ویزای توریستی کانادا و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای توریستی کانادا ، مراحل، مدارک و شرایط مورد نیاز اخذ ویزای گردشگری کانادا که بعنوان ویزای مولتی کانادا نیز شناخته می شود، در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. چگونه می توان ویزای توریستی کانادا را اخذ کرد؟ ارائه چه مدارکی برای اخذ ویزای تویستی کشور کانادا لازم است؟ تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا چقدر است؟ با اخذ ویزای توریستی چند بار می توان به کانادا سفر کرد؟ آیا ویزای توریستی کانادا قابلیت تمدید دارد؟ اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوالات و یا سوالاتی در مورد چگونگی اخذ ویزای توریستی این کشور دارید، این مقاله می تواند تمامی نکات و زوایای مربوط به چگونگی اخذ این ویزا را برای شما مشخص کند. کانادا کشوری مهاجر پذیر و پهناور است که همه ساله مسافران زیادی به این کشور سفر می کنند. موسسه ی حقوقی ملک پور متخصص در امور مهاجرتی، با برخورداری از مشاور رسمی و وکیل مهاجرت به کانادا سابقه ی بسیار خوبی در این زمینه دارد که می تواند در این راه پشتیبان و همراه شما عزیزان باشد. شما می توانید از طریق تماس با موسسه، با مشاورین تلفنی به صورت رایگان مشاوره شوید و اطلاعات مربوطه را در زمینه ی مورد نظر اخذ کنید.

ویزای توریستی کانادا
  • ویزای توریستی کانادا و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی کانادا و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی کانادا و مدت درخواست
  • ویزای توریستی کانادا و تمدید آن
  • ویزای توریستی کانادا و وقت سفارت کانادا
  • ویزای توریستی کانادا و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی کانادا (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی کانادا و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی کانادا و ریجکتی
  • ویزای توریستی کانادا تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی کانادا و نکات مهم
  • ویزای توریستی کانادا و سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای توریستی کانادا و شرایط عمومی آن

کانادا کشوری با مساحت ۹،۰۹۳،۵۰۷ کیلومتر مربع است که دومین کشور بزرگ جهان بعد از روسیه به شمار می رود. پایتخت این کشور اوتاوا است و جمعیت آن در انتهای سال ۲۰۱۹ برابر با ۳۶،۲۹۰،۰۰۰ نفر است. شهرهای عمده کانادا، تورنتو، مونترال، ونکوور و کلگری هستند. کانادا دارای ده ایالت است که عبارتند از نوا اسکوشیا، آلبرتا، کبک، مانیتوبا، نیوبرانزویک، بریتیش کلمبیا، انتاریو، جزیره پرنس ادوارد، نیوفاندلند و لابرادور و ساسکاچوان و متشکل از سه قلمرو مناطق شمال غربی، یوکان و نوناووت می باشد. کانادا کشوری مهاجر پذیر است و بسیاری از جمعیت این کشور اتباع کشور های دیگر هستند. ویزای توریستی کانادا از ویزا های پرتقاضا به شمار می رود. معمولا ویزای توریستی کانادا به صورت چندبار ورود Multiple (‌که در اصطلاح عامیانه ویزای مولتی کانادا هم گفته می شود ) با مدت اعتبار از ۶ ماه تا ۵ سال برای ایرانیان صادر می شود و متقاضی می تواند از هر سال ۶ ماه در خاک این کشور حضور داشته باشد. آب و هوای کشور کانادا به علت مساحت زیاد این کشور بسیار متفاوت است که هم آب و هوای سرد سیر قطبی را دارد و هم تابستان هایی با آفتاب گرم. پاسپورت کانادا از لحاظ قدرت، در بین کشور های جهان در رتبه ی ششم قرار دارد که امکان سفر به ۱۷۲ کشور جهان بدون ویزا را برای دارنده آن فراهم می کند.

نقشه تقسیم بندی استانی کشور کانادا

در تصویر زیر قدرت پاسپورت کشور کانادا در سال ۲۰۱۸ را مشاهده می فرمایید.

قدرت و اعتبار پاسپورت کشور کانادا در رنکینگ بین المللی پاسپورت های جهان

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟

مقاله مرتبط

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟

جاذبه های توریستی کانادا

شهر قدیم کبک

شهر قدیم کبک جز میراث جهانی یونسکو و یکی از آثار تاریخی کانادا به شمار می رود. این شهر یکی از مناطق زیبا و تاریخی کانادا است و یكی از قدیمی ترین شهرهای سراسر آمریكای شمالی به حساب آمده و میزبان گردشگران زیادی است. این شهر زیبا در سال ۱۶۰۸ میلادی بنا شده است. کبک نامی سرخپوستی است که به معنی رودخانه است. این شهر به قدری اصالت دارد که نامش را در کنار شهرهایی مانند قاهره مصر، بیت المقدس و رم قرار می دهند. گفتنی است که زبان مردم این شهر فرانسوی می باشد.

شهر قدیم کبک | جاذبه های گردشگری کانادا | ویزای توریستی کانادا

روستای ویستلر

با فاصله ی دو ساعت از ونکوور، پیست اسکی معروف ویستلر در روستای با همین نام قرار دارد. ویستلر یک منطقه مهم ورزشی در زمستان است که با داشتن زمین های گلف، پیست های دوچرخه سواری در کوهستان و یک فضای تفریحی شهری در طول سال به یک مکان محبوب تابستانی تبدیل شده است.

این روستا در سال ۲۰۱۰ به یکی از مکانهای بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۰ تبدیل شد، این منطقه، پیست اسکی در کلاس جهانی، هتل ها و ناهار خوری و همچنین انواع فرصت های تفریحی در فضای باز و مناظر زیبا از کوه را ارائه می دهد.

روستای ویستلر | جاذبه های گردشگری کانادا| ویزای توریستی کانادا

افق تورنتو با برج CN

در سواحل دریاچه آنتاریو در بزرگترین شهر کانادا برج نمادین CN، یکی از مشهورترین نقاط دیدنی کانادا قرار دارد. این برج ۵۵۳ متر ارتفاع دارد که از همه جای شهر قابل روئیت است. در قسمت بالایی برج، رستوران چرخشی ۳۶۰ درجه وجود دارد که می توانید هنگام صرف وعده ی غذایی از تماشای شهر و دریاچه لذت ببرید. در شب، برج در رنگ های مختلف روشن می شود که خود این امر چشم انداز بسیار زیبایی از دریاچه و خط آسمان را تشکیل می دهد.

افق تورنتو با برج CN | جاذبه های گردشگری کانادا | ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا و مدارک مورد نیاز

  • فرم درخواست ویزای توریستی کانادا به صورت تکمیل شده
  • پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه تاریخ اعتبار و داشتن حداقل ۱ صفحه ی خالی
  • اسنادی مبنی بر بازگشت شخص متقاضی به کشور خود مانند اسناد مالکیت و نامه هایی مانند اشتغال به کار و اشتغال به تحصیل در ایران
  • پرینت نامه ی بانکی مبنی بر داشتن تمکن مالی مورد نیاز برای مدت ۶ ماه
  • نامه ی سلامت پزشکی با مهر پزشک و عدم ابتلا به بیماری های واگیر دار
  • داشتن دعوت نامه از کانادا (شانس اخذ ویزای متقاضی را بالا می برد.)
  • عکس پاسپورتی ۲ عدد در ابعاد ۴*۳
  • پرینت از بلیط برگشت
  • نامه ی عدم سوء پیشینه فرد متقاضی

تمامی این مدارک باید به ترتیب خواسته شده از سوی دولت کانادا ارائه شود و هرگونه نقص در ارائه ی مدارک یا ارائه ی مدارک جعلی و دارای مشکل سبب رد شدن درخواست متقاضی خواهد شد.

نمونه استیکر ویزای توریستی کانادا

مشاوره مهاجرت به کانادا

ویزای توریستی کانادا و مدت درخواست

پروسه ی درخواست ویزای کانادا بین ۳ الی ۴ ماه به طول می انجامد. اما این مدت زمان به عوامل گوناگون بستگی دارد. مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا باید از ۲ الی ۳ ماه قبل از اقدام به سفر به کانادا به سفارت این کشور ارائه شود تا در زمان مورد نظرتان ویزا را اخذ کرده باشید. اخذ ویزای توریستی کانادا به صورت آنلاین امکان پذیر است. با توجه به نبود سفارت کانادا در ایران، بهتر است از سفارت کانادا در کشور های همسایه اقدامات لازم را انجام داد.

پرچم کانادا | مهاجرت به کانادا

آدرس سایت رسمی دولت کشور کانادا  https://www.canada.ca/en.html می باشد. شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی ویزای توریستی کانادا به این سایت مراجعه فرمایید. به جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله « راهنمای ثبت نام آنلاین ویزای کانادا » رجوع کنید تا بصورت تصویری و گام به گام با جزئیات دانش اخذ ویزای توریستی کانادا بدست آورده و خود به تنهایی نیز به این امر مبادرت ورزید.

راهنمای ثبت نام آنلاین ویزای کانادا

مهاجرت به اروپا یا کانادا

ویزای توریستی کانادا و تمدید آن

برای تمدید ویزای توریستی کانادا به عنوان یک گردشگر، قبل از اتمام تاریخ انقضای ویزا باید اقدام کرد. اطلاع از تاریخ انقضای ویزا فقط در سفارت کشور کانادا امکان پذیر است و فرد برای دانستن و اطلاع از مدت اقامت باید به سفارت مراجعه کند که در صورت به اتمام رسیدن انقضای ویزا، برای تمدید ویزای خود اقدام کند. متقاضی ۳۰ روز قبل از تمام شدن اعتبار ویزا باید جهت تمدید به کنسولگری کانادا مراجعه کند. در صورت تایید شدن تمدید ویزا از سوی دولت کانادا، پرونده ی بازدید به فرد ارائه می شود که در آن پرونده، مدت حضور مجاز و زمان خروج از خاک کانادا توضیح داده خواهد شد که در صورت خارج نشدن فرد پس از اتمام تاریخ اعلام شده، دولت کانادا با فرد خاطی برخورد و جریمه ای را صادر می کند.

تمدید ویزا ـ Extended Visa _ More Time

لیست مشاغل مورد نیاز کانادا
تحصیل در کانادا

ویزای توریستی کانادا و وقت سفارت کانادا

به دلیل عدم وجود سفارت کانادا در ایران، متقاضیان باید جهت درخواست ویزای توریستی کانادا و سایر ویزا های این کشور، به کشور های مجاور مانند امارات متحده عربی، ترکیه و … مراجعه کنند تا درخواست ویزا، تکمیل فرم های مربوطه و امور انگشت نگاری در کنسولگری کانادا در این کشور ها را انجام دهند.

در جدول های زیر مشخصات سفارت کانادا در امارات متحده را مشاهده میکنید:

آدرس و راههای ارتباطی سفارت کانادا در امارات متحده

در جدول زیر نیز مشخصات سفارت کانادا در ترکیه را مشاهده می کنید:

آدرس و راههای ارتباطی آدرس و راههای ارتباطی سفارت کانادا در امارات ترکیه

ویزای توریستی کانادا و پروسه اقدام

پروسه ی اقدام برای ویزای توریستی کانادا به این ترتیب است که ابتدا باید مدارک مربوطه و مورد نیاز سفارت طبق ترتیب خواسته شده ارائه شود. درخواست وقت ویزا را باید به صورت آنلاین به ثبت برسانید. سپس امور مربوطه مانند انگشت نگاری ها و پرداخت هزینه ی ویزا را باید انجام دهید ( هزینه ای که بابت صدور ویزا پرداخت میشود قابل بازگشت نمی باشد.) در صورت ثبت نام به صورت آنلاین، باید هزینه ی ویزا با Master Card انجام شود. پروسه ی صدور ویزای توریستی کانادا بین ۳ الی ۴ ماه می باشد اما در اکثر اوقات در زمان کمتری این ویزا صادر می شود. متقاضی اگر تمام مدارک را به صورت دقیق و کامل ارائه دهد و اگر سابقه ی سفر یکی از کشور های اروپایی عضو اتحادیه ی شنگن را داشته باشد، شانس او برای اخذ این ویزا بسیار بیشتر است. بعد از ارائه ی مدارک باید منتظر جواب سفارت بمانید تا پاسخ درخواست شما را مبنی بر صدور ویزا یا عدم صدور ویزا دریافت کنید. مقاله ای با عنوان « نحوه پیگیری جواب ویزای کانادا » می تواند کمک شایانی در این زمینه به شما نماید.

نحوه پیگیری جواب ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا (با وثیقه یا بدون وثیقه)

افرادی که قصد گرفتن ویزای توریستی کانادا را دارند برای اینکه شانس خود را برای اخذ این ویزا بالا ببرند می توانند دعوت نامه ای از سوی اقوام یا بستگان خود در کانادا دریافت کنند. دعوتنامه فقط از سوی کسانی که به صورت قانونی در این کشور باشند و یا مقیم این کشور باشند میتواند ارائه شود. به طور کلی منظور از ویزای توریستی کانادا با وثیقه یا بدون وثیقه این است که فرد دعوت نامه ی معتبر از سوی شخص یا موسسه و شرکتی از کانادا داشته باشد، اگر متقاضی نتواند این دعوتنامه را ارائه دهد، موسسات مهاجرتی وجود دارند که در ازای وثیقه یا ضمانت دعوت نامه ای را برای فرد صادر می کنند. به این صورت که فرد در مقابل دعوت نامه ی صادر شده مبلغی را به عنوان وثیقه قرار می دهد و پس از بازگشت به ایران میتواند وثیقه ی خود را دریافت کند. توضیح بیشتر آنکه این وثیقه به این دلیل است که قصد متقاضی از این سفر فقط برای گردش و بازدید بوده و به منظور پناهجو شدن در کانادا و عدم بازگشت به وطن خود صورت نگرفته است.

وثیقه برای ویزای توریستی ـ وثیقه ـ تضمین ـ ضمانت ـ وثیقه برای ویزای توریستی

قوانین پناهندگی کانادا

ویزای توریستی کانادا و خدمات مؤسسه MIE

اخذ ویزای توریستی کانادا و سفر به این کشور امروزه مورد تقاضای بسیاری از ایرانیان است. این کشور مهاجر پذیر مقصد افراد زیادی در سال های گذشته به منظور گردش و بازدید، کار، تحصیل و سرمایه گذاری بوده است. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن سالها تجربه ی تخصصی در انواع زمینه های مهاجرت، و همچنین وکیل متخصص و رسمی در امور مهاجرتی کانادا، میتواند راهنمای شما در این راه حساس باشد تا با تخصص خود در این زمینه، تجربه ی سفری بدون دردسر و راحت را برای شما رقم بزند. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با موسسه تماس بگیرید و از مشاوره های رایگان تلفنی در کلیه ی امور مهاجرت به صورت رایگان استفاده کنید.

وکیل مهاجرت در کرج و ارتباط آن با دیگر وکلای بین المللی

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزاها و مصاحبه های موکلین

ویزای توریستی کانادا و ریجکتی

 ریجکت شدن یا رد شدن درخواست ویزا از سوی دولت کانادا دلایل عمده ای می تواند داشته باشد مانند:

  • ارائه ندادن تمکن مالی مورد نیاز
  • مشخص نبودن هدف سفر
  • ارائه ی ناقص مدارک و یا مدارک دست کاری شده و جعلی و یا ارائه ی مدارکی که اعتبار آنها به اتمام رسیده است
  • اگر متقاضی در سفر های قبلی بیشتر از تاریخ انقضای ویزا در آن کشور مانده باشد
  • نداشتن بیمه مسافرتی

نداشتن سابقه ی سفر به حوزه ی شنگن و … می تواند دلایلی مبنی بر ریجکت شدن ویزا از سوی دولت کانادا باشد. توصیه ی ما همواره بر این است که برای انجام دادن امور مهاجرتی و سهل کردن امور مربوطه و بالا بردن شانس اخذ ویزای توریستی کانادا با وکیل امور مهاجرت همکاری های لازم را انجام دهید. نشان دادن مدارکی مبنی بر اشتغال رسمی در ایران ، یا تحصیل در ایران ، داشتن ملک و املاک یا درآمد منقول و غیر منقول زیاد در ایران به منظور علقه نسبت ایران میتواند در روند اخذ ویزا تاثیر مثبتی بگذارد.

دلایل ریجکتی ویزا

ویزای توریستی کانادا تضمینی و با گارانتی

برای اخذ ویزای توریستی کانادا و یا هرنوع ویزای دیگر برای هر کشوری هیچ تضمین و گارانتی وجود ندارد. یعنی نمی توان به طور قطعی در مورد ویزا شدن فرد صحبت کرد. موسساتی وجود دارند که برای جذب مشتری اقدام به تبلیغاتی دروغین مبنی بر تضمین صد درصدی جهت گرفتن ویزا می کنند که این تبلیغات کذب است. اما اگر مدارک و شرایط لازم را فراهم کرد شانس اخذ ویزا بسیار بالاتر می رود. از مدارکی که سبب بالا رفتن شانس اخذ ویزای توریستی کانادا می شود، می توان به داشتن دعوت نامه ی معتبر از سوی یک تبعه یا مقیم دائم کشور کانادا اشاره کرد. اگر متقاضی دعوت نامه ی معتبری از سوی اقوام یا بستگان که در کانادا اقامت دارند دریافت کند، احتمال ویزا شدنش بسیار بالا می رود. متقاضیانی که دعوت نامه ندارند نیز می توانند در ازای وثیقه به موسسات مهاجرتی دعوت نامه ای را برای خود اخذ کنند. این وثیقه همانطور که گفته شد ضمانت بازگشت به کشور است که بعد از بازگشت متقاضی از کانادا به فرد برگردانده خواهد شد. افرادی که دعوت نامه معتبر ندارند به احتمال زیاد پرونده ی آنها ریجکت خواهد شد.

ویزای تضمینی ـ گارانتی ویزا

ویزای توریستی کانادا و نکات مهم

اخذ ویزای توریستی کانادا نکاتی دارد که همه ی متقاضیان این نوع ویزا باید به آن آگاهی داشته باشند. متقاضیان درخواست انواع ویزا های کشور کانادا به دلیل نبود سفارت کانادا در ایران، باید به کشور های مجاور مانند امارات و یا ترکیه مراجعه کنند و درخواست خود و انجام امور اداری را در آن کشور بگذرانند. آدرس سفارت کانادا در کشورهای ترکیه و امارات در فوق عرض شده است. نکات مهم در خصوص ویزای توریستی کانادا عبارتند از:

  • ارائه ی دعوت نامه رسمی از سوی کشور کانادا برای ویزای توریستی کانادا الزامی است.
  • داشتن سابقه ی سفر به کشور های حوزه ی شنگن و یا کشور های مانند استرالیا، انگلستان و نیوزلند میتواند شانس ویزا را بالا ببرد.
  • ارائه ی پرینت از حساب بانکی مبنی بر داشتن تمکن مالی مورد نیاز برای مدت حضور در کانادا از مهمترین نکات است.
  • ارائه ی مدارک با ترتیب خواسته شده به صورت کامل و بدون نقص میتواند روند ویزا را تسریع بخشد.
  • ویزای توریستی کانادا ( ویزای مولتی ) برای ایرانیان به مدت ۵ سال اعتبار دارد که در هر سال اجازه ی اقامت ۶ ماهه در خاک کانادا را دارید.
  • این ویزا قابلیت تمدید به ویزای بلند مدت را ندارد.

توصیه های مهم مهاجرتی

امتیازبندی مهاجرت به کانادا
پرچم کانادا | مهاجرت به کانادا | پاسپورت کانادا
ویزای توریستی کانادا و سخن پایانی

ویزای توریستی کانادا ، شرایط ، ریز پروسه اخذ و مراحل دریافت این ویزا را در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم. ویزای توریستی کانادا از جمله ویزا های پر تقاضا به شمار می رود که متقاضیان زیادی دارد. کشور کانادا کشوری مهاجر پذیر است که نسبت به مساحت این کشور جمعیت کمی دارد. به همین دلیل مهاجران زیادی از سر تا سر جهان به این کشور جهت ادامه ی تحصیل، کار، گردشگری و سرمایه گذاری اقدام می کنند. در این مقاله مدارک مورد نیاز، نکات مهم و کلیدی، دلایل ریجکت شدن ویزای توریستی کانادا و … به نظر شما عزیزان رسید. امیدواریم با خواندن این مقاله اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورده باشید. موسسه ی حقوقی ملک پور قدیمی ترین موسسه ی مهاجرتی حال حاضر در ایران با داشتن تجربه تخصصی و وکیل امور مهاجرتی کانادا در این زمینه می تواند همراه شما در امور مهاجرتی باشد. از این رو شما عزیزان می توانید از طریق تماس با مجموعه، اطلاعات مورد نیاز خود را در هر زمینه ای از مهاجرت از مشاورین تلفنی به صورت رایگان دریافت کنید و یا در قسمت پرسش و پاسخ مقالات، سوالات خود را عنوان کنید تا در کمترین زمان به آنها پاسخ داده شود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 پاسخ
  1. eli ahmadi گفته:

    سلام من یکماه فرصت دارم برم برای انگشت نگاری، ارگر ویزای شدم (توریستی) ورفتم تورنتو امکانش هست اونجا به من جاب آفر داده بشه و من بتونم اقدام کنم برای اقامت و بعدا همسر و پسرم روهم بیارم؟ ویا اونها از طریق تحصیلی پسرم بیان

    پاسخ