اقامت آلمان از طریق ازدواج

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هااقامت آلمان از طریق ازدواج
0
Jalili پرسیده شده در 1 سال پیش

سلام
بنده تازه عقد کردم
گیج شدم و کلی حرف شنیدم
همسرم مقیم آلمان هست میخام بدونم که الان باید چیکار کنم و مدارک را الان به سفارت ببرم یا صبر کنم که همسرم در المان خونه تهیه کنه بعد اقدام کنم سفارت ۶ماه دیگه نوشته وقت میده لطفا کمک کنید تا بتونم درست شروع کنم کارامو حتی اگه میشه از همون اول برام توضیح بدین که مدارک رو چیکار کنم تا سریع پیش بره

mansoor soltani عضو سایت 1 سال پیش

با سلام، همسر شما باید اثبات کنید که توانایی پوشش هزینه های شما را دارد. تجربه سایر دوستان به زودی در همین محل منتشر خواهد شد

2 پاسخ به این سوال داده شده است
mamad پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام ، اقامت همسرتون اگر قانونی هست و ۴تا ۵ ماه گذشته میشه برای شما اقدام کرد.ایشون باید بعضی از کارها رو انجام بدن . فک کنم رو همین سایت در خصوص ازدواج در المان نوشتن بخونین حتما ، رابطه هم که با سند ازدواج قابل اثباته ، میگن که این موارد خیلی دقت می خواد حواستون باشه ، وکیل داشته باشین به نفعتونه

m.rafiei@mie.company پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز در صورتی که همسر شما اقامت قانونی آلمان را دارد و کی تواند شغلی در آلمان داشته باشد که بتواند از پس هزینه های زندگی ۲ نفر بر بیاید می توانید جهت الحاق به خانواده اقدام نمایید حتی در قوانین جدید وضع شده در آلمان مدت زمان انتظار برای الحاق به خانواده کاهش یافته است.در صورتی که بتوانید خودتان به صورت قانونی یک اقامت تحصیلی یا کاری در آلمان اخذ نمایید می توانید مسیر الحاق به خانوادتان را کوتاه تر کنید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...