ویزای توریستی ژاپن و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی ژاپن ، نحوه و پروسه اخذ ویزا به جهت سفر توریستی و کوتاه مدت به ژاپن، تأثیر کمک گرفتن از وکلای مجرب در پروسه اخذ ویزای توریستی ژاپن و مواردی از این نوع مورد بحث و بررسی علمی در این مقاله قرار خواهند گرفت. چگونه می توان ویزای توریستی ژاپن را دریافت کرد؟ آیا برای اخذ ویزای گردشگری ژاپن باید به سفارت این کشور مراجعه نمود؟ برای دریافت ویزای توریستی ژاپن لازم است تا فرد چه مراحلی را طی کند؟ پاسخ به چنین سوالاتی در این مقاله مد نظر است. پایین بودن نرخ جرم و جنایت در ژاپن و امنیت آن می تواند از موارد قابل توجه برای هر گردشگر علاقه مند به سفر به ژاپن باشد. دولت ژاپن سیاست هایی را در راستای کنترل گردشگران تدوین نموده است. به عنوان مثال، در بازار کیوتو نیشیکی علائمی به زبان انگلیسی، چینی، کره ای و ژاپنی قرار داده شده تا از مصرف خوراکی حین راه رفتن در این مکان توسط گردشگران جلوگیری شود. بسیاری از مردم ساکن در مناطق روستایی کسب درآمد خود را به صنعت گردشگری گره زده اند. با توجه به اهمیتی که بیش از پیش به صنعت گردشگری در ژاپن داده می شود، اخذ ویزای ژاپن به شیوه توریستی موضوع بحث این مقاله است. تکیه به دانش تخصصی وکلای متخصص مهاجرت نیز تأثیر بسزایی در موفقیت فرد در پروسه اخذ ویزای توریستی کشور ژاپن دارد. در این نوشتار، توسط کارشناسان مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور به نکات مهم در باب دریافت ویزای توریستی ژاپن اشاره خواهد شد و از طریق تماس تلفنی با آنها می توانید مشاوره رایگان دریافت کنید. مطالب زیر موضوع بررسی در این مقاله هستند:

ویزای توریستی ژاپن
  • شرایط عمومی ویزای توریستی ژاپن
  • مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ژاپن
  • مدت درخواست ویزای توریستی ژاپن
  • تمدید ویزای توریستی ژاپن
  • وقت سفارت برای ویزای توریستی ژاپن
  • پروسه اقدام برای ویزای توریستی ژاپن
  • وثیقه در ویزای توریستی ژاپن
  • خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی ژاپن
  • ریجکتی ویزای توریستی ژاپن
  • تضمین و گارانتی ویزای توریستی ژاپن
  • نکات مهم ویزای توریستی ژاپن
  • سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

شرایط عمومی ویزای توریستی ژاپن

صحبت از ژاپن تکرار زمین لرزه در این کشور را در ذهن هر متقاضی اخذ ویزای توریستی ژاپن تداعی می کند؛ کشوری که سالیانه بیش از ۱۵۰۰ زمین لرزه را به خود می بیند. ساعات کاری در این کشور آنقدر زیاد است که چندین سالی است کارفرمایان به کارمندان خود اجازه می دهند حین کار دقایقی را چرت بزنند. هر چند قیمت میوه در ژاپن رو به افزایش است، سنت هدیه دادن میوه همچنان پابرجاست و به دلیل قیمت بالا ، میوه از هدایای ارزشمند در ژاپن به شمار می رود. به عنوان یک گردشگر علاقه مند به دریافت ویزای توریستی ژاپن خالی از لطف نیست بدانید که برای مراودات خود و احترام به مردم ژاپن لازم است به جای دست دادن تعظیم کنید. آنها هم به همین طریق از مهمانان خود پذیرایی می کنند. آنگونه که آمار نشان می دهد ۱۰۰% جوانان ژاپنی با سواد هستند که همین مسئله سواد ، آنها را در بالاترین رتبه جهانی قرار می دهد. همه این حقایق جالب توجه در مورد ژاپن می تواند هر گردشگری را به بازدید از ژاپن ترغیب نماید. در بخش زیر به اطلاعات مهمی درباره ژاپن اشاره نموده و به معرفی چند مورد از جاذبه های گردشگری این کشور می پردازیم.

شرایط عمومی کشور ژاپن

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای کار ژاپن

مقاله مرتبط

ویزای کار ژاپن

در زیر برخی از جاذبه های گردشگری کشور ژاپن را خدمت شما عزیزان معرفی می نماییم :

کوه فوجی

کوه فوجی | جاذبه های گردشگری ژاپن | ویزای توریستی ژاپن

کوه فوجی به نوعی نماد کشور ژاپن است و با ارتفاع ۳۷۷۶ متر مرتفع ترین کوه ژاپن به شمار می رود. این کوه به اندازه ای ارتفاع دارد که حتی در فاصله ۱۰۰ متر آنطرف تر از شهر توکیو هم قابل مشاهده است. در سال ۲۰۱۳، یونسکو نیز اهمیت فرهنگی آن را در سطح جهانی به رسمیت شناخت. سالانه بیش از یک میلیون نفر به نقطه ای از پارکی واقع در کوه فوجی می روند و از آنجا نظاره گر طلوع خورشید هستند.

 

پارک یادبود صلح هیروشیما

پارک یادبود صلح هیروشیما | جاذبه های گردشگری ژاپن | ویزای توریستی ژاپن

اگرچه صحبت از هراس ها و مشکلات ناشی از بمباران اتمی هیروشیما در ماه اگوست سال ۱۹۴۵ ممکن است تکرار مکررات باشد، هرچه از تلاش های ارزشمند صورت گرفته برای گرامیداشت یادبود قربانیان نخستین حمله اتمی دنیا و تبدیل شدن هیروشیما به نماد صلح پایدار اشاره کنیم کم است. پارک یادبود صلح هیروشیما که سالانه پذیرای بیش از یک میلیون نفر است در قلب نقطه ای واقع شده که زمانی مورد حمله اتمی شدید قرار گرفته بود و یادبودها و موزه های فراوانی را شامل می شود.

پارک ملی چوبو سانگاکو و آلپ ژاپنی

 پارک ملی چوبو سانگاکو و آلپ ژاپنی | جاذبه های گردشگری ژاپن | ویزای توریستی ژاپن

مناظر طبیعی دیدنی در کشور ژاپن کم نیست و بسیاری از آنها به عنوان پارک های ملی شناخته شده و در برخی موارد حتی در فهرست میراث فرهنگی یونسکو نیز به ثبت رسیده اند. علاقه مندان دریافت ویزای توریستی ژاپن می توانند از پارک ملی چوبو سانگاکو که یکی از این مناطق دیدنی است بازدید کنند. این پارک در قلب هونشو واقع شده و در بخش های شمالی و مرکزی آن رشته کوه های هیدا که به آلپ ژاپنی نیز مشهور هستند به چشم می خورند. برخی از مرتفع ترین قله های کشور ژاپن در این منطقه واقع شده اند.

نمونه ویزای توریستی ژاپن

نمونه ویزای توریستی ژاپن

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ژاپن

اخذ ویزای توریستی ژاپن مستلزم ارائه مدارک تعیین شده توسط سفارت این کشور است. لازم است افراد توجه داشته باشند که مدارک مورد نیاز ممکن است بسته به ملیت فرد، هدف سفر وی و غیره متفاوت باشد و این مدارک در مواردی برای همه افراد یکسان نیست. نکته مهم در مورد مدارک مورد نظر آن است که تنها سه ماه پس از ارسال درخواست دارای اعتبار هستند و باید در همین بازه سه ماهه صادر شوند. انتظار می رود افراد متقاضی دریافت ویزای توریستی ژاپن مدارک زیر را ارائه دهند:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • یک قطعه عکس با فرمت پاسپورت
  • مدرکی دال بر رزرو بلیط هواپیما و یا کشتی برای بازگشت به کشور مبدأ
  • نامه تمکن مالی برای پوشش هزینه ها هنگام اقامت در ژاپن
  • نامه پرداخت مالیات بر درآمد که توسط نهادهای دولتی صادر شده
  • برنامه سفر برای طول مدت اقامت در ژاپن، مدرک مبنی بر رزرو هتل،
  • در صورتی که متقاضی از افراد تبعه ژاپن دعوتنامه دریافت کرده باشد نیاز است مدارک زیر را نیز ارائه دهد:
    • نامه حاوی هدف از ارسال دعوتنامه
    • برنامه اقامت فرد
    • ضمانت نامه

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

در صورت نیاز به کسب اطلاعات کافی در خصوص ویزاهای مختلف کشور ژاپن پیشنهادی می کنیم به مقاله تخصصی انواع ویزای ژاپن و راهنمای اخذ آن نیز سری بزنید.

مدت درخواست ویزای توریستی ژاپن

متقاضیان تبعه کشورهایی جز چین، روسیه، کشورهای مستقل مشترک المنافع، مغولستان و یا فیلیپین می توانند برای ویزای موقت به منظور اقامت نهایتاً ۹۰ روزه با اهداف زیر درخواست دهند:

  • فعالیت های تجاری کوتاه مدت به عنوان مثال برای شرکت در گردهمایی ها، مبادلات فرهنگی، فعالیت های مشترک ورزشی، روابط تجاری، کنفرانس ها، ملاقات های کاری، امضای قرارداد، خدمات پس از فروش، تبلیغات، تحقیقات بازار و غیره.
  • دیدار خویشاوندان/آشنایان از جمله همسر، خویشاوندان هم خون و آشنایان و وابستگان نهایتاً درجه ۳ و یا دوستان.
  • گردشگری به قصد بازدید از مناطق دیدنی و جاذبه های گردشگری.

مدت زمان درخواست ویزا | وقت سفارت

توجه داشته باشید که در هر صورت انجام فعالیت های درآمد زا و یا به طور کلی کسب درآمد با در دست داشتن ویزای توریستی ژاپن ممنوع است. شما سروران گرامی در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و جامع در حوزه امر مهم مهاجرت می توانید محصول راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت را تهیه کرده و از اطلاعات ارزشمند آن آگاهی کسب کنید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

تمدید ویزای توریستی ژاپن

همانطور که در بخش قبل ذکر شد، مدت ویزای توریستی ژاپن ۹۰ روزه است. اصولاً مگر در برخی موارد خاص امکان تمدید ویزای توریستی ژاپن برای فرد دارنده آن وجود ندارد. در بخش زیر به موارد خاصی می پردازیم که امکان تمدید ویزای توریستی ژاپن وجود دارد:

  1. در مواردی که رد درخواست فرد از دیدگاه بشر دوستانه ناعادلانه باشد

اگرچه امکان تمدید ویزای توریستی ژاپن وجود ندارد، اگر شرایط غیر منتظره ای رخ بدهد که شرایط را از نظر انسانی برای فرد سخت کند فرد می تواند تا زمان حل مشکل ویزای خود را تمدید نماید. بروز بیماری و یا صدمات بارزترین نمونه این شرایط پیش بینی نشده است. در چنین مواردی لازم است فرد مدرکی کتبی مبنی بر نیاز به تمدید اقامت خود در ژاپن ارائه دهد (به عنوان مثال، گواهی پزشکی برای بیماری یا آسیب وارده). نکته حائز اهمیت در این میان آن است که دارندگان ویزای موقت توریستی بدون استثنا نمی توانند بیش از ۱۸۰ روز در ژاپن اقامت داشته باشند.

  1. در هنگام کسب آمادگی و انجام مقدمات ترک ژاپن

افراد دارنده ویزای توریستی ژاپن ملزمند در پایان سفر خود و یا پیش از آن ژاپن را ترک کنند. با این حال، ممکن است فرد برای رزرو بلیط بازگشت با مشکل مواجه شده و نتواند به موقع ژاپن را ترک کند. در این حالت، فرد می تواند نهایتاً ۱۵ روز پس از پایان یافتن مهلت اقامت خود در ژاپن نیز در این کشور اقامت داشته باشد. اما این موضوع منوط به آن است که او به طور قطع بلیط بازگشت خود را رزرو کرده باشد.

  1. دارندگان پاسپورت کشورهای معاف از ویزا

دارندگان پاسپورت ۷ کشور ایرلند، بریتانیا، اتریش، سوئیس، آلمان، مکزیک و لیختن اشتاین می توانند با ویزای موقت خود تا ۶ ماه هم در ژاپن اقامت داشته باشند. با این حال، دوره مجاز برای این افراد در ابتدا ۹۰ روز اعلام می شود و در صورتیکه قصد داشته باشند این مدت را تمدید کنند، لازم است پیش از انقضای ویزای خود به یکی از ادارات مهاجرت محلی مراجعه کنند.

پرچم ژاپن | سفر به ژاپن | مهاجرت به زاپن | کار در ژاپن

برای تمدید ویزا لازم است مدارک زیر ارائه شوند:

  • فرم درخواست
  • پاسپورت
  • بیان دلایل تمدید ویزا (به عنوان مثال گواهی پزشکی برای دریافت معالجه)
  • شرح فعالیت ها در ژاپن
  • مدارک دال بر تمکن مالی برای پوشش هزینه ها برای اقامت در ژاپن و تهیه بلیط بازگشت

برای پروسه تمدید ویزا لازم است پس از موافقت با درخواست فرد ۴۰۰۰ ین پرداخت شود.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

سرمایه گذاری در ژاپن

وقت سفارت برای ویزای توریستی ژاپن

افرادی که قصد دارند برای اخذ ویزای توریستی ژاپن اقدام کنند موظفند با گرفتن وقت قبلی شخصاً برای تحویل مدارک به سفارت این کشور در تهران مراجعه کنند. افراد به این منظور می توانند روزهای ۱-۳ شنبه بین ساعات ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح به سفارت ژاپن در تهران مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که سفارت ژاپن شنبه و جمعه به دلیل تعطیلی پاسخگوی متقاضیان نخواهد بود. یکی دیگر از الزامات تعیین شده توسط سفارت ژاپن آن است که لازم است فرد متقاضی و یا نماینده او شخصاً اصل مدارک را به سفارت ارائه دهند.

سفارت ژاپن

شایان ذکر است که در صورتیکه با درخواست اخذ ویزای فرد موافقت نشود دلیل آن توضیح داده نمی شود و تا ۶ ماه نمی توان درخواست مجدد برای اخذ ویزا ارائه داد. اطلاعات سفارت ژاپن برای اطلاع بیشتر شما عزیزان در بخش زیر ارائه شده است:

آدرس و اطلاعات ارتباطی با کشور ژاپن

کروکی و آدرس سفارت ژاپن بر روی نقشه

پروسه اقدام برای ویزای توریستی ژاپن

اقدام برای اخذ ویزای توریستی ژاپن به دو طریق می تواند صورت پذیرد:

  1. از طریق فردی خارج از ژاپن برای سفر به این کشور؛
  2. از طریق فرد تبعه ژاپن که قصد دارد برای یک فرد تبعه کشور دیگر دعوتنامه ارسال کند.

قدم بعدی تهیه مدارک لازم است که این کار لازم است برای جلوگیری از هرگونه اثرات زیان بار به دقت انجام شود. پس از تهیه مدارک لازم فرد می تواند درخواست خود را به سفارت ژاپن و یا کنسولگری ذی صلاح ارائه دهد. در مرحله بعد، درخواست ارائه شده توسط فرد در سفارت و یا کنسولگری مورد ارزیابی قرار می گیرد. در صورت لزوم، ممکن است از فرد متقاضی خواسته شود با سفارت و یا کنسولگری ژاپن ارتباط برقرار کرده و حتی جهت مصاحبه و یا ارائه مدارک بیشتر در سفارت حاضر شود. فرد پس از طی شدن مرحله ارزیابی می تواند پاسپورت خود را تحویل بگیرد. مرحله نهایی تصمیم گیری درباره صدور و یا عدم صدور ویزاست. در صورت صدور رأی مثبت و صدور ویزا فرد می تواند پس از ۳ ماه به شکل توریستی وارد ژاپن شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ـ مدارک ویزا

وثیقه در ویزای توریستی ژاپن

یکی از موارد حائز اهمیت در دریافت ویزای توریستی ژاپن داشتن دعوتنامه از فردی در این کشور است که می تواند یکی از بستگان و یا دوستان شما باشد. با این حال، داشتن دعوتنامه همیشه برای همه افراد میسر نیست و همین مسئله ریسک دریافت ویزای آنها برای بار اول را افزایش می دهد. از همین رو، می توان برای دریافت چنین دعوتنامه ای از موسسات فعال در امر مهاجرت کمک گرفت. موسسات مذکور وثیقه ای را که مبلغ آن غالباً توافقی است از فرد دریافت می کنند و در ازای آن برای فرد دعوتنامه صادر می کنند تا فرآیند دریافت ویزای توریستی ژاپن توسط فرد با سهولت بیشتری طی شود. در ادامه هنگامه که فرد به کشور باز می گردد، این وثیقه به طور کامل به وی باز می گردد. شما عزیزان می توانید جزئیات این موضوع را برای اقدام از طریق موسسه ملک پور از کارشناسان و مشاورین مجرب این موسسه جویا شوید.

وثیقه برای ویزای توریستی ـ وثیقه ـ تضمین ـ ضمانت ـ وثیقه برای ویزای توریستی

خدمات مؤسسه MIE برای اخذ ویزای توریستی ژاپن

کمک گرفتن از دانش تخصصی وکلای مجرب مهاجرت نقش بسزایی در موفقیت فرد در اخذ ویزای توریستی ژاپن دارد چرا که پروسه دریافت ویزاهای توریستی بسیار پیچیده و حساس و نیازمند برداشتن قدم های دقیق و حساب شده است. موسسه ملک پور با نامی آشنا در حوزه مهاجرت آماده کمک رسانی به شما عزیزان برای دریافت ویزای توریستی ژاپن است. سابقه این موسسه در امر مهاجرت به ۱۵ سال پیش باز می گردد و همین مسئله می تواند به شما کمک کند پروسه دریافت ویزای توریستی ژاپن را علمی و تخصصی و حساب شده طی کنید. موسسه MIE با بهره گیری از کارشناسان مجرب در سرتاسر دنیا خدمات آنلاین خود را در هر کجای دنیا که باشید به شما عزیزان عرضه می کند و می توانید با سپردن اخذ ویزای توریستی و پروسه آن به مشاورین و وکلای متخصص از خدمات عالی این موسسه بهره بجویید. موسسه ملک پور هیچگونه کپی برداری از مطالب نگاشته شده در این مقاله را مجاز نمی دارند و در مورد آن رضایت ندارد. در ادامه می توانید کلکسیون ویزاهایی که توسط موسسه حقوقی ملک پور برای موکلان خود به ارمغان آورده است را مشاهده کنید :

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

ویزاها و مصاحبه های موکلین

ریجکتی ویزای توریستی ژاپن

ارائه درخواست برای دریافت ویزای توریستی ژاپن حتی در صورت بیان دلایل کامل و مشخص می تواند پروسه ای پیچیده و وقت گیر باشد. با این حال، شیوه هایی برای افزایش شانس فرد وجود دارد و متقاضیان دریافت ویزای توریستی ژاپن در صورت ارائه مدارک کامل و رعایت الزامات دیگر می توانند به دریافت ویزای توریستی ژاپن امیدوار باشند. در این بخش به برخی دلایل ریجکتی ویزای توریستی ژاپن می پردازیم.

  • برنامه ریزی برای اقامت طولانی مدت: از آنجائیکه ویزای توریستی ژاپن برای مدت کوتاهی صادر می شوند و فرد مجاز است حداکثر ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشد؛ فرد در صورت تمایل به اقامت بیش از مدت تعیین شده لازم است با ارائه مدارک درخواست خود را ارائه دهد.
  • منابع مالی تعریف نشده: اگر قصد دارید پیش از ارائه نامه تمکن مالی به سفارت تمکن مالی خود را افزایش دهید، اطمینان کسب کنید که می توانید مدارک معتبری را در این زمینه ارائه دهید. یکی از تاکتیک هایی که خیلی از افراد به کار می برند آن است که در زمان ارائه درخواست و نشان دادن پول در حساب مبلغی را از فردی قرض می کنند. سفارت از چنین اقداماتی آگاهی کامل دارد.
  • عدم وجود ضامن: در صورتیکه قصد دارید با ویزای توریستی خود به دیدار دوستتان در ژاپن بروید بهتر است این مسئله را در هنگام مصاحبه خود ذکر نکنید. در غیر اینصورت لازم است مدارکی را مبنی بر اقامت قانونی دوست خود در ژاپن ارائه دهید.

ریجکتی ویزا ـ ریجکت ـ Visa Refused ـ Rejected Visa

دلایل ریجکتی ویزا

تضمین و گارانتی ویزای توریستی ژاپن

بسیاری از افراد متقاضی دریافت ویزای توریستی ژاپن تمایل دارند به نوعی از اخذ این ویزا اطمینان کسب کنند و به عبارتی تضمین و یا گارانتی دریافت کنند. با این حال، نکته حائز اهمیت آن است که در امر مهاجرت و دریافت ویزا نمی توان هیچ چیز را صد در صد تضمین نمود، بلکه تنها می توان با ارائه مدارک کامل و جامع و برداشتن قدم های دقیق تا حد زیادی از دریافت ویزا مطمئن شد. اگر شخصی ادعا کند می تواند تضمینی را برای دریافت ویزای توریستی ژاپن ارائه دهد ادعای اشتباهی نموده است و نباید به وی اطمینان نمود. توصیه ما به شما همراهان گرامی کمک گرفتن از دانش علمی وکلای مجرب و متخصص برای دریافت ویزای توریستی ژاپن است تا از بروز هرگونه اشتباه و ایجاد ریسک در این زمینه جلوگیری به عمل آید. در واقع، اگر چیدمان مدارک به شکل صحیحی انجام پذیرد و تمامی قدم ها مطابق تذکر وکیل متخصص مهاجرت انجام شود می توان اطمینان کسب نمود که پروسه دریافت ویزای توریستی ژاپن در مسیر درستی قرار گرفته است.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

نکات مهم ویزای توریستی ژاپن

همانطور که پیشتر نیز به اطلاع شما عزیزان متقاضی دریافت ویزای توریستی ژاپن رسید، این ویزا برای هموطنان عزیزمان برای یک بازه زمانی ۹۰ روزه صادر می شود و تمدید آن منوط به شرایط خاصی است. بنابراین، انتظار می رود فرد پس از اتمام بازه ذکر شده خاک کشور ژاپن را ترک کند و بدین وسیله از اعمال هرگونه جریمه علیه خود پرهیز نماید. به علاوه، افراد علاقه مند به دریافت ویزای توریستی ژاپن باید توجه نمایند که هیچ گونه تضمین و گارانتی برای اخذ این ویزا وجود ندارد و تنها چیدمان صحیح مدارک می تواند شانس فرد را افزایش دهد. تکیه بر دانش تخصصی وکلای مجرب مهاجرت نیز از فاکتورهای دیگر تأثیر گذار بر شانس دریافت ویزا توسط فرد است که بستر آن توسط موسسه حقوقی ملک پور فراهم شده است. به علاوه، لازم است توجه نمایید که به هیچ وجه نمی توان اخذ ویزای توریستی ژاپن را تضمین نمود و تنها می توان با انجام اقدامات مقتضی از دریافت آن تا حد زیادی اطمینان کسب نمود.

چنانچه تمایل دارید به یک شهروند ژاپنی تبدیل شده و از مزایا و شرایط آن و راههای تبدیل شدن آگاهی ندارید، اکیدا مطالعه مقاله پاسپورت ژاپن را به شما توصیه می نماییم.

توصیه های مهم مهاجرتی

پرچم ژاپن

تحصیل در ژاپن

سخن پایانی

ویزای توریستی ژاپن از نقطه نظرات گوناگون موضوع بحث در این مقاله بوده است. کشور ژاپن یکی از مقاصد گردشگری مشهور در جهان به شمار می رود و فهم دلیل آن چندان دشوار نیست. کلان شهرهای مهیج و مدرن ژاپن همچون توکیو و اوساکا، زیبایی های طبیعی همچون کوه فوجی و شکوفه های گیلاس، غذاهای خوش طعم همچون سوشی، سرگرمی های فراوانی همچون کارائوکه و رفتن به کافه های هیجان انگیز می تواند انگیزه هر گردشگری را برای دریافت ویزای توریستی ژاپن افزایش دهد. در این نوشتار الزامات سفر توریستی به ژاپن به شکل علمی بررسی شد و خوانندگان این مقاله از اقدامات ضروری برای سپری کردن پروسه اخذ ویزای توریستی ژاپن مطلع شدند. ضرورت سپردن پروسه خود به وکلای مجرب امر مهاجرت نیز بر شما عزیزان آشکار شد. اگرچه این روزها دریافت ویزای توریستی ژاپن با ریسک هایی نیز مواجه است، در این مقاله، کارشناسان متخصص موسسه ملک پور نکات حائز اهمیت در باب ویزای توریستی ژاپن را به شما عزیزان یادآور شدند و در صورت کمک گرفتن از آنها می توانید از صحیح پیش رفتن پروسه خود اطمینان کسب کنید. شما عزیزان می توانید از طریق تماس تلفنی با مشاورین موسسه ملک پور از خدمات بی نظیر این موسسه در زمینه مشاوره رایگان تلفنی نیز بهره کافی را ببرید و نقطه نظرات خود را در بخش دیدگاه (ثبت پرسش) بیان نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ