ادامه تحصیل در مقطع دکتری برای زوج جوان ۳۰ ساله، دارای فرزند و دارای مدارک لیسانس و فوق لیسانس مدیریت اجرایی از دانشگاه دولتی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیادامه تحصیل در مقطع دکتری برای زوج جوان ۳۰ ساله، دارای فرزند و دارای مدارک لیسانس و فوق لیسانس مدیریت اجرایی از دانشگاه دولتی
0
حسین پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام…..بنده ۳۲ سالمه و لیسانس دارم و همسرم ۳۰ ساله و فوق لیسانس مدیریت اجرایی با معدل ۱۸ از دانشگاه دولتی دارن و یک پسر ۸ ساله داریم……چه روشی برای مهاجرت پیشنهاد می دین؟؟؟برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا چه کاری باید انجام داد؟؟؟

6 پاسخ به این سوال داده شده است
hosseinheathead پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب

شرایط مختلفی پیش روی شما وجود دارد. روش ویزا های جست و جو کار، روش ترکیب کار و تحصیل همزمان در فوق لیسانس و تحصیل در دکترا.

هرییک از این روش ها جزییات مختلف و شرایط خاصی را نیاز دارند که نیاز بررسی بیشتر و اطلاعات تکمیلی تر برای تصمیم نهایی می باشد.

با تشکر

w0of0o پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام

اگر سطح زبان خوبی دارن همسرتون مستقیم برای دکترا اقدام کنید. البته برای رشته های مدیریتی پذیرش دکترا سابقه کار مدیریتی و برخی دانشگاه ها شرکت در آزمون های خاصی مثل GMAT میخواد.

m.yousefi پاسخ داده شده در 7 روز پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز جهت اقدام برای مقطع دکترا شما نیاز به سوپروایزر و حداقل یک مقاله ISI خواهید داشت. همچنین بایستی سطح زبان خوبی داشته باشید و حداقل آیلتس ۷ ارائه نمایید. اطلاعاتی که شما فرمودید بسیار کلی می باشند و نیاز می باشد که رزومه شما بزرگواران به طور کامل توسط کارشناسان بررسی گردد تا با توجه به شرایط شما گزینه و یا گزینه هایی که مناسب شما می باشند مشخص گردند. زیرا مواردی مانند سابقه کاری، سطح زبان و پشتوانه مالی بسیار تاثیر گذار می باشند. پیشنهاد میکنم با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا شما را در این خصوص راهنمایی نمایند.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 7 روز پیش

سلام وعرض ادب

خوشبختانه شرایط شما برای مهاجرت مناسب است و گزینه های مختلفی برایتان وجود دارد. درصورتی که امکان اخذ آیلتس و تامین هزینه های تحصیل و زندگی برای فوق لیسانس یا دکترا می توانید اقدام کنید. شما می توانید روزمه خود را برای بررسی به کارشناسان موسسه ارسال کنید تا شانستان برای اخذ فاند در مقطع دکتری بررسی گردد. کشورهایی چون هلند، دانمارک، اتریش، نروژ نیز گزینه های خوبی برای ادامه تحصیل و زندگی است.

hiva پاسخ داده شده در 5 روز پیش

با سلام و عرض ادب خدمت شما

دوست عزیز شرایط شما باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد پیشنهاد می گردد در صورت واجد شرایط بودن همسرتان برای تحصیل به صورت رایگان و نیمه رایگان در مقطع دکترا اقدام نمایید.

و یا در صورتی که بتوانید با هزینه های شخصی اقدام به مهاجرت نمایید پیشنهاد می گردد با پذیرش مجدد در مقطع کارشناسی ارشد برای همسر خود اقدام نموده و در راستای آن شما و فرزندتان اجازه ورو به ان کشور را دریافت نمایید. در برخی از کشورهای اروپایی شما می توانید به عنوان همراه از مجوز کار بهره مند شوید که این موضوع قطعا دارای محسنات بسیاری می باشد. پیشنهاد می گردد برای کسب اطلاعات دقیق تر مشاوره تخصصی دریافت نماید

tlu پاسخ داده شده در 5 روز پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزيز شرايط ايده عالي از نظر تحصيلات و سن داريد اما براي تحصيل در مقطع دكترا اگر با بورسيه و فاند مد نظرتون هست بايد آيلتس ٧ و مقالات معتبر در isi و همچنين رزومه اي قوي داشته باشيد. اگر توان ماليتون رو هم ذكر مي كرديد به ما كمك مي كرد تا راههاي بيشتري رو خدمت شما عرض كنيد البته امر با لرداخت شهريه موردي نداريد مي تونيد در كشورهاي بسياري در مقطع دكترا و دوره هاي كار و تحصيل شركت كنيد.بهتره با كارشناسان ما در اين زمينه صحبت كنيد تا به نتايج قطعي تري دست يابيد.موفق باشيد.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...