اخذ اقامت سوییس از طریق سرمایه گذاری ۲ میلیاری

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سرمایه گذاری و تمکن مالیاخذ اقامت سوییس از طریق سرمایه گذاری ۲ میلیاری
0
راضیه نایینی پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام. وقت بخیر. مبلغ لازم برای سرمایه گذاری در سوییس و گرفتن اقامت چه مقدار هست؟ آیا با ۲ میلیارد سرمایه می توان سرمایه گذاری کرد و اقامت خانواده ۵ نفره را گرفت. درضمن پسر من ۱۸ ساله می باشد.

2 پاسخ به این سوال داده شده است
alireza پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام

برای اخذ اقامت از روش سرمایه گذاری ، در کشور سویئس با این مقدار تمکن امکان پذیر نیست. در ضمن در روش های سرمایه گذاری همسر و فرزندان مجرد زیر ۱۸ سال در پرونده شما قرار خواهند گرفت. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

R Dpr پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز برای سرمایه گذاری در سوئیس حداقل یک میلیون یورو مورد نیاز است و برای دریافت اقامت نیز فرزندان زیر ۱۸ سال در کیس شما قرار می گیرند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...