کانادا

درباره کانادا

کانادا کشوری در شمال آمریکای شمالی است که بعد از روسیه دومین کشور بزرگ در جهان است. نام کانادا از کلمه هندی Kanata گرفته شده که به معنی استقرار می باشد. در مركز كانادا چمنزارهای وسیعی به ویژه در استان های مانیتوبا ، ساسكاچوان و بخشی از آلبرتا وجود دارد. در غرب آن کوههای راکی ​​قرار گرفته اند. در شمال این کشور تقریباً مناطق کاملاً خالی از سکنه بوده و جزایر قطب شمال کانادا قرار گرفته است. واحد پولی دلار کانادا است که به 100 سنت تقسیم می شود. ارزش دلار بین 65 و 80 سنت یورو متغیر است. ادیان مختلفی در این کشور دیده می شود که بیشترین میزان آن را مسیحیت تشکیل می دهد. کشور کانادا قدمت 9500 ساله دارد، ولی عملاً پس از استعمار این کشور توسط فرانسه و انگلیس معرف حضور جهانیان گردید. اول ژوئیه ی هر سال روز کانادا نامیده می شود و مردم این کشور این روز را به دلیل اعلام استقلال این کشور از بریتانیای کبیر در سال 1867 جشن می گیرند.

پایتخت اتاوا
بزرگترین شهر تورنتو
زبان انگلیسی و فرانسوی
حکومت فدرالی پارلمانی پادشاهی مشروطه
واحد پول دلار کانادا
مساحت 9984670 کیلومتر مربع
جمعیت 38349000 نفر

موقعیت جغرافیایی کانادا

در خصوص موقعیت جغرافیایی کانادا می توان گفت این کشور در شمالی ترین قسمت قاره ی آمریکا واقع شده است و از نزدیکی قطب شمال تا مرز کشور ایالات متحده امتداد می یابد. کشور کانادا بسیار وسیع می باشد و از طرف شرق تا اقیانوس اطلس و از طرف غرب تا اقیانوس آرام و از شمال تا اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب با آمریکا همسایه است.

مساحت کانادا

وسعت کانادا این کشور را در رتبه ی دوم وسیع ترین کشورهای جهان قرار داده است. این کشور از نظر مساحت خشکی در رتبه ی چهارم جهانی قرار دارد اما بخش اعظمی از این کشور با توجه به نزدیکی به قطب شمال خالی از سکنه است. مساحت کانادا حدود 9984000 کیلومتر مربع است.

نمای از کشور کانادا و کشور های همسایه

تقسیمات کشوری کانادا

تقسیمات کشوری کانادا شامل 10 استان می گردد که در سه قلمرو یا ناحیه واقع شده است. این سه ناحیه شامل: نوناووت، قلمروهای شمال غرب و یوکان می شود. با توجه به اینکه نوع حکومت در کشور کانادا فدرالیسم می باشد؛ ناحیه ها دارای استقلالات زیادی فارغ از دولت هستند، البته می توان گفت استان ها نیز دارای استقلال در عمل می باشند اما این استقلالات در مقابل نواحی محدودتر است. مسئولیت دولت فدرال معطوف به امور ملی می باشد و امور اجتماعی، فرهنگی، رفاهی، آموزشی، مالیاتی بر عهده استان ها است. هر استان دارای یک نماینده از طرف ملکه الیزابت می باشد.

استان های کانادا

همانطور که گفته شد کشور کانادا دارای 10 استان می باشد. استان های کشور کانادا شامل استان: کبک، آنتاریو، آلبرتا، بریتیش کلمبیا، نووااسکوشیا، نیوفاندلند و لابرادور، نیوبرانزویک، منیتوبا، جزیره ی پرنس ادوارد و ساسکاچوان می شود. مهم ترین استان کشور کانادا، استان آنتاریو می باشد که شهرهای آنتاریو و اتاوای این استان پر آوازه می باشد.

جمعیت و زبان رسمی کانادا

با اینکه این کشور جزء وسیع ترین کشورهای جهان می باشد اما دارای جمعیتی کمی نسبت به وسعت آن است. در اخرین سرشماری جمعیت کانادا حدود 37.7 میلیون نفر بوده است. اکثر مردم کشور کانادا به خاطر آب و هوای این کشور در نواحی جنوبی این کشور ساکن می باشند. با توجه به نرخ کم جمعیت در کشور کانادا، روند مهاجر پذیری در این کشور بسیار مورد توجه است. زبان رسمی کانادا زبان انگلیسی و فرانسوی می باشد، اکثر افراد فرانسوی زبان در استان کبک زندگی می نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اطلاعات عمومی راجع به کشور کانادا

فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد

بهترین روش های دریافت اقامت کانادا 

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

فایل صوتی این ویدئو:

آب و هوای کانادا

آب و هوای کانادا در فصول مختلف
بهار دمای هوا در این فصل حداکثر 12 درجه سانتیگراد می باشد.
تابستان دمای هوا در مناطق جنوبی عموما 20 درجه سانتیگراد است.
پاییز دمای هوا در این فصل حدود 10 تا 12 درجه سانتیگراد می گردد.
زمستان عموماً در فصل زمستان دمای هوا زیر صفر می باشد و به حداکثر 25- در مناطق شمالی نیز می رسد.

کشور کانادا با توجه به نزدیکی به نوار قطبی دارای آب و هوای سرد می باشد. برخی از نقاط کانادا دارای آب و هوای قطبی است. البته می توان گفت؛ با توجه به وسعت این کشور در مناطق مختلف از نظر آب و هوایی دارای آب و هوای بسیار متفاوتی می باشد، به طوری که در مناطق جنوبی آب وهوا بسیار معتدل و مناسب است. به همین دلیل تراکم جمعیت در استان های این نواحی بسیار بیشتر از سایر نواحی است از این استان ها می توان به استان بریتیش کلمبیا اشاره نمود.

کشور داری و قوانین کانادا

کشور داری و قوانین کانادا به این صورت می باشد که اداره ی این کشور بر پایه ی نظام فدرالی است و نظام حقوقی حاکم بر این کشور، نظام کامن لا یا نظام نانوشته می باشد. البته با توجه به نظام فدرالی برخی از استان ها می توانند نظام حقوقی دیگری را برگزینند. همانطور که استان کبک نظامی ترکیبی از سیویل لا و کامن لا را پیش می برد. در مورد ساختار حکومتی در کشور کانادا باید گفت که؛ شخص اول مملکت ملکه الیزابت دوم می باشد. احکام صادر شده توسط ایشان به مثابه قانون شناخته می شود در سطح دوم دولت فدرال کانادا قرار می گیرد. فرماندار کل کانادا دیگر شخص مهم این کشور می باشد که توسط نظر مستقیم ملکه تعیین می گردد. داداگاه ها با توجه به نظام حقوقی کامن لا نقش اساسی در حقوق و قوانین کشور ایفا می کنند.

اقتصاد کانادا

کشور کانادا با توجه به دارا بودن منابع عظیم از کشورهای ثروتمند جهان محسوب می گردد. این کشور از نظر دارا بودن مواد معدنی چنان سرآمد می باشد که بزرگترین صادرکننده مواد معدنی در جهان شناخته شده است. اقتصاد کانادا بر پایه ی صنایعی مانند: خودرو سازی، صنایع شیمیایی، صنعت غذایی، چوب و کاغذ، صنایع معدنی و فلزی و شیلات و محصولات کشاورزی از جمله گندم، دانه های روغنی، میوه، سبزیجات و توتون می باشد. کشور کانادا از نظر صنعت و فناوری کشوری پیشرفته می باشد. این کشور از بزرگترین صادر کننده های جهانی می باشد عمده صادرات این کشور به ایالات متحده می باشد. تولید ناخالص داخلی (GDP) در کانادا 0.30 درصد در سه ماهه اول سال جاری نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل گسترش یافته است. نمودار روبرو تولید ناخالص داخلی کانادا را نشان می دهد.

نمودار نرخ تولید ناخالص داخلی کشور کانادا

فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد راه های اقامت دائم کانادا :

مبتنی بر سرمایه گذاری در کانادا

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

فایل صوتی این ویدئو:

فایل ویدئویی در خصوص بهترین روش های اقامت کانادا

چگونه می شود در کانادا هم اقامت گرفت و هم پول درآورد؟

default
Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.
  • 0 ثانیه
  • 2 K
  • ارسال

فایل صوتی این ویدئو:

وضعیت اشتغال در کانادا

با توجه به نرخ پایین و رو به کاهش بیکاری و مطلوب بودن وضعیت اشتغال در کانادا ، امکان کار پیدا کردن برای اکثر افراد جامعه در این کشور وجود دارد. میزان در آمد در این کشور با توجه به شغل و رتبه ی شغلی متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت میزان در آمد در این کشور مطلوب می باشد افراد می توانند با دارا بودن مدرک تحصیلی از موقعیت بهتر شغلی با درآمد بالا در این کشور بهره مند گردند. با توجه به اینکه زبان این کشور انگلیسی و فرانسوی است، فرد باید با توجه به شغل مورد نظر به یکی از این دو زبان مسلط باشد. متوسط درآمد در کشور کانادا حدود 100 هزار تا 120 هزار دلار در سال می باشد. در نمودار روبرو نرخ بیکاری کشور کانادا را مشاهده خواهید نمود.

درصد نرخ بیکاری برای کشور کانادا

فرهنگ کانادا

فرهنگ کانادا با توجه به مهاجر پذیری این کشور و وجود طیف گسترده ای از ملیت های مختلف، بسیار متفاوت می باشد. بسیار اتفاق می افتد که افراد مختلف ساکن کشور کانادا از آداب و رسوم همدیگر بهره مند گردند. با این حال عنوان نمودن یک ویژگی یا فرهنگ ثابت در همه ی افراد این جامعه بسیار دشوار است. به طور کلی می توان گفت کشور کانادا به عنوان یک کشور غربی متمدن دارای فرهنگ بالایی می باشد. احترام متقابل، برابری، تکیه بر اصول درست رفتاری، قانون مداری و اخلاق مداری از ویژگی های بارز مردم کانادا می باشد.

کیفیت زندگی در کانادا

برای بررسی کیفیت زندگی فاکتورهایی در نظر گرفته می شود این فاکتورها شامل: مراقبت بهداشتی، آموزش، ثبات اقتصادی و سیاسی، آزادی فردی و اجتماعی، رفع نیازهای اولیه زندگی و… می شود. در مورد کیفیت زندگی در کانادا باید گفت که این کشور از این منظر در جایگاه بالایی قرار دارد و همواره جزء 10 کشور برتر از نظر کیفیت زندگی قرار دارد. میانگین امید به زندگی افراد در این کشور حدود 84 سال برای زنان و 80 سال برای مردان است. امنیت بالا، ثبات سیاسی و اقتصادی و سیستم آموزشی کشور کانادا دیگر عوامل مسبب برتری این کشور گردیده است. هزینه های زندگی در کشور کانادا با توجه به پهناوری این کشور در ایالات مختلف متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت هزینه ی زندگی برای یک نفر به صورت متوسط ماهیانه حدود 1112 دلار می باشد.

فرهنگ و کیفیت زندگی در کانادا

آموزش و تحصیل در کانادا

در زمینه ی آموزش و تحصیل در کانادا باید گفت که نظام آموزشی کشور کانادا در سطح جهان شناخته شده است. اداره سیستم آموزشی برعهده دولت های ایالتی و استانی است. پایه ی نظام آموزشی در سراسر کانادا تقریباً یکی می باشد اما در مورد ارزشیابی و سیاست های آموزشی باید گفت هر ایالت روند جداگانه ی را دارا می باشد. تحصیل فرزندان از 5 سالگی تا 17 الی 18 سالگی در مدارس انجام می گردد. تحصیل در مدارس دولتی تقریباً رایگان و قابل دسترس عموم مردم است و تحصیل در مدارس خصوصی بین 25 هزار تا 60 هزار دلار است. تحصیل در دانشگاه های کشور کانادا بر اساس سوابق تحصیلی و معدل فرد انجام می گردد. زبان تحصیل در این کشور عموماً انگلیسی در برخی مناطق نیز فرانسوی می باشد. تحصیل پس از دبیرستان می تواند در دانشگاه ها، کالج و موسسات فنی ادامه یابد. دور های تحصیل در کالج ها عموماً 2 ساله می باشد و عموماً با آموزش عملی کار همراه است. تحصیلات در دانشگاه ها در مقاطع مختلف اعم از لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و پست دکترا امکان پذیر است. البته برای افرادی که نتوانستند در مقطع قبلی معدل لازم را کسب نمایند دوره های مقدماتی گذاشته شده است که فرد می تواند پس از طی این دوره ها وارد مقطع تحصیلی مورد نظر گردد. مقطع تحصیلی لیسانس 4 ساله، فوق لیسانس دو ساله و دکترا 3 تا 5 ساله می باشد. هزینه ی تحصیل با توجه به مقطع و رشته متفاوت است. امکان اخذ بورسیه در مقاطع مختلف برای دانشجویان مستعد فراهم می باشد.

مزایای شهروندی کانادا

شهروندی کشور کانادا می تواند مزیت های بسیاری را برای فرد در پی داشته باشد که این مزیت ها در اقامت موقت یا دائم قابل دسترس نمی باشد. برخی از مزایای شهروندی کانادا را در زیر ذکر نمودیم:

  • دسترسی نامحدود به انواع مشاغل
  • داشتن حق رای
  • داشتن حق کاندیاتوری برای مناصب سیاسی
  • استفاده از گذرنامه ی کانادایی برای سفر به کشورهای مختلف
  • امکان استفاده از تحصیل رایگان
  • انتقال تابعیت به فرزندان

ارزش پاسپورت کانادا

پاسپورت کشور کانادا یکی از با ارزش ترین پاسپورت ها در جهان می باشد که می توان گفت همین امر، یکی از دلایل محبوبیت این کشور است. پاسپورت کانادا در رتبه بندی جهانی رتبه ی 6 را از آن خود نموده است. با داشتن پاسپورت کشور کانادا فرد می تواند بدون نیاز به صدور ویزا از قبل به 133 کشور جهان مسافرت کند. از بین این کشورها 90 کشور به طور کلی نیاز به هیچ گونه ویزایی ندارد و در سایر کشورها فرد می تواند در هنگام ورود ویزا اخذ نماید.

موسسه ملک پور و مهاجرت به کشور کانادا

 با توجه به ویژگی های گفته شده در کشور کانادا، افراد زیادی سالانه تمایل به مهاجرت به این کشور را دارند. برای مهاجرت به کشور کانادا راه های بسیار زیادی وجود دارد، طریقه ی مهاجرت به کشور کانادا با توجه به ویژگی های هر فرد و شرایط وی تعیین می گردد. به طور کلی 6 روش مهاجرتی به کشور کانادا کانادا وجود دارد که شامل: مهاجرت کاری، تحصیل، سرمایه گذاری، پناهندگی، ازدواج و تولد می گردد. افرادی که تمایل به ادامه تحصیل دارند می توانند از روش تحصیلی اقدام نمایند. افرادی که خواستار دارا بودن شغل در کشور کانادا هستند می توانند از روش های جاب آفر یا سیستم های امتیاز بندی در کانادا مهاجرت کاری به این کشور داشته باشند. برای افرادی که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند بستر مناسب سرمایه گذاری ایجاد شده است. در روش ازدواج فرد با داشتن پارتنری که شهروند یا مقیم دائم کانادا است می تواند اقامت این کشور را بدست آورد. تولد فرزند در خاک کشور کانادا می تواند به اخذ پاسپورت این کشور برای فرزند گردد. روش پناهندگی برای پناهجویانی که در شرایط خاصی در کشور خود از نظر مالی و جانی در خطر باشند امکان پذیر است، البته این روش به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. موسسه مشاوره ای MIE به هیچ عنوان خدماتی در راستای مهاجرت پناهندگی ندارد. موسسه مشاوره ای ام آی ایی اتریش از سایر مسیرهای قانونی جهت مهاجرت به کشور کانادا تمامی خدمات لازم را به موکلین خود ارائه می نماید این موسسه با برخورداری از وکلا و مشاوران مجرب و همکاری با موسسات وکالتی و وکلای کانادا از بهترین روش مهاجرت که ریسک ریجکتی در این مسیر برای فرد بسیار پایین باشد اقدام می نماید.

مؤسسه حقوقی ملک پور اتریش

اگر شما دوست عزیز به کشور کانادا علاقمند شده اید و تمایل پیدا کردید که در این کشور زندگی کنید، همواره می توانید به ما تماس بگیرید و سوالات خود را در این خصوص بپرسید. ( ما با کمال میل و بصورت رایگان در خدمت شما عزیزان هستیم )

مشاوره رایگان