شرایط اخذ اقامت برای کشور فنلاند و سوئیس برای دانشجوی ۳۷ ساله ارشد علوم سیاسی

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشرایط اخذ اقامت برای کشور فنلاند و سوئیس برای دانشجوی ۳۷ ساله ارشد علوم سیاسی
0
ابراهیم صالح آبادی پرسیده شده در 3 هفته پیش

با سلام. وقت بخیر

من دانشجوی رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی ارشد هستم و به تازگی ۳۷ ساله شده ام. مدتی هست که در فکر مهاجرت به کشور فنلاند و سوئیس هستم. چون تا جایی که مطلع هستم این کشورها از سیستم آموزشی پیشرفته ای برخوردار هستند. لطف میکنید بفرمایید که چطوری می توانم اقامت این کشورها را دریافت کنم؟ چون من قصد برگشت به ایران ندارم و هدف اصلی من اقامت این کشورها هست.

4 پاسخ به این سوال داده شده است
maryam sharifi پاسخ داده شده در 3 هفته پیش

سلام بر شما اگر هدف شما تحصیل در مقطع فوق لیسانسه نیاز به آیلتس ۶٫۵ خواهید داشت. البته برای تحصیل در فنلاند این امکان فراهم است که بدون نیاز به مدرک زبان بتونید پذیرش دریافت کنید. بعد از اتمام تحصیل تون در هر مقطعی اگر بتونید کار با شرایط مناسب پیدا کنید میتونید نوع اقامت تون رو تغییر بدید.

mostafa gholampour پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام دوست عزیز. شما میتونید برای فوق لیسانس مجدد در کشور های اروپایی نظیر فنلاند ادامه ی تحصیل بدهید.اگر قصد اقامت گرفتن دارید باید در کشور های اروپایی مشغول به کار شوید و با مدرک علوم سیاسی بازار کار مناسبی در کشور های اروپایی فراهم نیست! شما بهتره که فوق لیسانس مجددتون رو در رشته های مثل بیزنس یا mba یا مدیریت بخونید که بازار کار بهتری براتون فراهم هست.

z.ghasemi پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام و عرض ادب دوست عزیز

برای تحصیل در مقطع دکترا نیاز به مدرک آیلتس و مقالات معتبر خواهید داشت. در صورتی که بخواهید برای مستر مجدد نیز اقدام کنید، ریسک سن و گپ تحصیلی را باید در نظر بگیرید. برای ادامه تحصیل بهتر است رشته مدیریتی بخوانید تا شانس کاریابی تان بیشتر شود.

Nima06 پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

سلام دوست عزیز

شما از روش های قانونی می تونید به راحتی وارد این کشور ها بشید ابتدا روش کار و بعد تحصیل. در صورتی که شما دعوتنامه کاری از این کشور ها داشته باشید به راحتی میتونید ویزای کاری این ۲ کشور رو دریافت کنید اما چون ویزا های کاری امری دشوار هستد اصولا افراد از گزینه های تحصیل استفاده می کنند با ورود به دانشگاه های این کشور شرایط ورود به بازار کاری رو هموار می کنند شما تو ۲ مقطع کارشناسی و دکترا با فاند تحصیلی هم میتونید پذیرش بگیرید. بهتره برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...