بهترین روش مهاجرت برای فردی ۴۶ ساله با دو فرزند دانش آموز و بدون سابقه کاری و مدرک زبان و دارای مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیبهترین روش مهاجرت برای فردی ۴۶ ساله با دو فرزند دانش آموز و بدون سابقه کاری و مدرک زبان و دارای مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد
-1
کبوری پرسیده شده در 4 هفته پیش

سلام آقای دکتر. من واقعا شما رو دوست دارم و از کلام شما انرژی می گیرم. من یه پسر ۸ ساله و یه دختر ۱۵ ساله دارم و الان که در خدمت شما هستم، ۴۶ سال سن دارم. مدرک دانشگاهیم لیسانس مدیریت بازرگانی هست که از دانشگاه آزاد گرفتم. دلم میخاد که بچه هام در شهر وین درس بخونند و بزرگ بشن. آیا برای ما سه نفر امکان مهاجرت هست؟ پدر بچه ها شغل نظامی داره و نمیتونه ما رو همراهی کنه. خودم سابقه کاری ندارم، اما جاهای مختلفی مشغول به کار شدم و تجربه دارم. هرچند همون طور که گفتم برام سابقه رد نشده. در ضمن مدرک زبان هم ندارم، اما تا حدودی بلد هستم که صحبت کنم. برای مهاجرت به نظر شما من برای تحصیل یا کار اقدام کنم یا که از طریق تحصیل بچه ها مهاجرت کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

5 پاسخ به این سوال داده شده است
maryam sharifi پاسخ داده شده در 4 هفته پیش

سلام برشمادوست عزیز باتوجه به شرایطی که فرمودید میتونید برای دوره زبان اتریش به انضمام فوق لیسانس اقدام کنید و یا از طریق پروسه خودحمایتی که تنها بانشون دادن دارایی هاتون بتونید اقامت بگیرید و فرزندانتون تحصیل رایگان داشته باشند.

Samiramiri پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام و عرض ادب

شما مي توانيد از طريق پذيرش دوره زبان انگليسي براي مهاجرت به اتريش اقدام بفرماييد و فرزندان خود را بعد از چند ماه همراه داشته باشيد، فرزندان شما با اخذ اين ويزا تحصيل رايگان خواهند داشت و شما نيز اجازه كار داريد، البته توجه داشته باشيد كه با توجه شرايط سني فرصت زيادي براي اين اقدام نداريد

w0of0o پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

به نظرم روش خود حمایتی و روش دوره زبان اتریش برای شما میتونه مناسب باشه. اگر خود حمایتی بتونید به نظرم بهتره ولی اگر امکان خود حمایتی نبود دوره زبان رو اقدام میتونید بکنید.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 4 روز پیش

سلام وعرض ادب دوست عزیز

بهتر بود میزان دارایی وتمکن مالی رو هم می فرمودید. به نظر میرسه راه سرمایه گذاری، خود حمایتی یا تحصیل در کورس زبان اتریش برای شما امکان پذیر است. در صورتی که مایل هستید اطلاعات کاملی دریافت کنید بهتر از با کارشناسان موسسه تماس بگیرید.

hiva پاسخ داده شده در 4 روز پیش

با سلام و عرض ادب خدمت شما

با توجه به شرایطی که فرمودید امکان مهاجرت برای خانواده شما مهیا می باشد.

  1. می توانید از طریق پذیرش رد دوره های زبان اقدام نمایید که در این صورت می توانید خانوداه خود را به همراه داشته باشید که در این صورت هزینه های تحصیل برای فرزندان شما به مراتب کمتر خواهد بود
  2. می توانید از طریق خود حمایتی و تنها بر اثبات تمکن مالی خود اقدام به دریافت کارت اقامت نمایید که در این روش تحصیل برای فرزندان شما رایگان محسوب می شود.
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...