بهترین روش مهاجرت برای دانشجویان رشته برق با مدرک دیپلم ریاضی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیبهترین روش مهاجرت برای دانشجویان رشته برق با مدرک دیپلم ریاضی
0
محمد ارزانی پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام. من دانشجوی ترم ۳ روزانه رشته برق دانشگاه سراسری هستم و به زودی ۲۰ ساله می شم. مدرک دیپلمم ریاضی بوده. الان هم مدرک B1 زبان المانی رو دارم و انشاءالله تا چند ماه دیگه مدرک آیتلس رو هم می گیرم. قصد دارم تا یک سال آینده به کانادا، آمریکا یا آلمان مهاجرت کنم و پدر و مادر خودمو هم با خودم ببرم. پیشنهاد شما چه روشی هست؟ نمی خوام از راهی اقدام کنم که هزینه های زیادی داشته باشه. لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

4 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز با توجه به اینکه شما میخواهید از راه های کم هزینه اقدام نمایید ویزاهای کاری و یا تحصیلی کم هزینه تر می باشد که با توجه به اینکه شما مدرک دانشگاهی و سابقه کار مرتبط با مدرک دانشگاهیتان ندارید بایستی از راه تحصیل اقدام نمایید. اگر شما مایل هستید با مدرک دیپلمتان اقدام نمایید بایستی هرچه سریعتر اقدام نمایید زیرا با افزایش گپ تحصیلی شما جهت اقدام برای کشورهایی که ذکر فرمودید ریسک خواهید داشت. لطفا این نکته را در نظر داشته باشید که پدر و مادرمحترمتان نمیتوانند به عنوان همراه شما و از طریق ویزای تحصیلیتان با شما مهاجرت داشته باشند و بایستی از راه های دیگری به صورت جداگانه برای مهاجرت اقدام نمایند.

Samiramiri پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام و عرض ادب

با توجه به شرايط سني طبق قانون مهاجرت شما نمي توانيد از طريق اقامت خودتان برادر پدر و مادر درخواست اقامت داشته باشيد و خانواده شما مي بايست روش ديگري براي اقامت خود داشته باشند

با توجه به مدرك تحصيلي تان شما هم براي دانشگاههاي دولتي آلمان و هم دانشگاههاي خصوصي ديگر كشور ها شانس اقدام داريد و از اين طريق مي توانيد مهاجرت كنيد

alireza پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام

از حداقل شرایط مورد نیاز برای ویزای کاری المان ، داشتن لیسانس ، حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته و تسلط به زبان انگلیسی یا آلمانی در حد B1 است. در روش های مهاجرتی شما نمی توانید پدر و مادرتان را با خود همراه کنید مگر در شرایط خیلی خاص .برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

mie malekpour31 عضو سایت پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام

دوست عزیز کم هزینه ترین روش ،مهاجرت پ از طریق کار می باشد. در اکثر کشورها شما نیاز به جاب آفر دارید و برای اخذ ویزای جست و جوی کاردر آلمان و اتریش و آفریقای جنوبی شما نیاز به سابقه کار بعد از فارغ التحصیلی خواهید داشت. در نظر داشته باشید که در روش های کاری و تحصیلی و اثر روش های سرمایه گذاری پدر و مادر در پرونده شما قرار نمی گیرند و می بایست جداگانه و با توجه به شرایطی که دارند اقدام نمایند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...