روش های اخذ اقامت کانادا با مدرک دیپلم انسانی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: سوالات عمومیروش های اخذ اقامت کانادا با مدرک دیپلم انسانی
0
سعید سلطانی پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام. من ۱۸ سالمه و تازه دیپلم دبیرستانم رو در رشته انسانی گرفتم. چطوری می تونم اقامت کانادا رو بگیرم؟ از چه روشی باید اقدام کنم و چه مدارکی لازمه که داشته باشم؟

6 پاسخ به این سوال داده شده است
Sun پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام و عرض ادب

متقاضی گرامی، سن شما بسیار سن عالی ای برای امر مهاجرت می باشد.

با توجه به سن شما مهاجرت از روش تحصیل امکان پذیر می باشد.

شما می بایست در قدم اول یک جلسه مشاوره داشته باشید و شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد.

مواردی از قبیل سطح زبان، پتانسیل مالی و مواردی دیگر.

مدارک تحصیلی و مدارک مالی و پاسپورت و … مورد نیاز می باشد.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با تلفن های موسسه تماس حاصل نمائید.

موفق و پیروز باشید

negar.vakili پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز بهترین روش اقدام برای شما از طریق تحصیل می باشد که می توانید در بسیاری از رشته ها تحصیلات خود را ادامه دهید. در صورتی که بخواهید اقامت کانادا را دریافت کنید باید پس از تحصیل وارد بازار کار شوید و از روش های اکسپرس انتری درخواست ویزای کار نمایید.

mamad پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام ، شما سنتون خیلی مناسب هست . اگر بتونید مدرک زبان آیلتس ۶ بگیرین و برای دانشگاه ها اقدام بفرمایید میشه براتون ویزا گرفت. با توجه به سن تحصیل بهترین گزینه برای شما هست. بعدش هم باید بمونید و دنبال کار بگیردید که ایشالله بعدش واسه اقامت اقدام کنید.

hiva پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز برای کسب اقامت باید یک پورسه مشخص را طی نمایید تا بتوانید درخواست خود را اعلام نمایید.

باتوجه به شرایط سنی شما در ابتدا می توانید با روش تحصیلی اقدام به مهاجرت تحصیلی نمایید و پس از تحصیل با توجه به اجازه کاری که دریافت می نمایید و پس از یک بازه زمانی کار در کانادا بتوانید در خواست خود را مبنی بر کسب اقامت اعلام نمایید.

tlu پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب
شرايط شما براي تحصيل در كانادا بسيار ايده آل هست.شما مي تونيد در مقاطع ليسانس وارد دانشگاههاي كانادا بشيد ،ضمن تحصيل اجازه كار پارت تايم داريد و وقتي فارغ التحصيل شديد به سما دمان داده ميشه تا دنبال كار بگرديد.كار مناسب رو. كه پيدا كرديد مي تونيد اقامت تحصيلي رو به اقامت كاري تبديل كنيد و بعد به اقامت دائم و پاسپورت كانادا برسيد.

m.yousefi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز با توجه به سن شما، شانس خوبی برای ویزاهای تحصیلی کانادا دارید شما میتوانید ابتدا از طریق تحصیل وارد کشور کانادا شوید و پس از تحصیل برای سیستم skilled worker اقدام نمایید زیرا با توجه به شرایط شما در حال حاضر امتیازات لازم را برای skilled worker را کسب نمی فرمایید و پس از گذشت چند سال که در این کشور کار کردید و مالیات پرداخت نمودید میتوانید اقامت دائم کانادا را اخذ نمایید. پیشنهاد میکنم با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا در این خصوص شما را راهنمایی نمایند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...