اخذ ویزای کار برای رشته پرستاری با ۶ سال سابقه کار و رشته آی تی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریاخذ ویزای کار برای رشته پرستاری با ۶ سال سابقه کار و رشته آی تی
0
نازنین سادات.ط پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام. وقت بخیر. من مدرک کارشناسی آی تی دارم و همسرم هم پرستار هست و ۶ سال سابقه کار داره. میخام بدونم میشه از طریق شغل همسرم، اقامت کاری بگیریم؟ یا میشه هر دوتامون با هم ویزای کاری بگیریم. مرسی

1 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز رشته ی تحصیلی شما در صورتی که بتوانید سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلیتان ارائه نمایید جهت اقدام برای ویزاهای کاری بسیار مناسب است و پیشنهاد میکنم که شما از طریق ویزای کاری اقدام نمایید.

البته اطلاعاتی که از شما دارم بسیار کلی می باشند لذا توصیه میکنم شرایطتان را به صورت تخصصی توسط کارشناسان بررسی نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...