ادامه تحصیل در رشته مدیریت در هلند با لیسانس معماری و دارای همسر

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاادامه تحصیل در رشته مدیریت در هلند با لیسانس معماری و دارای همسر
0
maryam sharifi پرسیده شده در 2 ماه پیش

سلام من ۲۸ سالمه و لیسانس معماری دارم. مدرک آیلتس ندارم اما در حال گذروندن دوره های زبان به طور فشرده م و الان سطحم در حد ۶ – ۶/۵ هستش. متاهل هستم و همسرم هم ۳۵ ساله هستن. آیا امکان مهاجرت تحصیلی به هلند برای من وجود داره؟ و آیا می تونم همسرم رو به عنوان همراه ببرم و ایشون اونجا کار کنن؟

14 پاسخ به این سوال داده شده است
Samira1367 پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

شرایط شما برای کشور هلند مناسب است و اگر آیلتس ۶٫۵ داشته باشید برای پروسه تحصیلی هلند می توانید اقدام نمایید و همسر شما به عنوان همراه می توانند ورود داشته باشند، با اجازه کار در کشور هلند.

Sun پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، هلند گزینه بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل می باشد. شما می توانید در هلند در دوره های متعددی به ادامه تحصیل بپردازید. حتی دوره های یک ساله که دانشجویان برای ورود به بازار کار آماده می شوند. امکان بردن همسر شما به عنوان همراه به هلند امکان پذیر می باشد اما نه به صورت همزمان و ایشان می توانند پس از ورود به هلند و پیدا کردن کار مناسب اجازه کار دریافت کنند. می بایست مواردی از قبیل پتانسیل مالی و میزان سابقه کار و موارد دیگر نیز مورد بررسی قرار گیرد. جهت مشاوره تخصصی کاملا رایگان می توانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نمائید و در این زمینه نیز اطلاعات بیشتری کسب کنید. مشاورین پس از بررسی شرایط شما علاوه بر هلند تمامی مسیرها و مقصد های مهاجرتی که مناسب شرایط شما باشد را به شما معرفی می کنند.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

برای تحصیل در هلند با ایلتس ۶٫۵ می توانید اقدام کنید. امکان الحاق همسر وجود دارد منتهی بهتر است هم زمان نباشد و ممکن است با یک فاصله زمانی همسر شما بتواند به شما ملحق شود. می توانید با کارشناسان موسسه تماس بگیرید و شرایط خود را به صورت تخصصی تر بررسی بفرمایید.

sahar پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز شما با آیلتس ۶ و نیم می توانید برای تحصیل در هلند اقدام کنید. رشته های مدیریت نیز جزو رشته هایی است که شرایط کاری خیلی خوبی در کشورهای اروپایی دارد. از نظر اینکه همسر خود را نیز بهمراه داشته باشید نگرانی ای ندارد. چون شما می توانید درخواست دهید و همسرتان را به عنوان همراه با خود ببرید.

zahrazibafar پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزيز شرايط شما مناسب براي ادامه تحصيل در كشور هلند مي باشد زيرا خوشبختانه اين كشور جز كشورهايي است كه سخت گيري زيادي روي گپ تحصيلي ندارد شما با داشتن آيلتس حدود ٦ تا ٦ و نيم مي توانيد براي ادامه تحصيل در كشور هلند اقدام نماييد و بعد از چند ماه همسر شما نيز به عنوان همراه به شما ملحق مي شوند از انجايي كه نرخ بيكاري در هند حدود ٣ درصد است شما و همسر شرايط خوبي براي كاريابي خواهيد داشت

ghanbary عضو سایت پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام

شرایط خوبی دارید برخی دوره ها با ایلتس ۶ و برخی دوره ها با ۶٫۵ شما امکان اقدام دارید. همسرتون هم میتونن همراهتون بیان و در صورتی که کار پیدا کنن میتونن درخواست بدن و اجازه کار بگیرن.

rayhaneh پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز شرایط شما جهت اخذ اقامت تحصیلی هلند بسیار مناسب است. سطح زبان برای برخی دوره ها ایلتس ۶ و برای برخی دیگر ایلتس ۶/۵ است. در خصوص همسرتان باید عرض کنم ایشان می توانند بعد از حدود ۹۰ روز به شما ملحق شوند و پس از پیدا کردن شغل می توانند درخواست خود را در خصوص اجازه کار به اداره مهاجرت اعلام کنند.

amir mohamadi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام، اگر بتوانید مدرک آیلتس ۶٫۵ آکادمیک دریافت کنید، کشور هلند بسیار مناسب است برای شما و این کشور اجازه میدهد که همسر شما به عنوان همراه در کنار شما حضور داشته باشند و اجازه کار دارند

nooshin mashak پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب خدمت شما

شما میتوانید برای مقطع مستر پذیرش بگیرید و همسرتان به عنوان همراه به شما ملحق گردند برای پذیرش در مقطع مستر ایلتس ۶/۵ نیاز دارید همسر شما نیز درصورتی که کار مناسب پیدا کنند می توانند اجازه کار دریافت کنند و کار کنند

tlu پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

شرايط شما از لحاظ سني،تحصيلي و سطح زبان عالي هست و مي تونيد براي تحصيل در مقطع فوق ليسانس در كشور هلند اقدام كنيد.همسرتون هم بعد از مدتي امكان ملحق شدنشون به شما وجود داره و مي تونن كار زيدا كنند و مجوز كار تمام وقت دريافت كنند.نرخ بيكاري كشور هلند ٣.٨ و شانس كاريابي هردوي شما بسيار بالاست.ضمن اينكه شما هم در زمان تحصيل به صورت پارت تايم و بعد از فارغ التحصيلي به صورت فول تايم مي تونيد كار كنيد.

melodyshakourzadeh@gmail.com پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب،،، رشته هاي مديريتي بازار كاري خوبي در هلند دارند،، شما مي توانيد با ادامه تحصيل در اين رشته و يا با گذراندن يكسري دوره ها براي آمادگي شما جهت ورود به بازار وارد شده و پس از اتمام تحصيل و يا گذراندن دوره ها وارد بازار كار شويد،، همسر شما هم با كمي فاصله مي توانند به شما ملحق شده و در صورت يافتن شغل و پيشنهاد كاري وارد بازار كار شوند،، موفق و پيروز باشيد

mahsun پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز بله شرایط عمومی شما خیلی خوبه و می توانید برای کشور هلند شما بعنوان نفر اصلی و همسرتان بعنوان همراه اقدام نمایید که اگر برای رشته های مدیریت اقدام نمایید شانس بسیار بالایی برای کاریابی هم دارید. موفق باشید

FARAHANI پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز

قطعا شرایط سنی و تحصیلی شما برای مهاجرت به اروپا و هلند بسیار عالی هست

و شما می توانید برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف در هلند اقدام کنید

همسر شما هم امکان ورود به هلند بعد از شما را دارند و می توانند در آنجا به دنبال کار باشند به شرط اینکه زبانشون خوب باشه که بتونند با کارفرماها ارتباط بگیرند

mahdi.arya پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب خدمت شما

شرایط شما و همسر گرامیتون برای مهاجرت بسیار مناسب می باشد. اتفاقا کشور هلند یکی از کشورهای مهاجر پذیر است که متقاضیان می توانند به راحتی با زبان انگلیسی در این کشور تحصیلات تکمیلی خود را ادامه دهند. از فواید تحصیل در این کشور میشه اشاره داشت به اجازه همراه که همسرتون بتونند در کنار شما حضور داشته باشند .

پیشنهاد میکنم در این زمینه با کارشناسان و متخصصین مشورت نمایید چرا که با بررسی شرایط همسرتون و در صورت امکان ایشون می تونند با به دست آرودن مجوز کار در کشور هلند به صورت تمام وقت کار کنند که قطعا این موضوع می توانند تاثیر مثبت بسیاری در مهاجرت شما داشته باشد.

موفق باشید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...