کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و بررسی آن
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا ، مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت ، مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و خرید شرکت در امریکا ، ثبت شرکت در نیویورک و ثبت شرکت در کالیفرنیا در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. برخی از افراد ممکن است که بخواهند از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت اقدام به مهاجرت نمایند و در این راستا سوالاتی نیز داشته باشند. سوالاتی که در این زمینه ممکن است برایتان پیش بیاید را ما در این مقاله سعی کرده ایم که به آنها پاسخ دهیم. آیا کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا منجر به دریافت اقامت این کشور می شود؟ انواع شرکت در آمریکا کدام است؟ آیا کشور آمریکا کشور مناسبی جهت سرمایه گذاری می باشد؟ استاندارهای سرمایه گذاری و شاخص های اقتصادی تاثیرگذار در آمریکا به چه صورت است؟ شما با مطالعه این مقاله می توانید اطلاعات جامع و تخصصی در رابطه با کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا دریافت نمایید و در صورتی که همچنان سوالاتی دارید که در جستجوی پاسخ آنها هستید، می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) تماس حاصل نمایید تا شرایط شما را با دقت بررسی کنند و راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
.
اخذ گرین کارت و اقامت آمریکا با سرمایه گذاری ( EB5 Visa )
آیا در مورد اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری چیزی شنیده اید؟
ما در این ویدئو قصد داریم تا برای شما خوبان در مورد روشی صحبت کنیم که :
- هم در آمریکا سرمایه گذاری کنید
- هم به دلار سود دریافت کنید
- هم اقامت بگیرید
در این ویدئو به سوالات زیر پاسخ داده می شود :
✅ شرایط اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری با ویزای ای بی 5 چگونه است؟
✅ چگونه می توانیم گرین کارت آمریکا را از طریق سرمایه گذاری بدست بیاوریم، بدون اینکه سرمایه مان از دست برود؟
✅ پروسه گرین کارت چه مدت طول می کشد؟
✅ پس از چه مدت و تحت چه شرایطی می توانیم به اقامت و گرین کارت دائم آمریکا برسیم؟
✅ چه پروژه هایی برای سرمایه گذاری ای بی 5 آمریکا وجود دارد؟
✅ کدام پروژه ها ریسک کمتر و سود تضمینی دارند؟
✅ مزایای اخذ گرین کارت آمریکا از طریق ویزای EB5 چیست؟
✅ سرمایه مورد نیاز برای اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری چقدر است؟
✅ مدرک زبان و مدرک تحصیلی مورد نیاز برای اخذ ویزای ای بی 5 چیست؟
✅ آیا خانواده و فرزندانم نیز می توانند با من گرین کارت و اقامت دائم آمریکا را دریافت کنند؟
✅ فرزندان تا چند سالگی در پرونده اخذ گرین کارت آمریکا از طریق ویزای EB5 قرار می گیرند؟
و سوالات و پرسش های دیگر …
برای دستیابی به پاسخ این پرسش ها پیشنهاد می کنیم که ویدئو یا پادکست زیر را play بفرمایید :
- دریافت(دانلود)
- 10 دقیقه
- 156.85 MB
- 94
فایل صوتی این ویدئو
- دریافت
- 10 دقیقه
- 8.31 MB
- 92
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و شرایط عمومی
ایالات متحده که به اختصار آمریکا نامیده می شود، این کشور از دو ایالت جدا از هم و 48 ایالت همجوار تشکیل شده و یک کشور فدرال و خودمختار را تشکیل داده است که در حدود 9.8 میلیون کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی در حدود 327 میلیون نفر دارد. تنوع نژادی در این کشور وجود داشته و سفیدپوستان 81 درصد، سیاه پوستان حدود 13 درصد، زرد پوستان حدود 4 درصد و سرخپوستان و مابقی نژاد ها در این کشور زندگی می کنند. پایتخت آمریکا واشنگتن بوده و پرجمعیت ترین شهر آن نیویورک است. آمریکا بعد از چین و هند، سومین کشور پرجمعیت دنیا و چهارمین کشور دنیا می باشد. آمریکا کشوری فوق پیشرفته و دارای بالاترین تولید ناخالص داخلی می باشد. همچنین این کشور از اعضای سازمان ملل متحد، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول می باشد. واحد پولی آمریکا، دلار آمریکا و زبان رسمی مردم در این کشور انگلیسی است. به دلیل پهناور بودن کشور، آمریکا آب و هوای بسیار متنوع و جغرافیا و حیات وحش گوناگونی دارد.
این کشور همواره جزو کشورهای مهاجر پذیر بوده اما با توجه به موضوعات سیاسی به وجود آمده بین آمریکا و ایران، در حال حاضر این کشور از پذیرش اتباع ایرانی خودداری نموده و تنها روش های محدودی برای ایرانیان وجود دارد تا به این کشور ورود کنند. البته امکان ورود متقاضیان کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا نیز به این کشور وجود ندارد و پیشنهاد ما بررسی در کشورهایی چون اتریش و کانادا است تا با سرمایه گذاری در این کشورها ضمن بهره بردن از سرمایه گذاری انجام شده، امکان کسب اقامت برای هموطنان گرامی ایجاد گردد.
فایل صوتی موسسه MIE در خصوص اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری
- دریافت
- 4 دقیقه
- 3.65 MB
- 4 K
لینک مقاله پیشنهادی
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و اخذ اقامت آن
در سالیان اخیر کشورها در تلاشند تا ایده های نو و خلاقانه را جذب نموده و روی آن سرمایه گذاری کنند. حال این کشور ها برای ترغیب ایده پردازان و کارآفرینان برای ورود به کشور خود، امتیازاتی را در نظر می گیرند تا ضمن جذب ایده و ایجاد یک کار جدید در کشور، تعدادی از نیروی بیکار خود را نیز مشغول به کار نماید و در نتیجه نرخ بیکاری کشور پایین تر بیاید. کشور آمریکا نیز از این قضیه مستثنی نیست و به افرادی که اقدام به کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا انجام دهند تحت شرایطی اقامت اعطا می نماید. برای کارآفرینان دو نوع ویزای سرمایه گذاری وجود دارد که آثار اقامتی هر کدام با دیگری متفاوت است. ویزاهای B-1، H1-B، B2، E1 و … مواردی هستند که سرمایه گذاران با استفاده از آن می توانند برای اقامت موقت و یا دائم آمریکا را کسب نمایند. البته هم اکنون به دلایل شرایط سیاسی موجود، امکان سرمایه گذاری و کسب اقامت برای ایرانیان در این کشور وجود ندارد و کارآفرینان و سرمایه گذاران گرامی می توانند برای کسب اقامت در کشورهای با کیفیت بالای زندگی مانند اتریش، کانادا و … اقدام نمایند.
فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد اروپا یا آمریکا
- دریافت(دانلود)
- 24 دقیقه
- 202.04 MB
- 10 K
مقاله مرتبط
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا
کسانی که می خواهند از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری در آمریکا مهاجرت کنند و سرمایه خود را به این کشور انتقال بدهند، بایستی قبل از هرگونه اقدامی، استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا را مورد سنجش قرار دهند و با استفاده از مستنداتی که وجود دارد ببینند که آیا کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا برایتان سودآور خواهد بود؟ آیا استانداردهای سرمایه گذاری در این کشور رعایت می شود؟ مواردی از قبیل نرخ مصادره اموال، کنترل فساد اداری، عادلانه بودن نظام قضایی کشور و … . در این قسمت به بررسی دو نمونه از استانداردهای سرمایه گذاری در آمریکا می پردازیم :
نرخ مصادره اموال :
همانگونه که مشاهده می کنید، نرخ مصادره اموال در آمریکا در کمترین حالت، یعنی عدد یک می باشد. بیشترین نرخ مصادره اموال عدد هفت می باشد. این عدد نشان دهنده این است که آمریکا امنیت سرمایه گذاری خوبی دارد و تحت شرایط مختلف، مصادره اموال برای سرمایه گذار تهدیدکننده نخواهد بود.
- کنترل فساد اداری :
کنترل فساد اداری در سال 2018 عدد 1.32 می باشد. کمترین مقدار این استاندارد عدد 2.5- و بیشترین مقدار که یعنی بالاترین حد کنترل، عدد 2.5+ می باشد. کشور آمریکا در حد خوب ولی نه چندان مطلوبی قرار دارد.
لینک مقاله پیشنهادی
گام به گام تا کار در خارج از کشور
⭐️ محصول ویدئویی بی سابقه برای مشتاقان پیدا کردن کار در خارج از کشور ⭐️
شما با تهیه و تماشای این محصول ویدئویی می توانید به تنهایی ( بدون کمک وکیل مهاجرت ) در خارج از کشور کار پیدا کرده و برای اخذ اقامت خود اقدام نمایید.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و شاخص های اقتصادی تأثیرگذار
از جمله مواردی که بایستی جهت کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا مورد توجه قرار بگیرد، شاخص های اقتصادی تاثیرگذار یک کسور است. منظوز از شاخص های اقتصادی تاثیرگذار در کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا، نرخ مالیات، تورم، بیکاری، سود اقتصادی و مواردی از این قبیل می باشد. در ادامه به بررسی چند نمونه از این شاخص ها می پردازیم :
- نرخ بیکاری :
- تورم :
لینک مقاله پیشنهادی
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و انواع شرکت ها در امریکا
برای کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا باید بدانیم که چند نوع شرکت در این کشور وجود داشته و قابلیت ثبت دارند. به طور کلی در ایالات متحده شرکت ها به 4 دسته مالکیت انحصاری، شرکت با مسئولیت محدود (LLC)، شرکت سهامی و شرکت مشارکتی تقسیم می شود. هر یک از این نوع شرکت ها شرایط، ضوابط و قوانین ویژه خود برای تاسیس و فعالیت را دارند. در قسمت ذیل به بررسی شرایط هر کدام از انواع شرکت ها در امریکا می پردازیم:
مالکیت انحصاری:
این نوع شرکت ساده ترین نوع نهاد تجاری بوده و توسط یک نفر تاسیس و مدیریت می گردد. تمام مسئولیت ها، سود، زیان و … این شرکت به عهده مالک شرکت بوده و تصمیمات نهایی توسط او گرفته می شود.
شرکت با مسئولیت محدود (LLC):
همان گونه که از اسم این گونه شرکت ها پیداست، همه اعضای شرکت مسئولیت محدودی را در شرکت دارند و همه اعضا در اداره شرکت شراکت دارند. سود و زیان این شرکت ها نیز به نسبت مسئولیت و طبق توافقات قبلی بین اعضا تقسیم خواهد گردید، ضمن اینکه امکان تغییر مدیریت وجود دارد و اعضا می توانند ساختار مدیریتی را در توافقات خود تنظیم نموده و در صورت نیاز تغییر دهند. در این شرکت ها باید هیئت مدیره تشکیل شده و مسئولیت ها توسط آنها به مسئولان مربوطه اعطا می شود. نکته ای که در خصوص مالیات این شرکت ها وجود دارد این است که شرکت مالیات بر درآمد مشاغل را پرداخت نمی کند و اعضا باید سود و زیان خودشان را در اظهارنامه مالیاتی شخصی ثبت نمایند.
شرکتی مشارکتی:
این نوع شرکت ها می توانند به سه شکل مختلف تشکیل شوند که عبارتند از مشارکت عمومی، مشارکت محدود و سرمایه گذاری مشترک. در مشارکت عمومی کلیه بدهی ها و مدیریت بین شرکا تقسیم می شود و همه شرکا مسئولیت بحشی از سرمایه گذاری را بر عهده دارند، مگر اینکه خلاف این قضیه توافق شود. در روش مشارکت محدود نیز چند سرمایه گذار امور شرکت را اداره می کنند و بخشی دیگر از سرمایه گذاران فقط سرمایه را تامین نموده و در سود سهیم هستند و مسئولیت دیگری در شرکت ندارند. سرمایه گذاری مشترک نیز به این صورت است که دو یا چند نفر طی یک دوره زمانی مشخص یک پروژه ای را انجام می دهند و از آن نفع می برند و پس از اتمام آن، شراکت به پایان می رسد.
شرکت سهامی:
در شرکت های سهامی، سهم هر یک از افراد از کل شرکت به صورت درصدی عنوان می شود و طبق همین درصدها افراد حق رای در تصمیم گیری های مجمع، عزل و نصب ها، تقسیمات سود و زیان و … را دارند. این شرکت ها شامل هیئت مدیره هایی هستند که برای نظارت بر امور جاری و تصمیم گیری ها گمارده شده اند. ضمناً شرکت ها باید صورتجلسه های جلسات را ثبت نمایند و همه آنها باید مستند باشد. یکی از بزرگترین مزایای شرکت های سهامی این است که در مواقع نیاز می توانند با فروش سهام سریعاً افزایش سرمایه داده و شرکت را گسترش دهند.
لینک مقاله پیشنهادی
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و هزینه های موردنیاز
هزینه های کارآفرینی در آمریکا در این بخش مورد بررسی قرار خواهد گرفت. نکته ای که در خصوص ثبت شرکت باید در نظر گرفته شود این است که هزینه های این کار در ایالت های مختلف و بر اساس نوع شرکت ها متغیر و مختلف است. در واقع هزینه های مختلفی برای کار آفرینی و ثبت شرکت در آمریکا وجود دارد که از جمله این هزینه ها می توان به هزینه پر کردن فرم و تقاضای ویزا، تشکیل پرونده، انجام آزمایشات پزشکی تعیین شده، گواهی های مورد نیاز برای کارآفرینی و … اشاره نمود. به عنوان مثال هزینه تشکیل پرونده برای شرکت های با مسئولیت محدود در ایالت های مختلف آمریکا بین 45 الی 520 دلار متغیر است. البته این ها تنها هزینه های جانبی هستند و مبلغی که برای سرمایه گذاری توسط یک کارآفرین و ثبت شرکت توسط او باید انجام شود نیز بستگی دارد. هر چند در حال حاضر این کشور اجازه سرمایه گذاری به ایرانیان را در کشور خود نمی دهد و البته افرادی که تمایل به سرمایه گذاری خارجی را دارند می توانند کشورهای اروپایی همچون اتریش را نیز بررسی نمایند.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و نقاط مثبت
اگر شرایط ثبت شرکت در آمریکا فراهم باشد، افراد می توانند سرمایه خود را به این کشور منتقل کرده و در اقتصاد پویا و فعال این کشور به کسب سود بپردازند. با توجه به اینکه این کشور از ایده های نوین و کارآفرین استقبال می کند، می تواند اثرات اقامتی خوبی برای کارآفرینان فراهم نماید. در این روش به همسر و فرزندان شخص هم اقامت آمریکا داده می شود. البته همانطور که در مطالب قبل عنوان شد امکان سرمایه گذاری برای اتباع ایرانی وجود ندارد و سرمایه گذران باید به دنبال کشور دیگری برای سرمایه گذاری سودآور و مطمئن باشند. البته این امکان برای ایرانیانی که پاسپورت کشورهای دیگر را دارند فراهم است تا از این شرایط استفاده نموده و بتوانند اقامت این کشور را از طریق کارآفرینی در آمریکا کسب کنند هرچند شخص کارآفرین باید در نظر داشته باشد که کدام کشور برای ایده مطرح شده مناسب تر می باشد.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا وکیل ثبت شرکت و خدمات مؤسسهMIE
همانطور که مستحضر هستید موسسه MIE با بیش از 15 سال سابقه فعال در امر مهاجرت، همواره در حل موضوعات مهاجرتی متقاضیان کوشا بوده است و همواره تلاش کرده است تا صادقانه بهترین روش های ممکن برای موکلین را بررسی نموده و به ایشان پیشنهاد نماید. در خصوص ثبت شرکت در آمریکا مطالبی عنوان شد و طبق شرایط کنونی امکان اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در آمریکا برای ایرانیان وجود ندارد و به همین دلیل نمی توان کاری برای متقاضیانی که خواهان اقامت با این روش در آمریکا هستند انجام داد. اما توصیه ما به افرادی که ایده خلاقانه و جدیدی دارند این است که با استفاده از مشاوره های تخصصی موسسه حقوقی ملک پور طرح تجاری ایده خود را بنویسند و سپس برای کشورهایی مانند کانادا و اتریش اقدام نمایند تا ضمن استفاده از اثر اقامتی طرح تجاری خود، در یک محیط مطمئن و با ثبات سرمایه گذاری انجام دهند.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و مراحل ثبت آن
در خصوص کارآفرینی و ثبت شرکت در نیویورک باید این نکته را در نظر بگیریم که چه مراحلی باید طی شود؟ در واقع پروسه انجام ثبت شرکت از انتخاب نوع شرکت و ایالت مورد نظر برای راه اندازی کسب و کار شروع می شود. همچنین متقاضی باید مدل کسب و کار خود را در چارچوب مالیات، قانون و اقتصاد آمریکا تنظیم نماید. اما در مجموع می توان 3 مرحله کلی تعیین وضعیت، برنامه ریزی و عملیاتی را برای ثبت یک شرکت آمریکایی در نظر گرفت که در ذیل مراحل هریک ذکر خواهد گردید:
مرحله تعیین:
- تعیین نوع کار
- مشخص نمودن محل انجام کار
- نیاز به حفظ مالکیت معنوی برند و شرکت خود
- دریافت مجوزهای ویژه مختص به کار در صورت نیاز
- جذب سرمایه در صورت نیاز
- جذب نیروی کار مورد نیاز
مرحله برنامه ریزی:
- انتخاب نام شرکت
- ثبت نام شرکت در ایالت مورد نظر
- برنامه ریزی برای سرمایه شرکت
- تعریف وظایف شغل و قرار دادن افراد در جایگاه شغلی مربوطه
مرحله عملیاتی:
- تهیه مدارک مورد نیاز و ارائه به سازمان مربوطه
- افتتاح حساب بانکی
- تشکیل شرکت و یا در صورت لزوم تغییر ایالت آن
- تشکیل جلسه و انجام انتصابات و سایر امورات
- شروع کار
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و طرح تجاری (بیزینس پلن)
متقاضیانی که تمایل دارند تا برای کارآفرینی و ثبت شرکت در کالیفرنیا اقدام نمایند باید در ابتدای امر یک طرح تجاری مناسب و قوی را طراحی و ارائه نمایند که طرح و ایده شخص، برنامه و چشم انداز شرکت، اطلاعات شرکت و بسیاری از موارد دیگر در آن مشخص شده باشد. شخص باید پروسه انجام کار و سودآوری شرکت را با جزئیات و کاملا شفاف مشخص نموده و نشان دهد که این طرح می تواند موجب کارآفرینی در آمریکا شود. با توجه به اینکه افراد زیادی با ادعای داشتن طرح و ایده تمایل برای کارآفرینی و ثبت شرکت آمریکایی دارند اما هر طرحی مورد پذیرش قرار نمی گیرد و تنها طرح هایی که جدید و خلاقانه باشند پذیرفته خواهند شد. دقت به این نکته ضروری است که طرح تجاری باید هم برای شرکت سودآوری داشته باشد و هم برای کشور آمریکا تا طرح پذیرفته گردد. البته نوشتن طرح تجاری کار آسانی نبوده و نیاز به بررسی کارشناسانه دارد. متقاضی می تواند در این مسیر از وکیل مهاجرت متخصص در حقوق بین الملل استفاده نماید و درصد موفقت خود را بالا ببرد.
کارآفرینی و ثبت شرکت در آمریکا و نکات مهم نهایی
از جمله نکاتی که می توان برای کارآفرینی و ثبت شرکت در کالیفرنیا عنوان نمود این است که هر نوع سرمایه گذاری منجر به اقامت این کشور نمی شود و یکسری شرایط حداقلی باید توسط سرمایه گذار و کارآفرین رعایت شود. مهم ترین نکته ای که در خصوص کارآفرینی و ثبت شرکت در نیویورک می توان عنوان نمود موضوع عدم پذیرش ایرانیان توسط این کشور است و تنها روشی که برای اتباع ایرانی برای ورود به این کشور فراهم می باشد، روش تحصیلی بوده که آن نیز با سخت گیری هایی همراه می باشد. این مقاله توسط کارشناسان باتجربه و ماهر موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) نوشته شده است و هرگونه استفاده از مطالب آن خلاف قوانین بوده و شرعاً حرام می باشد. در نهایت به شما همراهان گرامی توصیه می شود تا برای کارآفرینی و سرمایه گذاری خارجی با وکیل متخصص امور بین الملل مشاوره نموده تا در مسیر درستی گام برداشته و به نتیجه مطلوب برسید.