اخذ ویزای کار اتریش برای رشته پرستاری با ۵ سال سابقه کار و مدرک زبان آیلتس ۵

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریاخذ ویزای کار اتریش برای رشته پرستاری با ۵ سال سابقه کار و مدرک زبان آیلتس ۵
0
گلی چناری پرسیده شده در 2 ماه پیش

با سلام من ۳۰ ساله و محرد هستم. لیسانس پرستاری دارم. ۵ سال سابقه کار دارم . زبان انگلیسیم در حد آیلتس ۵ هست. آیا میتونم با ویزای جستجوی کار اتریش اقدام کنم و در اتریش کار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده است
Es.Dehkordi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

به دلیل اینکه ویزای جاب سیکر اتریش دارای زمان محدود ۶ ماهه می باشد و در این مدت شما نمی توانید کارهای معادل سازی مدرک تون رو انجام بدید پس ویزای جاب سیکر گزینه مناسب رای شما نمی باشد. شما ابتدا باید از طریق دوره های تحصیلی وارد کشور مقصد شوید و اقدام به معاد سازی مدرک خود نمایید و بعد از آن برای کار اقدام کنید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...