دیپلم گرافیک و مهاجرت به آلمان

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سایر پرسش هادیپلم گرافیک و مهاجرت به آلمان
1
رضا ظفری پرسیده شده در 11 ماه پیش

رضا هستم ۴۰ سال سن دارم ۱۷ سال سابقه طراحی چاپ گرافیک دارم . میخواهم به آلمان یا کشور دیگری مهاجرت کنم نمیدانم چه جوری و از کجا شروع کنم و اطلاعاتی به دست بیاورم . لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر

11 پاسخ به این سوال داده شده است
kiarad پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام آقا رضا مجردی یا متاهل ؟چقدر پشتوانه مالی داری؟ اینها خیلی مهمه نمیشه همینجوری گفت

reza297 پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست بزرگوارم
من متاهل هستم بچه نداریم . پشتوانه مالی یه خونه و یه ماشین دارم روی هم حدود ۲۵۰ میلیون جور میشه . و اگر نیاز باشه خانم رو طلاق میدهم . چون ایشان احتمالا راضی نشه که مهاجرت کنه . چند تا دوست تو آلمان دارم که پناهنده شده اند و برایم تعریف می کنند با چه مشقت و مشکلاتی از طریق زمینی و راههای آبی وارد خاک آلمان شده اند . البته الان اونجاموقعیت خیلی خوبی دارند .

ghazale.baghery پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام دوست عزیز
من شنیدم برای المان کاری باید مدرک تحصیلی داشته باشین لیسانس
اطلاعاتتون کامل نیست که ببینیم چطوری اقدام کنین ولی قطعا یه راهی وجود داره که بتونین اقدام کنین از مشاور کمک بگبربن خیلی بهتره

Parisa.r پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام دوست عزیز. تا جاییکه من اطلاع دارم برای کشورهای اروپایی از طریق ویزای کاری، شما باید حداقل لیسانس داشته باشبد. شما اطلاعات کافی رو در اینجا ننوشتید که بتونیم از تجربیاتمون به شما اطلاع بدیم. خیلی عوامل دیگه ای برای مهاجرت ملاک هست

reza297 پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

تشکر از شما خ باقری بزرگ . اطلاعات دیگه نمیدونم چی بنویسم تا کاربران و مسئولین سایت بتونند بهم پاسخی بدهند ؟  نمیدونم اگر از طریق پناهندگی اقدام کنم . چه جوری اعتماد کنم و چکار کنم ؟
 

MIE Malekpour07 عضو سایت پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

با سلام، همراه گرامی، باید سن ، مدرک تحصیلی ، سابقه کاری ، مدرک زبان و میزان سرمایه شما مشخص باشد تا بتوان اظهار نظر کرد. قطعا هدف از ایجاد این بخش کمک به متقاضیان مهاجرت است.

reza297 پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

اگر پناهنده بشوم پیشنهاد شما چیه از کجا شروع کنم ؟ خواهش میکنم هر راهی به نظرتون میرسه پیشنهاد بکنید .

reza297 پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

خیلی ممنونم از اظهار نظر و راهنماییتون .
من ۴۰ سال دارم ۱۷ سال سابقه کار در زمینه چاپ طراحی گرافیک و تبلیغات رو دارم . دیپلم گرافیک دارم زبان انگلیسی ضعیف بلدم . با فروختن خونه و همه چی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون میتونم سرمایه جور کنم . میخواهم به آلمان یا یک کشور اروپایی بروم . گاهی میخوام برم و پناهده بشم . ولی خواستم از این طریق بدون دردسر تر اقدام کنم . ممنون میشم بازهم اگر راهنمایی ام کنید .

reza297 پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

هزار بار تشکر . متاسفانه همسرم هم دیپلم دارد . ناچارم یه لیسانس پیام نوری چیزی بگیرم . چون شهر ما دانشگاه پیام نور دارد و متاسفانه رشته گرافیک هم ندارد . فقط یه سوال دارم البته با کمال شرمندگی . تجربه و توانایی ام در کار بالاتر از لیسانس است .  آیا در آلمان یا کشور دیگری استعلام مدرک انجام می شود یا خیر؟

farzad.bagheri پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

سلام دوست خوبم
اگه همسرتون مدرک تحصیلی دارن میتونی رو مدرک تحصیلی ایشون اقدام کنی و دوره ۱ ساله براشون پذیرش بگیری و خودتون هم همراه برید و کار کنید ولی اگه تنها بخواید اقدام کنید حقیقتاً واسه جست جوی کار لیسانس میخوان ازتون مگه بتونید جاب آفر بگیرید. پیشنهاد من به شما اینه زبان انگلیسی رو قوی کنید و یه رزومه خوب درست کنید و برای سایت های کاریابی آلمان بفرستید یکی از سایت های کاریابی خوب آلمان هم اینه که اکثر پوزیشن های شغلیش انگلیسی هست
http://www.jobboerse.arbeitsagentur.de

negar.ahmadi پاسخ داده شده در 11 ماه پیش

با سلام دوست گرامی برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد با مدرک دیپلم متاسفانه ویزای کار تعلق نمی گیره اما می تونید از طریق تحصیل اقدام کنید و پس از اون وارد بازار کار شوید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...