شرایط، هزینه ها و مدرک زبان مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی در کشورهای اروپایی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشرایط، هزینه ها و مدرک زبان مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی در کشورهای اروپایی
0
محمد احمدوند پرسیده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ارادت آقای دکتر ملک پور و همکاران گرامی ایشان

من تصمیم دارم برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کنم. برای اخذ ویزای دانشجویی چه مدارکی لازم هست؟ مخصوصا از لحاظ مالی و مدرک زبان اطلاعات دقیق و کافی ندارم. اگر بهم کمک کنید سپاسگزار می شوم. یا علی

7 پاسخ به این سوال داده شده است
m.yousefi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز بسته به رشته و دانشگاهی که اقدام میفرمایید مدارک پذیرش شما متفاوت خواهد بود اما طور معمول شما نیاز به ارائه آیلتس آکادمیک با نمره ۶٫۵ و ترجمه مدارک تحصیلیتان خواهید داشت. از لحاظ مالی نیز بسته به کشوری که اقدام میفرمایید و شهریه دانشگاه مبلغی که شما بایستی در حساب نشان دهید تفاوت خواهد داشت اما به طور معمول شما بایستی حداقل هزینه ی تحصیل و هزینه ی حداقل یک سال زندگیتان را داشته باشید.

t.mohebi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و وقت بخیر. برای تحصیل در برخی از کشورهای اروپایی در مقطع فوق لیسانس نیاز به مدرک زبان حدود ۶ الی ۶ و نیم می باشد. اما برخی از کشورها نیز بسته به نوع رشت تحصیلی و دانشگاه ممکن است نمره متفاوت تری نیاز داشته باشند، هزینه تحصیل نیز کشور با کشور و رشته با رشته متفاوت خواهد بود. در هر صورت شما حتما با یکمشاور متخصص صحبت نمایید که شرایط را برای شما کامل توضیح دهد و مدارک لازمه را نیز بازگو نماید.

tlu پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست بزرگوار براي تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد در اكثر كشورها نياز به داشتن مدرك زبان آيلتس ٦.٥ هستيد و بسته به دانشگاه،كشور و همچنين رشته تحصيلي كه انتخاب مي كنيد خزينه ها متفاوت هست. سما سنتون و همچنين تمكن مالي تون رو نفرموديد تا بهتر بتونيم خدمتتون كشور مناسب رو آفر بديم اما به صورت كلي كشورهاي هلند،دانمارك،انگلستان،كانادا و اتريش شرايط خوبي دارند براي ادامه تحصيل و كار و اقامت پس از تحصيل.

rayhaneh پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

با سلام

دوست عزیز برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عموما مدرک زبان در حد ایلتس ۶/۵ لازم است

در خصوص هزینه ها با توجه به دانشگاه و رشته متفاوت است

در ضمن اطلاعاتی در خصوص گپ تحصیلی، سن و میزان پشتوانه مالیتان ارائه نداید ، برای راهنمایی دقیق تر تمامی موارد باید بررسی شود

samirahtmi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست

برای اخذ ویزای تحصیلی در هر کشور بررسی شرایط مقطع تحصیلی قبلی شما گپ تحصیلی و همینطور نمره زبان و بودجه حائز اهمیت هست . ولی برای مقطع مستر باید حداقل ایلتس ۶٫۵ داشته باشید البته باید بررسی بشه شاید بتونید بدون نیاز به مدرک زبان و از طریق خود دوره های زبان هم اقدام کنید بهتره بیشتر اطلاعات به ما بدید ممنون

elmira f پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام دوست عزیز. یکی از مهم ترین مدارک مورد نیز ریز نمرات دیپلم، پیش دانشگاهی و مدرک لیسانس شما می باشد. گرچه که شرایط شما نیاز به بررسی تخصصی تر دارد. شرایط کشورها، دانشگاه ها با هم متفاوت است ولی برای مقطع فوق لیسانس معمولا آیلتس ۶٫۵ نیاز است.

mohammad amiri پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

سلام، داشتن مدرک زبان آیلتس بسیار حائز اهمیت هست و شما باید مدرک آیلتس ۶/۵ آکادمیک داشته باشد.هر چند اگر مدرک زبان آلمانی یا فرانسه داشته باشید لازم نیست هزینه های زیادی پرداخت نمایید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...