ویزای کار نیوزلند و بررسی شرایط آن

ویزای کار نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار نیوزلند و نرخ بیکاری در نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و بررسی امتیازات آن
  • ویزای کار نیوزلند و بررسی ویزای همراه
  • ویزای کار نیوزلند و مدارک مورد نیاز به منظور اخذ ویزا
  • ویزای کار نیوزلند و میزان حقوق در نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و نحوه کاریابی در نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و مؤسسات کاریابی در نیوزلند
  • ویزای کار نیوزلند و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در نیوزلند

ویزای کار نیوزلند و مقدمه ای بر آن

ویزای کار نیوزلند ، شرایط کاری نیوزلند و اخذ اقامت نیوزلند از طریق ویزای کار در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط ویزای کار نیوزلند چگونه است؟ مشاغل مورد نیاز کشور نیوزلند کدامند؟چه افرادی واجد شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند می باشند؟ در این مقاله سعی بر این است که علاوه بر پاسخ به سوالات بالا، کلیه  نکات مهم و اساسی در رابطه با ویزای کار نیوزلند را خدمت شما عزیزان عرض کرده تا بتوانید آگاهانه به منظور پروسه ی مهاجرتی خود تصمیم گیری نمایید. شما همراهان گرامی همواره می توانید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره ی رایگان مشاورین مجرب موسسه بهره مند شوید. با ادامه مقاله با ما همراه باشید.

ویزای کار نیوزلند و شرایط عمومی آن

نام کشور نیوزلند
پایتخت ولینگتون
بزرگترین ترین شهر اوکلند
جمعیت ۴٫۳۶۰٫۰۰۰  نفر
زبان رسمی انگلیسی/مائوری
مساحت ۲۶۰٫۶۸۰ کیلومتر
واحد پول دلار زلاندنو(NZ)
آب و هوا معتدل مایل به سرد

ویزای کار نیوزلند و مهاجرت به نیوزلند از طریق کار می تواند گزینه ای مناسب جهت مهاجرت عده ای از افراد باشد. در این پروسه شخص با داشتن شرایط سنی و تحصیلی مناسب می تواند به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند اقدام نماید. کشور نیوزلند در جنوب غربی اقیانوس آرام قرار گرفته و از چندین جزیره تشکیل شده است. پایتخت این کشور شهر زیبای ولینگتون بوده و واحد پول آن دلار نیوزلند است. این کشور چند صد سال است که از سایر خشکی های زمین دور بوده و نزدیک ترین کشور به آن استرالیا بوده که در حدود ۲ هزار کیلومتر با نیوزلند فاصله دارد. جمعیت نیوزلند قریب به چهار و نیم میلیون نفر بوده و نکته مثبت در رابطه با این کشور پایین بودن آمار وقوع جرم و جنایت به نسبت سایر کشور هاست.

در ادامه به صورت تخصصی به بررسی شرایط ویزای کار نیوزلند و مشاغل مورد نیاز این کشور می پردازیم :

ویزای کار نیوزلند و نرخ بیکاری در نیوزلند

در زمان اقدام به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند و یا هر کشور دیگر، توجه به نرخ بیکاری و میزان مالیات بر درآمد آن کشور بسیار مهم است. کشور نیوزلند نرخ بیکاری پایینی دارد و به منظور جبران نیروی کار خود سعی در فراهم آوردن شرایط مناسب به منظور جذب نیروی کار جوان، ماهر و متخصص نموده است. در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور نیوزلند را در طی چند سال اخیر مشاهده می فرمایید :

نمودار نرخ بیکاری ـ ویزای کاری نیوزلند

با مشاهده این نمودار متوجه می شویم که شانس افراد به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند به نسبت بالا می باشد. اما مورد دیگری که می بایست مد نظر قرار گیرد میزان مالیات بر درآمد این کشور می باشد که این مورد در سال ۲۰۰۶ حدود ۳۹ در صد و از سال ۲۰۱۱ تاکنون به نرخ ثابت ۳۳ درصد رسیده است. در جدول زیر نیز میزان مالیات بر درآمد نیوزلند در طی سال های اخیر را مشاهده می فرمایید :

نمودار مالیات بر در آمد نیوزلند در سال های اخیر

ویزای کار نیوزلند و بررسی امتیازات آن

مزیتی که ویزای کار نیوزلند به نسبت سایر روش های مهاجرت به این کشور دارد این است که شخص اولا دغدغه و نگرانی بابت هزینه های شخصی و زندگی خود در این کشور را نداشته و ثانیا پس از گذراندن ۵ سال کار تمام وقت در نیوزلند می توان به منظور دریافت اقامت دائم خود اقدام نماید. به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند شخص می بایست شرایط سنی و تحصیلی مناسبی داشته و از کارفرمایی در این کشور پیشنهاد شغلی داشته باشد، همچنین از شرایط جسمی و روحی ایده آل و مناسبی برخوردار باشد. همچنین داشتن نمره زبان بالا در حد آیلتس ۶٫۵ جنرال نیز به افزایش شانس شخص به منظور کسب امتیاز و واجد شرایط شدن به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند کمک می کند.

  • شرایط سنی

    سن حداکثر ۳۰ امتیاز دارد که برای افراد ۲۰ الی ۲۹ سال می باشد ، افراد ۳۰ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز و به همین ترتیب با بالاتر رفتن سن شخص، امتیاز کسب شده از این بخش کاهش می یابد و افراد بالای ۵۵ سال امتیازی از این بخش کسب نمی کنند.

  • میزان تحصیلات

    در این بخش دارندگان مدرک کارشناسی ۵۰ امتیاز، کارشناسی ارشد ۵۵ امتیاز و مقطع دکتری ۶۰ امتیاز را کسب می کنند.

  • تجربه کاری

    به ازای هر ۲ سال تجربه ی کاری همراه با سوابق بیمه ۱۰ امتیاز به امتیازات شخص افزوده می شود. ۸ سال سابقه ی کاری ۴۰ امتیاز و بالاتر از ۱۰ سال سابقه کار ۵۰ امتیاز به امتیازات شخص می افزاید.

  • تجربه کاری در نیوزلند

    این بخش برای افرادی است که در کشور نیوزلند مشغول به کار بوده و می توانند سابقه کار معتبری ارائه نمایند. بیشتر از یکسال سابقه کاری ۱۰ امتیاز، بین ۲ تا ۵ سال سابقه کار ۱۵ امتیاز و بیشتر از ۶ سال سابقه کار ۲۰ امتیاز خواهد داشت.

  • مدرک زبان

    مدرک زبان مورد نیاز به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند آیلتس ۶٫۵ می باشد که البته لازم به ذکر است که نمره زبان امتیازی برای شخص ندارد.

در جدول زیر خلاصه ای از نحوه محاسبه امتیازات ویزای کار نیوزلند را مشاهده می کنید :

سن تحصیلات تجربه کاری
۲۰ تا ۲۹ سال ۳۰ امتیاز دکتری ۶۰ امتیاز ۲ سال ۲ امتیاز
۳۰ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز کارشناسی ارشد ۵۵ امتیاز ۴ سال ۴ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال ۲۰ امتیاز کارشناسی ۵۰ امتیاز ۶ سال ۶ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال ۱۵ امتیاز یک سال تحصیل در نیوزلند ۱۰ امتیاز ۸ سال ۸ امتیاز
۵۰ تا ۵۵ سال ۱۰ امتیاز دو سال تحصیل در نیوزلند ۱۵ امتیاز بیشتر از ۱۰ سال ۱۰ امتیاز
بیشتر از ۵۵ سال ۰ امتیاز
تجربه کاری در نیوزلند پیشنهاد کاری امتیازات اضافی
۱ سال ۱۰ امتیاز مناطق بیرون از اوکلند ۳۰ امتیاز تحصیلات همسر سطح ۷ و ۸ ۱۰ امتیاز
۲ تا ۵ سال ۱۵ امتیاز پیشنهاد شغلی همسر ۲۰ امتیاز تحصیلات همسر سطح ۹ و ۱۰ ۲۰ امتیاز
بیشتر از ۶ سال ۲۰ امتیاز بالا بودن میان حقوق دریافتی ۲۰ امتیاز داشتن خویشاوند نزدیک در نیوزلند ۱۰ امتیاز

دانشگاه ها و مراکز آموزشی داخلی زیر مورد تایید کشور نیوزلند می باشند :

واجد شرایط از سال نام موسسه یا دانشگاه
۲۰۰۰ دانشگاه علامه طباطبایی ۱
۱۹۹۷ دانشگاه صنعتی امیر کبیر ۲
۱۹۹۷ دانشگاه فردوسی مشهد ۳
۱۹۹۷ دانشگاه علم و صنعت ایران ۴
۱۹۹۷ دانشگاه صنعتی اصفهان ۵
۱۹۹۷ دانشگاه خواجه نصیر طوسی ۶
۲۰۰۰ دانشگاه شهید بهشتی ۷
۲۰۰۰ دانشگاه شهید چمران اهواز ۸
۱۹۹۷ دانشگاه صنعتی شریف ۹
۱۹۹۷ دانشگاه شیراز ۱۰
۱۹۹۷ دانشگاه تربیت مدرس ۱۱
۲۰۰۰ دانشگاه اصفهان ۱۲
۱۹۹۷ دانشگاه تبریز ۱۳
۱۹۹۷ دانشگاه تهران ۱۴

ویزای کار نیوزلند و بررسی ویزای همراه

ویزای کار نیوزلند و بررسی ویزای همراه

ویزای کار نیوزلند و چگونگی شرایط ویزای همراه از موارد مهمی است که همواره مد نظر متقاضیان ویزای کار نیوزلند قرار می گیرد. افرادی که موفق به اخذ ویزای کار نیوزلند می شوند، این امکان برای آنها وجود دارد که برای همسر و فرزندان کمتر از ۱۸ سال خود نیز دعوتنامه ارسال کنند تا آنها نیز به وی بپیوندند.

توجه داشته باشید همسر و فرزندان بالای ۱۶ سال می بایست مدرک زبان ارائه دهند و یا زبان آنها در حدی باشد که بتوانند با آفیسر صحبت کنند. به منظور اخذ ویزای همراه، شخص می بایست کلیه مدارک و اسناد ازدواج خود به همراه ترجمه آنها را ارائه داده و ثابت کند که در کشور نیوزلند مشغول به کار بوده و این تمکن مالی را دارد که بتواند از عهده تأمین هزینه های خود و خانواده اش برآید. همچنین مکان مشخصی را به منظور زندگی خود و خانواده اش مشخص کرده و سند و یا اجاره نامه آن ملک را نشان دهد. اعتبار ویزای همراه وابستگی مستقیم با ویزای شخص اصلی داشته و چنانچه ویزای شخص منقضی گردد ویزای همراهان ایشان نیز تمدید نخواهد شد.  این مقاله با نظارت مستقیم کارشناسان ارشد موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیر قانونی و غیر شرعی بوده و موسسه حقوقی ملک پور هیچ رضایتی از این بابت نخواهد داشت.

ویزای کار نیوزلند و بررسی ویزای همراه

ویزای کاری نیوزلند و مدارک مورد نیاز

به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند شخص می بایست تحقیقات کاملی در این زمینه انجام داده و با وکیل مهاجرت و یا موسسه حقوقی معتمد در این زمینه مشورت نماید. توجه داشته باشید که ویزای کار نیوزلند به صورت امتیاز بندی می باشد، در صورت کسب امتیازات لازم، شخص برای دریافت وقت سفارت اقدام نموده و با رعایت نکات مهم در رابطه با چگونگی انجام مصاحبه و نحوه صحبت کردن با آفیسر و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز در روز مقرر به منظور انجام مصاحبه اقدام می نماید.

مدارک لازم به منظور اخذ اقامت نیوزلند عبارتند از :

  • پاسپورت متقاضی با حداقل دو برگ سفید و ۶ ماه اعتبار از تاریخ صدور روادید
  • اصل و ترجمه ی مدارک هویتی (شناسنامه، کارت ملی و … )
  • ارائه ی گواهی سلامت و عدم ابتلا به بیماری های خطرناک همانند ایدز و …
  • رزومه تحصیلی و ترجمه ی مدارک تحصیلی و ریز نمرات (به همراه مهر وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه پیشنهاد شغلی
  • ارائه سوابق کاری مرتبط همراه با سوابق بیمه نامه
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • تکمیل کردن فرم های درخواست
  • انگیزه نامه
  • دو قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید با زمینه سفید (توجه داشته باشید که عکس ویزا با عکس پاسپورت متفاوت است)

ویزای کار نیوزلند و میزان حقوق در نیوزلند

در ویزای کار نیوزلند مورد دیگری که همواره مورد توجه افراد قرار می گیرد، میزان حقوق و درآمد ساعتی و یا ماهانه شخص است. به صورت متوسط اکثر مشاغل حقوقی معادل ۱۶٫۵ تا ۳۰ دلار نیوزلند در ساعت دریافت می کنند. در جدول زیر حقوق متوسط ساعتی برای تعدادی از مشاغل مهم این کشور را مشاهده میفرمایید

Employment $/Hour – 2017
Accommodation and food services $۱۶٫۴۰
Retail $۱۷٫۶۶
Arts and recreation services $۲۶٫۲۱
Construction $۲۳٫۷۳
Manufacturing $۲۴٫۵۱
Transport / postal / warehousing $۲۳٫۷۸
Renting / hiring / real estate services $۲۵٫۷۰
Forestry and mining $۲۵٫۶۸
Wholesale trade $۲۶٫۴۵
Health care and social assistance $۲۷٫۰۴
Professional / scientific / technical services $۲۹٫۴۰
Electricity, gas and water $۳۱٫۶۳
Education and training $۳۱٫۰۵
Public admin. and safety $۳۲٫۰۰
Information / media / telecommunications $۳۲٫۸۸
Finance and insurance $۳۶٫۶۳

همچنین در جدول زیر کمترین و بیشترین میزان حقوق سالیانه برای مشاغل مختلف را مشاهده می نمایید :

شغل هایی با کمترین حقوق سالیانه شغل هایی با بیشترین حقوق سالیانه
۳۳۰۰۰ دلار کارکنان باربری ۱۳۵۰۰۰ دلار کارشناسان فناوری اطلاعات IT
۳۵۰۰۰ دلار راهنمای تور ۱۰۵۰۰۰ دلار متخصصان امنیت سایبری
۳۳۰۰۰ دلار کارکنان رستوران ۱۰۵۰۰۰ دلار مدیران ساخت و ساز و مدیریت قرارداد
۳۳۰۰۰ دلار فروشنده ۱۰۵۰۰۰ دلار کارشناس فروش
۳۵۰۰۰ دلار کارمندان دفتری ۱۰۰۰۰۰ دلار مدیران مالی
۳۶۰۰۰ دلار مدیر کسب و کار ۹۵۰۰۰ دلار نقشه بردار
۳۶۰۰۰ دلار پذیرنده ۸۵۰۰۰ دلار معماران
۳۶۰۰۰ دلار فروشگاه شخصی ۸۵۰۰۰ دلار مهندس ژئو تکنیک
۳۷۰۰۰ دلار کارگران ۸۵۰۰۰ دلار مهندسین عمران و ساختمان
۴۰۰۰۰ دلار باغبان ۸۵۰۰۰ دلار مدیریت اموال تجاری
۳۷۰۰۰ دلار مسئول انبار و توزیع ۷۵۰۰۰ دلار حسابداران
۵۵۰۰۰ دلار مدرس ۱۰۰۰۰ دلار پزشکان

ویزای کار نیوزلند و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ نیوزلند

یکی از مواردی که در رابطه با اخذ ویزای کار نیوزلند می بایست مورد توجه قرار گیرد، توجه به رشته تحصیلی و مشاغل مورد نیاز نیوزلند می باشد. در جدول زیر می توانید مشاغل مورد نیاز کشور نیوزلند را مشاهده نمایید :

شغل
متخصص تغذیه دندان پزشک معمار حسابدار
داروساز درمانگر دندانپزشکی بالینی تکنسین خدمات برق متخصص برق
مکانیک ماما پزشک عمومی پرستار
مشاور مالی تکنسین تابش پزشکی متخصص آزمایشگاه پزشکی مشاور بیمه
روانشناس فیزیوتراپیست اپتومتری لوله کش
وکیل دادیار زمین شناس عامل املاک و مستغلات
معلم بهداشت دهان و دندان روان شناس بالینی دامپزشک
تکنسین دندان پزشکی تکنسین آزمایشگاه پزشکی روان شناس آموزشی جراح دامپزشکی

همچنین رشته هایی که در بلند مدت به آنها نیاز دارند عبارتند از :

شغل  شغل شغل گروه شغلی
نقشه بردار (۲۳۲۲۱۲) سازنده پروژه (از جمله مدیر پروژه ساختمان و سایت فورمن) مدیر پروژه ساخت و ساز (۱۳۳۱۱۱) ساخت و ساز
مهندس مکانیک مهندس سازه مهندس شیمی مهندسی
مهندس محیط زیست مهندس برق مهندس مواد
مهندس عمران مهندس الکترونیک مهندس ژئوتکنیک
مدیر تدارکات امور مالی ( کسب و کار )
پزشک عمومی رادیولوژی روانشناس بالینی بهداشت و خدمات اجتماعی
فیزیکدان پزشکی متخصص زنان و زایمان پزشک آزمایشگاه
سونوگرافی روان پزشک فیزیوتراپیست
دامپزشک جراح (عمومی)
مهندس شبکه مهندس الکترونیک مهندس نرم افزار ICT، الکترونیک و مخابرات
مهندسی صنایع غذایی و تغذیه محقق زیست محیطی دانشمند هوا فضا علوم پایه
دیزل مکانیک خودرو الکترونیک خودرو مکانیک خودرو خودرو سازی

ویزای کار نیوزلند و نحوه کاریابی در نیوزلند

در رابطه با پروسه ویزای کار نیوزلند ، توجه به شرایط کاریابی و دریافت پیشنهاد شغلی بسیار مهم می باشد. به منظور کاریابی در کشور نیوزلند شما می بایست پیشینه کاری و تحصیلی قوی داشته باشید و رزومه خود را برای سایت های کاریابی و شرکت های مختلفی در نیوزلند ارسال نمایید تا پس از تایید شرایط شما و انجام مصاحبه، پیشنهاد شغلی خود را دریافت نمایید. همچنین مدارکی مستندی در رابطه با سوابق کاری، مدارک تحصیلی به کارفرما ارائه دهید. همچنین فرم تکمیلی (کارفرما – نیروی کار مهاجر ماهر) که توسط کارفرمای شما تهیه شده است را از ایشان دریافت کنید. توجه داشته باشید که در هنگام اخذ پیشنهاد شغلی می بایست یک نسخه از قرارداد کاری کتبی خود تهیه کرده و به آفیسر ارائه دهید. قرارداد شما می بایست شامل موارد زیر باشد :

  • شرح مفصلی از کار و فعالیت شما
  • ساعات کاری شما
  • مدت زمان قرارداد استخدامی شما
  • میزان حقوق شما (در هر سال و یا در هر ساعت)
  • تاریخ شروع کار

ویزای کار نیوزلند و مؤسسات کاریابی در نیوزلند

به منظور اخذ ویزای کار نیوزلند لازم است که از کارفرمایی در این کشور پیشنهاد شغلی داشته باشید و طبیعتا موسسات کاریابی نیوزلند می توانند خدمات شایانی را در این زمینه به متقاضیان اخذ ویزای کار نیوزلند ارائه دهند. در جدول زیر می توانید چند مورد از موسسات کاریابی نیوزلند را مشاهده نمایید :

چند مورد از موسسات کاریابی نیوزلند

آدرس سایت نام موسسه کاریابی
https://www.madison.co.nz/ Madison
https://www.adecco.co.nz/ Adecco
https://www.manpower.co.nz/ Manpower
https://www.awf.co.nz/ Awf
https://www.horizonrecruitment.co.nz/ Horizon
https://www.automotiveemployment.co.nz/ Automotiveemployment
http://www.radiusnz.co.nz/ Radiusnz

ویزای کار نیوزلند و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در نیوزلند

یکی از نکاتی که همواره مورد توجه متقاضیان ویزای کار نیوزلند قرار می گیرد، شرایط اقامت آنها و چگونگی اخذ اقامت دائم و در ادامه تابعیت این کشور می باشد. به صورت کلی پس از دریافت ویزای کار نیوزلند ، در صورتی که شخص به مدت ۳ الی ۵ سال در یک شغل تمام وقت مشغول به کار باشد و برای ایشان بیمه و مالیات پرداخت شود، می تواند به منظور دریافت اقامت دائم خود اقدام نماید. همچنین شخص می تواند یک سال پس از دریافت اقامت دائم با داشتن شرایط مناسب و ثابت نمودن ادغام شدن با شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه نیوزلند به منظور اخذ پاسپورت و تابعیت این کشور اقدام کند. البته توجه داشته باشید که به منظور دریافت اقامت دائم و و در ادامه اخذ تابعیت نیوزلند ، شخص می بایست حداقل دو سال به صورت مداوم حقوق بالاتر از ۵۵۰۰۰ دلار نیوزلند را دریافت کرده باشد. این مقاله با نظارت مستقیم موسسه حقوقی ملک پور به نگارش درآمده است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع کاملا غیر اخلاقی بوده و موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه رضایتی در این باب ندارد.

اما مدت زمانی که می توانید در نیوزلند اقامت داشته باشید، به هدف شما از سفر به نیوزلند و نوع ویزای شما بستگی دارد، در جدول زیر مدت زمانی که می توانید به منظور اهداف مختلف در کشور نیوزلند حضور داشته باشید را مشاهده نمایید :

مدت زمان اقامت هدف خاص یا رویداد
۱۲ ماه افراد ارشد یا متخصص کسب و کار در کوتاه مدت
۳ سال افرادی که در یکی از شرکت های چند ملیتی مشغول به کار بوده و به دلایل مختلف به نیوزلند منتقل می شوند.
۱۲ ماه بازدید کنندگان کسب و کار که به دلایل تجاری نیاز دارند که بیش از ۳ ماه در نیوزلند اقامت داشته باشند
۱۲ ماه سرمایه گذارانی که برای اقامت درخواست کرده اند و تمایل دارند که فرصت های سرمایه گذاری خود را بررسی کنند.
کمتر از ۶ ماه داوران ورزشی
۳ ماه نصب کنندگان تجهیزات تخصصی و خدمات ماشین آلات
اگر در سطح ملی یا منطقه ای مربی گری کنید، می توانید حداکثر اقامت ۳ ساله دریافت کنید. در غیر این صورت به شما اقامت ۱۲ ماهه داده می شود. بازیکنان ورزشی و مربیان حرفه ای
معمولا کمتر از ۶ ماه سایر موارد

موسسه حقوقی ملک پور افتخار دارد که در طی چند سال اخیر توانسته است همواره به تقاضا و درخواست های مردم عزیزمان احترام گذاشته و با انجام تحقیقات جامع و دقیقی در رابطه با تمامی پروسه های مهاجرتی از جمله مهاجرت های کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و قوانین حقوقی بین المللی و به اشتراک گذاشتن این اطلاعات ارزشمند با موکلین خود، همچون گذشته راهنمایی مطمئن برای موکلین خود باشد. شما عزیزان می توانید به منظور کسب اطلاع از شرایط ویزای کار نیوزلند و همچنین جدید ترین قوانین مهاجرتی و انواع روش های مهاجرت ویدئوی جامع “راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت” را مشاهده نموده تا دیدگاهی نسبت به مهاجرت کسب کنید که بتوانید در سطح یک وکیل مهاجرت و با آگاهی کامل بتوانید به منظور مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید. همچنین به منظور پاسخگویی به سوالات و رفع ابهامات ذهنی خود در رابطه با ویزای کار نیوزلند و یا سایر کشور های اروپایی و … می توانید با دفتر مرکزی موسسه حقوقی ملک پور ( همکار موسسه MIE-اتریش) و یا سایر دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و از مشاوره ی رایگان مشاورین مجرب موسسه بهره مند شوید.

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره رایگان شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای کار نیوزلند و سخن پایانی

ویزای کار نیوزلند ، شرایط کاریابی، مدارک مورد نیاز و به طور کلی شرایط اخذ ویزای کار نیوزلند را در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم. امید است که توانسته باشیم تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما عزیزان را در رابطه با چگونگی اخذ ویزای کار نیوزلند برطرف نموده باشیم. اما توصیه می کنیم که پیش از هر اقدامی در رابطه با ویزای کار نیوزلند ، حتما با یک وکیل مهاجرت مجرب مشورت نموده و با آگاهی کامل به منظور این پروسه اقدام نمایید. مواردی از جمله وابستگی شدید به واردات از کشور چین، کمبود مسکن در کشور نیوزلند ، دور بودن از ضعف در توسعه و وابستگی اقتصاد این کشور به سرمایه گذاری خارجی سبب شده است تا افراد با دقت بیشتری به منظور مهاجرت به نیوزلند و اخذ ویزای کار نیوزلند تصمیم گیری کنند و به همین منظور توصیه می شود تا مهاجرت کاری به کشور های دیگری همچون کانادا و یا کشور های اروپایی همچون آلمان و اتریش را نیز مد نظر قرار دهند. چرا که این امکان وجود دارد که بدون داشتن پیشنهاد شغلی هم بتوانید به منظور اخذ ویزای جستجوی کار در کشور آلمان، اتریش و یا سایر کشورهای اروپایی نیز اقدام نمود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ