امکان اخذ اقامت سوئد برای رشته دندانپزشکی و ۵۰۰میلیون سرمایه

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت کاریامکان اخذ اقامت سوئد برای رشته دندانپزشکی و ۵۰۰میلیون سرمایه
0
elmira f پرسیده شده در 3 هفته پیش

سلام وقتتون بخیر من دندانپزشک هستم. ۳۰ سالمه و آیلتس ۶ دارم. تمکن مالیم هم ۵۰۰ میلیون دارم. آیا برای سوئد می تونم اقدام کنم؟

3 پاسخ به این سوال داده شده است
Es.Dehkordi پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب

بله. شما می توانید از طریق دوره های تحصیلی در رشته های مرتبط وارد این کشور شوید و پس از ورود اقدام به معادل سازی مدرک خود نمایید و پس از آن نیز می توانید مشغول به کار شوید.

hosseinheathead پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب

شما می توانید به بهانه دوره های تحصیلی وارد سوئد شوید و در آنجا پروسه معادل سازی مدرک خوذ را انجام داده و با یافتن کار ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل نمایید.

با تشکر

R Dpr پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز رشته شما جزو رشته هایی هست که حتما باید در کشور مورد نظر معادل سازی شود. به عنوان مثال شما می توانید از طریق دوره های زبان و یا تحصیلی وارد محیط شوید و بعد مدارکتان را معادل سازی کنید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...