اقامت از طریق تحصیل برای رشته فوریت های پزشکی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هااقامت از طریق تحصیل برای رشته فوریت های پزشکی
0
محمد انامی پرسیده شده در 10 ماه پیش

ضمن عرض سلام و خسته نباشید به کادر و اساتید سایت
من امسال فوریت پزشکی قبول شدم معافیت هم ندارم بعد دوسال میخوام اقامت دایم یکی از کشور های اروپایی رو بگیرم نزدیک ۶۰هزار دلار هم دارم علاوه بر اقامتم میت.نم ویزای کار بگیرم و به نظرتون بعد کاردانی رشتم اقدام کنم یا ادامه بدم تا لیسانس یا فوق لیسانس یا دکترای گرایش یافته رشتم رو بگیرم اقدام کنم یا میتونم ویزای تحصیل بگیرم؟ و اینکه تا یه سال دیگه مدرک ایلتس رو خواهم گرفت

1 پاسخ به این سوال داده شده است
kiarad پاسخ داده شده در 10 ماه پیش

سلام دوست عزیز تو خیلی از کشورها مقطع فوق دیپلم شناخته شده نیست بهتره لیسانس بگیری سرمایه ات خوبه فقط کاش شرایط سنی تو رو هم می گفتی چون خیلی میتونه تاثیر داشته باشه

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...