امکان اخذ ویزای تحصیلی با مدرک فنی حرفه ای

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاامکان اخذ ویزای تحصیلی با مدرک فنی حرفه ای
0
ehsanmajd پرسیده شده در 2 ماه پیش

سلام.

بنده ۳۱ سال سن دارم دیپلم بنده فنی حرفه ای بوده ساختمان و فوق دیپلمم هم کارهای عمومی ساختمان که سال ۸۷ فارغ التحصیل شدم و ۱۰ سال سابقه کار پیوسته دارم. میخواستم ببینم دوره های فنی حرفه ای میتونم شرکت کنم.

9 پاسخ به این سوال داده شده است
farnaz پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوره های فنی حرفه ای شانسی برای ویزا ندارد

بهتر است برای دوره زبان کشورهای تاپ مثل اتریش اقدام نمایید و ضمن تحصیل زبان اجازه کار دارید

با توجه به تخصص شما امکان کاریابی برای شما وجود دارد

حتما با کارشناسان ما در موسسه تماس بگیرید واز مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید

سپاسگزارم

farnaz پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوره های فنی حرفه ای شانسی برای ویزا ندارد

بهتر است برای دوره زبان کشورهای تاپ مثل اتریش اقدام نمایید و ضمن تحصیل زبان اجازه کار دارید

با توجه به تخصص شما امکان کاریابی برای شما وجود دارد

حتما با کارشناسان ما در موسسه تماس بگیرید واز مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید

سپاسگزارم

sahar پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز بعضی از کشورها در حال حاضر شرایط کاری قرار داده اند که شما باید برای کار در این کشورها حداقل لیسانس داشته باشید زیرا از یک سیستم امتیازبندی پیروی می کنند. برای تحصیل نیز با توجه به سن شما شانس ویزا شدن برای دوره لیسانس کم هست.ولی می توانید برای دوره های زبان اقدام نمایید.

tlu پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست بزرگوار بدون مدرک لیسانس شما نمی تونید برای ویزای کار کشورها اقدام کنید. مدارک فنی حرفه ای می تونه در کاریابی کمکتون کنه اما ملاک اخذ ویزای کاری نیستند. شما می تونید یک ورود تحصیلی به کشورهای مطرح داشته باشید که این مطلب از طریق کورس های زبان هم امکان پذیره و به محض ورود می تونید به دنبال کار بگردید و اقامتتون رو به اقامت کاری و در نهایت اقامت دائم تبدیل کنید. با توجه به تخصصتون می تونید کار پیدا کنید.

marjan.f پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و احترام

دوست عزیز شما با توجه به گپ تحصیلی و سنی موجود در پرونده خود شانس خوبی برای کشور های تاپ جهت تحصیل در دوره های فنی نخواهید داشت .

پیشنهاد می گردد با بهره گیری از یک مشاور حرفه ای به صورت تحصیل در دوره های کالج یا دانشگاهی مهاجرت بفرمایید

hassaskhah عضو سایت پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

سلام و عرض ادب

امکان اخذ ویزا با داشتن مدرک فنی و حرفه ای وجود ندارد و شانس ویزا ندارید اما می توانید با استفاده از دوره های زبان برای کشور هایی مانند اتریش اقدام نمایید و پس از آن در محیط به کاریابی بپردازید.

ghanbary عضو سایت پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با فوق دیپلم هم کمی شانس دریافت پذیرش لیسانس توی بعضی دانشگاه های اروپا که شرایط سنی ندارند دارید هم شانس اخذ ویزای جستجوی کار آفریقای جنوبی دارید. حقیقتا یکم دیر برای مهاجرت قصد اقدام دارید بهتر بود قبل ۳۰ سال جهت تحصیل اقدام میشد ولی نمیشه گفت شانسی ندارید شانستون متوسط هست و اگر بتونید فوق دیپلم رو ادامه بدید و لیسانس رو دریافت کنید که خیلی هم عالی میشه

rayhaneh پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

دوست عزيز شانس اخذ ويزاي در خصوص دوره هاي فني بسيار پايين است

بهترين گزينه براي شما دوره هاي زبان است زيرا اگر براي مقطع ليسانس هم اقدام كنيد با توجه به گپ تحصيلي متاسفانه ريسك ويزا داريد

Sun پاسخ داده شده در 2 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی محترم، شما می توانید برای تحصیل در کشورهای تاپ اروپایی از قبیل اتریش، آلمان، سوئیس، هلند و غیره اقدام نمائید. حتی می توانید با شرکت در دوره های زبان در کشورهای اروپایی به محیط وارد شوید. در ابتدا می بایست سطح زبان، پتانسیل مالی و موارد دیگر به دقت مورد بررسی قرار گیرند. شرکت در دوره های فنی شانس ویزای پایینی دارند. جهت مشاوره رایگان می توانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نمائید. مشاورین پس ا زبررسی شرایط شما بهترین مقصد و روش را به شما معرفی خواهند کرد.

موفق و پیروز باشید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...