اقامت ایتالیا و شرایط اخذ بعد از طلاق از شخص ایتالیایی به مدت هفت سال

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هااقامت ایتالیا و شرایط اخذ بعد از طلاق از شخص ایتالیایی به مدت هفت سال
0
رویا زندی پرسیده شده در 6 ماه پیش

خانمی هستم ۳۸ ساله بعد از دو سال اقامت در ایتالیا بواسطه ازدواج ایتالیایی ۷ سال قبل بدون طلاق خاک این کشور را ترک کردم در حال حاضر از هفته گذشته جهت اقامه دعوا و گرفتن حق قانونی خود از طریق وکیل تسخیری در ایتالیا وارد خاک این کشور شدم آیا می توانم اقامت گرفته و در این کشور بمانم و بهترین شرایط چه نوع اقامتی هست به زبان ایتالیایی مسلط هستم

4 پاسخ به این سوال داده شده است
maryam sharifi پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

باسلام دوست عزیز شما برای گرفتن اقامت از طریق ازدواج تعداد سال مورد نیاز رو در ایتالیا اقامت نداشتید.بنابراین اگر دوباره بخواید مهاجرت کنید باید از ابتدا دوباره از یکی از طرق مهاجرتی اقدام کنید .

mahdavi عضو سایت پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب شرایط سنی شما بسیار اهمیت دارد در روش مهاجرتی از طریق تحصیل. به طور کلی هزینه های تحصیل حدود ۱۲ هزار یورو می باشد
 

esmaeili.m پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب
دوست عزیز اخذ اقامت از طریق ازدواج امکان پذیر است اما شرط حضور مهم است. واینکه دلیل شما برای خروج چه بوده اگر اثبات شود ازدواج سوری بوده کلا امکان ورود ندارید.

samirahtmi پاسخ داده شده در 3 ماه پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز شرط اخذ اقامت به واسطه ازدواج در ایتالیا زندگی کردن حداقل به مدت ۳ سال با یک تبعه می باشد که شما ۷ سال خارج از این کشور زندگی کردید . بهتره از طریق تحصیلی اقامت بگیرید . یک پذیرش تحصیلی بگیرید و یا کاری بمونید که کار پیدا کردن در ایتالیا خیلی سخته بهتره یه مشورت با کارشناسان داشته باشید تا راه مهاجرتی مناسب شرایطتون رو بهتون پیشنهاد بدند

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...