حداکثر سن برای ویزای کار

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هاحداکثر سن برای ویزای کار
1
ramin arya پرسیده شده در 1 سال پیش

با سلام و عرض اراادت.
بنده لیسانس شیمی کاربردی با ۱۰ سال سابقه کار و سن ۳۹ سال.
همسرم ۳۶ سال و لیسانس تربیت بدنی هستن.
برای ویزای کار آیا میتونم اقدام کنم؟
کدوم کشور مناسب تره؟

mansoor soltani عضو سایت 1 سال پیش

با سلام، برای کشورهای مختلف متفاوت است، برای مثال کشورهای مثل اتریش و کانادا دارای سیستم امیتاز بندی هستند و سن یکی از پارامترهای است که امتیازهای متفاوتی دارد

13 پاسخ به این سوال داده شده است
بهترین پاسخ
Mehrdad.S پاسخ داده شده در 1 سال پیش

سلام،
این امکان برای تمامی کشورها وجود دارد اما با توجه به شرایط سنی شما، پروسه اخذ ویزا کمی سخت تر است.

Sara Byat پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام تا ۴۰ سالگی

Mostafa Parsa پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام دوست عزیز سنتون قدری بالا رفته و برای جستجوی کار این آیتم خیلی در شانستون اثرگذاره. اگر به صورت خانوادگی قصد مهاجرت دارید پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه همسرتون لیسانس تربیت بدنی دارند، در رشته ای مثل مدیریت ورزشی پذیرش تحصیلی بگیرند تا به شما هم به عنوان همراه اجازه کار داده بشه. در خصوص کشورها هم فکر می کنم کشور دانمارک گزینه ایده آلیه. البته باید ببینید سرمایه تون برای کدوم کشور مناسبتره.

h.ak85 پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام واسه ویزای کار با رشته شیمی خیلی سخته، باز بستگی زیادی به کشور هدفتون داره، مشابه شرایط شما رو یکی از دوستان ما داشتند برای سریعتر انجام شدن پروسه مهاجرتشون، تحصیلی اقدام کردند، واسه همسرشون پذیرش تحصیلی گرفتند و خودشون اونجا کار می کنند، چون واسه ویزای کار سن متقاضی خیلی مهمه

kiarad پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام سن شما خیلی حساسه اگه واقعا قصد مهاجرت داری باید هرچی زودتر اقدام کنید

Parisa.r پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام. من فکر میکنم وضعیت مالی شما خیلی تعیین کننده است. بهتر است برای تحصیل در کشورهایی که روی سن حساس نیستند اقدام کنید

hosein jameyi پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام و وقت بخیرشرایط شما دقیقا مشابه شرایط دوستمه، دوستم رفت دانمارک برای خانمش پذیرش تحصیلی گرفت و خودش از همان اول اجازه کار گرفت. الانم شرایط زندگیشون خیلی عالیه

negar.ahmadi پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام در مورد کار شرایط کشورها متفاوت است بعضی از کشورها سیستم امتیاز بندی دارند و برخی دیگر ندارند و شما راحتتر می تونید ویزای کار بگیرید

nooshin پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام شما میتونید برای ویزای کاری المان و اتریش اقدام کنید اما ممکنه پیدا کردن کار برای رشته شما با توجه به شرایط سنی شما مقداری سخت باشه پیشنهاد من این است که برای همسرتون کورس های تحصیلی پذیرش بگیرید و خانوادگی مهاجرت کنید

Reza.khsh پاسخ داده شده در 12 ماه پیش

سلام آقا آرمین . شما در حال حاضر شرایط خوبی دارید . از چند طریق میتونین اقدام کنین .
به نظر من بهترین گزینه ای که میتونین اقدام کنید اینه که برای همسرتون ویزای تحصیلی بگیرید و شما هم به عنوان همراه ویزای کاری بگیرید .
اما در انتخاب کشور ۲ تا نکته رو مد نظر قرار بدید . یک اینکه اون کشور به شما اجازه ی همراه بده و گزینه ی دوم اینکه شما اجازه ی کار داشته باشید .
البته مستقیما برای پروسه های کاری میتونید اقدام کنید . ولی بایستی امتیازاتتون رو بسنجید ببینید چه کشوری واستون مناسب تره .

Samiramirjalili پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام شما ميتونيد ويزاي كار بگيريد هم ويزاي كار آلمان و هم ويزاي كار اتريش
اما زود اقدام كنيد كه سن تون از ٤٠ سال رد نشه

sahar پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام ، ویزاهای کارب رو خیلی کشورها دارن مثل آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، ولی همشون با هم شرایطشون فرق داره
ولی زیر ۴۰ سال و برای کار میخان سنتون خیلی لب مرزه باید زود اقدام کنید

rayhaneh پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام دوست عزيز

در حال حاضر ويزاي كار توسط كشورهاي افريقا المان اتريش كانادا و استراليا ارائه ميگردد كه شرايط براي هركدام متفاوت است

سن شم كمي لب مرز است جهت اخذ ويزاي كار بايد سريعا اقدام كنيد

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...