اخذ اقامت کاری با مبلغ ۱۳ هزار یورو

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هااخذ اقامت کاری با مبلغ ۱۳ هزار یورو
0
س.اکبری پرسیده شده در 7 ماه پیش

سلام. ببخشید میخاستم بدونم با ۱۳ هزار یورو و با مدرک امنیت شبکه توی کدوم کشور میشه اقامت کاری دائم گرفت؟

4 پاسخ به این سوال داده شده است
Nazanin_R عضو سایت پاسخ داده شده در 7 ماه پیش

باید در مورد هزینه ها تحلیل دقیق تری داشته باشید. هزینه زندگی، مسکن، تمکن مالی سفارت و هزینه های جانبی. اقامت کاری با اقامت دائم متفاوته باید از طریقی اقدام کنید که به اقامت دائم منجر بشه چون ممکنه نشه. حتما مشاوره بگیرید

kiarad پاسخ داده شده در 7 ماه پیش

سلام دوست عزیز پشتوانه مالی شما خیلی کمه یه خورده بیشتر باید دشته باشی

esmaeili.m پاسخ داده شده در 7 ماه پیش

برای ویزای جستجوی کار آلمان اتریش میتونید اقدام کنید البته زیر ۴۰ سال باید باشید ومدرک زبان هم نیاز دارید.

FARAHANI پاسخ داده شده در 7 ماه پیش

سلام دوست عزیز
برای اقامت های کاری مبالغ زیاد مورد نظر نیست و قراره شما برید کار کنید و درآمد به دست آورید .
برای اقامت کاری شرایط سنی ، شرایط شغلی ؛ سطح زبان و سن خیلی مهم هستش

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...