کار در برزیل

کار در برزیل:

اگر تمایل به مهاجرت، کار و اقامت در برزیل را دارید بهتر است قبل از هر تصمیمی از شرایط کلی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در برزیل آگاه شوید.جمهوری فدراتیو برزیل بزرگ‌ ترین و پرجمعیّت‌ترین کشور آمریکای جنوبی میباشد. پایتخت آن برازیلیاست و زبان رسمی آن زبان پرتغالی است.

برزیل که منطقه وسیعی را بین مرکز آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس شامل میشود، شرقی‌ترین کشور قاره آمریک بوده و با کشورهای اروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو، کلمبیا، ونزوئلا، گویان هم‌ مرز است. در حقیقت، برزیل به جز اکوادورو شیلی با تمامی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک دارد.

برزیل دارای زمین‌های کشاورزی وسیع و جنگل‌های استوایی است که با داشتن منابع طبیعی گسترده همیشه به نیروی کاری در این زمینه احتیاج داشته است. کشور برزیل  با داشتن این منابع طبیعی، قدرتمند ترین اقتصاد آمریکای جنوبی است و با در اختیار داشتن واحد های گسترده و پیشرفته ی کشاورزی و معدن، در حال توسعه ی حضور خود در بازارهای جهانی است. مهم‌ ترین صادرات کشور برزیل را هواپیمای دارای بال ثابت، قهوه، وسایط نقلیه، سویا، سنگ معدن آهن، آب پرتقال، فولاد، منسوجات، کفش، گوشت و تجهیزات برقی تشکیل داده‌است. وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور  آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی و رایگان در زمینه کار در کشور برزیل به شما عزیزان میباشد .

ویزای کار درکشور برزیل به چندین شیوه اخذ می گردد یکی از شیوه های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور برزیل یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکتی معتبردر کشور برزیل است اخذ نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد (موسسه حقوقی ملک پور در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور برزیل به شما مشاوره حقوقی رایگان خواهد داد.) یافتن کار فرما دربرزیل شرایط ویژه ای دارد که در ادامه مطالب به صورت مفصل بررسی خواهیم کرد و کارفرما باید برای استخدام فرد متقاضی، حقوقی را لحاظ نماید که کل هزینه های فرد و خانواده آن را شامل شود. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج فرد مهاجر کافی است یا خیر؟

در نتیجه همانگونه که عنایت فرمودید اخذ ویزای کار برزیل در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد و اصولا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی کار درکشور برزیل درخواست ویزای کار نماید. در اصطلاح فرد کارفرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است . دقت نمایید اشخاص کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، نخست از شخص سوال کنید تا کنون از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور نمایید بسیاری از این دفاتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران فراتر نگذارده اند . موسسه حقوقی ملک پور تحت نظارت مستقیم جناب آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق تجارت بین الملل دانشگاه ملی وین) اداره میشود ایشان صرف نظر از این که در حال تحصیل در زمینه دکتری حقوق در یکی از بهترین دانشگاه های دنیا هستند (مدرک پذیرش دکترای ایشان در گالری موجود است ) در ضمن آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق تجارت بین الملل دانشگاه ملی وین) شخصا به ۳ قاره جهان سفر داشته اند ونسبت به  بسیاری از کشورهای دنیا از نزدیک آشنایی کامل دارند. به خاطرداشته باشید اخذ دعوتنامه کاری امری آسان نیست که چند فرد بیسواد و بی تجربه در آن به شما مطلب بیاموزند. وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور  آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی و رایگان در زمینه کار در کشور برزیل به شما عزیزان میباشد .

چنانچه مایل هستید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به سادگی مقدور میباشد.

یک راه دیگر جهت اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در بعضی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد  .

پروسه این ویزا در بیشتر کشورها خیلی زمانبر میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است . وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور  آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی و رایگان در زمینه کار در کشور برزیل به شما عزیزان میباشد .

در رابطه با کشور برزیل و کار در آن سوالات بسیاری از ما پرسیده میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع نماییم و شما میتوانید در خصوص چگونگی  کار در برزیل از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخگو هستیم البته چنانچه بضاعت علمی یاری کند. آخرین نکته ای که در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در کشور برزیل به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در برزیل کمی دشوار است اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از این طرق این است که ما بتوانیم در کشور برزیل کار فرما را یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور برزیل شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره  وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را تقاضا نماییم یا صبر کنیم زمانی که فارغ التحصیل شدیم از کارفرما در کشور برزیل درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشوربرزیل فرد چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مد نظر خود را یافته و آن را  تا پس از پایان تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید.

 

 

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

29 پاسخ
  1. اشکان آصف گفته:

    سلام من ۵۱ ساله دارای مدرک دکترای دامپزشکی میزان سرمایه ۱۰۰ هزار دلار میخواهم به برزیل مهاجرت کنم ولی باید بدانم با این سرمایه آیا میتوانم کاری راه بندازم که مخارج زندگی یک خانواده ۴ نفره را تامین کنذد و اینکه موسسه شما چقدر در این زمینه میتواند کمک کند .

    پاسخ
    • MIE Malekpour07 گفته:

      با سلام، برای اخذ پاسپورت برزیل سرمایه گذاری شما باید حداقل ۱۵۰ هزار دلار باشه. اگر این میزان سرمایه گذاری بشه بله میشه برای کل خانواده اقامت برزیل رو کسب کرد.

      پاسخ
  2. سپهر گفته:

    سلام خسته نباشید. من آرایشگر و تتو کار حرفه ای توی ایران الان مشغول کارم و کارمم خیلی لولش بالاست نسبت به ارایشگرای ایران یه دوست برزیلی هم دارم که تو ریو دو ژانیرو زندگی میکنه میخواستم بدونم با توجه به حرفه ام و حالا وجود این دوست برای ازدواج میتونم به برزیل سفر کنم؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر می تونین رابطه رو برای مدت بیشتر از یک سال اثبات بفرمایید بله میشه اقدام کرد. هزینه های زندگی برای حداقل یک سال در برزیل رو باید در حساب داشته باشین که شانستون بالا باشه

      پاسخ
  3. علی گفته:

    با سلام
    من کشاورز هستم و میخواهم برای کار کشاورزی به برزیل بروم. یک دوست کشاورز برزیلی هم دارم که میتوانم ازش درخواست کنم برام دعوتنامه بفرسته. فقط نمیدونم چگونه. راهنمایی کنید

    پاسخ
  4. ف. ایرجی گفته:

    سلام و خسته نباشید خدمت شما. من همسرم آتشنشانه و به زودی مدرک لیسانسش رو میگیره و من هم باردارم میخواستم بدونم ما میتونیم از طریق شغل همسرم برای اقامت برزیل اقدام کنی؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی باید در ابتدا کارفرما داشته باشید تا بتوانید برای ویزای کار اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. Ali گفته:

    سلام ببخشید من در گرجستان زندگی میکنم اقامت ندارم ولی اینجا هستم ازاینجاچگونه میتونم درخواست بدم راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      باید شرایط شما کاملا بررسی گردد که در حالا حاضر به چه عنوان ویزای در آنجا حضور دارید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
  6. ناشناس گفته:

    سلام بنده فقط پول رفتن به برزیل دارم آیا شما میتوانید کارفرما پیدا کنید وقتی انشاالله مستقیم رفتم برزیل برم سرکار درضمن هرکشور دیگری هم باشد مشکلی ندارد. سپاس گذارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      باید شرایط کامل خود را ذکر بفرمائید اما کارفرمای شما بادی در ابتدا در کشور خود آگهی کار نماید اما اگر سرمایه کافی برای مهاجرت ندارید بهتر است در ابتدا سرمایه خود را افزایش دهید و سپس با خیالی آسوده برای مهاجرت اقدام نمایید .

      پاسخ
  7. محمد گفته:

    باسلام و درود. من دارای دکترای جامعه شناسی هستم. ایا برای پست دکترا می توانم برا برزیل اقدام کنم. لطفا راهنمایی کنید. سپاس

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز شرایط خود را به طور کامل ذکر بفرمایید اما اگر قصد اخذ ویزای کار را دارید باید به عرضتان برسانیم که متاسفانه برای کار امکان پذیر نخواهد بود و باید در ابتدا کارفرما داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  8. علیرضا گفته:

    سلام.
    من مدرک بین المللی آشپزی دارم
    کدام کشور درآمد بیشتری داره
    لطفا کمکم کنید
    هزینه اش هم هر چقدر شود دو دستی تقدیمتون میکنم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز در ابتدا باید شرایط کامل خود را بفرمایید تا بتوانید اقدام نمایید اما اگر ویزای کار در نظر شما باشد برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک شما لیسانس باشد و مرتبط با آن می توانید برای ویزای کار اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  9. محمد قنبري گفته:

    باسلام من ١٨سالمه ديپلم دارم ميخوام براي ادامه تحصيل برم برزيل چجور اقدام كنم و أقامت دايم بگيرم لطفا زود جواب بدين مرسي

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      تحصیل در برزیل دارای شرایط خاصی است و در بیشتر مواقع نیازمند مدرک زبان است . بهتر است با تلفن ۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید تا بتوانیم شرایط را دقیقا برای شما بررسی نماییم. با تشکر

      پاسخ
  10. مهسا یکه باش حیدری گفته:

    با سلام . من ۳۲ سال سن و مدرک کارشناسی حسابداری دارم و ۱۱ سال سابقه کار مرتبط . با این شرایط میتونم برای برزیل اقدام کنم ؟ با توجه به موارد فوق مهاجرت به چه کشوری رو پیشنهاد میدین ؟

    پاسخ
  11. حسین فریدفتحی گفته:

    سلام .شغل من جوشکاری خط لوله گاز هست ۲۰سال سابقه تنها آرزوم از بچگی زندگی در این کشوره ولی متاسفانه به علت کمبود بودجه مالی نمیتونم به آرزوی دیرینه ام برسم .اگر امکان داشت یکم مرا راهنمایی کنید که آیا من به آرزوم میرسم یا باخود به گور میبرم

    پاسخ
  12. حسین فریدفتحی گفته:

    سلام .تنها آرزوی من زندگی و کار کردن در برزیل هست ولی متاسفانه بخاطر بزائت مالی نمیتونم .شغل خودمم جوشکاری لوله گاز هست با ۲۰ سال سابقه .اگه مقدور بود مرا نیز راهنمایی کنید چگونه میتونم به آرزوم برسم.باتشکر از سایت خوبتون

    پاسخ
  13. مونا گفته:

    سلام.من دارم یک دوست پسر برزیلی.او تمایل دارد برای ازدواج با من..من چگونه میتوانم ب او برسم..او میگوید یک بلیط بگیر و بیا…ایا وقتی او مسیحی هست ازدواج ما معتبر است و اصلا من از لحاظ قانونی میتوانم..پدر و مادرم مهم نیستند چون من تنها زندگی میکنم.از لحاظ قوانین برزیل و ایران پرسیدم.با تشکر

    پاسخ
    • عاطفه سلطانی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      بر اساس قوانین بین المللی ازدواج شما با توجه به متفاوت بودن دینتان بلا اشکال است و منعی از این نظر وجود ندارد
      پس از ثبت ازدواج شما و اثبات این موضوع در کنار تهیه سایر مدارک دیگر و مورد لزوم شما خواهید توانست به اقامت و تابعیت برزیل دست پیدا نمائید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
      شماره های تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان:
      ۸۸۵۶۷۳۴۰-۰۲۱
      ۸۸۵۶۷۳۲۶-۰۲۱
      ۸۸۰۸۸۶۱۴-۰۲۱

      پاسخ