ویزای توریستی چین و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی چین ، پروسه دریافت و همچنین شرایط اخذ و نحوه تمدید ویزا جهت گردشگری و دیگر مقاصد کوتاه مدت در کشور چین، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی و تخصصی قرار می گیرد. شرایط اخذ ویزای توریستی کشور چین چگونه است؟ مدارک مورد نیاز ویزای توریستی چین کدامند؟ ویزای تضمینی توریستی چین چگونه به دست می آید؟ وثیقه مورد نیاز برای ویزای توریستی چین چه میزان است؟ هزینه در خواست ویزای گردشگری چین برای ایرانیان چقدر است؟ در ادامه به سوالات مذکور و تمامی سوالات شما در باب ویزای توریستی چین پاسخ مناسب خواهیم داد. چین کشوری زیبا و تاریخی در شرق قاره آسیاست که بر اساس آخرین آمارها ، پرجمعیت ترین کشور جهان شناخته شده است. چین باستان یکی از کهن ترین تمدن های تاریخی را داراست و یکی از قدیمی ترین و مشهور ترین آثار تاریخی این کشور ، دیوار بزرگ چین می باشد. این مقاله توسط کارشناسان و مشاورین موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش نگارش شده و هیچ گونه کپی برداری از آن مجاز نمی باشد و با متخلفین این امر برخورد قانونی خواهد شد. جهت دریافت مشاوره تلفنی رایگان می توانید با شماره تماس هایی که در بالا ذکر شده تماس بگیرید و در صورت نیاز به دریافت اطلاعات تخصصی و فردی، وقت مشاوره تکمیلی به صورت آنلاین با کارشناسان ارشد ما را درخواست نمایید. هم چنین این امکان را خواهید داشت که در قسمت پرسش و پاسخ همگانی همین سایت تا سوالات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت به پاسخ برسید.

ویزای توریستی چین
  • شرایط عمومی ویزای توریستی چین
  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی چین
  • مدت درخواست ویزای توریستی چین
  • تمدید ویزای توریستی چین
  • وقت سفارت برای ویزای توریستی چین
  • پروسه اقدام برای ویزای توریستی چین
  • وثیقه در ویزای توریستی چین
  • خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی چین
  • ریجکتی ویزای توریستی چین
  • تضمین و گارانتی ویزای توریستی چین
  • نکات مهم ویزای توریستی چین
  • سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی ویزای توریستی چین

کشور جمهوری خلق چین کشوری در شرق قاره آسیا و هم مرز با کشورهای نپال، مغولستان، قرقیزستان، پاکستان، روسیه و چند کشور دیگر است که از لحاظ جمعیتی، پرجمعیت ترین کشور جهان و از نظر مساحت چهارمین کشور وسیع دنیا محسوب می گردد. نوع حکومت این کشور سوسیالیست تک حزبی بوده و از زمان اجرای طرح اصلاحات اقتصادی برای بنیان نهادن اقتصاد مدرن در چین، این کشور یکی از سریع ترین رشدهای اقتصادی جهان را تجربه کرده است.

شرایط عمومی کشور چین | اطلاعات عمومی در مورد کشور چین

اعتبار پاسپورت یک کشور به میزان آزادی سفر با داشتن آن گذرنامه اشاره دارد. پاسپورت چین از لحاظ اعتبار در سپتامبر سال ۲۰۱۹ در رتبه ۵۹ جهان و در کنار پاسپورت کشور مالاوی جای گرفته است. افراد با پاسپورت چین می توانند بدون نیاز به ویزا به ۲۹ کشور سفر کنند، برای ورود به ۴۷ کشور در فرودگاه ویزا اخذ نمایند و البته برای سفر به ۱۲۲ کشور دیگر نیاز به ویزا خواهند داشت. تصویر زیر جایگاه پاسپورت چین را نمایش می دهد:

 اعتبار پاسپورت چین‌‌ | قدرت پاسپورت چین | ارزش پاسپورت چین

چین در سال ۲۰۱۳ میلادی به عنوان دومین اقتصاد برتر جهان بعد از آمریکا شناخته شد. لازم به ذکر است که چین بزرگ ترین صادر کننده کالا در جهان می باشد. تعدد نیروی کار و ارزان بودن آن یکی از عوامل تسریع کننده این امر بوده است. چین با دارا بودن نقاط دیدنی بسیار زیاد و آثار تاریخی کهن، هر ساله پذیرای بازدیدکننده های بسیاری از سرتاسر جهان بوده است. بر طبق آمارها تعداد گردشگران چینی از ۲۹٫۱۷۰٫۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۷ به ۳۰٫۵۴۰٫۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است. به طور کلی میانگین تعداد گردشگرانی که بین سال های ۱۹۷۸ تا ۲۰۱۸ به کشور چین سفر کرده و از این کشور کهن دیدن کرده اند، ۱۱۹۸٫۲۶ نفر بوده است. نمودار زیر نمایشگر آمار ورود گردشگران به چین می باشد که جهت مطالعه بیشتر شما سروران در ادامه آمده است:

نمودار تعداد گردشگران کشور چین

 

کشور چین دارای مکان های دیدنی و تاریخی بسیاری زیادی است و شما با اخذ ویزای چین از نوع توریستی و سفر به این کشور می تونید از تمامی این جاذبه های گردشگری دیدن نمایید. در ادامه تنها برخی از مکان های دیدنی چین را معرفی می کنیم:

  • دیوار بزرگ چین:

این دیوار یکی از آثار بسیار عظیم الجثه و باشکوه بشر است. این دیوار از شرق تا غرب کشور چین عبور کرده است و در حدود ۲۷۰۰ سال پیش به منظور جلوگیری از حمله به شهرها ساخته شد. یکی از موارد قابل توجه در ساخت دیوار بزرگ چین استفاده از آرد برنج در مواد اولیه آجرهای اجرا شده در آن است. این دیوار یکی از عجایب هفتگانه دنیاست و هرساله تعداد بسیار زیادی از بازدیدکنندگان از کشورهای مختلف ازآن بازدید می کنند. شاید برایتان جالب باشد که اگر از کره ماه به زمین بنگرید، دیوار چین تنها ساخته دست بشر است که از کره ماه نیز قابل رویت می باشد!

دیوار بزرگ چین | جاذبه های گردشگری چین | ویزای توریستی چین

  • معبد بهشت چین در شهر پکن:

این مکان دیدنی که در جنوب پکن قرار داشته و در سال ۱۴۰۶ میلادی و توسط یکی از امپراطوران سلسله مینگ چین به نام یانگ لی بنا شده دومین جاذبه گردشگری این شهر محسوب شده که مجموعه ای از یک پارک و معبد است و یکی از نمادهای زیبای معماری می باشد.

 

معبد بهشت چین در شهر پکن | جاذبه های گردشگری چین | ویزای توریستی چین

  • آرامگاه یا معبد مینگ:

این معبد در منطقه Changping قرار گرفته است و شامل سیزده آرامگاه از پادشاهان کهن چین می باشد که ترکیبی از ۷ معبد و یک قبر می باشد و این منطقه را به یکی از معروف ترین مناطق چین تبدیل کرده است که سالیانه گردشگران زیادی را جذب می نماید.

آرامگاه یا معبد مینگ | جاذبه های گردشگری چین | ویزای توریستی چین

تحصیل در چین

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی چین

جهت سفر به چین ابتدا باید بررسی نمایید که آیا به ویزای توریستی چین نیاز دارید یا خیر؟ شهروندان آمریکا با داشتن پاسپورت این کشور و هم چنین دارندگان پاسپورت بریتانیا می توانند بدون نیاز به ویزا به هنگ کنگ، ماکائو و تایوان سفر کنند، اما برای سفر به سایر مناطق چین به ویزا نیاز خواهند داشت. ویزای توریستی چین یک ویزای کوتاه مدت است که از دسته ویزاهای معمولی چین می باشد و با نام ویزای “L” شناخته می شود و متقاضیان این ویزا به منظور بازدید از کشور چین و معالجه می توانند برای این نوع از ویزا درخواست خود را ارائه دهند. شهروندان ایران پیش از سفر به چین می بایست درخواست ویزای چین نموده و علت سفر را شرح دهند. جهت اخذ ویزای توریستی چین مدارکی مورد نیاز است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:

نمونه استیکر ویزای توریستی چینارائه یکی از سه مدرک زیر:

  • دعوت نامه از دپارتمان گردشگری دولتی مربوطه (برای دیدارهای دیپلماتیک)
  • دعوت نامه از آژانس های مسافرتی، رزرواسیون هتل که کامل پرداخت شده، برنامه سفر مشخص در چین، بلیط رفت و برگشت، بیمه مسافرتی و نامه تمکن مالی که شامل رسید بانکی است (bank deposit) و نباید از ۵۰۰۰ هزار دلار آمریکا کمتر باشد.
  • دعوت نامه فردی از شخصی که مقیم چین باشد، کپی مدرک شناسایی فرد دعوت کننده، برنامه سفر با جزییات، بلیط رفت و برگشت، بیمه مسافرتی، نامه تمکن مالی.
  • پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه انقضا
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای توریستی چین
  • عکس رنگی ۴*۳ (در ۶ ماه اخیر انداخته شده باشد)
  • نامه اشتغال به کار یا تحصیل
  • ویزاهای قبلی (اگر قبلا به کشور چین سفر کرده اید)
  • برگه عدم سوء سابقه

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا

مدت درخواست ویزای توریستی چین

جهت درخواست ویزای توریستی چین می بایست به صورت حضوری و با در دست داشتن مدارک لازم این ویزا ، به سفارت چین در تهران مراجعه نموده و درخواست ویزای خود را ارائه نمایید. البته بهتر است که ۳ ماه پیش از تاریخ سفرتان به چین ، درخواست خود را ثبت نمایید. به طور کلی در صورت ارائه مدارک کامل به سفارت و با داشتن پاسپورت با انقضا حداقل ۶ ماه با دو صفحه خالی جهت مهر امضا، پروسه صدور ویزای شما ۴ روز کاری طول خواهد کشید. البته به یاد داشته باشید که داشتن هر گونه نقص در پرونده موجب عدم صدور ویزای توریستی چین شده و پروسه صدور ویزای شما را به تعویق خواهد انداخت. بنابراین بهتر است پیش از هر گونه اقدامی ابتدا با یک وکیل مجرب مشورت کرده تا با آگاهی اقدام به اخذ ویزا نمایید.

سفر توریستی به خارج از کشور | ویزای توریستی

تمدید ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین که با نام ویزای “L” شناخته می شود یکی از انواع ویزاهای کوتاه مدت این کشور می باشد که فرد با داشتن آن می تواند ۳۰ تا ۶۰ روز (بسته به میزان اعتبار ویزا) در چین اقامت داشته باشد. مدت اعتبار نوع تک ورود یا دو بار ورود ویزای توریستی چین ۹۰ یا ۱۸۰ روز می باشد. یعنی شخص دارنده ویزا باید پیش از به پایان رسیدن این مهلت سه ماهه یا شش ماهه از زمان صدور، به چین ورود نماید؛ در غیر این صورت ویزا منقضی شده و اعتباری نخواهد داشت. ویزای توریستی چین به طور معمول قابلیت تمدید و تبدیل ندارد، اما در مواردی که فرد به منظور درمان وارد این کشور شده باشد، در صورت نیاز به افزایش طول مدت درمان خود می تواند پیش از اتمام مدت انقضا ، درخواست تمدید ویزای توریستی چین نماید.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

سرمایه گذاری در چین

وقت سفارت برای ویزای توریستی چین

جهت اخذ ویزای توریستی چین می توانید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، به سفارتخانه، کنسولگری و یا مرکز درخواست ویزای چین (CVASC) که در کشور شما وجود دارد، مراجعه نمایید. در صورتی که امکان مراجعه حضوری برای شما فراهم نیست، می توانید این وظیفه را به آژانس های مسافرتی و یا آژانس های اخذ ویزا محول نمایید. مراجعه حضوری برای درخواست ویزای توریستی چین اجباری نیست. لازم به ذکر است که اکثر درخواست های پستی در سفارتخانه ها ریجکت می شوند. در کشورهایی که CVASC وجود دارد، متقاضیان می توانند درخواست خود را به صورت آنلاین و از طریق وب سایت CVASC ارائه نمایند. در ادامه آدرس محل استقرار کنسول گری چین جهت اخذ ویزای توریستی چین و هم چنین وب سایت آن را مشاهده می فرمایید:

آدرس سفارت چین | اطلاعات دسترسی به سفارت چین

پروسه اقدام برای ویزای توریستی چین

همانطور که گفته شد جهت اخذ ویزای توریستی چین با در دست داشتن مدارک لازم این ویزا و مراجعه به سفارت می توانید درخواست ویزای خود را ارائه نمایید. به طور معمول پردازش ویزای توریستی چین ۴ روز کاری به طول می انجامد. در پروسه های سریع تر (express)، با پرداخت ۲۰ دلار می توانید این دوره را به ۲ تا ۳ روز کاری کاهش می دهید و اگر تمایل دارید ویزای توریستی چین را در همان روز دریافت نمایید، می توانید با پرداخت ۳۰ دلار به این منظور برسید.

پرچم چین | ویزای چین | مهاجرت به چین

هزینه ویزای توریستی چین بر اساس ملیت فرد متقاضی و تعداد ورود متفاوت می باشد. با این حال بر اساس توافقنامه لغو هزینه ویزا ، اتباع برخی از کشورها می توانند ویزای توریستی چین را به طور رایگان، اما با پرداخت هزینه خدمات اکسپرس و صدور سریع تر ویزا، دریافت نمایند. این کشورها عبارتند از: پاکستان، مالدیو، بلغارستان، بوسنی و هرزگوین، اسلواکی و میکرونزی. به طور کلی هزینه صدور ویزای توریستی چین برای یک شهروند آمریکایی ۱۴۰ دلار است و برای شهروندان دیگر کشورها هزینه آن در حدود ۳۰ تا ۹۰ دلار می باشد و عموما این هزینه را در هنگام درخواست ویزا می بایست بپردازید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

وثیقه در ویزای توریستی چین

یکی از الزامات برای دریافت ویزای توریستی چین ، داشتن دعوت نامه می باشد. همان طور که قبل تر ذکر شد، شما می توانید به سه صورت دعوت نامه دیپلماتیک، دعوت نامه شخصی و یا از طریق آژانس های هواپیمایی برای درخواست ویزای توریستی چین اقدام نمایید. اگر دوستان و اقوامی در کشور چین دارید، می توانید از ایشان بخواهید تا برای شما دعوت نامه بفرستند و یا برای بالا بردن شانس ویزای خود می توانید با درخواست دعوت نامه از موسسات معتبر ، شانس اخذ ویزای توریستی چین را بالا ببرید. چنین موسساتی به طور معمول جهت تضمین اینکه شما بعد بازدید از چین به کشور خود بر می گردید، مبلغی را به عنوان وثیقه دریافت کرده و به محض بازگشت تان به کشور ، این مبلغ را به شما باز می گرداند. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور نگارش شده و هر گونه کپی برداری بدون کسب اجازه ، غیر قانونی و غیر شرعی بوده و مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.

وثیقه برای ویزای توریستی ـ وثیقه ـ تضمین ـ ضمانت ـ وثیقه برای ویزای توریستی

خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی چین

جهت اخذ ویزای توریستی چین و یا هر نوع ویزای دیگری، می بایست ابتدا با مدارک و شرایط آن آشنا شوید. نحوه درخواست ویزا و ارائه مدارک درست و کامل ، موجب بالا رفتن شانس ویزای شما خواهد گردید. پیشنهاد می کنیم قبل از هر گونه اقدام با مشاورین و وکلای متخصص امر مشورت نموده و با تمامی زوایای پروسه اخذ ویزای توریستی چین آشنا گردید. موسسه حقوقی ملک پور با سال ها سابقه حرفه ای در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا و پاسپورت کشورهای مختلف، و با بهره مندی از کادر مجرب و توانمند، متشکل از کارشناسان و مشاوران و همکاری با وکلای کشورهای top دنیا می تواند راهنمای شما در این امر خطیر و حساس باشد. این موسسه همگام با علم روز دنیا و پیشرفت تکنولوژی و به جهت تسهیل امور شما سروران گرامی، تمامی خدمات خود را به صورت آنلاین عرضه کرده و شما متقاضیان عزیز از هرکجای جهان و بدون توجه به مسافت ، می توانید با بهترین مشاوران و کارشناسان متخصص امر حاضر در کانادا، اروپا و ایران مشاوره دریافت نمایید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

ویزاها و مصاحبه های موکلین

ریجکتی ویزای توریستی چین

روند اخذ ویزای توریستی چین و مدارک مورد نیاز این ویزا به استحضار شما عزیزان رسید. به طور کلی جریان اخذ ویزا پروسه ای سخت و پیچیده است. در این روند نوع چیدن و ارائه اسناد و مدارک کامل و بی نقص و  هم چنین ارائه مدارکی دال بر اثبات برگشت شما به کشور مبدا پیش از اتمام انقضا ویزا، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از جمله مسائلی است که باید پیش از هر گونه اقدام جهت درخواست ویزای توریستی چین با وکیل متخصص و متبحر در این زمینه مشورت نمایید. یک وکیل مجرب با اطلاعات و تجربه ای که دارد، می تواند پیش از هر گونه اقدامی شما را از جوانب امر مطلع کرده و حتی با وجود داشتن سابقه ریجکتی در پرونده تان، امر دریافت ویزا را برای شما تسهیل نماید.

برخی از عوامل ریجیکتی ویزای توریستی چین شامل موارد زیر است:

  • اشتباهات در فرم درخواست ویزای توریستی چین
  • عدم رعایت مشخصات در عکس ارسالی
  • کامل نبودن مدارک
  • متقاضی از کشوری با شرایط نامساعد سیاسی با حملات تروریستی یا کشوری با روابط تند و تیز با چین
  • داشتن سوء سابقه
  • دارا بودن سابقه اقامت بیش از حد مجاز و یا بودن در Blacklist
  • داشتن بیماری مسری مانند ایدز یا هپاتیت B (به طور کلی برای ویزاهای توریستی و یا ویزای کوتاه مدت این موضوع خیلی مورد اهمیت نیست اما در ویزاهای تحصیلی و کاری بلند مدت از آنجا که به صراحت در قوانین چین تنظیم نشده ممکن است مورد اهمیت باشد)

ریجکتی ویزا | Rejected Visa

تضمین و گارانتی ویزای توریستی چین

سوالی که در پروسه اخذ ویزای توریستی چین و به طور کلی انواع ویزای چین ممکن از پرسیده شود این است که آیا تضمینی در اخذ این ویزا وجود دارد یا خیر؟ در جواب به این پرسش باید بگوییم که در واقع چیزی به نام ویزای تضمین شده یا ویزای تضمینی وجود ندارد و اگر هر کجا چنین موضوعی بیان شد، بدانید که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد. به طور کلی در پروسه اخذ ویزای برخی از کشورها به دلیل شرایط نه چندان سخت گیرانه سفارت و نوع درخواست ویزا (مانند پروسه ویزاهایی که امتیازبندی هستند و نظر آفیسر ویزا کمتر در جریان صدور ویزا دخیل است) و کم اهمیت بودن سن و گپ تحصیلی، شانس ویزا بالاست و فرد می تواند با اطمینان خیلی بیشتری برای آن ویزا اقدام نماید. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش ، با سال ها سابقه در پروسه مهاجرت و اخذ ویزا و اقامت و پاسپورت، می تواند راهنمای شما در جریان دریافت انواع ویزا باشد. شما می توانید با اطمینان خاطر جهت دریافت ویزا با موسسه ما اقدام نمایید؛ چرا که اگر به رغم بالا بودن شانس ویزا ریجکت شوید؛ موسسه مبلغی بابت ویزا از شما درخواست نخواهد نمود. در صورت داشتن ریجکتی ویزا نیز می توانید با دریافت مشاوره تخصصی از کارشناسان ارشد در پی رفع ریجکتی ویزایتان بکوشید.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

نکات مهم ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین یکی از انواع ویزاهای کوتاه مدت این کشور است که افراد با داشتن پاسپورت ایران و با اخذ ویزای توریستی چین از نوع یکبار ورود و یا چند بار ورود، می توانند بین ۳۰ تا ۶۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. البته لازم است بدانید که در هر بار ورود نهایت امکان اقامت تا ۳۰ روز را خواهید داشت. شما با داشتن ویزای توریستی چین امکان تحصیل، کار و تغییر نوع ویزا را نخواهید داشت. بنابراین اگر قصد سفر به چین به منظور مشخصی را دارید، می بایست از ابتدا برای ویزای مربوطه درخواست خود را ارائه نمایید. چنانچه به اخذ تابعیت چین و تبدیل به یک شهروند چین شدن می اندیشید یا می خواهید از طرق مختلف اقامت بلند مدت یا دائم این کشور را به چنگ بیاورید، پیشنهاد می کنید مقاله پاسپورت چین ما را از دست ندهید. اگر قصد مهاجرت و کار و تحصیل و یا سرمایه گذاری در کشورهای دیگر را دارید،  موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش ، محصولی بسیار جامع در باب مهاجرت برای شما عزیزان گرد آوری نموده است. محصول کاملی که تمامی روش های مهاجرت ، به طور مفصل در آن شرح داده شد است، می تواند مرجعی کامل جهت امر مهاجرت و اخذ ویزا و تابعیت کشورهای مختلف باشد. از دیگر مزایای محصول ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت به روز شدن این محصول در فواصل زمانی معین می باشد. امید که با تهیه آن بتوانید مانند یک وکیل با تمام روش های مهاجرتی آشنا شده و با اطلاعات درست و منسجم در این مسیر گام بردارید.

توصیه های مهم مهاجرتی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
پرچم چین | مهاجرت به چین | اقامت چین | سفر به چین

کار در چین
تحصیل و اعزام دانشجو به چین

سخن پایانی

ویزای توریستی چین و خدمات موسسه MIE در زمینه اخذ ویزای توریستی چین در مقاله فوق مورد بررسی علمی و تحلیل تخصصی قرار گرفت. چین کشوری زیبا با قدمتی چند هزار ساله است. جهت امر مهاجرت و اخذ ویزا و پاسپورت این کشور فراموش نکنید یکی از موانعی که بر سر راه شما قرار خواهد گرفت، نیاز به تسلط شما بر زبان چینی جهت برقراری ارتباط با سایرین در این کشور است. هم چنین شرایط اخذ ویزای توریستی چین از جهات مختلف توضیح داده شد. امید که مقاله فوق توانسته باشد به سوالات شما سروران گرامی در باب ویزای توریستی چین پاسخ داده باشد. به یاد داشته باشید که همواره می توانید از طریق شماره تماس های ذکر شده و یا پر کردن فرم درخواست تماس، با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش ارتباط برقرار نمایید. لازم به ذکر است که این مشاوره اولیه تلفنی رایگان بوده و در صورت نیاز به دریافت مشاوره تخصصی آنلاین می توانید درخواست رزرو وقت دهید. در صورت داشتن هر نظری می توانید در انتهای همین نوشتار و در قسمت دیدگاه ها نظرات یا ابهامات خود را بیان نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان ما باشید. هم چنین می توانید در قسمت پرسش و پاسخ این سایت سوالی مطرح کرده و در کمترین زمان ممکن جواب های مربوطه را مشاهده نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ