ویزای قطر و بررسی شرایط اخذ آن

ویزای قطر و شرایط اخذ انواع ویزاهای این کشور و هم چنین توصیه های مهم در باب گرفتن ویزاهای مختلف کشور قطر در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی و تخصصی قرار خواهد گرفت. انواع ویزای قطر کدامند؟ آیا برای سفر به قطر به ویزای این کشور نیاز است؟ ارائه چه مدارکی برای اخذ ویزای قطر لازم است؟ آیا امکان دریافت ویزای کاری قطر برای ایرانیان وجود دارد؟ در ادامه به ارائه پاسخ به این سوالات و دیگر پرسش های شما عزیزان در باب ویزای کشور قطر خواهیم پرداخت. کشور قطر که با نام رسمی دولت قطر نیز شناخته می شود، کشوری است در منطقه خاورمیانه که در جنوب غربی قاره آسیا قرار گرفته است. این کشور نزدیک به دو قرن است که توسط خاندان آل ثانی و به صورت موروثی فرمانروایی می شود. در ادامه بیشتر راجع به این کشور و نحوه اخذ انواع ویزای قطر جهت ورود و اخذ اقامت و پاسپورت آن صحبت خواهیم نمود. در صورت نیاز به مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت و اخذ ویزای قطر می توانید با کارشناسان ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره اولیه رایگان تلفنی بهره مند گردید و یا از طریق لینک تماس رایگان مشاوران با شما و پر کردن فرم مربوطه درخواست تماس خود از طریق واتس اپ را ثبت نمایید و یا در قسمت پرسش و پاسخ مهاجرت همین سایت سوالات خود را مطرح بفرمایید و پاسخ آن ها را دریافت نمایید.

در ادامه به بررسی موارد زیر خواهیم پرداخت:

ویزای قطر
  • ویزای قطر و شرایط عمومی
  • ویزای قطر و انواع ویزا
  • ویزای تحصیلی قطر
  • ویزای کاری قطر
  • ویزای درمانی قطر
  • ویزاهای بلند مدت قطر
  • ویزاهای دیگر قطر
  • ویزای قطر و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای قطر و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای قطر و وقت سفارت قطر
  • ویزای قطر و توصیه های مهم
  • ویزای قطر و سخن پایانی

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای قطر و شرایط عمومی

قطر کشوری در منطقه خاورمیانه واقع در جنوب غربی آسیاست که در قسمت جنوبی خلیج فارس قرار گرفته است. این کشور مرزهای مشترک آبی و زمینی با کشورهای کویت، ایران، عراق، بحرین، عربستان، امارات متحده و عربستان سعودی دارد. مساحت قطر در حدود ۱۱ هزار کیلومتر مربع و جمعیت آن در حدود دو میلیون و پانصد هزار نفر در سال ۲۰۱۷ می باشد. پایتخت و بزرگترین شهر آن دوحه، دین رسمی آن دین اسلام و زبان رسمی مردم آن عربی می باشد که زبان انگلیسی نیز عموما به عنوان زبان دوم کاربرد دارد.

نقشه جغرافیایی کشور قطر

واحد پولی این کشور ریال قطر و مهمترین شهرهای آن نیز ام سعید، دوخان و شهر الخور است. کشور قطر بالاترین میزان سرانه درآمد در جهان را داراست. در ادامه نمودار تولید ناخالص داخلی قطر در بازه ۱۰ ساله بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ را مشاهده می فرمایید:

نمودار تولید ناخالص داخلی قطر در بازه 10 ساله بین سال های 2009 تا 2018

کشور قطر از لحاظ آب و هوایی جزو مناطق گرم محسوب شده و قسمت های ساحلی آن نیز گرم و مرطوب می باشد که میانگین دمای این کشور ۳۷ درجه سانتی گراد و میزان بارندگی سالیانه آن در حدود cm6 می باشد. در ادامه نمودار آب و هوای قطر را مشاهده می نمایید:

نمودار تولید ناخالص داخلی قطر در بازه 10 ساله بین سال های 2009 تا 2018

اعتبار پاسپورت یک کشور به این موضوع اشاره دارد که شما با اخذ پاسپورت آن از چه امکاناتی بهره مند خواهید شد. پاسپورت قطر از نظر اعتبار جهانی در سپتامبر ۲۰۱۹ در کنار پاسپورت کشور کویت در رتبه ۴۶ قرار دارد و افراد با داشتن پاسپورت این کشور می توانند بدون ویزا به ۵۵ کشور سفر نمایند، در هنگام سفر به ۴۴ کشور در فرودگاه کشور مقصد مبادرت به اخذ ویزا نموده و برای سفر به ۹۹ کشور دیگر پیش از سفر درخواست ویزا نمایند.

اعتبار و ارزش پاسپورت کشور قطر

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد اقامت و تابعیت کشور های عربی

مقاله مرتبط

اقامت و تابعیت کشور های عربی

ویزای قطر و انواع ویزا

روادید یا ویزای قطر مجوز ورود به این کشور می باشد که روش اخذ آن با توجه نوع ویزا و روش مهاجرتی متفاوت می باشد. به طور کلی ویزاها از لحاظ مدت زمان اعتبار جهت اقامت در کشور مورد نظر به دو دسته ویزاهای کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند. در ویزاهای کوتاه مدت شخص دارنده ویزا مجاز به اقامت تا ۹۰ روز می باشد. ویزاهایی که اجازه اقامت بیش از این مدت را به فرد می دهند در دسته ویزاهای بلند مدت قرار می گیرند. انواع ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت قطر عبارت است از:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای ملاقات با خانواده
  • ویزای الحاق به خانواده
  • ویزای اقامتی شهروندان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC)

مهاجرت به قطر | ویزای قطر | کار در قطر | پاسپورت قطر

ویزای تحصیلی قطر

جهت تحصیل در کشور قطر در مقاطع مختلف تحصیلی در ابتدای امر نیاز به اخذ ویزای قطر از نوع تحصیلی خواهید داشت. قطر از جمله کشورهایی است که متقاضیان در پروسه درخواست ویزای تحصیلی آن ، میبایست قیم یا کفیل یا sponsor معرفی نمایند که در اغلب مواقع خود دانشگاه این مسئولیت را بر عهده می گیرد. از لحاظ رتبه بندی به غیر از دانشگاه قطر سایر دانشگاه های این کشور دارای رتبه متوسطی می باشند. در ادامه لیستی از ده دانشگاه برتر کشور قطر را مشاهده می نمایید:

لیست دانشگاههای کشور قطر

امکان تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در قطر وجود دارد. رشته های تحصیلی گوناگونی در این مقاطع ارائه می گردند. از جمله این رشته ها می توان به گروه های مهندسی، هنر و پزشکی اشاره داشت. طول دوره های کارشناسی ۴ سال و دوره های کارشناسی ارشد ۲ سال می باشد و بنا بر تقاضا و الزامات دانشگاه مورد نظر میبایست آیلتس ۶ تا ۶٫۵ ارائه نمایید. برای تحصیل در مقطع دکتری نیاز به استاد راهنما یا supervisor داشته و ارائه مقالات ISI و مدرک زبان آیلتس ۷ نیز جزو مدارک مورد نیاز تحصیل می باشد. لازم به ذکر است که افراد با ویزای دانشجویی در قطر مجاز به کار پاره وقت نیستند.

ویزای کاری قطر

یکی از انواع ویزاهای بلند مدتی که قطر صادر می نماید، ویزای کاری است متقاضیان کار در این کشور می بایست پیش از ورود، این نوع از ویزای قطر را دریافت نمایند. اگر قصد دارید با هدف کار به کشور قطر وارد شوید، باید در ابتدای امر یک sponsor یا کفیل یا کارفرما پیدا نمایید. این کارفرما باید برای شما نامه پیشنهاد شغلی یا job offer صادر کرده و شما را به کار در این کشور دعوت نماید. برخلاف کشورهایی مثل آلمان و اتریش که ویزای جست و جوی کار صادر کرده و به افراد اجازه می دهند با اخذ تنها یک ویزا به مدت شش ماه به اروپا وارد شده و به دنبال کار بگردند، کشور قطر چنین اجازه ای به افراد نمی دهد و لازم به ذکر است که برای دریافت اقامت دائم این کشور نیز باید ۲۰ سال متوالی در این کشور اقامت داشته باشید. از الزامات ویزای کاری قطر می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • آزمایش خون و تعیین گروه خونی
  • ثبت اثر انگشت
  • چک آپ
  • ایکس-ری قفسه سینه

زبان رسمی مردم قطر عربی است اما از آنجا که سالیانه توریست های زیادی به این کشور وارد می شوند زبان انگلیسی نیز زبانی فراگیر در این کشور می باشد؛ بنابراین برای کار و زندگی در این کشور باید به هر دوی این زبان ها مسلط باشید. به دلیل وجود منابع زیاد گاز و نفت در قطر، اکثر شغل های پردرآمد به این حوزه مربوط می باشد. در ادامه نمودار بیکاری قطر را طی یک بازه ده ساله مشاهده می کنید:

نمودار نرخ بیکاری کشور قطر

همچنین این مقاله نیز می تواند برای شما مفید باشد : کار در آلمان یا اتریش

کار در قطر و کشور های عربی

کار در عمان

ویزای درمانی قطر

برخی از افراد جهت اهداف درمانی و تکمیل روند درمان خود به کشورهای دیگری سفر می کنند. ویزای درمانی، یکی از انواع ویزای قطر است که افراد جهت ادامه پروسه درمانی در این کشور اقدام به اخذ آن می نمایند. جهت درخواست ویزای درمانی کشور قطر باید با اثبات اینکه امکان ادامه روند درمانی تان در کشور مبدا وجود ندارد، مبادرت به اخذ ویزا نمایید. جهت نیل به این امر، ابتدا باید کمیسیونی پزشکی تشکیل شده و پزشک معتمد در طی این جلسه رأی به نیاز فرد بیمار به مداوا در کشور دوم نماید. در این صورت فرد می تواند با داشتن نامه مورد نظر و با هدف درمان درخواست ویزا نموده و وارد قطر شود.

ویزای درمانی | درمان و معالجه در خارج از کشور

ویزاهای بلند مدت قطر

همان گونه که گفته شد ویزاها از لحاظ مدت مجاز اقامت به دو دسته ویزاهای کوتاه مدت و ویزاهای بلند مدت تقسیم می شوند. ویزاهای بلند مدت به آن گروه از ویزای قطر گفته می شود که فرد با داشتن آن مجاز به اقامت در این کشور برای مدت زمان بالای ۹۰ روز باشد. با تمدید ویزاهای بلند مدت امکان اخذ اقامت دائم قطر بعد از بیست سال وجود دارد. از ویزاهای بلند مدت قطر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ویزای ملاقات با خانواده: در صورتی که یکی از اعضای فامیل شما در قطر مشغول به کار باشند، می توانند دعوت نامه ای برای شما صادر کرده و خود را به عنوان sponsor تان معرفی کرده تا با آن بتوانید ویزای ملاقات با خانواده را اخذ نمایید. مدت زمان اعتبار این ویزای قطر یک ماهه بوده و برای اعضای خانواده درجه یک قابلیت تمدید تا شش ماه و دیگر اقوام تا سه ماه را خواهد داشت. اگر از طریق همسر و یا والدین خود قصد ورود دارید، امکان تمدید تا یکسال نیز برای شما امکان پذیر خواهد بود.
  • ویزای الحاق به خانواده: این ویزای قطر به همسر و فرزندان فرد شاغل در قطر تعلق می گیرد. این ویزای قطر برخلاف ویزای ملاقات خانواده هیچ گونه انقضایی ندارد و خانواده شما مادامی که خودتان در قطر مشغول به کار باشید، می توانند در کنارتان زندگی نمایند که ابتدا نفر اصلی باید اجازه اقامت اعضای خانواده خود را درخواست نماید.

مهاجرت به کشور های همسایه

ویزاهای دیگر قطر

کشور قطر از تعدد ویزای خیلی بالایی برخوردار نیست. پیشتر انواع ویزاهای این کشور را معرفی کردیم در ادامه به بررسی برخی از دیگر ویزاهای این کشور خواهیم پرداخت:

  • ویزای توریستی: ویزای توریستی یکی از انواع ویزای قطر است که به عنوان مجوزی جهت ورود به این کشور و به منظور بازدید صادر می گردد و هزینه آن ۱۰۰ ریال قطر می باشد. مدت زمان اعتبار ویزای توریستی قطر دو هفته می باشد که امکان افزایش این مدت زمان نیز وجود دارد. پیش از اقدام برای این ویزا اطمینان حاصل نمایید که مبلغ ۵۰۰۰ هزار ریال عمانی تمکن مالی در بانک دارید.
  • ویزای تجاری: این ویزای قطر مربوط به شهروندان تعداد معدودی از کشورها مانند آمریکا، استرالیا، اتریش، فرانسه، فنلاند، آلمان، ایتالیا، موناکو، نیوزلند و… می باشد (که البته ایران در این لیست موجود نیست) که قصد سرمایه گذاری در قطر را دارند. مدت اعتبار این ویزای قطر دو هفته می باشد و تا دو هفته دیگر نیز قابل تمدید می باشد.

ویزای قطر و مدارک لازم برای اقدام

در پروسه اخذ ویزای قطر ، آماده سازی و ارائه مدارک درست و کامل از جمله مواردی است که می بایست حتما رعایت نمایید. افرادی که با پاسپورت ایرانی شان قصد سفر به قطر را دارند، می توانند به صورت آنلاین اقدام به اخذ ویزای قطر E-Visa نمایند. به طور عمومی مدارکی که در روند دریافت انواع ویزای قطر باید ارائه نمایید با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت می باشد اما به طور کلی مدارک مورد نیاز به صورت زیر می باشد:

  • فرم درخواست ویزای قطر
  • پاسپورت معتبر با شش ماه اعتبار
  • دو کپی از اولین صفحه پاسپورت (حاوی نام و عکس متقاضی)
  • ۲ عدد عکس رنگی گذرنامه ای
  • دعوت نامه
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • رسید تمکن مالی سه ماهه

ویزای قطر و وکیل متخصص ویزا

همانند تمامی اقدامات حقوقی و تخصصی در هنگام مهاجرت و پروسه های اخذ ویزا ، علی الخصوص ویزای قطر توصیه می کنیم با یک وکیل مجرب و متخصص در امر ویزا مشورت نمایید. بهره مندی از کمک های موسسه حقوقی و وکلای با تجربه، روند اقدام شما را سرعت بخشیده و با موانعی که امکان مواجه با آن را دارید آگاه خواهد کرد. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش با بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه مسائل حقوقی و مهاجرت از طرق قانونی، می تواند یاری رسان شما عزیزان برای رسیدن به هدف باشد. شما سروران گرامی می توانید در صورت تمایل به دریافت وقت مشاوره تخصصی و تکمیلی و مشورت با کارشناسان ارشد و با تجربه موسسه، پس از دریافت یک مشاوره رایگان اولیه، درخواست وقت مشاوره تخصصی آنلاین از طریق نرم افزار SKYPE نموده و با دریافت به روز ترین اطلاعات، اقدام به مهاجرت از روش های کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری و ثبت شرکت و یا خرید ملک در کشور های خارجی نمایید.

وکیل مهاجرت ـ وکیل

ویزاها و مصاحبه های موکلین

ویزای قطر و وقت سفارت قطر

اگر قصد دریافت ویزای قطر جهت بازدید از این کشور را دارید، باید خاطر نشان کنیم که می توانید از طریق ویزای الکترونیکی یا E-Visa و یا از طریق VFS Global که یکی از معتبرترین سرویس ها برای صدور ویزای کشورهای مختلف جهان است، این ویزا را دریافت نمایید. لازم به ذکر است که قطر ، سرویس express به منظور تسریع در روند صدور ویزا را ارائه نمی نماید. در این پروسه به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  • اصل پاسپورت یا کپی آن با حداقل شش ماه اعتبار
  • اسکن بلیط رفت و برگشت
  • اسکن ووچر (Voucher) هتل
  • رسید پرداخت هزینه ویزای قطر
  • پرینت حساب بانکی

سفارت، نمایندگی کشوری در کشور دیگر به صورت موقت و یا دائم می باشد. در ادامه آدرس سفارت قطر در ایران را مشاهده می فرمایید:

ویزای قطر و توصیه های مهم

پروسه درخواست ویزای قطر و به طور کلی مهاجرت دارای پیچیدگی هایی است که برای طی کردن این مسیر نیاز به دانش و تجربه و اطلاعات به روز خواهید داشت. پیشنهاد می کنیم پیش از اقدام به مهاجرت و اخذ ویزای قطر تحقیقات بیشتری در خصوص این کشور و سایر کشورهایی که با شرایط کنونی تان، امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار خواهند داد، ترتیب دهید تا بتوانید با آگاهی کامل کشور مقصدتان را به منظور تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری انتخاب نمایید. با توجه به قوانین حاکم در قطر اگر فردی قصد دریافت اقامت دائم این کشور را داشته باشد، باید ابتدا اقامت موقت این کشور را از طریقی کسب کرده باشد و به مدت ۲۰ سال متوالی نیز در این کشور زندگی کرده و به زبان عربی کاملا مسلط باشد، این برخلاف قوانینی است که در کشورهای اروپایی نظیر آلمان، اتریش، سوئیس، سوئد، دانمارک و هلند حکمفرماست که شما تنها با صرف یک چهارم این زمان می توانید اقامت دائم اروپا را درخواست کرده و شهروندی کشور مورد نظر را به دست آورید.

کشور اتریش برای زندگی

پرچم قطر | مهاجرت به قطر | کار در قطر

ویزای قطر و سخن پایانی

ویزای قطر و شرایط عمومی این کشور در خصوص اخذ انواع ویزای قطر به صورت تخصصی مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. اگر قصد دریافت ویزای کار قطر و کاریابی در این کشور را دارید حتما در نظر داشته باشید که بر خلاف کشورهایی مثل آلمان و اتریش که ویزای جستجوی کار برای ایرانیان صادر می کنند، این کشور چنین شرایطی نداشته و به منظور دریافت ویزای قطر باید ابتدا کارفرمایی شما را دعوت به کار نموده و برایتان job offer صادر نماید و سپس مبادرت به اخذ ویزای کاری نمایید. نکته دیگر مدت زمان طولانی است که میبایست صرف نمایید تا بتوانید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید، برخلاف کشورهای top اروپایی مانند سوئیس، اتریش، آلمان، دانمارک و… که با ۵ سال اقامت در آنها می توانید درخواست اقامت دائم نمایید. با توجه به موارد ذکر شده در صورت داشتن هرگونه سوالی در زمینه ویزای قطر و یا ویزای سایر کشورها می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره اولیه رایگان برخوردار گردید. هم چنین این امکان برای شما عزیزان فراهم شده که سوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ همگانی این سایت پرسیده و در اسرع وقت به پاسخ برسید. اگر پس از مطالعه مقاله ویزای قطر سوالی در ذهن شما شکل گرفت، می توانید در انتهای این نوشتار و در قسمت دیدگاه ها پرسش های خود را مطرح کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما باشند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ