بهترین روش مهاجرتی برای کارشناس آی تی از دانشگاه علمی کاربردی و ۶ سال سابقه کار بدون مدرک زبان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیبهترین روش مهاجرتی برای کارشناس آی تی از دانشگاه علمی کاربردی و ۶ سال سابقه کار بدون مدرک زبان
0
هادی پرسیده شده در 3 هفته پیش

با سلام. بنده ۲۹ سال سن دارم و متاهل هستم

مدرک کاردانی نرم افزار دنشگاه ازاد و کارشناسی آی تی دانشگاه علمی کاربردی با ۶ سال سابقه کار مرتبط

مسلط به طراحی وب ، برنامه نویسی ، شبکه و تا حدودی سخت افزار

به زبان هم مسلط نیستم

برای مهاجرت ویزای کاری برای بنده راحت تره یا ویزای تحصیلی و کدوم کشور برای من بهتر هست ؟

آیا ایسلند مناسبه ؟

و مدارک فنی حرفه ای ممکن هست کمک کنه ؟

2 پاسخ به این سوال داده شده است
esmaeili.m پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

با سلام و وقت بخیر

رشته تحصیلی و سابقه کار خوبی دارید.ولی چون مدرک تحصیلی شما ناپیوسته است برای ویزای کار اتریش و آلمان ریسک دارید. بهترین راهکار ورود تحصیلی است می توانید با دوره زبان اتریش هم اقدام کنید و از این طریق بتوانید به بازار کار وارد شوید.

R Dpr پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام و عرض ادب،

دوست عزیز رشته و مدارک فنی شما بسیار مناسب است. ممکن است برای آلمان امکان اقدام از طریق شیوه کاری را داشته باشید. درصورت گرفتن آیلتس بالا امکان اقدام از طریق skilled worker کانادا نیز برای شما وجود خواهد داشت.یک راه دیگر که در صورت داشتن تمکن کافی برای شما وجود دارد آن است که به شیوه تحصیلی وارد محیط شوید و بعد دنبال کار در محیط باشید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...