پذیرش تحصیلی در آلمان

پذیرش تحصیلی در آلمانپذیرش تحصیلی در آلمان

پذیرش تحصیلی در آلمان و نحوه صحیح اقدام برای تحصیل در آلمان یکی از موضوعاتی بوده است که همواره مورد سوال قرار گرفته است. همچنین این سوال برای بسیاری از شما متقاضیان پذیرش تحصیلی در آلمان مطرح است که مناسب ترین زمان برای تعیین وقت سفارت آلمان چه زمانی است.

با توجه به درخواست های شما در این مقاله تلاش می کنیم که تجربه خود را در زمینه پذیرش تحصیلی در آلمان در بهترین نحو ممکن به شما منتقل می کنیم. باید توجه داشته باشید با توجه به سختی های که مهاجرت وجود دارد بسیاری از مسیر توسط خود شما طی می شود. این سخن از آنجا دارای اهمیت می شود که سختی پرداخت هزینه وکیل مهاجرت برای بسیاری از هموطنان عزیز قابل درک است.

کشورهای آلمانی زبان دیگری همچون لیختن اشتاین، اتریش و سوییس نیز گزینه های جذابی برای تحصیل می باشند، اما کشورهای آلمان و اتریش با توجه به اینکه تحصیل در آن ها رایگان است و شرایط بورسیه را برای متقاضیان فراهم می آورد عملا مناسب تر به نظر می رسند. همچنین رنکینگ بالای دانشگاه های این دو کشور از یک طرف و کیفیت بالای زندگی از طرف دیگر مزید بر علت می شود تا آلمان و اتریش را مقصد خوبی برای مهاجرت تحصیلی دانست.

موسسه ملک پور در باب پذیرش تحصیلی در آلمان ویدیو کوتاهی را تهیه کرده است که تمامی اطلاعات اصلی و مهم را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهد، ضمنا فایل فشرده صوتی همین ویدیوها  نیز با دقت زیاد به همین موضوع می پردازد، این فایلها برای مدتی کوتاه مجانی در اختیار شماست و می توانید هم اکنون آنها را دانلود نموده و ذخیره نمایید.

راهکار مناسب برای تعیین وقت سفارت آلمان جهت پذیرش تحصیلی در آلمان

یکی از مشکلاتی که شما عزیزان در مورد آن از ما سوالات فراوانی را پرسیده بودید، مشکل محدودیت وقت سفارت آلمان و موکول شدن زمان مصاحبه به ۱ الی ۱٫۵ سال بعد بوده است. با توجه طولانی بودن پروسه پذیرش تحصیلی در آلمان ما پیشنهاد می کنیم که شما در ابتدا برای تعیین وقت سفارت آلمان اقدام کنید. با این روش شما می توانید کلیه امور اولیه پذیرش تحصیلی در آلمان را قبل از مصاحبه انجام داده و با خیال راحت برای مصاحبه با سفارت آلمان آماده شوید.

این روند برای مقاطع مختلف تفاوت چندانی ندارد. مدت زمان ۶ الی ۷ ماه حداکثر زمانی است که برای دریافت پذیرش تحصیلی در آلمان نیاز است، همچنین سفارت آلمان از متقاضیان تحصیل در این کشور مدرک زبان B1 آلمانی را طلب می کند که دریافت این مدرک شاید اندکی زمان بر باشد. البته نکته مثبت دیگری که در این مورد وجود دارد این است که شما می توانید زبان آلمانی را در این کشور یاد بگیرید که یک فرصت استثنایی به نظر می رسد.

فایل صوتی موسسه ام ای ای در خصوص پذیرش تحصیلی در آلمان برای آن دسته از عزیزانی که مایل به شنیدن فایل صوتی هستند و جهت تسهیل بخشیدن به امر دانلود در اختیار شما قرار گرفته است.

پیشنهاد موسسه ملک پور در خصوص پذیرش تحصیل در آلمان

پذیرش تحصیلی در آلمان و کشورهای اروپایی فرصتی است که بسیاری از خانواده ها می توانند از آن استفاده کنند. زیرا با تحصیل در این کشورها عملا آینده فرزندان با استعداد شما تضمین شده خواهد بود. مجموعه ای از ویدیوهای آموزشی برای شما عزیزان فراهم شده است که با مشاهده آن ها می توانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را پیدا کنید. هر آنچه که برای دریافت پذیرش تحصیلی چه در آلمان و چه در دیگر کشورها لازم است در این ویدیو ها بیان شده است. با تهیه این ویدیو ها و صرف زمان ۳ الی ۴ ساعت عملا شما دیگر نیازی به وکیل مهاجرت نخواهید داشت و اطلاعات شما به میزان زیادی افزایش خواهد یافت.

در زمینه پذیرش تحصیلی در آلمان نیز پیشنهاد ما طبق روندی است که در بالا عرض کردیم. در ابتدا شما باید تعیین وقت سفارت را انجام دهید و بعد از برای پذیرش خود اقدام کنید، سپس شروع به آماده سازی مدارک مورد نیاز اعم از مدرک زبان، مدارک تحصیلی و مدارک موردنیاز سفارت بپردازید و در نهایت در جلسه مصاحبه حاضر شوید. راه پذیرش تحصیلی در آلمان برای شما مشخص است تنها کافی است که تلاش خود را به کار گیرید.

در نهایت از تمام عزیزانی که تا انتهایی  مقاله پذیرش تحصیلی در آلمان همراه ما بودند نهایت قدردانی را داریم.

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (9 نظرات, میانگین: 4٫44 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

38 پاسخ
  1. زهرا گفته:

    سلام خسته نباشین
    من امسال وارد کلاس دوازدهم میشم
    الان میخوام شروع کنم به خوندن زبان المانی
    بنظر شما برای کنکور تجربی م شرکت کنم یا معدلم؟
    و اینکه وقت سفارت و الان بگیرم؟
    چون میخوام قبل دانشگاه از ایران برای المان اقدام کنم

    Rating: ۴
    پاسخ
    • mie malekpour31 گفته:

      سلام
      دوست عزیز برای پذیرش از دانشگاههای آلمان قبولی دانشگاه دولتی نیاز نیست. در حال حاضر چنانچه شما پذیرش از دانشگاه آلمان داشته باشید وقت سفارت کم تر از یکماه برای شما تعیین می شود .رشته خاصی مد نظر شماست؟

      پاسخ
  2. نيكا گفته:

    سلام خسته نباشيد
    من در پايه دوازدهم تحصيل مي كنم و چند وقتي هست وقت سفارت گرفتم و سطح زبان B1 دارم
    مي خواستم بدونم ميشه بدون مدرك ديپلم و شركت در امتحان نهايي دوازدهم از كالج هاي M_kurs المان پذيرش بگيرم؟

    Rating: ۴
    پاسخ
  3. Melika گفته:

    درود فراوان
    من ۱۶ سالمه و معدلم ۱۹/۷۲ هست ولی کامل مسلط به زبان انگلیسی نیستم و زبان آلمانی هم اصلا بلد نیستم ،ساز ویلن کلاسیک رو به مدت ۷ ساله که کار میکنم و در حین گرفتن مدرن فنی حرفه ایم هستم ، در رشته های ورزشی هم مدرک غریق نجاتی رو گرفتم ،در کاراته کمربند سبز و تیراندازی با اسلحه هم کار کردم اما اقدام به دریافت مدرک مربیگری نکردم
    خواستم ببینم اصلا این فعالیت هایی که انجام دادم تاثیری در گرفتن ویزا داره ؟! برای مهاجرت کدوم کشور بهتره با توجه به شرایطم؟
    مرسی

    Rating: ۵
    پاسخ
    • MIE Malekpour07 گفته:

      با سلام، در رشته های ورزشی باید میام بین المللی داشته باشید، برای شما روش تحصیلی بهترین روش هست و این موارد تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه در صورتی که مدرک داشته باشید

      پاسخ
  4. باران گفته:

    با سلام. بنده ۱۷ سال دارم و محصل مدرسه تیزخوشان با معدل ۱۹.۹۸ هستم. به طور کامل ولی بدون مدرک مسلط به زبان انگلیسی هستم و زبان المانی در حد متوسط. Begginer 2 به بالا. می خواستم بدونم قبل کنکور میشهبرای مهاجرت اقدام کرد؟ مهاجرت تحصیلی هنری.

    Rating: ۵
    پاسخ
  5. سینا گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    من ونامزدم فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی هستیم و الان برای فوق دارم بیوتکنولوژی میخونیم ، میخاستیم ببینیم امکان تحصیل برای مقطع دکتری برای هر دوی ما در یک دانشگاه میتونه فراهم بشه؟

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، برای دکترا باید سوپروایزر داشته باشید که بشه اقدام کرد. می تونین با یک استاد ارتباط برقرار کنید که هر دو عزیز رو پذیرش کنه . سایت دانشگاه مقصد بهترین محل واسه پیدا کردن استاد راهنما هست. در نظر داشته باشید که ما می تونیم برای پذیرش دکترا کمکتون کنیم.

      پاسخ
  6. سمانه گفته:

    سلام همسر من فوق لیسانس شهرسازی با معدل ۱۹ خودم هم لیسانس تربیت بدنی میخوایم اقامت یه کشور مثل آلمان بگیریم نمیدونم کاری باشه یا تحصیلی و اینکه کدوم کشور مناسبه
    میشه راهنماییم کنید

    Rating: ۵
    پاسخ
  7. Soltan گفته:

    با عرض سلام.
    بنده دانش‌آموز دوازدهم ریاضی(چهارم دبیرستان) با معدل(سال یازدهم)۱۸/۹۵ هستم. میدونم که حداقل مهندسی برق شیراز رو میتونم بیارم. زبان المانی را هم دارم یاد میگیرم. سوال من اینه که میتونم وقتی در ترم ۲ تحصیل کنم دانشگاه ایران رو ترک کنم و به دانشگاه آلمان انتقال پیدا کنم؟؟( فرقی نمیکنه ادامه همان ترم یا از اول). دعوتنامه رو خیلی راحت میتونم بگیرم.
    پیشاپیش از اینکه به سوال بنده پاسخ میدهید سپاس گذارم.

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، در صورت قبولی در کنکور سراسری شما می توانید برای تحصیل در آلمان اقدام کنید. بالا بردن سطح زبان در موفقیت شما در هنگام پذیرش تحصیلی در آلمان بسیار تاثیرگذار است.

      پاسخ
  8. Babak گفته:

    با درود فراوان خدمت شما ، میخواستم بپرسم برای رشته هتلداری چه شرایطی لازمه برای پذیرش ، آیا با مدرک فنی حرفه ای میشه ادامه تحصیل داد؟ حالا اگر آلمان نه کلا با این شرایط برای رشته هتلداری چه کشورهایی میشه اقدام کرد؟ ممنون میشم پاسخ بدید

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، برای تحصیل در رشته هتلداری پیشنهاد ما تحصیل در کشورهای هلند و دانمارک است. لطفا شرایط سنی خود را اعلام بفرمایید تا راهنمایی دقیقتری داشته باشیم.

      پاسخ
        • m.s گفته:

          با سلام، اگر مدرک کارشناسی داشته باشید امکان اقدام برای دوره های مدنظر شما وجود دارد. از مدرک فنی حرفه ای می توان به عنوان رزومه استفاده کرد تا پذیرش شما به راحتی انجام شود.

          پاسخ
          • Babak گفته:

            مدرک دانشگاهی که ندارم ولی دارم برای دوره فنی حرفه ای اقدام میکنم ، در این صورت میشه بدون مدرک کارشناسی اقدام کنم یا باید حتما مدرک کارشناسی دانشگاهی داشته باشم؟

            Rating: ۵
          • m.s گفته:

            با سلام، برای کار در آلمان باید مدرک دانشگاهی داشته باشید. اگر بتوانید مدرک فوق دیپلم را کسب کنید می توان برای کشورهای نظیر آفریقای جنوبی است. با مدرک فنی حرفه ای در شرایط خاص و بعد از تایید می توانید برای استرالیا اقدام کنید.

  9. Bella گفته:

    سلام‌من مدرک لیسانسم با مدرک فوق لیسانسم تفاوت داره لیسانس من اسپانیایی و فوق کارگردانی میخونم
    امکان ادامه تحصیل در رشته کارگردانی رو دارم؟

    پاسخ
  10. Kiana گفته:

    سلام دانشجوی رشته مشاوره از دانشگاه دولتی اصفهان هستم.در حال یادگیری زبان آلمانی هستم.معدل کل تحصیلی من ۱۶،۸۰ هستش.میتونم برای مقطع ارشد روانشناسی بالینی اپلای کنم؟(هنوز فارق التحصیل نشدم و آیلتس ندادم ولی اگه بتونم با این معدل قبول بشم،آیلتس هم میدم)

    پاسخ
  11. محمدحسین گفته:

    سلام وقت بخیر
    میخواستم بدونم آیا این درسته برای صدور ویزای تحصیلی برای آلمان باید هر نفر دانشجو مدرک حساب بانکی با ۸۰۰۰یور موجودی داشته باشه؟ یعنی اگر دانشگاه ٱکی بشه باز حدود یک میلیارد باید پول داشته باشیم که بخوابم بریم آلمان؟تازه اگر هم زن و مرد دانشجو بشن میشه دوبرابر؟ آیا اینطوریه؟ راه دیگه ای نیست؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، بله مبلغی باید به عنوان پشتوانه مالی در حساب شما وجود داشته باشد تا ویزای تحصیلی شما صادر شود، اما این مقدار قطعا کمتر از ۱ میلیارد است.

      پاسخ
  12. محمدحسین گفته:

    با سلام
    من مدرک کاردانی برق صنعتی از آموزشکده فنی روزانه دارم و لیسانس الکترونیک از موسسه غیر انتفاعی دارم.میخواستم ببینم میتونم برای دانشگاه های رتبه برتر آلمان پذیرش بگیرم؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، با توجه به اینکه دانشگاه های آلمان رایگان هستند برای پذیرش روزمه تحصیلی و پژوهشی شما نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

      پاسخ
  13. پریسا هاشمی گفته:

    سلام جناب دکتر ملکپور.همسر بنده لیسانس عمران از دانشگاه غیرانتفایی دارن خواستم بدونم برای اپلای گرفتن دانشگاه های رایگان آلمان معدل لیسانس ملاکه؟با تشکر

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، معدل تاثیرگذار است اما در رشته عمران شما نیاز به معادلسازی دارید. کشورهای مانند کانادا و انگلستان گزینه های مناسب تری برای تحصیل عمران هستند.

      پاسخ
  14. حسین گفته:

    سلام . . میخواستم بدونم که برای تحصیل رایگان در آلمان و اتریش حتما باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشیم تا بتونیم به صورت رایگان تحصیل کنیم در این دو کشور یا بعد از اخذ دیپلم در ایران و قبول شدن در دانشگاه های سراسری در ایران هم میشه برای این شرایط اقدام کرد ؟؟؟

    پاسخ
  15. یاشار گفته:

    سلام استاد با عرض خسته نباشین خدمت شما عزیزان من یه سوالی که داشتم در مورد شرایط سنی بود که کدوم کشورها شرایط سنی برای بورسیه در نظر نگرفتن و مناسب تر هستن بنده ۳۴سالمه و کارشناسی حقوق دارم با سپاس لطفا چند تا از این کشور ها رو ذکر کنین

    پاسخ
    • MIE Malekpour07 گفته:

      با سلام برای ورود به مقطع دکترا باید سوپروایزر داشته باشید تا امکان اقدام را نیز داشته باشید . برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ