اخذ اقامت کانادا به همراه فرزند محصل بدون سرمایه

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هااخذ اقامت کانادا به همراه فرزند محصل بدون سرمایه
0
نازيلاوفاخواه پرسیده شده در 5 ماه پیش

باسلام من داراي فرزند پسركلاس هشتم هستم مي خواستم بپرسم آيا براي اقامت كانادا مي توانم همراه پسرم بروم بدون اينكه سرمايه اي داشته باشم

8 پاسخ به این سوال داده شده است
maryam sharifi پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

دوست عزیز تحصیل در کالج های کانادا برای فرزند زیر ۱۸ سال شما نیاز به هزینه داره. اول بررسی کنین که ایا میتونید هزینه تحصیل ایشون رو بپردازید یا خیر؟

برای این منظور می تونید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید تا شرایط شما به طور کامل بررسی بشه

zahrazibafar پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

سلام دوست عزیز نکته ای که وجود داره این هست که شما از طریق تحصیل فرزندتون اقامت دائم دریافت نمی کنید فقط می تونید ویزای توریستی دریافت کنید و در هر سال ، شش ماه اجازه حضور در خاک کانادا را دارید. البته تحصیل فرزندتون هزینه قابل توجهی خواهد داشت بهتره با مشاورین موسسه مشورتی داشته باشین تا راهنماییتون کنن

R Dpr پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب،
دوست عزیز برای تحصیل فرزندتان در مدارس کانادا نیاز به هزینه است و خودتان هم اگر بخواهید برای مدت تحصیل به ایشان ملحق شوید نیاز است یک تمکن مالی را در حسابتان نشان دهید.

esmaeili.m پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب
این نکته را در نظر بگیرید که شما برای تحصیل فرزندتان در کانادا باید هرسال هزینه بپردازید و این مبلغ سالانه حدود ۴۰۰-۵۰۰ میلیون است. شما می توانید همراه فرزند زیر ۱۸ سال خود با ویزای توریستی ورود پیدا کنید. این ویزا به طور کلی قابل تبدیل یا تمدید نیست اما میتوانید در خاک کانادا با وکیل اقامت دریافت کنید.

samirahtmi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام دوست عزیز واقعیت این هست که الان بدون هزینه و سرمایه، مهاجرت امر سختیه و نیاز به سرمایه اولیه برای همه پروسه های مهاجرت هست

ghazale.baghery پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و احترام
واقعیت مهاجرت بدون سرمایه اصلا امکان پذیر نیست
راه های کم هزینه و پر هزینه متفاوت هستند به طور مثال ویزای کار و تحصیلی ارزان ترین راه های مهاجرت می باشند به نسبت سرمایه گذاری اما باز هم حداقل مبلغی را برای دوره تحصیلی و تمکن مالی نیاز دارید

Parisa.r پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام … دوست عزیز تحصیل فرزند شما سالیانه هزینه دارد و می بایست بتوانید از پس هزینه های تحصیل و زندگی ایشون و خودتان بربیاید. توجه داشته باشید که همراه بودن شما در کانادا، برای شما آثار اقامتی ندارد

Sun پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، اولین نکته ای که می بایست در نظر داشته باشید این هست که اقامت فرزندان منجر به اقامت والدین نخواهد شد. پس بهتر هست که شما از یکی از روش های مهاجرتی اقدام به مهاجرت بفرمائید زیرا فرزند شما در پرونده شما قرار خواهد گرفت.

نکته دوم اینکه می بایست بررسی گردد منظور شما از سرمایه چه میزان می باشد؟ برای همه روش های مهاجرتی سرمایه اولیه مورد نیاز می باشد. مهاجرت از روش کاری ارزان ترین نوع مهاجرت می باشد. در ابتدا می بایست شرایط شما از قبیل سن، سطح زبان، پتانسیل مالی، میزان تحصیلات، میزان سابقه کار و غیره مورد بررسی دقیق قرار گیرد. جهت مشاوره رایگان می توانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نمائید. مشاورین شرایط شما را به دقت بررسی می کنند و بهترین مسیر و روش و مقصد را به شما پیش نهاد می دهند.

موفق و پیروز باشید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...