اقامت کانادا با مدرک مهندسی شیمی و ۲ سال سابقه کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریاقامت کانادا با مدرک مهندسی شیمی و ۲ سال سابقه کار
0
m.tahani پرسیده شده در 2 ماه پیش

با سلام و احترام. من ۲۶ ساله هستم و مدرک کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه روزانه گیلان دارم. معدلم هم ۱۵ بوده. ۲ سال سابقه کار و بیمه در یک واحد خصوصی پتروشیمی دارم. البته کارم مرتبط با رشته تحصیلیم بود. میخاستم بدونم که اگر سعی کنم مدرک آیلتس ۶٫۵ رو بگیرم، آیا می تونم برای اقامت کانادا اقدام کنم؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
h.mahdavi پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام

شما شرایط خوبی جهت اقدام برای اقامت کاری کانادا دارید.همینطور میتونید از طریق روش های تحصیلی اقدام کنید.

m.rafiei@mie.company پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام دوست عزیز سن شما بسیار مناسب است جهت مهاجرت شما می توانید هم از طریق تحصیل و هم از طریق کاری به کانادا مهاجرت کنید. اگر بتوانید مدرک ایلتس بالای ۷ ارائه دهید شانستان جهت ویزای کاری کانادا افزایش می یابد.

mie malekpour31 عضو سایت پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام

دوست عزیز شرایط شما برای اخذ اقامت تحصیلی بسیار مناسب هست ولی برای اخذ اقامت کاری بهتر هسپت که با سابقه کاری بیشتری پروفایلتون رو تشکیل بدید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...