ ویزای هند

مدت درخواست ویزای توریستی هند

ویزای توریستی برای افرادی که تمایل به تفریح و یا بازدید خانواده و یا دوستانی که در کشور هند حضور دارند، صادر می گردد. افرادی که تصمیم به شرکت در برنامه های کوتاه مدت (کمتر از ۶ ماه) در هند را هم دارند، می توانند برای ویزای توریستی هند درخواست دهند. متقاضیانی که تصمیم به درخواست ویزای توریستی هند را دارند اولین سوالی که در ذهنشان ایجاد می شود این است که، درخواست ویزای توریستی هند چقدر زمان می برد؟ در پاسخ شما عزیزان باید بیان نمود که اخذ ویزا ۳ روز کاری پس از درخواست صادر می شود؛ اما در صورتی که متقاضی تابعیت غیر از ایران را داشته باشد یا اینکه درخواست نامعلوم یا ناقص باشد، در این حالت صدور ویزا بیش از ۳ روز کاری به طول خواهد انجامید. یکی از مهم ترین الزامات برای صدور ویزای توریستی هند داشتن کپی از فرم درخواست پس از بارگذاری در وب سایت، دو عکس به اندازه سایز عکس پاسپورت، داشتن پاسپورت جدید و قدیم با فتوکپی تمام صفحات، کپی بلیط هواپیمای رفت و برگشت که برنامه سفر را شرح داده باشد.

مدت درخواست ویزای توریستی

تمدید ویزای توریستی هند

شما می توانید برای دریافت ویزای توریستی هندوستان ، فقط در مرکز درخواست ویزا و یا سفارت های خارج از کشور هند اقدام نمایید. به عبارت دیگر دریافت ویزای جدید و یا تمدید ویزای توریستی ، اگر در کشور هند باشید، امکان پذیر نمی باشد. همان طور که در مطالب فوق گفته شد، پروسه اخذ ویزای توریستی هند به صورت الکترونیکی می باشد و شما نمی توانید ویزای الکترونیکی را تمدید کنید. ویزای توریستی هندوستان تا مدت زمانی که در برنامه شما ذکر شده است ، معتبر می باشد. ویزای معمولی توریستی فقط در موارد خاص مانند موارد اضطراری پزشکی، حوادث (پاسپورت شما یا سایر اسناد شخصی به سرقت رسیده باشد) تمدید می شود که به صورت آنلاین قابل تمدید می باشد. این تمدید ۱۴ روزه خواهد بود. علاوه بر موارد گفته شده با توجه به قوانین کشور هند موارد دیگری هم وجود دارد که بتوانید ویزای فعلی خود را تمدید نمایید. به عنوان مثال: ویزای X قابل تغییر است. با داشتن ویزای X در صورت ازدواج یک خارجی با یکی از اتباع هندی ویزای توریستی فرد به ویزای ورود به عنوان همسر خارجی اتباع هندی قابل تبدیل می باشد. یکی از مهم ترین مدارک برای درخواست این نوع ویزا، یک نسخه از گواهی ازدواج و گزارشی از اداره پلیس محلی در مورد وضعیت زناشویی می باشد. شما عزیزان اگر قصد مهاجرت به کشور هند را دارید برای دریافت ویزای هند مورد نظر خود می توانید وارد لینک مقاله انواع ویزای هند و راهنمای اخذ آن شده و از مطالب آن بهره مند شوید.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

وقت سفارت برای ویزای توریستی هند

 شهروندان ایرانی و همچنین شهروندان سایر کشورها ملزم به درخواست آنلاین ویزای توریستی هند هستند. متقاضی می بایست از طریق لینک http://indianvisaonline.gov.in/visa به سیستم درخواست ویزا دسترسی پیدا کند. همچنین متقاضی باید وارد لینک ذکر شده شود و درخواست ویزای خود را با توجه به هدف خود انتخاب کند. شما باید فرم درخواست را تکمیل کنید و ارسال فرمایید. این نوشتار توسط مشاورین موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش گردآوری شده و هر نوع کپی برداری و استفاده از اطلاعات آن بدون ذکر منبع شرعا و قانونا حرام و غیر قانونی است و این موسسه هیچ نوع رضایتی از این بابت ندارد. پس از این مرحله به طور خودکار یک شماره پرونده برای مراجعات بعدی ایجاد می شود. پس از پردازش به موقع درخواست ویزا در سفارت، پاسپورت به متقاضی در موعد مقرر تحویل داده می شود. لازم به ذکر است که بدانید تحویل پاسپورت از سفارت امکان پذیر نیست. نشانی سفارت هند در ایران و سایر اطلاعات ارتباطی آن را می توانید در جدول زیر ملاحظه بفرمایید:

آدرس و اطلاعات ارتباطی سفارت هند در تهران

نمونه استیکر ویزای توریستی هندوستان

پروسه اقدام ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند برای افرادی که با هدف گشت و گذار به هندوستان و یا تصمیم به شرکت در برنامه های کوتاه مدت دارند، صادر می شود. متقاضی با دریافت ویزای توریستی نمی تواند بیشتر از ۶ ماه در آنجا حضور داشته باشد. در اواخر سال ۲۰۰۹ کشور هند قوانین جدیدی را برای مهار سوء استفاده از افرادی که به بهانه ویزای توریستی وارد هند می شدند، وضع نمود. طبق این اعلامیه حداقل ۲ ماه باید فاصله بین بازدیدها از کشور هند وجود داشته باشد. این قوانین در سال ۲۰۱۲ برداشته شد و متقاضیان می توانند از طریق ویزای هند به صورت آنلاین اقدام کنند. متقاضیان ایرانی برای سفر به هند به عنوان توریست می توانند ویزای الکترونیکی دریافت کنند. این اقامت معمولاً کوتاه مدت با مدت زمان ۹۰ روز و ویزای ۳۶۵ روز منقضی می شود. متقاضی لازم نیست هنگام درخواست ویزا حضور داشته باشد. علی رغم اینکه ویزای هندی ویزای ورود ویزیت دوگانه (ویزای دوبار ورود) است، باید توجه داشته باشید که ویزای توریستی هند می تواند حداکثر دو بار در یک سال یعنی بین ژانویه تا دسامبر انجام گیرد. شما عزیزان برای انجام این پروسه باید طبق مراحل زیر اقدام نمایید.

پر کردن فرم ویزا

  • برای درخواست ویزا باید به سایت https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html مراجعه فرمایید.
  • درخواست شما باید آنلاین صورت گیرد.
  • فرم درخواست ویزا را به طور کامل تکمیل کرده و ارسال کنید.
  • پس از پر کردن فرم و ارسال، متقاضی می بایست فرم درخواست تکمیل شده را چاپ و امضا کرده و نسخه اصلی را به همراه پشتیبان و گذرنامه به مرکز درخواست (سفارت) در زمان تعیین شده ارسال نماید.
  • این فرم درخواست برای آن دسته از خارجیانی است که متقاضی اخذ ویزا در خارج از هند هستند.
  • هر فرم درخواست آنلاین فقط برای یک نفر در نظر گرفته شده است. برای هر متقاضی باید درخواست جداگانه ارائه شود.
  • اطلاعات دقیقاً به روشی که در فرم ها خواسته شده است، به خصوص نام ها، آدرس و تاریخ تولد ارائه دهید.
  • متقاضیان موظفند قبل از ارسال درخواست آنلاین، جزئیات برنامه را تأیید کنند. آنها در صورت عدم ارسال فرم، گزینه ای برای ذخیره فرم درخواست آنلاین دارند.
  • پس از ارائه فرم درخواست آنلاین توسط متقاضی، اصلاحات بعدی مجاز نمی باشد. از این رو از متقاضیان خواسته می شود قبل از ارسال فرم درخواست آنلاین، جزئیات را بررسی نموده و اعتبار دهند.
  • از متقاضیان درخواست می شود تا برای ایجاد ارتباطات بیشتر، شناسه برنامه (تولید خودکار پس از ارسال فرم آنلاین) را نگه دارند.
  • متقاضی از لینکی که در قسمت فوق ذکر شد، بازدید کرده و سفارت هند را از جایی که قصد دارد ویزا را از برگه Select Mission انتخاب کند، برمی گزیند.
  • سیستم به طور خودکار از متقاضی سوال می کند: متقاضی خواهان قرار ملاقات می باشد و پرداخت را به صورت آنلاین انجام می دهد یا خیر؟ اگر متقاضی بخواهد، فرم درخواست ارائه شده را چاپ می کند.
  • اگر پاسخ متقاضی “خیر” باشد، از متقاضی خواسته می شود تا نسخه درخواست شده آنلاین را ارسال كرده و برای ارسال فرم آنلاین به همراه اسناد پشتیبان به هیئت مربوطه هند مراجعه كند.
  • اگر پاسخ متقاضی “بله” باشد، سیستم بطور خودکار پیوند را برای انجام موارد زیر می گیرد:
  • انتخاب تاریخ و زمان تعیین وقت مربوطه هند
  • محاسبه هزینه ویزا، هزینه خدمات، مالیات بر ارزش افزوده و غیره مطابق با نوع ویزا
  • ePayment * با استفاده از سیستم پرداخت ارائه دهندگان خدمات

پرچم هندوستان | مهاجرت به هندوستان | سفر به هندوستان

در صورت عدم امکان برنامه زمان بندی و پرداخت الکترونیکی برای سفارت مربوطه در هندوستان، متقاضی مجبور است چاپ فرم درخواست آنلاین را تهیه کرده و به سفارت هند مراجعه کند تا همان موارد را به همراه اسناد پشتیبان ارائه دهد و پرداخت آن را انجام دهد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

وثیقه در ویزای توریستی هند

 ویزای توریستی هند و وثیقه موردی است که سوال متداول بسیاری از متقاضیان می باشد. در این قسمت از مقاله، لازم می دانیم چند نکته بسیار مهم را عرض کنیم. به دلیل اینکه بسیاری از افراد بعد از اخذ ویزای توریستی بعضی از کشورها دیگر به کشور مقصد باز نگشتند و در کشور مورد نظرشان درخواست پناهندگی داده اند، ماموران و بازرسان سفارتخانه ها در خصوص صدور ویزای توریستی ، سختگیری های بیشتری اعمال می کنند. به همین خاطر اخذ ویزای توریستی بسیاری از کشور ها مشکل شده است و سفارت هیچگونه ضمانت نامه ای را نمی پذیرد. از طرفی ارائه وثیقه و تضمین مهم جهت ضمانت بازگشت از سفر گردشگری بسیار می تواند کمک حال شود ولی از آنجایی که سفارتخانه ها وثیقه قبول نمی کنند، این موضوع مقداری پیچیده شده است. یکی از راه حل هایی که برای اخذ ویزای توریستی می تواند کمک شایانی به متقاضیان کند، داشتن دعوت نامه از کشور مقصد می باشد. از طرفی بسیار از کشورها برای متقاضیان برخی از کشور ها دعوت نامه صادر نمی کنند. لذا موسساتی وجود دارند که می توانند برای مشتریان و موکلان خویش دعوت نامه معتبر بگیرند تا درصد موفقیت در اخذ ویزای توریستی به طرز قابل توجهی بالا رود. به همین روی از آنجایی که اگر فرد دریافت کننده دعوتنامه به کشور مبدا باز نگردد به طور قطع و یقین برای صادر کننده دعوت نامه مشکلات و زیان های فراوانی پیش می آید، لذا موسسات مهاجرتی مبادرت به اخذ وثیقه از متقاضیان می نمایند تا ضمانتی برای بازگشت فرد به کشور مبدأ باشد. داشتن دعوتنامه معتبر از کشور مقصد کمک شایان ذکری به بالا بردن شانس موفقیت اخذ ویزای توریستی می نماید.

وثیقه ـ وثیقه و تضمین جهت اخذ ویزای توریستی

خدمات موسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی هند

 برای اخذ ویزای توریستی هندوستان ، یکی از مهمترین مسائلی که می بایست از سوی متقاضیان محترم مورد توجه قرار گیرد، جمع آوری مدارک لازم و نیز نحوه چیدمان مدارک در پرونده درخواستی می باشد. لذا متقاضیان می بایست حتما با مشاورین و وکلای زبده و آگاه به امور مهاجرتی مشورت و هماهنگی فرمایند. در این خصوص حتی نحوه چیدمان مدارک در پرونده حائز اهمیت می باشد. لذا توصیه می گردد متقاضیان قبل از مبادرت به اخذ ویزا، با یک وکیل حرفه ایی و مجرب مشورت نموده و با هماهنگی وی پروسه اخذ ویزای توریستی را به بهترین نحو و با کمترین ریسک طی نمایند. از این روی موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه مشاوره ایی MIE اتریش با بهترین و متخصص ترین مشاورین در امر مهاجرت، با داشتن کادری مجرب که دارای بهترین و گسترده ترین روابط در سطح بین المللی، با وکلای حقوقی برترین کشور های دنیا ، می تواند پیرامون موضوعات مرتبط با مهاجرت خدمات ویژه و قابل توجهی به متقاضیان محترم ارائه دهد. این موسسه با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان در امر مهاجرت و نیز صدها پرونده موفق در خدمت متقاضیان محترم می باشد. شما می توانید از طریق تماس با شماره های موسسه از مشاوره کاملا رایگان مشاورین زبده و کارشناسان موسسه ملکپور بهره مند گردید و در صورت نیاز به بررسی بیشتر پرونده و مشاوره تخصصی با مشاورین حرفه ای تیم مهاجرتی ملکپور و سنجش و مرتفع سازی ریسک ها و نقایص موجود در پرونده خود، می توانید با دریافت وقت مشاوره تصویری با بهترین کارشناسان این موسسه در ایران، کانادا و یا اروپا گفت وگو داشته و راهکار مناسب جهت مهاجرت دریافت نمائید. همچنین شما می توانید در لینک زیر ویزای موکلین و رضایت آن ها را ملاحظه بفرمایید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

ویزاها و مصاحبه های موکلین

ریجکتی ویزای توریستی هند

همانطور که بارها عرض شد برای اخذ ویزای توریستی هندوستان ، جمع آوری مدارک مورد نیاز و نیز نحوه چیدمان بسیار حائز اهمیت می باشد. از طرفی در شرایطی که بدون مشورت با افراد متخصص و بدون سنجش نقایص و ریسک های پرونده، برای دریافت ویزای توریستی هند اقدام شود، امکان رد درخواست وجود دارد؛ در چنین شرایطی امکان اعتراض به رای صادره وجود دارد. متقاضی ویزای توریستی هند در صورت مواجهه به پاسخ منفی سفارت، می بایست مبادرت به رفع نقص و عیوب پرونده نماید و سپس ضمن تکمیل سازی پرونده، اعتراض خود را به رای صادره اعلام دارد. لذا توصیه می گردد در این گونه موارد حتما با وکلای کاربلد و مشاورین کارکشته مشورت نموده و محدودیت زمان و حساسیت کار در نظر گرفته شود؛ چراکه در صورت تائید رای بدوی و مشخصا ریجکت درخواست، دیگر امکان اعتراض وجود ندارد.

در این زمینه می توانید از کمک و یاری مشاورین و کارشناسان با تجربه موسسه حقوقی ملکپور، همکار موسسه مشاوره ایی MIE اتریش بهرمند گردید.

ریجکتی ویزا ـ Rejected Visa

ویزای توریستی هند و هزینه آن

 هزینه ویزای توریستی هندوستان با توجه به توافق دولت ها بین کشورها متفاوت است. دولت هند مبلغ مشخصی را برای ارائه خدمات خود به صورت آنلاین مشخص نموده است. متقاضی می بایست حداقل چهار روز قبل از اینکه موعد ویزا برسد، هزینه را پرداخت نماید. به متقاضیان توصیه می شود هنگام پرداخت ویزای الکترونیکی بسیار مراقب باشند؛ چون پس از سه تلاش ناموفق، شناسه درخواست مسدود می شود. در چنین حالتی متقاضی مجبور می شود برای شناسه جدید ثبت نام مجدد کند و باعث می شود یک روند طولانی را سپری کند. پس از پرداخت هزینه، ویزای الکترونیکی تایید شده طی هفتاد و دو ساعت از طریق نامه ارسال می شود. اگر برای پرداخت هزینه دولت نیاز به ایجاد تغییر در برنامه خود دارید، باید حتما دوباره هزینه آن را پرداخت نمایید و مجدد درخواست دهید. هزینه های ویزا برای کشورهای مختلف را می توانید در جدول زیر ملاحظه بفرمایید.

هزینه اخذ ویزای توریستی هند برای اتباع کشور های مختلف

تضمینی و گارانتی ویزای توریستی هند

 درخصوص اخذ ویزای توریستی از جمله ویزای توریستی هند مشاهده شده است که بسیاری از موسسات از عبارت “اخذ ویزای توریستی تضمینی” استفاده می کنند. متقاضیان محترم باید بدانند که به کار بردن عبارت “تضمینی” کاملا جنبه تبلیغاتی داشته و هیچ موسسه ایی نمی تواند پیش از درخواست در سفارت از کلمه تضمینی به طور قطع استفاده کند؛ چرا که پروسه اخذ ویزای توریستی بستگی به موارد و شرایط خاص سفارت دارد و چنانچه نقصان و مشکلاتی وجود داشته باشد و یا شبهاتی در نظر ماموران و بازرسان سفارت به وجود آید، احتمال ریجکتی و رد شدن درخواست بالا می رود. لازم به ذکر است کلیه موسساتی که از عبارت اغراق آمیز اخذ ویزای توریستی تضمینی استفاده می کنند، عموما موسسات کم تجربه و سود جویی هستند که با هر ترفندی مبادرت به جذب مشتری می نمایند و به هیچ وجه چنین چیزی صحت ندارد. در اینجا متذکر می شویم موسسه حقوقی ملکپور همکار موسسه مشاوره ایی MIE اتریش با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان در امر مهاجرت، به متقاضیان عزیزی که قصد اخذ ویزای توریستی هند دارند، فقط این ضمانت را می دهد که در صورتی که مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی هند کامل و بی نقص بود و شرایط ریسک پرونده پائین باشد، در صورت رد شدن تقاضا، هیچگونه حق الوکاله ایی دریافت ننماید.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

نکات مهم ویزای توریستی هند

  • به شما پیشنهاد می شود برای دریافت ویزای توریستی هند حتما با موسسه های معتبر اقدام فرمایید.
  • درخواست ویزای توریستی هند به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.
  • مسافران موظف هستند مدارک لازم را حداقل چهار روز و حداکثر ۱۲۰ روز قبل از تاریخ ورود به صورت الکترونیکی ارسال کنند.
  • پاسپورت بین المللی به عنوان اثبات ملیت لازم است در هنگام ورود به همراه دو عکس در اندازه پاسپورت ارائه شود.
  • گذرنامه شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد و شامل حداقل دوصفحه خالی باشد.
  • یکی از مهم ترین نکات این است که، اگر شما در ۱۰ سال گذشته پاسپورت قدیمی دارید، ارائه آن الزامی می باشد.
  • وقتی که طبق برنامه خود درخواست را تکمیل می کنید حتما صادقانه جواب دهید.
  • پرهیز از اشتباهات کوچک در تکمیل فرم درخواست (زیرا داشتن اشتباهات کوچک می تواند دلیلی برای ریجکتی شما توسط کنسولگری باشد)
  • قبل از اینکه درخواست را چاپ کنید و به سفارت بفرستید وقت بگذارید و پاسخ های خود را بررسی کنید، زیرا اگر فرم خود را تایید و ذخیره کردید، دیگر نمی توانید آن را ویرایش کنید. اگر متوجه اشتباه شدید باید از ابتدا درخواست جدید دهید.

توصیه های مهم مهاجرتی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در هندوستان
تاج محل ـ ویزای توریستی هند ـ زیبایی های هندوستان
سخن پایانی ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند ، شرایط دریافت آن، مدت درخواست ویزا، شرایط تمدید آن و چگونگی وقت سفارت و نکات مربوط به ویزای توریستی هند در این مقاله به طور کامل مورد تفحص قرار گرفت. همان طور که در مطالب فوق دریافتید ویزای توریستی هند به صورت آنلاین و الکترونیکی انجام می گیرد. متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که مدارک لازم را حداقل چهار روز و حداکثر ۱۲۰ روز قبل از تاریخ ورود به صورت الکترونیکی ارسال کنند. به منظور دریافت ویزای توریستی هند می باست ابتدا از طریق موسسات و یا آژانس های مسافرتی و مهاجرتی معتبر اقدام کنید. موسسه حقوقی ملک پور همکار، موسسه ای MIE اتریش در زمینه مهاجرت به کشورهای مختلف از جمله هند به متقاضیان عزیز کمک قابل توجهی خواهد نمود. اگر شما هدفتان مهاجرت از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تولد و ازدواج می باشد می توانید با موسسه تماس حاصل نمایید تا از مشاوره رایگان متخصصین ما بهره مند شوید. شما می توانید در انتهای مقاله یا در بخش پرسش و پاسخ همگانی نظرات خود را مطرح نمایید تا در اسرع وقت مشاورین متخصص جواب سوالاتتان را بدهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ